Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım çok büyük geçmiş olsun.sen daha düne kadar ben gibi doktor bakıyordun hala karasızdın !!!
inanamıyorum sana aynı bensin heee pat diye karar verdin ve oldun.inşallah herşey istediğin gibi olur canım inşallah istediğin buruncuğa kavuşursun.çok büyük geçmiş olsun. o baş ağrısı sanırım 2-3,gün bitiyomuş merak etme 1 haftacık sık dişini sonrasını düşün canan. aynaya baktığını ve harika bi buruna sahip olduğunu düşünsene. insanlar ne acılar çekiyorlar günlerce haftalarca... seninki 3-5 gün az sabret canım sonucu görünce bugnleri unutcasın .darısı başıma inşallah bende atlatırım kurtulurum bu stresten

Eşini ikna etmene çok sevindim canım. Bende bu sabah oldum ani bir kararla. Ama şu an çok başım ağrıyorr. kendimi hiç iyi hissetmiyorum

bu arada bence bomba gibisin bence snein o baş ağrın stresten canım. baksana bu sabah ameliyat oldun ve şu saatlerde internet başındasın kaydirigubbakcemile3
iyisin sen takma kafana o ağrıları maşallaaaaaaaaaaaaahh sana

Evet canım , aslında pazartesi yada salı olacaktım. Eşimin istanbulda işi varmış. Doktoru aramış sormuş , gelsek cuma sabahı olurmuyuz diye, , , Doktorda olur demiş. Anlayacağın pat diye oldum işte... Gerçi oldu bitti ama , sen gelde suratımın halini gör. Tırrr geçmişşş sanki üzerindennnn fisfisfis

evet canım haklısın. Merak işte merak ne olacak ?
Meraktan lap top elimden düşmüyor kiii
Ameliyattan çıkalı 2 saat olmuş ben KK da msj yazıyorum , ama dayanamadım uyumuşum. Başım gerçekten çok ağrıyor yaaaa
gerçekten stresten mi acaba :uhm:
Hadi sende ol da kurtul .. Daha önünde bak neler var aklinialirimsmile Beraber atlatırız inşaallah
Koca meselesi hallolmuş :enbuyukkk: ya gerisi kolay artık

büyük geçmiş olsun ya canan o kadar kötümü yani:uhm:
bak şimdi bende tırsmaya başladım. sen kiem oldun ameliyatını?
az evel Emre beyin ordan aradılar 2 mart ve 15 mart arasında kalmıştık 2 mart yani gelecek salı ameliyat etcekmiş beni. sorma ya tüyleirm diken diken oldu birden ter bastı bunaldımfisfisfis

ya canım kötüsün biliyorum ama ani karar veren ve hemen ameliyat olacak bi insan olarak acaip arada derede kaldımeyvahedigeldismile
çok mu kötüsün,morarma felan ne alemde. hangi hastanede ameliyat bu arada canan. dikkatli ol aynaya bi kaç gün hiç bakma bence moralini bozma ben öyle yapcam çünkü. morluklar şişiliklerde bi güzel iner alçının aldırdıktan sonra nasıl olsa doyamayacaksın aynayakaydirigubbakcemile5

2 martta ol bence süreyi kısa tut.
E canım ameliyat sonuçta
Ama korkma her bünye aynı olmuyormuş.
Ameliyat sabahında börek yiyende varmış ben daha ağzıma lokma koymadım . Dişlerim ve başım ağrıyor.

Süpergirll var. Onun resimlerine baktın mı. O arkadaşın ilk resimlerindeki hali gibiyim şu an. Evet mosmorum. Ama o resimleri incele bir haftada morluk kalmıyor muş. Bende sabırla bekliyorum. Düzelince mutlu olacağız

Ya korkma , korkasın diye söylemiyorum bunları sana. Hazırlıklı olasın diye söylüyorum. Biliyorsun ben çok araştırdım çok inceledim sağolsun KK ve buradaki arkadaşlar sayesinde çok ama çok şey öğrendim , şu an en azından yüzümün kaç gün sonra ne halde olacağını tahmin edebiliyorum . Ağrıya gelince herkeste olmuyormuşşş. Boşver düşünme bunları
bir an önce ol ameliyatını

valla mıııııı anam ben açlıktan ölürdüm şimdiye dek akannehir
burun bölgende ağrı varmı canım kan felan geliyomu

az evel aradılar beni Emre beyin ordan. 2 martta karar kıldık Emre bey boşmuş o gün.yarın çağırdı beni akşama gidicem tasarım felan yapcakmışız. salıyada ameliyat inşallah. zaten 2 martta oldum oldum daha çok zor olamam izmirde bi iş aldık çünkü 16 martta da izmir de olmam lazım en azından o güne kadar morarmalar geçer alçım çıkar yoksa o mor suratla nasıl insan içine çıkarım.adamlar beni o halde görünce sözleşmeden de işten de vazgeçerlerkaydirigubbakcemile3

