Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

aaaa tühh..
bu senin için dezavantaj olacak biraz..
çünkü burun operasyonları yazın yapılması çok doğru olmuyor..
2 ay güneş görmemen gerekiyor.

bu arada muhakkak eski ve ameliyat sonrası resimlerimi yükleyeceğim hatta sabırsızlanıyorum...
benim burnum ve burun deliklerim büyük fakat burnumda kemer yok...sanırım burun ucu operasyonu yaptıracağım...

ne güzel şeyler söylüyorsun:)
evet ben biraz dayanıklıyım sanırım ve elimden geleni yaptım geçmesi için :)
maşallah bana
inşallah senin de böyle olur canım..
şişlerim aslında hala var yakından bakıldığında:)

Merhaba

sana tam cevap yazıyorken birden site bakıma alınmıştır diye bir mesaj geldi atamadımmm meşazımı...
Wallahi ekstradan bişi söylemiyorum hakikaten Maşallah sana tüm bu olumlu sonuç için....asıl ben sana teşekkür ederimki tecrübelerini paylaştığın için...
İnşallah benimkisi de iyi olur...
öpüldün...

Ben de ameliyat olmak istiyorum Nisan da ama bir türlü doktor bulamadım, İstanbul'un biraz dışına doğru yaşadığım için doktor bulamıyorum Evime de yakın olsun istedim ama Acıbadem'de falan olsam nasıl olur? Siz genelde özel muayenehanelerde mi oldunuz?
Ben özel sigortamın geçmesi için hastaneleri tercih ediyorum, çünkü benim burun kemiklerim de kapalı asıl amacım onları düzellttirmek aslında.

merhaba
ben daha yeni foruma üye oldum iki 3 yil önceki yazdiginiz comment´leri gördm...hemen hemen hepinize özel mesaj yazmaya calistim ama olmadi size burdan yazip sansimi denemek istiyorum=)
ben almanyada yasiyorum ve iki haftaligina istabula gelmeyi düsünüyorum burnumdan ameiyat olmak icin.. kuzenim dr naci celigi önerdi ama onun hakkinda pek fazla bise bilmiyorum...dr serdar erende olmayi düsünüyorum fakat daha tam kararimi vermis degilim ....
bana yardimci olursaniz cok sevinirim =)
siz hangi doktorlarda ameliyat oldunuz ?

5 ay oldu amelyt olalı... olmadan önce acaip korkuyordum ama abartmışım..agrısı çok az abartılcak gibi bi agrı yok.. 2saate yakın sürdü amelytım..amelyt günü çok heycanlıydıı..tampon dikiş falan abartılcak kdr agrımadı zaten saniyelik bi agrı oluyo oda hemen geçiyor..sonrasında darbe almamaya yatarken dikat ettim kıyafetlermi giyerken bogazlı kazak falan giymedim...şunu belirtmek istiyorum estetik tamamen şans işi doktorunda önemi oldugu gibi şansta büyük rol oynuyor....bu sitede bunun örnekleri çok..acaip ünlü doktorların batırdıgı burunda var mükemmel yaptıgı burunda..duyulmamış doktorların çok güzel yaptıgı burunda varr....inş herkesin amlytı iyi gecer yüzün ortasında hemen deiştirme olasılıgımızda yokkk..

insallah canim insallah, simdi tarih belirledim kafamda mayis ayi bakalim bide yürürlüge koydukmu tamamdir

insallah canim insallah, simdi tarih belirledim kafamda mayis ayi bakalim bide yürürlüge koydukmu tamamdir

wowww süper cnmmm mayısada bşy kalmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2ol kurtulll valla:)inan ameliyt olmayı düşünmek amlytı olmaktan daha zor:)amlytta hiç bşy yok:)

canim ben ameliyattan korkmuyorum hic, o yönden cesaretliyimdir korkum sadece.. ya eskisi gibi nefes alamazsam bi terslik olursa diye ama bu yönden emre ilhan gercekten güvenilir bir doktor (ameliyati ona olacagim ) henüz kendisinin haberi yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…