Aslında ben kararımı verdim sayılır. Sadullah bey ile görüştüm Harika bir insan...
Ben şimdi ameliyat hakkında bilgi topluyorum.Başıma geleceklere hazırlıklı olayım diyee
Sen sitede yenimisin canım. ? Bence ilk önce eşini ikna et sonra hayal kırıklığına uğrama. Ben kendi paramı kendim biriktirdim acısınıda ben çekeceğim o yüzden bana destek olmalısın dedim eşim de kesin kararlı olduğumu görünce pes etti.
benim hiç başım ağrımadı ama ön dişlerim ağrıdı.ama o da ağrı sayılmaz pek
aybegüm merhaba sen ameliyatını kime yaptırdın ? ne zaman oldun ?
bu ayın 10 unda oldum ameliyatımı.ankarada ünal şahin e oldum
hımmm geçmiş olsun canım doktorun iyiydi demekki gayet sorunsuz atlatmışın.
teşekkür ederim hatta oyleki yarın işe başlıyacağım.ben doktoruma gözüm kapalı güveniyorum.bu arada ben sadece burun estetiği değil zayıf olduğum için yanaklarıma da biraz dolgu yaptırdım.gayet güzel oldum gibizemuszemustabi göreceli ama:teytey:
AMELİYAT OLAN ARKADAŞLAR !
Ameliyat sonrası baş ağrısı çok oluyormuşşşş doğru mu bu ? ? ? :uhm:
profilinde foto.olsaydı bakcaktım eminim güzel olmuşsundur canım darısı CANAN la benim başıma inşallaaaahhh biz karasızlar olarak henüz araştırma işçerisindeyiz.
evet inşallah darısı başınıza boshayallersmileprofilinde foto.olsaydı bakcaktım eminim güzel olmuşsundur canım darısı CANAN la benim başıma inşallaaaahhh biz karasızlar olarak henüz araştırma işçerisindeyiz.
biraz toplanayım resmimi koymayı düşünüyorum bende.benim yüzümle orantılı yapıldı yani oyle okka gibi deil çünkü benim yüzüm uzun ve zayıfım.burnumu kaldırmadı çünkü burnum yeterince kalkıktı.benim burnum eğriydi,nefes alamıyordum bir de kemerliydi.şu an olabildiğince güzel duruo.hani ben fazla bir şey de beklemiyordum hala da beklemiyorum çünkü benim burnum eğriydi bunu kabul etmiştim kendimce.ama eğer senin burnun düzgünse bence ünal beye güven,harika olacaktıryerimseniben[/QUOT
ben istanbuldayım canım yaa buradan bi dr.bulmam daha iyi benim için.üstelik çalışıyorum gidip gelmem imkansız
biraz toplanayım resmimi koymayı düşünüyorum bende.benim yüzümle orantılı yapıldı yani oyle okka gibi deil çünkü benim yüzüm uzun ve zayıfım.burnumu kaldırmadı çünkü burnum yeterince kalkıktı.benim burnum eğriydi,nefes alamıyordum bir de kemerliydi.şu an olabildiğince güzel duruo.hani ben fazla bir şey de beklemiyordum hala da beklemiyorum çünkü benim burnum eğriydi bunu kabul etmiştim kendimce.ama eğer senin burnun düzgünse bence ünal beye güven,harika olacaktıryerimseniben[/QUOT
ben istanbuldayım canım yaa buradan bi dr.bulmam daha iyi benim için.üstelik çalışıyorum gidip gelmem imkansız
onda haklısın canım.ama emre bey araştırmalarıma göre hep aynı modeli yapıo.fabrikasyon oluo yani.çok iyi araştır bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?