Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bende narkoz alırsam uyuyamam diye korkanlardandım .
Açıkcası ameliyat girmeden cesaret için bir iğne yapılıyor , yapmıyorlarsada rica edin . O iğne sayesinde ameliyathaneye gidene kadar zaten herşey kopuk kayıp . bana ne zaman narkoz verdiler , ne zaman bayıldım hiçbişi hatrılamıyorum , ameliyatheneyi bile hatırlamıyorum. Başım da kötü olmadı , kulakalrımda uğuldamadı . Sersemletici iğnenin etkisini görmüş olabilirim belki. Onu rica edin bence.

arkadaslar nihayet bütün cesaretimi toplayip dün ameliyat oldum. 4 saat sürmüs ameliyatim. ameliyatin ardindan hemen uyanmisim. esim öyle diyo. bazi arkadaslarin anlattigi gibi bulantim felan olmadi. ama hemen hemen 12 saat öncesinden ac biraktim kendimi. belkide ondan midem bulanmadi. cok az bi morarma oldu bende ilk gün. suan evimdym, ve bugün sol güzümde biraz sislik olustu. cok sükür agrim olmadi simdiye kadar. olmazda umarim . en büyük sikinti su tamponlar. müthis rahatsiz ediyo insani. sürekli agzin acik. sunlardanda bi kurtulsaydim insallah.
gelismeleri ve fotolari paylasicam arkadaslar.
ama bsy söylemeden edemicem. suan cok mutluyum.:sm_cool: o kocaman burundan kurtuldumya cok mutluyum. yenisi her halukarda daha güzel olacak diye düsünüyorum. insallah. korkan arkadaslara tavsiye ediyorum. korkmaniza hic gerek yok. inanin degiyor.

gözün aydınnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

çok teşekkürlerrrrrrrrr

bende isticem o iğneden inşallah yaparlar,çok teşekkürleeer

canlarım benimm çok teşekkürler..
evett yavaş yavaş normale dönecek inş=))
seviyorum sizii

bende katılıyorum ...Burnun çok güzel olmuş canım,ama eski burnun da gayet güzelmişş,güle güle kullan:)

Bugün kurtuldum gamze kardeş :)
Ama daha sancılı birşeymiş evet . Kopacak burnum sandım , oynayıp durdu :)
Bantları taktı . Bir haftada bantıl gezeceğim .
Tabi benim normalden fazla şişliğim olduğu için , ameliyatımdan dolayı , ödem hala yüüzm . Burnum da şiş oldukça . Sanırım bundan sonrası sabır :)

hadi gözümüz aydınnnn:)
evet ya alçı çıktıktan sonra bi tuhaf oluyor:)
bana bant fln takmadı doktorum:)
ama olsun biraz daha sabret herşey güzel olacakkk..
resimmmmmmmmmmmmmmm:)

merhaba

Bugün Erol kışlalıoğlunun aşağıdaki yazısını okudum.Acaba hiç kendisine ameliyat olan var mı?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Estetik cerrahinin yoğun olduğu bazı dönemler vardır ki; bunların başında ilkbahar gelir. İlkbahar mevsim ısısının uygun olması, kışın rehavetinin atılarak kalın kıyafetlerin rafa kaldırılması ve yaz mevsimine daha sıkı ve güzel bir vücut ile girme isteği bu mevsimde estetiğe olan ilginin artmasını sağlıyor.

İlkbahar ve yaz mevsimine yaklaştığımız şu son günlerde Estetik ve Plastik Cerrah Prof. Dr. Erol Kışlaoğlu bu sezona ait estetik trendleri ilgili açıklamalarda bulundu.

Burun: “MİR (minimal invazif rihinoplasti) tekniği ile burun estetiği, burnun boyutlarını küçültmek, büyültmek ucunu yeniden şekillendirmek, burnun tümsekliğini azaltmak, üst dudak ile burun arasındaki kötü açıyı düzeltmek (burnu kaldırmak), geniş burun kanatlarının daraltılması, burun deliklerinin küçültülmesi ve burun yaygınlığının giderilmesi amacıyla uygulanır. Operasyon 30 dakika kadar sürer. Hasta 3-4 saat sonra taburcu edilerek evine yollanır. Ayrıca bu teknik sayesinde ödem ve morluk yok denecek kadar azdır.”

selammm:)

ismini ilk kez duyuyorum ve açıkcası bu tarz operasyonlara çok inanmıyorum..
etilerde bu tarz operasyon yapan bir doktora arkadaşım burnunu yaptırdı ve o kadar pişman olduki sonra doktor doktor gezdi..

merhaba

Bende erol kışlalıoğluna genelde estetikle ilgili gazete haberlerinde rastlıyorum fakat bu forumda hiç ismini görmedim.Sanırım oda Onur Erol yaşlarında.
Sizin doktorunuz kim?resimlerinizin hepsini göremedim fakat gördüğüm 1 adet resimde burnunuz hoştu...Bende Zühtü Demir ve Emre ılhanla görüşeceğim...

arkadaşlık talebi gönderirsen eğer tüm resimlerimi görebilirsin:)
benim doktorum prof.dr.ibrahim aşkar..

arkadaşlık talebi gönderirsen eğer tüm resimlerimi görebilirsin:)
benim doktorum prof.dr.ibrahim aşkar..
merhaba

arkadaşlık talebi gönderdim.resimlerini görmeyi gerçekten çok isterim.güzel burunları görünce daha da bir hevesleniyorum.
ıbrahim Aşkar'ı ilk defa duydum sen tavsiye üzerine mi ona yaptırdın?memnun kaldın mı?

kabul ettim görebilirsin artık :)
ibrahim aşkar seda sayanla çalıştı bir dönem.. bağdat caddesinde kliniği..
sitesini inceleyebilirsin..
bizim aile doktorumuz:) annemin göz kapaklarını, ablamın dudaklarını, teyzemin yağlarını aldı:) hepsi başarılı olduğu için benimde tercihim ondan yana oldu..
dudaklarımı başka bir doktora yaptırmıştım..

Merhaba

resimlerine baktım ve burnun gerçekten çok hoş olmuş ve herşeyden önce eski burnun sevimliymiş ve yeni burnunda bu özelliği yok etmemiş dr, yeni burnunda çok sevimli ve yüzüne tam oyurmuş..
artık ibrahim beye başvuranlarında sayısı çok artacaktır...
sewgiler
darısı benimde başıma.....

canım doktor konusunda kesinlikle doğru karar vermişsin.tanıdık bildik bir doktor olması çok önemli iyi bir sonuç açısından.Birde burnumuz tam yüzümüzün ortasında çok ii bir ameliyat olmalı ve doktorun önceki referansları çok önemli...bende mecburen yaza doğru olacağım çünkü ancak o zaman izin alabiliyorum.aslında yaz sıcağında ameliyat pek doğru değil ama başka zamanda izin alamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…