Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

geçmiş olsun canım. bi et çıkıntısı var demişsin bence bi an evel doktorunla görüş neden oldu acaba ??? en sağlıklı bilgiyi ameliyatına giren doktorun verebilir bence kötü bişey değildir.3-6 ay arasında ancak toparlanılıyormuş ama için rahat etsin sor sen yine de. yerimseniben
bu arada kim ameliyatını yaptı???

canım ben cok memnunm sonuctan yakup avşar doktorum belki solediğim bi problem bile diildir ama ben kucıcuk kimsenin gormediği bi noktaya bile takılırım henuz cok incelmedi burnum sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var en az bi 2 ay daha
ama allaha sukur nefes sorunum yok sekil simetrik cok mukemmel sadec içi çok kuruyo ve sag tarafa pamuklu cubugu sokunca bi sertlik var gibi ... fakat ameliyat olacaklara kesinlikle doktorumu öneririm hemde gozum kapalı çok yoğun iş temposundayım doktora kontrole bile gidemedim en kısa zamanda gidicem inş...

ama sunu soyleyebilirimki 40 gun falan olmasına ragmen inanın sekil hergun degişip guzelleşiyor ve burun hergun dahada ince bi gorunume sahip oluyor

Sevgili doktorumuz Emre ılhan 1 hafta önce annesini kaybetmiştir. Toprağı bol olsun, kendisine sabır diliyorum Allahtan. Siz de arayıp bir başsağlığı dilerseniz hoş olur..

sert et cikintisi degildir, kurumus kan pihtisidir o.
bence bu sekilde kurcalaman cok iyi olmayabilir. Sprey sikarak temizlemeye calis.
eger hala rahatsiz oluyorsan doktoruna git.

3 aymıı :))
ben amelıyat oldum kendıme geldım hasta bakıcaya ıcebılırmıum dedım :)) hay olmaz dedı de eve zor attım kendımı eve gırer gırmez azımdan soluyom koku alamıyorum dusun yanı tamponvar o sekıl ıctım :)) zevk almıyodsum ıcıtıgımden ama ıctım yınede :) bısey de olmadı ama herkesde aynı etkı olmaya bılır )

Ameliyat olan arkadaşlar! ! !
Burun deliklerinizin köşesinde dikiş var mı ? CADIARZU
Varsa eğer bunlar ne zaman sonra yok olacak? :uhm:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Peki burnunuzda kalan kan pıhtılarını nasıl temizlediniz ? Okyanus suyu diye birşey varmış , ama çok fışkırıyormuş. Sorun olmzmı öyle , genize su giderse yani ? :uhm:

RABARBA canım sen hangi doktora oldun ? Ameliyat sonrası baş ağrısı çok oldu mu ? Doktorundan memnunmusun ve burnundan ?

RABARBA canım sen hangi doktora oldun ? Ameliyat sonrası baş ağrısı çok oldu mu ? Doktorundan memnunmusun ve burnundan ?

canan sen daha ameliyat olmadınmı??? bak ben okudukça hepten panik olmaya başladım doktor konusunda kafam darmadağınık. senin yazılara da bakıyorum da sende benden aşağı değilsin be canım panik atak olduk valla bilmiyorumkismile

:teytey::uhm::a015::çok üzgünüm:delikafaduldensenağlamalaelaelaelaelae:Saruboceq:CADIARZU:sm_confused:senağlama:bbo:

böyle bişeyim işte kaç gündür aa benim bi de koca sorunum var tabii ki adamın bişeyden haberi yok ben kendi kendime ameliyat için doktor bakıyorum,öldürcek beniakannehir

Canım evet daha olamadım :umursamaz: Evet çok soru soruyorum ama haklıyım dimi basit bişey değil ki bu. 2. ye ameliyat olanlar bile oluyor doktorumu doğru seçmeliyim a.s

burçin.eke
Canım ben okulların yarıyıl tatilinde bir doktorla anlaşmıştım, ameliyat tarihim bile verilmişti fakat bu sitede birçok arkadaşın o doktordan memnun kalmadığını öğrenince vazgeçtim. Bu sebeple ince eleyip sık dokuyorum. Sonuçta ameliyat masası basit bir olay değil.
oooo Koca meselesi bende de var canım yaaa :1no2: Tuuturdu ben seni böyle sevdim diye .. Ama ben dedim ki yasakkelime ordadur.

haklısın canım bende aynen sen gibi düşündüğümden allah korusunda ya ilk ameliyatt kötü geçer 2.ye gerek kalınırsa diye bi türlü karar veremiyorum. kafam hallaç pamuğuna döndü yaaa

oooo Koca meselesi bende de var canım yaaa :1no2: Tuuturdu ben seni böyle sevdim diye .. Ama ben dedim ki yasakkelime ordadur.

ooffffffff adamın en ufak bi bilgisi yok yaa ne halt etcem bilmiyorum asla izin vermez biliyorum:1no2:,birazda çevrenin lafından ötürü kabullenmeyecek.kardeşimle bi plan uydurmaya çalışıyoruz kaydirigubbakcemile5bakalım ya hayırlısı

haklısın canım bende aynen sen gibi düşündüğümden allah korusunda ya ilk ameliyatt kötü geçer 2.ye gerek kalınırsa diye bi türlü karar veremiyorum. kafam hallaç pamuğuna döndü yaaa

Aslında ben kararımı verdim sayılır. Sadullah bey ile görüştüm Harika bir insan...
Ben şimdi ameliyat hakkında bilgi topluyorum.Başıma geleceklere hazırlıklı olayım diyee

Sen sitede yenimisin canım. ? Bence ilk önce eşini ikna et sonra hayal kırıklığına uğrama. Ben kendi paramı kendim biriktirdim acısınıda ben çekeceğim o yüzden bana destek olmalısın dedim eşim de kesin kararlı olduğumu görünce pes etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…