Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yeşil olmak online anlamına geliyor galiba ordaysan burdayım dermisin bide sen ameliyat olmadın galiba

yeşil olmak online anlamına geliyor galiba ordaysan burdayım dermisin bide sen ameliyat olmadın galiba

Canım daha önce buradayım demek isterdim ama olmadı ,sen yeşil ışığa takılma o genelde yanıyor fırsat buldukça msj lara bakıyorum ..Bu nedenle hemen yazamadım kusura bakma . Dediğim sadece burun operasyonu değil ,tüm estetik operasyonlar için geçerli .Tam kararlı olmadan yapılan bu tip operasyonlar sonrası kişi mutlu olamıyor ve yeni halinde sürekli kusur arıyor .Anlatmak istediğim bu canım.

Son düzenleme:

burnumdan herhangi bir rahatsızlığım olmasa ya da sonuçlarını göze alamayacak olsam böyle bir şeye hiç girişmezdim zaten. belki bu tür ameliyat olan insanlarla çok birarada olmuş olabilirsin o yüzden psikolojilerini anladığını düşünebilirsin ama bu ameliyatı olmaya karar veren biri kadar iyi hissedemezsin bence. seni kırmak istemem söylediklerinde kötü birşey yok kesinlikle. ama kimse sonuç ne olursa olsun diye ameliyata girişmez. herkes olduğundan daha iyisini elde edebilmek için riskleri göze alır. belki yazdıklarımdan yanlış anlamış da olabilirsin. benim tek bir ameliyatla deniz akkaya falan olmak gibi bir derdim yok.çok mantıklı taleplerim var. burun ucumun küçültülmesi ve düşüklüğün kaldırılmasını istiyorum. belki bu konuyla ilgili hala doktor arayışında olmamı karar verememi anlayamıyor olabilirsiniz ama ben elimden geldiğince kendim için en iyisini seçmeye çalışıyorum.
sizin için öyle olabilir ama ben sonuç ne olursa olsun diye sağlığımı tehlikeye atamam. sonucun eğer değeceğini düşünüyorsam ve sağlık açısından bir sakıncası olmayacağına emin olabilirsem bu ameliyata girerim. başkalarının kusur bulmasıyla psikolojimi bozacak yaşları çoktan geçtim. ben bu ameliyatı sadece kendim için oluyorum
umarım yazdıklarımı yanlış anlayıp kırılmazsın

Sanırım yazdıklarım anlaşılmamış,ayrıca kırılmadım .Yukarıda yazmış olduklarım ameliyat olan kişilerle bir arada olmamdan kaynaklanmıyor .Tamamen kendi tecrübelerim .

Son düzenleme:
selam arkadaslar bugun 4.gunum emre beye cumartesi ameliyat olmustum,bugun daha iyiyim,beyaz tenli olusumdan ilk uc gun cok sis ve morluk yasadim,3.gun sabahi gozumu zor aciyordum,emre bey soylemisti 3.gunden sonra azalir diye gozlerimdeki sislik indi ama hala morlar sararmaya basladilar ama yanaklarimdaki sislikde inmeye basladi cuma silikonlarim alincak bakalim o zaman nefes alabilcem,bu sislik ve morluk yapi ile ilgili sanirim okudugum kadariyla kimse boyle sikayette bulunmamis,gerci ayni gun ameliyat oldugum bi gencte sislik yoktu azcik morarmisti belli belirsiz,acik ameliyat oldum uzun burnum kisaltildi kemik egriligi ve konkalar duzeltildi ben dogal bir burun istedim,azcik burun kanatlarindan alinmis buyuk kalmasin diye belirtmistim acikcasi emre beye birakmistim simdi belli degil sekli ama uzunlugu gitmis o kesin:roflol::roflol::roflol:
insallah sonu hayirli olur

çok geçmiş olsun sılagül. zorlu dönemi atlatmış olman ne güzel. burun kanatların daraltıldığı zaman oralarda da dikişler oluyor değil mi. onların geçmesi ne kadar zaman alırmış sordun mu

silagül arkadaşım geçmiş oldu,rahatladın , bizde sevindik darısı başımıza...Son durumları anlatırsın düzelinceyerimseniben

