merhaba arkadaşlar
benim önemli bi sorum var tecrübelilerin dikkatineee yardıım lütfen
14 ocak ta ameliyat oldum nerdeyse 40 gun ama hala sert burnum ve içini kulak pamuk çubuklarıyla temizlemek zorunda kalıyorum hatta cubuğu baya bi diplere sokmaya calışıyorum yoksa temizlenmiyo cunku acaba bi sorun oluyomu bide sag burun içinde hafif sert bi et cıkıntısı var bu nedir buna benzer problem yaşayan oldumu ? tşk şimdiden
Ben Onur Erola ameliyat oldum cnm
sen de mi ona ameliyat oldun yada olmayı düşünüyosun ?
ESPOİR sizin ameliyatınızı Onur Erol kendisimi yaptı yoksa kliniğinden bir doktor mu yaptı İstanbuldamı oldunuz?
kızlar merhaba benim 15. günüm sigarayla ilgili biraz baktım foruma ama beceriksizim galiba birşey bulamadım :S sigara içmeye ne zaman başlayabilirim doktorum bırakmamı çok istiyor ve durmadan 3 ay içmiceksin diyorbirde burunda ödem tutuyormu sigara o yüzden biraz da sözüne uymak istiyorum ama ne zaman içsek sorun olmaz bilen varmı acaba ?
Ameliyat olan arkadaşlar! ! !
Burun deliklerinizin köşesinde dikiş var mı ? CADIARZU
Varsa eğer bunlar ne zaman sonra yok olacak? :uhm:
RABARBA canım sen hangi doktora oldun ? Ameliyat sonrası baş ağrısı çok oldu mu ? Doktorundan memnunmusun ve burnundan ?
canan sen daha ameliyat olmadınmı??? bak ben okudukça hepten panik olmaya başladım doktor konusunda kafam darmadağınık. senin yazılara da bakıyorum da sende benden aşağı değilsin be canım panik atak olduk valla bilmiyorumkismile
:teytey::uhm::a015::çok üzgünüm:delikafaduldensenağlamalaelaelaelaelae:Saruboceq:CADIARZU:sm_confused:senağlama:bbo:
böyle bişeyim işte kaç gündür aa benim bi de koca sorunum var tabii ki adamın bişeyden haberi yok ben kendi kendime ameliyat için doktor bakıyorum,öldürcek beniakannehir
haklısın canım bende aynen sen gibi düşündüğümden allah korusunda ya ilk ameliyatt kötü geçer 2.ye gerek kalınırsa diye bi türlü karar veremiyorum. kafam hallaç pamuğuna döndü yaaaburçin.eke
Canım ben okulların yarıyıl tatilinde bir doktorla anlaşmıştım, ameliyat tarihim bile verilmişti fakat bu sitede birçok arkadaşın o doktordan memnun kalmadığını öğrenince vazgeçtim. Bu sebeple ince eleyip sık dokuyorum. Sonuçta ameliyat masası basit bir olay değil.
oooo Koca meselesi bende de var canım yaaa :1no2: Tuuturdu ben seni böyle sevdim diye .. Ama ben dedim ki yasakkelime ordadur.
oooo Koca meselesi bende de var canım yaaa :1no2: Tuuturdu ben seni böyle sevdim diye .. Ama ben dedim ki yasakkelime ordadur.
haklısın canım bende aynen sen gibi düşündüğümden allah korusunda ya ilk ameliyatt kötü geçer 2.ye gerek kalınırsa diye bi türlü karar veremiyorum. kafam hallaç pamuğuna döndü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?