Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

evet canım uzun zamandır takip ediyordum aslında burayı ama yeni üye oldum. :enbuyukkk:ya sen bursa da değilmisin istanbula mı gelceksin ameliyatın için. sadullah beyi de aslında düşünüyorum ben zaten ilk tercihim Emre İlhan ama oda 4.500 diyor Sadullah bey 2.500 diyomuş sanırım. bana sadullah beyin telefonunu veya email adresini verirmisin canım bende bi görüşmek istiyoum web sitesi daha yapım aşamasında ulaşamadım bi türlü.

kendi fikrimi söyleyeyim,bence korkulacak hiç bir şey yok.ben çok nadir ağrı kesici içtim o da sadece birkaç gece yatarken.bunda doktorumunda etkisi büyük tabi.ben hiç bişey anlamadım şimdi ol deseler yine olurum,daha bugün bantlarım çıktı amaopuyorumnanaktanbu arada ben akşam ameliyat oldum sabah börek falan yiyodum:roflol:bence çooook rahat olun korkulacak hiçbirşey yokboshayallersmile

hımmm geçmiş olsun canım doktorun iyiydi demekki gayet sorunsuz atlatmışın.

teşekkür ederim hatta oyleki yarın işe başlıyacağım.ben doktoruma gözüm kapalı güveniyorum.bu arada ben sadece burun estetiği değil zayıf olduğum için yanaklarıma da biraz dolgu yaptırdım.gayet güzel oldum gibizemuszemustabi göreceli ama:teytey:

profilinde foto.olsaydı bakcaktım eminim güzel olmuşsundur canım darısı CANAN la benim başıma inşallaaaahhh biz karasızlar olarak henüz araştırma işçerisindeyiz.

profilinde foto.olsaydı bakcaktım eminim güzel olmuşsundur canım darısı CANAN la benim başıma inşallaaaahhh biz karasızlar olarak henüz araştırma işçerisindeyiz.

biraz toplanayım resmimi koymayı düşünüyorum bende.benim yüzümle orantılı yapıldı yani oyle okka gibi deil çünkü benim yüzüm uzun ve zayıfım.burnumu kaldırmadı çünkü burnum yeterince kalkıktı.benim burnum eğriydi,nefes alamıyordum bir de kemerliydi.şu an olabildiğince güzel duruo.hani ben fazla bir şey de beklemiyordum hala da beklemiyorum çünkü benim burnum eğriydi bunu kabul etmiştim kendimce.ama eğer senin burnun düzgünse bence ünal beye güven,harika olacaktıryerimseniben

evet haklısın ama herkes çok da memnun ondan güvenilir dr. bulmak da çok zor artık herkes para delisi olmuş verdiğin para çöpe gdiyor ondan ziya de istediğin gibi olmazsa onca stres sinir de cabası :1no2:
hala araştırıyorum bakalım

kizlarrr, hani ameliyatta yuz sisiyo ya indikten sonra yuzdeki kiriklik oraninda artis oluyomu?? burnumu yaptirdiktan sonra kirisiklarim artar diye korkuyorum(

Kırışıkların artmaz canım ya. Bende olanları söyleyim sana. Alçının altı çok yağlandı siyah noktalar oluştu. Şişlikler indikten sonrada cildimde soyulma olmaya başladı.

arkadaşlar
ameliyattan sonra 41. gunde hala onden şişlikler yuzunden fotograf cektiremiyo olmam normalmi
hala şiş cunku aynı durumda olan yada konu hakkında bilgisi olanlardan aciill cevap bekliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…