Çok sevindim canım , Eğer bende pat diye olmasaydım bende 2 martta olacaktım, Aynı gün olmuş olacaktık. kaydirigubbakcemile5
Yaa kanama falan yok korkma be kanka :1hug: ama benim başım ve dişim çok ağrıyor hatta çene kemiklerimde. Ama az önce bir arkadaş yazdı blackhoney , hiç ağrısı olmamışşş. Bünye meselesi işte. Ben zaten hassasım.Senin aynısı olmaz , düşünme bunları kaydirigubbakcemile5 güzel burunlarımız olacak sonuçta dimi ama opuyorumnanaktan

Yaaaa başım dişim çene kemiklerim heryerim ağrıyorr hala KK dayım. burası bana alışkanlık yaptı iyice :sinifsinif: :bbo: ben uyuyayım biraz . Dua edin arkadaşlar da şu ağrılı günleri atlatayım ve mosmorlu günleri

cccCANANnnn geçmiş olsun. ben de pazrtesi oluyorum ameliyatımı. bugün resimlerimizi çektik doktorumla. hadi bakalım hayırlısı. neyle karşılaşacağım ben de çok merak ediyorum. heyecanım iyice yükselmeye başladı. şu ameliyat olsa da bitse artık istiyorum.

merhaba

siteye yeni üye oldum.Bugüne kadar nasıl keşfedemedim bu siteyi bilmiyorumm.Benimde burnumun şekliyle ilgili problemim var benim burnum kemersiz fakat burun ucum ve burum deliklerim büyük.burunucu estetiği düşünüyorum.kimi önerirsiniz?
Bu sitede Naci çelik,emre ilhan,onur erol,yusuf can,barış çakır,tuğrul maral ismini çok duydum burunucu ameliyatlarında en doğal çalışan en başarılı hekim hangisi lütfen bana bir akıl verin.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
sevgiler....

Canım ben Emre İlhandan yana tercihimi kullandım ve bu ayın 9unda ameliyat oluyorum..Benimkisi revizyon..Ancak bu siteyi çok araştırıp öyle buldum doktorumu..Burda fotoları olan arkadaşlar var..Onlara bakıp karar evme sürecini hızlandırablirsin. Puff,Sezoss,Serenades,Hambospara,Derya,Sünbül bu arkadaşlar Emre beye ilk ameliyatını olan arkadaşlar..Aralarında iki yıllık burunlara sahip olanlar dahi var..Bir de revizyon olan Kellyr diye bir arkadaşımız var.. Bu arkadaşlarımızın fotoğraflarına bakabilirsin.. Ben bu şekilde karar vermiştim. Doktorlar öneriler bölümünde Emre İlhanın topiğide var..Emre bey sıcaklığı samimiyeti ve işini çok seven çok başarılı bir doktor olması v.s. sebebiyle benim için tek tercih oldu..Yaptığı revizyon ameliyatlarının sonuçlarını ve evvelini ofisinde gördüğümde bu fikrim çok daha güçlendi diyebilirim..Sana bol şanslar..Umarım hayırlısını seçersin...

merhaba

albümde bazı resimlere baktım gerçekten çok güzel burunlar wardı hatta o resimleri görünce daha çok heveslendim fakat doktor konusunda bir türlü karar veremedim o yüzden bana doktor tavsiye etmen çok makbule geçti.en kısa zamanda randevu alacağım.
çok genç bir insan ama bu yaşta oldukça başarılı olmuşki sitede hakkında oldukça ii yorumlar var buda artı bir özellik.aslında ilk başta diğer doktorlardan biraz genç daha az tecrübeli diye kafamda sorular oluşmuştu...

Canım Emre beyin şöyle bir özelliği var, yalnızca burun ameliyatı yapıyor ve revizyon olsun bilmem kaçıncı ameliyat olsun hiç geri çevirmiyorki senin böyle bir sorunun yok. Benim 3. ameliyatım ve keşke Emre beyi çok daha evvel tanıma şansına sahip olsaydım diyorum ve benim yaşadığım acıları kimse yaşasın istemem..Bu yüzden ne hissettiğini, ne aşamalardan geçeceğini bildiğim için yardımcı olmaya çalışıyorum. ınşallah bir faydası olur ve mutlu olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…