Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım ben ameliyattan sonra 3 gün başağrısı çektim ağrı kesici bile fayda etmedi uyumaya çalıştım hep. Ama herkesin bünyesi farklı tabiki..

Teşekkür ederim canım. Bende bilgi toplayıp duruyorum , önümüzdeki hafta olacağım inşaallah. Şu okyanus suyunu nasıl kullandın peki ? Çok fışkırıyormuş , burun içindeki tamponlara zarar vermiyor mu ? Kan pıhtılarını mı akıtıyor o sprey ? CADIARZU

ben ameliyat oldum.öbür gün tamponlar alındı.bence boş yere korkuosun:1rolleyes:ayrıca her doktorun uygulayacağı sistem farklıdır.doktorun dediklerinin dışına da çıkmamalısın.bana deniz suyu vermedi.ilk 2 gün buz çok önemlimiş.2 gün boyunca gözlerimin üzerine buz koyduk şişme minimum oldu.doktorum güzel yüzün şişmemiş dedi.sonra ben arnica die bi krem aldım ve onu hala sürüorum,ödemi şişliği alıomuş,bi tek bu kremi doktorum demeden aldım.ve düşün yani yarın da işe başlıcam.
korkulacak hiiççç bişey yok,rahat ol benceolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5 Teşekkür ederim canım. ama sen gerçekten şanslımışsın. Her bünye farklı oluyor demek ki. 3 gün başağrısı çekenler de var. bilmiyorumkismile TAmponlar genelde 1 hafta sonra alınıyor. Gerçekten sen şanslımışsın. a.s. Bu arada geçmiş olsun ve yeni burnun hayırlı olsun. Kaç günlük oldun. Resimlerini koyacakmısın yerimseniben

saol canım bugün 15.günyerimsenibentamponların 10 gün kalması çok eskidendi,şimdi çoğu özel hastane ben de kullanılan yöntemi kullanıo.sen de de aynısını olur sanırmyerimsenibenresimleri biraz daha yüzüm toplansın o zaman koymayı düşünüorum topluca.tabi başarabilirsem resimleri eklemeyikaydirigubbakcemile3

kızlar sımdı sıze burnumun resmını eklıcem suan kı halım burnumu ben 15 ekımde amelıyat oldm sız hesaplayın nekdar oldugunu burnumun ustunde kemer gıbı cıkıntı olustu demıstım resım cektım suan da eklıcem sonunda ekleyebılıyorum yormlarınızı lutfen esırgemyın ıyı kotu yapn yanı rıca edıyorum
doktruma gorundum suan ıslem yapmak ıcın cok erken dedı 9 syımın dolması gerekıyomus en az dokuz ayın dolsun 1 senelık oldgunda flan 15 dklık bı torpulemı ıslemı ıle hallor dedı senı ortda bu sekıl bırakmam flan tarzında konustu ama ınsllah dedıgı gıbı yapar
urda elımle bastrdım hafıf cıkntı ortaya cıksın gorun dıye sımdı nomal goruntusu nu eklıcem

durum bu kızlar ne dıyosunuz lutfen esırgewmeyın fıkrınızı
bu arada uzaktan bukadar bellı deıl albumumde var resımlerım bakabılırınız kızlar

Son düzenleme:

cnm bence burnunun genel sekli gayet hos yüzüne orantılı. cıkıntı ile ilgili ; sanırım bazen bu tarz seyler olaşabiliyormuş. doktorun sana kesin konustuysa bence yapar. belki zmnla cıkıntının yuksekliği azalabilir de. benm burnumun sekli 1. seneden sonra da incelmişti. belki zamanla azalır. ama törpü ile sanki direk halledilecek gibi duruo. bence o kdr da insanlar dikkat etmez sen inceliorsun sanırım suan cok dikkatli bakıorsun sürekli gözün takılıor olabilir. ama insanlar o kdr dikkatli bakmıor genelde bence.
ameliyatımdan önce doktorum bana da demişti bazen ameliyat sonrasında bu tarz seyler olabilior o zmn 1. senenin sonunda küçük bir işlemle düzenlenebilir die. uyarmak maksatlı söylemişti ama benm gerekmedi. sen de bence cok kafana takma kolay halledilecek birşey sanırım. :1rolleyes: çok çok geçmiş olsun :smiley-cool:süprizzzzz

bu arada simdi profilindeki fotolarına hiç belli bile deil :) gayet hoş olmus hiç kafana takma :) güle güle kullan cnmcm

Son düzenleme:
ohaoldumsmile harika olmus süper yaa. alkisalkisalkis
kime yaptirdin nerde yaptirdin ve maliyeti kaca geldi???
cok sordum biliyorum ama senin resimleri gördüm ve cok güzel bi burnun olmus
darisi benim basima :sinifsinif:

güzelim belli bile diil o cikinti burnun süper olmus bence sen cok inceliyorsun diger resimlerinede baktim harika ben begendim tabiki senin begenmen önemli olan ama dr dedigi gibi cok rahatsiz olursanda tekrardan bi 15 dk ameliyatla düzelir.

Ebişim , canım burnundaki o çıkıntı bastırınca mı çıkıyor? Yani normalde belli olmuyor. Orası için ne dedi doktorun ? kemikmiymiş orası :uhm: Pek belli olmuyor ama seni rahatsız ediyorsa 2. işlemi yaptır bence, kafan takılı kalmasın. Acaba düzelme ihtimali yokmuymuş kendikendine
Bu arada burnunun şekli gayet hoş yüzüne de yakışmış canım a.s.