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.ben de martin 13 de ameliyat oldum.inanin şimdiye kadar yaptirmadigima çok pişmanim.arkadaşlar burda önemli olan uygun hekim ben çok şansli dim bu konuda.arkadaşlar mslarina baktim ben de bir çogu olmadi.genel aneztezi ile yapildi ameliyatim saat 11.30 girdim saat3.30 çiktim.benim burnumda kemik bir tarafi komple kapatmişti yani sadece estetik deyildi.agri hissetmedim çunku kolumdaki seruma agri kesiciler katilmişti ve bir akşam yattim.5 gün tampon kaldi.8 gün alci 13 gün sonrada bantlarimi aldi doktorum.bende morluk olmadi sadece botoks yaptirmiş gibi yuzümde şişler oldu onlarda ameliyattan sonra her gecen gün indi.şu an işe de başladim.burnumun şeklini de çok begeniyorum.doktorum bana burnunu 6 ay ve 1 yilda tamamen oturacagini söyledi valla herkese tavsiye ederim ama tabiyki uygün hekim.bu arada çok para vermek harcamak burnunuzün mukemmel olacagi düşüncesini beyninizden çikarin.1.800 benim tüm masrafim

romantık kız geçmiş olsun mutlu olman güzel..benımde ufak ve hafif kemerlii burnum ve emre bey ı düşünüyorum rica etsem bana da bantlar çıkınca fotonu yollar mısın ?

çok geçmiş olsun sılagül. zorlu dönemi atlatmış olman ne güzel. burun kanatların daraltıldığı zaman oralarda da dikişler oluyor değil mi. onların geçmesi ne kadar zaman alırmış sordun mu

tesekkur ederim,evet canim oralarda da dikis var,yarin gidicem unutmazsam sorarima.sa.s

Son düzenleme:
silagül arkadaşım geçmiş oldu,rahatladın , bizde sevindik darısı başımıza...Son durumları anlatırsın düzelinceyerimseniben

sagol canim ,gelismeleri yazarim,bugun yanaklarim biraz daha indi cok az kaldi emre beyde hizla incek demisti zaten,her bir yanagim 1 kiloyken simdi 250ser gr kaldi,yarina tamamen iner sanirim:roflol::roflol:
gozlerim hala mor ama artik sararmaya basladi onlar ne zaman gecer bilemem et koy demisti koydum sarartir demisti sararttia.sa.s
morluklari hemen gecircek bi krem yok heralde
bide bu dikis izleri icin ameliyat olanlar ne kullandi acaba ben simdilik bir burun spreyi(icini temizlemek icin)bide badem yagi icine vede bepanten krem kullaniyorum emre bey bunlari verdi simdilika.s

romantık kız geçmiş olsun mutlu olman güzel..benımde ufak ve hafif kemerlii burnum ve emre bey ı düşünüyorum rica etsem bana da bantlar çıkınca fotonu yollar mısın ?

tabi yollarım.şimdiden kolay gelsin geçmiş olsun

evet merak eden arkadaslar,bugun 6.gunumdu,ben sadece silikonlar alincak zannederken baktim alciyida aldi doktor,bantladi bazi dikisleri aldi bu islemler sirasinda azcik aci oldu ama dayanilmicak bisi deyildi o olcak o kadar yani,simdi nefes alabiliyorum sanki direk cigerime oksijen tupu baglanmis gibi :roflol::roflol:ne guzelmis burundan nefes almak
burnum su haliyle sis olmasina ragmen iyi gozukuyo,ben cok okka gibi kucuk kalkik bi burun istemedim zaten dogal olmasini istemistim insallah sonu oyle olcaka.sa.s

Arkadaşlar,
öncelikle Estetik Cerrah Ararken Kadinlar Kulübü Ile Karşilaştim
Inanilmaz Güzel Her Konuda Inanilmaz Paylaşimin Olduğu Büyük Bir Deniz Burasi
Ben Geç Kalmiş Bir Merhaba Deyip Asil Konuya Geçiyorum.
Benimde Burnumda Kirik Var Ve Ameliyat Olmam Gerekiyor

Epey Araştirdiktan Sonra Fatih Dağdelen Beye 25 Nisana Ameliyat Olmaya Karar Verdim.

Eğer Daha önce Tecrübe Yaşamiş Olan Varsa Ne Olur. Bir Haftadan Az
Zamanim Kaldi. Sizden Iyi Yad Kötü Yorum Bekliyorum.
çok Korkuyorum Ameliyatdan Değide Sonuçtan.

özelden Yazdiğim Mesajlara Sağolsun Bir Tek Sevgili Demothy Cevap Yazmiş
Ama Maalesef Sitede Birkaç Gündür özel Mesajlarimizi Göremiyoruz
Ne Olur Bilenler Yorum Yapsin

şimdiden Hepinize Vereceğiniz Cevaplar Için Teşekkür Ediyorum.

Sevgi Ve Saygilarimla

ülkem geçmiş olsun benimde problemlerim seninkiyle aynı ameliyatını estetik cerrah mı kbb uzmanımı yaptı? ameliyatını nerde olduğunu ve doktorunun ismini söylersen sevinirim....

romantik_kiz resimleini banada yollarsan çok sevinirim.ama şu an sanırım bi sorun var özel mesajlaşma açık değil.özel mesajlar açıldığı zaman gönderirmisin.şimdiden çok teşekkürlera.s.

olur peki yollarım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…