yeşil olmak online anlamına geliyor galiba ordaysan burdayım dermisin bide sen ameliyat olmadın galibaCanım , eğer ameliyat olmakla ilgili terddütün varsa ,bana kalırsa sen burnundan şikayetçi değilsin .Eğer çok rahatsızsan yaptır derim ama bu konularda tecrübeli birinin sözünü dinlersen canım , bu tip bir operasyonu yaptırmak için şöyle düşünmelisin "ben bu burundan ne olursa olsun, sonuç nasıl olursa olsun kurtulmak istiyorum " bu sadece burun estetiği için değil tüm estetik operasyonlar için geçerli.Yoksa mutsuz olursun çünkü yapılan işlem güzel bile olsa beğenmezsin .Benim sana yazmamdaki sebep kararsızlığın canım.Çünkü bu ameliyatları sadece başkalarını memnun etmek için yaptırıyorsan olmaz ,senin kendini nasıl gördüğün önemli .Başkaları kusur buluyor diye veya şu burnumu düzeltsem daha iyi olabilir diye düşünürsen yaptırma .Eğer burnun psikolojini bozuyorsa , ne olursa olsun düzelsin diyorsan tereddütsüz yaptır derim . O zaman mutlu olursun ,Yani herşeyi ,burnunda operasyon sonrası kalabilecek kusurları , kabul edecek kadar istemen gerekli .Şeniz
yeşil olmak online anlamına geliyor galiba ordaysan burdayım dermisin bide sen ameliyat olmadın galiba
Canım , eğer ameliyat olmakla ilgili terddütün varsa ,bana kalırsa sen burnundan şikayetçi değilsin .Eğer çok rahatsızsan yaptır derim ama bu konularda tecrübeli birinin sözünü dinlersen canım , bu tip bir operasyonu yaptırmak için şöyle düşünmelisin "ben bu burundan ne olursa olsun, sonuç nasıl olursa olsun kurtulmak istiyorum " bu sadece burun estetiği için değil tüm estetik operasyonlar için geçerli.Yoksa mutsuz olursun çünkü yapılan işlem güzel bile olsa beğenmezsin .Benim sana yazmamdaki sebep kararsızlığın canım.Çünkü bu ameliyatları sadece başkalarını memnun etmek için yaptırıyorsan olmaz ,senin kendini nasıl gördüğün önemli .Başkaları kusur buluyor diye veya şu burnumu düzeltsem daha iyi olabilir diye düşünürsen yaptırma .Eğer burnun psikolojini bozuyorsa , ne olursa olsun düzelsin diyorsan tereddütsüz yaptır derim . O zaman mutlu olursun ,Yani herşeyi ,burnunda operasyon sonrası kalabilecek kusurları , kabul edecek kadar istemen gerekli .Şeniz
Sanırım yazdıklarım anlaşılmamış,ayrıca kırılmadım .Yukarıda yazmış olduklarım ameliyat olan kişilerle bir arada olmamdan kaynaklanmıyor .Tamamen kendi tecrübelerim .burnumdan herhangi bir rahatsızlığım olmasa ya da sonuçlarını göze alamayacak olsam böyle bir şeye hiç girişmezdim zaten. belki bu tür ameliyat olan insanlarla çok birarada olmuş olabilirsin o yüzden psikolojilerini anladığını düşünebilirsin ama bu ameliyatı olmaya karar veren biri kadar iyi hissedemezsin bence. seni kırmak istemem söylediklerinde kötü birşey yok kesinlikle. ama kimse sonuç ne olursa olsun diye ameliyata girişmez. herkes olduğundan daha iyisini elde edebilmek için riskleri göze alır. belki yazdıklarımdan yanlış anlamış da olabilirsin. benim tek bir ameliyatla deniz akkaya falan olmak gibi bir derdim yok.çok mantıklı taleplerim var. burun ucumun küçültülmesi ve düşüklüğün kaldırılmasını istiyorum. belki bu konuyla ilgili hala doktor arayışında olmamı karar verememi anlayamıyor olabilirsiniz ama ben elimden geldiğince kendim için en iyisini seçmeye çalışıyorum.
sizin için öyle olabilir ama ben sonuç ne olursa olsun diye sağlığımı tehlikeye atamam. sonucun eğer değeceğini düşünüyorsam ve sağlık açısından bir sakıncası olmayacağına emin olabilirsem bu ameliyata girerim. başkalarının kusur bulmasıyla psikolojimi bozacak yaşları çoktan geçtim. ben bu ameliyatı sadece kendim için oluyorum
umarım yazdıklarımı yanlış anlayıp kırılmazsın
çok geçmiş olsun sılagül. zorlu dönemi atlatmış olman ne güzel. burun kanatların daraltıldığı zaman oralarda da dikişler oluyor değil mi. onların geçmesi ne kadar zaman alırmış sordun mu
silagül arkadaşım geçmiş oldu,rahatladın, bizde sevindik darısı başımıza...Son durumları anlatırsın düzelinceyerimseniben
romantık kız geçmiş olsun mutlu olman güzel..benımde ufak ve hafif kemerlii burnum ve emre bey ı düşünüyorum rica etsem bana da bantlar çıkınca fotonu yollar mısın ?
tabi yollarım.şimdiden kolay gelsin geçmiş olsun
romantik_kiz resimleini banada yollarsan çok sevinirim.ama şu an sanırım bi sorun var özel mesajlaşma açık değil.özel mesajlar açıldığı zaman gönderirmisin.şimdiden çok teşekkürlera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?