öncelikle tavsiye için çok teşekkür ederim.Nazmi Bayçını ilk defa duydum.onuda araştıracağım. sitede resimlerini paylaşan arkadaşlar arasında en çok emre ilhanın ve zühtü demirin yaptıkları ameliyatları beğendim.çok doğal ve kişinin yüz ölçülerine uygun, güzel burunlardı.açıkcası ilk başta emre ilhanı düşünmüyordum yaşı genç tecrübesi nispeten azdır diye ama yaptığı ameliyatlardan sonraki resimlere baktığımda fikrimi değiştirdim.içinde estetik olan her işte yetenekte çok önemli faktör.
Merhaba arkadaşlar , siteye yeni üye oldum . Fevzi Bey'i araştırırken karşıma çıktınız :)
Öncelikle hepinize ayrı ayrı selam ..
Benim sorunum kemik ile ilgili değil , kıkırdak eğriliğiydi.Yani S burun dedikleri.Çocuk yaşta burnuma yediğim basketbol topundan sonra , kıkırdakta zamanla eğrilme oluştu . Günden güne burnum bozulmaya , yamulmaya ve hatta uzamaya başladı. İki burun deliğim birbiri ile eşit değil, arada ki çizgi artık dışarıdan görünüyordu . Bu sayede nefeste alınmıyor tabi. En son aylarda kalp çarpıntım da başlamıştı. Hepsi kaliteli nefes alamamaktanmış.Nefes alırken burnumun içi acıyordu. Koku desen hakgetire.. Daha da kötüleşmeden doktor aramaya başladım . 3 doktor gezdikten sonra , hem bir yakınımın , hemde burada ki yorumlardan yola çıkarak Fevzi Bey'e yol aldık ailece.
Geçtiğimiz çarşamba muayene oldum.Cuma ameliyat günü belirledik ve ameliyata girdim .
Şu an alçımla yazıyorum yani size . :)
Öncelikle ameliyatım uzun sürdü. 3 saate yakın . Sebebi yine kıkırdak eğrilikleri daha zorlarmış , kemik törpülenmesinden. İçeride de çok sorun varmış. Et , kemik , kıkırdak , saymakla bitmez.. Hediye olarakta yanımıza aldık ne var ne yok :)
Ve burada bahsedildiği gibi morluklarım ve şişiliklerim yok değil. Hatta inanılmaz şiştim . Ve morardım . Cumartesi gecesi bir an korktum kendimden ! Üst dudağımın içi bile mosmor. Su an rengim yeşile döndü ama :) Hızlı bir iyileşme var şişliklerde ve renkte. Ama bunun nedeni benim buzları pek yüzümde tutmamam. Sadece hastanede kaldığım gece tuttum. Eve gelince sıkılıp attım hep . Eğer büyük bir sabırla düzenli olarak buzları tutsaydım , en azından bu ölçüde bir şişme olmazdı. Yani insan içine çıkacak , işe gidecek halde değilim . Ağrılarım şiddetli değildi , zaten ağrı kesici veriyor.
Dün tamponlarım çıkartıldı. O konuda ameliyat olacakların bir endişesi olmasın. "Tamponu çıkardı , bir de canımı çıkardı" serzenişleri efsanelerden ibaret. Öyle birşey yok . En azından artık yok . Hiçbirşey hissetmedim . Ne acı , ne de ağrı. Teknolojinin gözü sağolsun :)
Tabi hala burnumdan nefes alamıyorum ben . Tıkanık . Akıntı devam etmekte . Bir süre de gidermiş. Ağzımı kolay açamadığım için püre yemekten de fenalık geldi:) Dikiş yerleri çok hassas.Serum damlatıyorum şu aşamada.
Alçı bu cuma çıkartılacak . Şu an da şişlik olduğu için , iyi mi kötü mü birşey anlamış değilim. Ama bu morluklarıma rağmen buraya kadar herşeyden memnunumç Umarım daha da memnun kalırım. Bundan sonrası tamamiyle sabır ..
Ufak bir sorum var , alçı çıkarılırken bir acı duyuyor musunuz ?
Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.
herkesciklere merhabaaa
bende samatya hastanesinde 9 nisana randevu aldım,kıkırdagım kırık her iki tarafta kapalı bu 2.ameliyetım olucak kısmetse,2005 te olmuş tum ozel hastanede ve berbat yaptı burnumu,onun yuzunden 2 kez ameliyat olıyorum,ve de bende et takradan buyumuş nasıl etler se bunlar?narkozdan cok korkuyorum bana narkoz verilirken olucegimi zannediyorum narkoz verilirken beynim patlıcakmışl gibi oluyor sonra uyuyorum zaten,Arkadaslar sizde boyle oldu mu narkoz verilirken?hala cok korkuyorum korkumu yenemedim ne yapıcammmmm??*?
cnm ya korkma onda bşy yokk..vala bana narkoz verilirken başım döndü agzım böle acı oldu kalbim acaip attı zaten 3-5 sn bşy süryo bayılmışım sonra..sakın korkma ondan yaaaa:)
evet ilkinde oyle gecti oyuzden cok korkuyorum zaten,sanki ruhunu teslim ediyormuşsun gibi(nasıldır bilemem de tabi)ameliyat bitince de hemen istifra ediyorum her ameliyatta bu boyle olduteşekkürlerrr
bende cnm aemlythanede ayılırken kustum ama sonrasında daha rahat oluyosun..bence gözünde büyütmeee cidden hemen geçio o kusmlar bayılmalar:)
herkesciklere merhabaaa
bende samatya hastanesinde 9 nisana randevu aldım,kıkırdagım kırık her iki tarafta kapalı bu 2.ameliyetım olucak kısmetse,2005 te olmuş tum ozel hastanede ve berbat yaptı burnumu,onun yuzunden 2 kez ameliyat olıyorum,ve de bende et takradan buyumuş nasıl etler se bunlar?narkozdan cok korkuyorum bana narkoz verilirken olucegimi zannediyorum narkoz verilirken beynim patlıcakmışl gibi oluyor sonra uyuyorum zaten,Arkadaslar sizde boyle oldu mu narkoz verilirken?hala cok korkuyorum korkumu yenemedim ne yapıcammmmm??*?
arkadaşlar profil resmime burnumun son halini ekledim..
14.gün yani dün :)
bir bakmanızı istiyorum....
Teşekkürlerrrr
albüm hazırlayım bari :)
fikirlerinize ihtiyacım varr
gmzgmz86 eskı halınıde ekle farkı gorupte yorumlayalaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?