Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sadece burun ameliyatı yapmasına sewindim açıkcası.çok gemiş olsun zor bir süreçten geçmişsin ve bende burnumu beğenmediğim için psikolojini anlayabiliyorum.açıkçası insanın kafası karmakarışık oluyor hangi doktora yaptırayım ya daha kötü olursa.o yüzden bu forum çok önemli bir de cesur ve paylaşımcı arakadaşlar resimlerini koymuşlar sağolsunlar.buda biraz kafamdaki karmaşayı dindirdi...
sewgiler..

Emre bey genc oldugu icin yeni yontemlere cok daha hakim, ve gercekten cok ameliyat tecrubesi var.
Onun sayesinde agrisiz acisiz sorunsuz bir ameliyat gecirdim. Tarif ettigim burnu yapti. Cok guzel ilgilendi. Ameliyat sonrasinda hastanede 3 kere yanima ugradi. Bence emre beyi oturup dusunmeye gerek yok. ameliyat olacaksaniz direk ona gidin.

Canım teşekkür ederim. Bu pazartesi sende kurtuluyorsun demek. Hadi hayırlısı olsun. Sende ol ameliyatını da katıl kervana olumunekankayizsmile

Canım ben uzuuuuunnnnn zamandır araştırma yapıyorum. Sana 3 isim vereyim seç birini.
Zühtü bey , Sadullah bey ve Emre bey.
Edamisara , crazy46 ve benim doktorum Sadullah Karun. Çok mütevazi , istekleri sabırla dinleyip bütün sorularıma net cevaplar verdi ve samimi. Herşeyi açıkça anlattı. Kafamda şüphe bırakmadı.Ameliyatımda çok başarılı geçti.
Bence bu 3 doktorlada görüş , sana kim uygun olursa onu seç
parantez açayım ;Tuğrul Maral dan şikayet çok var sitedeki yorumları oku bence.

Kıııııızzzzzzzzz abooo sen hala burdamısın yaaaa lmaz:
pesss kankacığımolumunekankayizsmile yaaa benden çok uğruyosun valla siteye üstelik ilk ameliyat günün. şekerim az yat dinlen gözlerini başını dinlendir ki bir an evel toparlan bize güzel resimlerini yolla. canooo kız sen resim çekiyosun dime bu arada bol bol çek hee ekle sonra da. hadi sen uyu dinlen şimdi

merhaba

Zühtü beye ameliyat olmuş bir arkadaş resmini koymuş.Gerçekten de hem doğal(yolda görsem anlamam bu burunun ameliyatlı olduğunu),hem orantılı bir burun yapmış.Benim için 1. öncelik doğal olması fakat daha sonra gördüm ki Zühtü bey Ankarada imiş ben istanbuldayım ve oraya gitme imkanım hiç yok.
Onun dışında en çok tavsiye Emre ılhandan geldi.Sadullah beyi ilk defa duydum.Birde Yusuf Can beyin yaptığı birkaç ameliyatın resmini gördüm ve çok beğendim.ılk fırsatta Emre ılhan ve sonra Yusuf can beye randevu alıp bizzat gideceğim.Öğretmen olduğum için ameliyatı haziran sonu gibi olabileceğim.Kendime mayısın sonuna kadar araştırma süresi tanıdım.Bana cevap yazan sizlere de çok teşekkür ederim.Kafam çok karışmıştı şimdi daha netleştim.

çok öptüm.

merhaba catloververeliniortak
aslında burun ameliyatı için sıcak havaları pek önermiyorlar canım.iyileşme dönemi çok daha zor geçiyormuş o yüzden kış veya daha serin havalrda yapılmasını öneriyorlar.CADIARZU ama mesleğin de sanırım buna el vermiyo. bende salı günü ameliyat olucam mecburen izin kopardım sıcak havaya denk gelmesin diye aceleye getirdim. benim ameliyatımı 2 martta EMRE İLHAN yapacak.:lepi: bence doktorların topiklerine çok iyi bak iyi araştır.

canım bende zühtü demir yaptı burnumu cok doğal vede 3 senemi giriyorum hiç bir sıkıntım yok ayrıca zühtü bey sadece ankarada yapmıyor istbuldada ameliyat yapıyor cünki onep olarak istdada cok yerleri var cok arkadaşlarımızıda istda yaptı ameliyatlarını bilmeyenler için görünce bilgilendiriyim dedim sağlıcakla kalın

Selam kizlar bende deneyimlerimi paylasmak istedim. Ben bu sitede 2 aydir arastirma yaptim burun estetigi hakkinda ve doktorlar hakkinda, 2 doktor cok ilgimi cekti doktor Emre Ilhan ve doktor Zuhtu Demir. Burdaki arkadaslarim saolsunlar deneyimlerini paylastilar ameliyatlari hakkinda ve doktorlari hakkinda, Bende bana hangi doktor yakinsa ona olayim dedim, ve doktor Zuhtu Demir e ameliyat olmaya karar verdim. Ilk randevumda cok memnun kaldim, cunki senin fikrine saygi duyuyor ne bileyim iste samimi geldi, ve bazi doktorlar gecistiri veriyor, Zuhtu bey oyle deildi bana cok zaman ayirdi, ilk yaptigi tasarimi tam begenmemistim( oda benim yuzumden, sole mi olsa boyle mi olsa derken burun kalmadi ) yeniden tasarim yapti oda cok hosuma gitti. Ve 1 hafta sonraya ameliyat tarihi aldim. Hic korkum yada heyecanim yoktu basta, ama kendimi temislige verdim:roflol:, evde haril haril temislik yapiyordum niyeyse, neyse ameliyat gunu geldi, beni bir korku kapladi anlatamam, ameliyat siram gelene kadar bir sigarayi sondurdum oburunu yaktim, ordaki calisan bayanlardan biri e$ime baska sigara icmesin demis, yoksa ameliyattan sonra midesi falan bulanir demis. O da iyi dedim, icmedim baska sigara. Sonra beni cagirdilar ameliyata hazirlamak icin. Anestezi uzmani geldi birseyler sordu ne sordugunu hatirlamiyorum bile. Hazirladim ve esimle bebisimle vedalastim annemle vedalastim, ben cok korkuyordum annem beni sakinlestirmeye calisti, cunki ben igneden bile cok korkarim. Neyse ameliyathaneye girdim, yattim masaya, ayy ben cok korkuyorum, beni sakinlestirin, sakinlestirici birseyler verin. Ameliyathaneyi iyice bir inceledim temis mi diye, hangi aletleri kullaniyorlar diye, ama aletleri goremedim. Saklamislar

