albüm hazırlayım bari :)
fikirlerinize ihtiyacım varr
cnm güzel olmuş..daha yeni ya baya kkibarlaşcak burnun:)güle güle kullan yorumda yaptım resimlerine:)
herkesciklere merhabaaa
bende samatya hastanesinde 9 nisana randevu aldım,kıkırdagım kırık her iki tarafta kapalı bu 2.ameliyetım olucak kısmetse,2005 te olmuş tum ozel hastanede ve berbat yaptı burnumu,onun yuzunden 2 kez ameliyat olıyorum,ve de bende et takradan buyumuş nasıl etler se bunlar?narkozdan cok korkuyorum bana narkoz verilirken olucegimi zannediyorum narkoz verilirken beynim patlıcakmışl gibi oluyor sonra uyuyorum zaten,Arkadaslar sizde boyle oldu mu narkoz verilirken?hala cok korkuyorum korkumu yenemedim ne yapıcammmmm??*?
arkadaslar nihayet bütün cesaretimi toplayip dün ameliyat oldum. 4 saat sürmüs ameliyatim. ameliyatin ardindan hemen uyanmisim. esim öyle diyo. bazi arkadaslarin anlattigi gibi bulantim felan olmadi. ama hemen hemen 12 saat öncesinden ac biraktim kendimi. belkide ondan midem bulanmadi. cok az bi morarma oldu bende ilk gün. suan evimdym, ve bugün sol güzümde biraz sislik olustu. cok sükür agrim olmadi simdiye kadar. olmazda umarim . en büyük sikinti su tamponlar. müthis rahatsiz ediyo insani. sürekli agzin acik. sunlardanda bi kurtulsaydim insallah.
gelismeleri ve fotolari paylasicam arkadaslar.
ama bsy söylemeden edemicem. suan cok mutluyum.:sm_cool: o kocaman burundan kurtuldumya cok mutluyum. yenisi her halukarda daha güzel olacak diye düsünüyorum. insallah. korkan arkadaslara tavsiye ediyorum. korkmaniza hic gerek yok. inanin degiyor.
ben ameliyata inerken asansörde bayıldım :) ve inanılmaz kolay oldu korkulacak hiç bir şey yok.. sakın kendini şartlandırma böyle..
uyandığımda da sadece gözümdeki bantlardan korktum gözlerimi açamıyorum diye o kadar onun dışında hiç bir sıkıntı yok.
hiç hiç hiç merak etmeeeee canımmmm
Bende narkoz alırsam uyuyamam diye korkanlardandım .
Açıkcası ameliyat girmeden cesaret için bir iğne yapılıyor , yapmıyorlarsada rica edin . O iğne sayesinde ameliyathaneye gidene kadar zaten herşey kopuk kayıp . bana ne zaman narkoz verdiler , ne zaman bayıldım hiçbişi hatrılamıyorum , ameliyatheneyi bile hatırlamıyorum. Başım da kötü olmadı , kulakalrımda uğuldamadı . Sersemletici iğnenin etkisini görmüş olabilirim belki. Onu rica edin bence.
canlarım benimm çok teşekkürler..
evett yavaş yavaş normale dönecek inş=))
seviyorum sizii
bende katılıyorum ...Burnun çok güzel olmuş canım,ama eski burnun da gayet güzelmişş,güle güle kullan:)
benim alçım pazartesi günü çıktı çok yeni yani :)
ben acıya çok dayanıklıyımdır bu yüzden mi bilmiyorum ancak çok az bir acı oluyor zaten çok kısa sürüyor.
sonrasında doktorun burnuna dokunabilir biraz düzeltmeler yapabilir bu kısım biraz sancılı :)
ama korkulacak hiçbişey yok merak etme..
şuan rahatım tıkanıklığım çok az var.. sabahları biraz daha yoğun oluyor..
bunun içinde okyanus suyu kullanmaya devam ediyorum..
seninde en kısa sürede kurtulmanı diliyorum:)
Bugün kurtuldum gamze kardeş :)
Ama daha sancılı birşeymiş evet . Kopacak burnum sandım , oynayıp durdu :)
Bantları taktı . Bir haftada bantıl gezeceğim .
Tabi benim normalden fazla şişliğim olduğu için , ameliyatımdan dolayı , ödem hala yüüzm . Burnum da şiş oldukça . Sanırım bundan sonrası sabır :)
merhaba
Bugün Erol kışlalıoğlunun aşağıdaki yazısını okudum.Acaba hiç kendisine ameliyat olan var mı?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Estetik cerrahinin yoğun olduğu bazı dönemler vardır ki; bunların başında ilkbahar gelir. İlkbahar mevsim ısısının uygun olması, kışın rehavetinin atılarak kalın kıyafetlerin rafa kaldırılması ve yaz mevsimine daha sıkı ve güzel bir vücut ile girme isteği bu mevsimde estetiğe olan ilginin artmasını sağlıyor.
İlkbahar ve yaz mevsimine yaklaştığımız şu son günlerde Estetik ve Plastik Cerrah Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu bu sezona ait estetik trendleri ilgili açıklamalarda bulundu.
Burun: “MİR (minimal invazif rihinoplasti) tekniği ile burun estetiği, burnun boyutlarını küçültmek, büyültmek ucunu yeniden şekillendirmek, burnun tümsekliğini azaltmak, üst dudak ile burun arasındaki kötü açıyı düzeltmek (burnu kaldırmak), geniş burun kanatlarının daraltılması, burun deliklerinin küçültülmesi ve burun yaygınlığının giderilmesi amacıyla uygulanır. Operasyon 30 dakika kadar sürer. Hasta 3-4 saat sonra taburcu edilerek evine yollanır. Ayrıca bu teknik sayesinde ödem ve morluk yok denecek kadar azdır.”
merhaba
Bende erol kışlalıoğluna genelde estetikle ilgili gazete haberlerinde rastlıyorum fakat bu forumda hiç ismini görmedim.Sanırım oda Onur Erol yaşlarında.
Sizin doktorunuz kim?resimlerinizin hepsini göremedim fakat gördüğüm 1 adet resimde burnunuz hoştu...Bende Zühtü Demir ve Emre İlhanla görüşeceğim...
merhabaarkadaşlık talebi gönderirsen eğer tüm resimlerimi görebilirsin:)
benim doktorum prof.dr.ibrahim aşkar..
merhaba
arkadaşlık talebi gönderdim.resimlerini görmeyi gerçekten çok isterim.güzel burunları görünce daha da bir hevesleniyorum.
İbrahim Aşkar'ı ilk defa duydum sen tavsiye üzerine mi ona yaptırdın?memnun kaldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?