Arkadaşlar ben de ilk ameliyatımla ilgili paylaşımda bulunmak istiyorum. 2008 kasımda KADIKÖY FERıHAN LAÇıN HASTANESıNDE OP.DR. MEHMET EMıN BALCI tarafından burun estetiği ameliyatı oldum. burnumun görüntüsü kötü olmasına rağmen asla kötü olduğunu kabul etmedi. çevremdeki bir çok insanın da burnumun güzel görünmediğini söylediğini söylediğimde bile onca kişinin yanıldığını, burnumun harika olduğunu defalarca tekrar etti. doktorumun bu yaklaşımından dolayı ben de revizyon ameliyatı için doktor araştırmasına girmek durumunda kaldım. 23 ocak 2010 tarihinde emre ilhana ameliyat oldum ve ameliyatımın ardından ilk ameliyat olduğum hastaneye giderek başhekimle görüştüm. tazmin edilme hakkımın kanunda ESER SÖZLEŞMESı olarak açıkça yer aldığını bildirmeme rağmen tazmin edilmeyeceğimi bu akşam itibariyle öğrenmiş oldum.burnumun önceki ve şimdiki hali albümümdeki 1. ve 2. fotolarda açıkça belli.eser sözleşmesinin benimle ilgili kısmı da şöyle,

"Fasial Cerrahi operasyonları da bir ameliyat olmasından kaynaklı meydana gelebilecek komplikasyonlar yine daha önce sözünü ettiğimiz VEKALET SÖZLEŞMESı kapsamında değerlendirilir ve hekim komplikasyondan sorumlu tutulmaz. Yani ameliyat sırasında emboli gelişmesi sonucu hasta kaybedildiğinde, hekim “hukukun izin verdiği risk” anlamına gelen komplikasyon koruması altındadır. Ancak burnun güzelleşmemesi ESER SÖZLEŞMESı ile yükümlülük altında olan hekimi sorumlu kılacaktır. Yani burnu gerçekten güzelleşmeyen hasta uğradığı maddi manevi zararların tazminini hekimden isteyebilir. Hekimin kusuru olmasa dahi bu durumda sorumluluğu doğar."

Ameliyat olmak için doktor araştıran arkadaşları tekrar tekrar uyarıyorum. YAPTIĞI ıŞıN SONUNA KADAR ARKASINDA DURAN VE HATASI OLDUĞU TAKDıRDE HATASINI DÜZELTME YOLUNA GıDEN DOKTORLARA GıDıN. DOKTOR SEÇıMıNıZı HASTALARININ RESıMLERıNE VE MEMNUNıYET DERECESıNE GÖRE UZUUUUUN BıR ARAŞTIRMA SONUCUNDA YAPIN. BEN ıLKıNDE ARAŞTIRMADIM VE CEZASINI ÇEKTıM MAALESEF. ANCAK BUNA DA ŞÜKREDıYORUM Kı BU VESıLEYLE ÇOK ARAŞTIRDIKTAN SONRA EMRE BEYDE KARAR KILDIM. BANA PSıKOLOJıK OLARAK DESTEK VEREN VE YAPTIĞI ıŞLE BENı BÜYÜK BıR STRES VE MORAL BOZUKLUĞUNDAN KURTARAN, MESLEĞıNE AŞIK OLDUĞU HER DAıM BELLı OLAN SEVGıLı DOKTORUM EMRE ıLHAN' A SONSUZ TEŞEKKÜRLERıMı BıR DAHA SUNUYORUM...

Son düzenleyen: Moderatör:

zamnla duzelır ınsallah ama benım korkum burnum ıyıce oturdukca o cıkıkntı dahada belırgenlesırmık korkusu var doktrda zaten 1 senenın gecmesını soledı onu beklıyoruz yanı operasyon ıcın cok erken oldgunu soldı o yuzden beklıyoruz

bende sevıorum burnumun seklını ama ocıkıntı ıcın bısey soleyemedı zmanla belkı yok olur yada cok belırgınsır dedı ona gore operasyon yapılır yada yapolmaz dedı beklıyoruz zmannı

ohaoldumsmile harika olmus süper yaa. alkisalkisalkis
kime yaptirdin nerde yaptirdin ve maliyeti kaca geldi???
cok sordum biliyorum ama senin resimleri gördüm ve cok güzel bi burnun olmus
darisi benim basima :sinifsinif:

burnumu bogazıcı tıp merkezınde yaptrdım canım doktorum tugrul maral dusuncen ıcın saol xnm

merhaba arkadaşlar bende dün akşam Emre İlhan'a gittim. oturduk bayağı konuştuk oldukça samimi,sıcak kanlı oldukça iyimser biri. valla son 4-5 gündür birden bire bu olayın aklıma girmesine rağmen dün de kendisiyle görüşünce daha da bi kararlı oldum. akşam eşimle de konuştum ve ikna ettim en çok da buna sevindim. eğer işlerimi ayarlayabilirsem ya 02.03.2010 da ya da 15.03.2010 da bende ameliyata giriyorum. bakalım acaip heyecan bastı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Eşini ikna etmene çok sevindim canım. Bende bu sabah oldum ani bir kararla. Ama şu an çok başım ağrıyorr. kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…