Canım Emre beyin şöyle bir özelliği var, yalnızca burun ameliyatı yapıyor ve revizyon olsun bilmem kaçıncı ameliyat olsun hiç geri çevirmiyorki senin böyle bir sorunun yok. Benim 3. ameliyatım ve keşke Emre beyi çok daha evvel tanıma şansına sahip olsaydım diyorum ve benim yaşadığım acıları kimse yaşasın istemem..Bu yüzden ne hissettiğini, ne aşamalardan geçeceğini bildiğim için yardımcı olmaya çalışıyorum. İnşallah bir faydası olur ve mutlu olursun...
cccCANANnnn geçmiş olsun. ben de pazrtesi oluyorum ameliyatımı. bugün resimlerimizi çektik doktorumla. hadi bakalım hayırlısı. neyle karşılaşacağım ben de çok merak ediyorum. heyecanım iyice yükselmeye başladı. şu ameliyat olsa da bitse artık istiyorum.
merhaba
siteye yeni üye oldum.Bugüne kadar nasıl keşfedemedim bu siteyi bilmiyorumm.Benimde burnumun şekliyle ilgili problemim var benim burnum kemersiz fakat burun ucum ve burum deliklerim büyük.burunucu estetiği düşünüyorum.kimi önerirsiniz?
Bu sitede Naci çelik,emre ilhan,onur erol,yusuf can,barış çakır,tuğrul maral ismini çok duydum burunucu ameliyatlarında en doğal çalışan en başarılı hekim hangisi lütfen bana bir akıl verin.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
sevgiler....
Yaaaa başım dişim çene kemiklerim heryerim ağrıyorr hala KK dayım. burası bana alışkanlık yaptı iyice :sinifsinif: :bbo: ben uyuyayım biraz . Dua edin arkadaşlar da şu ağrılı günleri atlatayım ve mosmorlu günleri
merhaba
Zühtü beye ameliyat olmuş bir arkadaş resmini koymuş.Gerçekten de hem doğal(yolda görsem anlamam bu burunun ameliyatlı olduğunu),hem orantılı bir burun yapmış.Benim için 1. öncelik doğal olması fakat daha sonra gördüm ki Zühtü bey Ankarada imiş ben istanbuldayım ve oraya gitme imkanım hiç yok.
Onun dışında en çok tavsiye Emre İlhandan geldi.Sadullah beyi ilk defa duydum.Birde Yusuf Can beyin yaptığı birkaç ameliyatın resmini gördüm ve çok beğendim.İlk fırsatta Emre İlhan ve sonra Yusuf can beye randevu alıp bizzat gideceğim.Öğretmen olduğum için ameliyatı haziran sonu gibi olabileceğim.Kendime mayısın sonuna kadar araştırma süresi tanıdım.Bana cevap yazan sizlere de çok teşekkür ederim.Kafam çok karışmıştı şimdi daha netleştim.
çok öptüm.
merhaba
Zühtü beye ameliyat olmuş bir arkadaş resmini koymuş.Gerçekten de hem doğal(yolda görsem anlamam bu burunun ameliyatlı olduğunu),hem orantılı bir burun yapmış.Benim için 1. öncelik doğal olması fakat daha sonra gördüm ki Zühtü bey Ankarada imiş ben istanbuldayım ve oraya gitme imkanım hiç yok.
Onun dışında en çok tavsiye Emre İlhandan geldi.Sadullah beyi ilk defa duydum.Birde Yusuf Can beyin yaptığı birkaç ameliyatın resmini gördüm ve çok beğendim.İlk fırsatta Emre İlhan ve sonra Yusuf can beye randevu alıp bizzat gideceğim.Öğretmen olduğum için ameliyatı haziran sonu gibi olabileceğim.Kendime mayısın sonuna kadar araştırma süresi tanıdım.Bana cevap yazan sizlere de çok teşekkür ederim.Kafam çok karışmıştı şimdi daha netleştim.
çok öptüm.
merhaba
siteye yeni üye oldum.Bugüne kadar nasıl keşfedemedim bu siteyi bilmiyorumm.Benimde burnumun şekliyle ilgili problemim var benim burnum kemersiz fakat burun ucum ve burum deliklerim büyük.burunucu estetiği düşünüyorum.kimi önerirsiniz?
Bu sitede Naci çelik,emre ilhan,onur erol,yusuf can,barış çakır,tuğrul maral ismini çok duydum burunucu ameliyatlarında en doğal çalışan en başarılı hekim hangisi lütfen bana bir akıl verin.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
sevgiler....
merhaba bende burun ameliyatı oldum. 2006 yılında şuanki halimden çok memnunum doktor ismi sormuşsunuuz bende yeni üye sayılırım burda doktor ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama yazanlar var heralde benimde doktorumun ismini söylemem sorun olmaz die düşünüyorum ben dr.nazmi bayçın'a burunumu yaptırdım inanılmaz memnun kaldım benim tavsiyem üstüne bi arkadaşımda 2007 yılında yaptırdı oda çok memnun kaldı bana sorarsanız eğer hiç sorunsuz bi ameliyat geçirdiğim ve sonucuda süper olduğu için kesinlikle kendi doktorumu öneririm isterseniz bide dr.nazmi bayçın'ı düşünün tabiki son karar sizin sevgiler.....
merhaba bende burun ameliyatı oldum. 2006 yılında şuanki halimden çok memnunum doktor ismi sormuşsunuuz bende yeni üye sayılırım burda doktor ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama yazanlar var heralde benimde doktorumun ismini söylemem sorun olmaz die düşünüyorum ben dr.nazmi bayçın'a burunumu yaptırdım inanılmaz memnun kaldım benim tavsiyem üstüne bi arkadaşımda 2007 yılında yaptırdı oda çok memnun kaldı bana sorarsanız eğer hiç sorunsuz bi ameliyat geçirdiğim ve sonucuda süper olduğu için kesinlikle kendi doktorumu öneririm isterseniz bide dr.nazmi bayçın'ı düşünün tabiki son karar sizin sevgiler.....
kizlar cok tezde bende buraya tercubelerimi yazacam 24 mart az kaldi heyecanli yim azcik korku da var amelyattan sonra her seyi size anlatacam tek tek ins zemuszemus
Canım ben uzuuuuunnnnn zamandır araştırma yapıyorum. Sana 3 isim vereyim seç birini.
Zühtü bey , Sadullah bey ve Emre bey.
Edamisara , crazy46 ve benim doktorum Sadullah Karun. Çok mütevazi , istekleri sabırla dinleyip bütün sorularıma net cevaplar verdi ve samimi. Herşeyi açıkça anlattı. Kafamda şüphe bırakmadı.Ameliyatımda çok başarılı geçti.
Bence bu 3 doktorlada görüş , sana kim uygun olursa onu seç
parantez açayım ;Tuğrul Maral dan şikayet çok var sitedeki yorumları oku bence.
öncelikle tavsiye için çok teşekkür ederim.Nazmi Bayçını ilk defa duydum.onuda araştıracağım. sitede resimlerini paylaşan arkadaşlar arasında en çok emre ilhanın ve zühtü demirin yaptıkları ameliyatları beğendim.çok doğal ve kişinin yüz ölçülerine uygun, güzel burunlardı.açıkcası ilk başta emre ilhanı düşünmüyordum yaşı genç tecrübesi nispeten azdır diye ama yaptığı ameliyatlardan sonraki resimlere baktığımda fikrimi değiştirdim.içinde estetik olan her işte yetenekte çok önemli faktör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?