galiba. Ben bayilana kadar doktora hep ayni seyi soyledim , tasarimdan guzel olacak burnum dimi diye hep bunu tekrarladim, oda evet cok guzel bir burnun olacak diyordu, korkma ama o zaman bizim isimizi de zorlastiriyorsun dedi, bende tamam korkmuyorum dedim ama nerde :roflol:. Ve eger ayilirken sacmalarsam aldiris etmeyin dedim, ve bayilmisim. Sanki arada bes dakika gecmis gibi hemen uyandim ki ameliyatim bitmis. Iste benden bukadar.

merhaba bende burun ameliyatı oldum. 2006 yılında şuanki halimden çok memnunum doktor ismi sormuşsunuuz bende yeni üye sayılırım burda doktor ismi vermek doğru mu bilmiyorum ama yazanlar var heralde benimde doktorumun ismini söylemem sorun olmaz die düşünüyorum ben dr.nazmi bayçın'a burunumu yaptırdım inanılmaz memnun kaldım benim tavsiyem üstüne bi arkadaşımda 2007 yılında yaptırdı oda çok memnun kaldı bana sorarsanız eğer hiç sorunsuz bi ameliyat geçirdiğim ve sonucuda süper olduğu için kesinlikle kendi doktorumu öneririm isterseniz bide dr.nazmi bayçın'ı düşünün tabiki son karar sizin sevgiler.....

kizlar cok tezde bende buraya tercubelerimi yazacam 24 mart az kaldi heyecanli yim azcik korku da var amelyattan sonra her seyi size anlatacam tek tek ins zemuszemus

aaaaay nazmi beye ameliyat olan birini buldum nihatyetŞeniz özelden mesahlaşabiliriz heralde.a.s.

öncelikle tavsiye için çok teşekkür ederim.Nazmi Bayçını ilk defa duydum.onuda araştıracağım. sitede resimlerini paylaşan arkadaşlar arasında en çok emre ilhanın ve zühtü demirin yaptıkları ameliyatları beğendim.çok doğal ve kişinin yüz ölçülerine uygun, güzel burunlardı.açıkcası ilk başta emre ilhanı düşünmüyordum yaşı genç tecrübesi nispeten azdır diye ama yaptığı ameliyatlardan sonraki resimlere baktığımda fikrimi değiştirdim.içinde estetik olan her işte yetenekte çok önemli faktör.

kizlar cok tezde bende buraya tercubelerimi yazacam 24 mart az kaldi heyecanli yim azcik korku da var amelyattan sonra her seyi size anlatacam tek tek ins zemuszemus

hangi doktoru seçtiniz?Başarılı bir ameliyat diliyorum size.tecrübelerinizi sabırıszlıkla bekliyoruz...

sağlıcakla...

Merhaba

siteyi iyice taradım arkadaşların resimlerine de baktım kesinlikle haklısın.
Az önce zühtü beyin yaptığı frapan nick li arakadaşın ameliyat resimlerine baktım ŞAHANE bir burun yapmış ve o kadar doğalki kız sanki o burunla doğmuş gibi eski resmini koymasa ameliyat olmamış diye şüphelenecektim yani...

slm,
öncelikle şunu söyleyebilirim ki bir kişinin yüzüne bakıldığında ilk göze çarpan burun oluyo. bundan dolayı estetik yapılan burunun doğal olması gerçekten çok önemli kendim için konuşursam 10 kişiden 9'u benim burnumun estetik olduğunu anlamıyo kendi burnum sanıyolar ben burnum estetik dediğimde de zor inanıyolar. Nazmi beye muayene olmaya gittiğimde bana her türlü riski anlattı ve en önemlisi abartı değilde benim yüz hatlarıma uygun neyse onu yaptı ben fikrimi söyledim o da samimiyetle o şekilde olmaz sana uymaz die beni uyardı ve sonuç harika ben şuan buraya resim koyamıyorum :1no2: ilerde mutlaka resimlerimi ekliycem o zaman sizinde düşüncelerinizi öğrenirim. Önceki msjımda da dediğim gibi tabiki en son karar sizin ama gidip görüşmekte yarar var ben Nazmi beyi tanığım bldiğim ve onun burun estetiği konusundaki tecrübesini yaşadığım için kendisini öneriyorum. sizi şuan anlayabiliyorum karar aşaması çok zor ve bu ameliyat hayatta 1 kez olan bişey bide maliyet olarakta küçümsenicek bi rakam değil. Allah kolaylık versin ne diyim :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…