bu arada muhakkak eski ve ameliyat sonrası resimlerimi yükleyeceğim hatta sabırsızlanıyorum...canım doktor konusunda kesinlikle doğru karar vermişsin.tanıdık bildik bir doktor olması çok önemli iyi bir sonuç açısından.Birde burnumuz tam yüzümüzün ortasında çok ii bir ameliyat olmalı ve doktorun önceki referansları çok önemli...bende mecburen yaza doğru olacağım çünkü ancak o zaman izin alabiliyorum.aslında yaz sıcağında ameliyat pek doğru değil ama başka zamanda izin alamıyorum...
Neeeeeeeeeeee!!!!16 günmü ben sandım aylar önce oldun?hiç bir ameliyat emaresi kalmamış ne morluk,ben 16 gün önce oldum :)
1.5-2 saat sürdü canım..
Neeeeeeeeeeee!!!!16 günmü ben sandım aylar önce oldun?hiç bir ameliyat emaresi kalmamış ne morluk,
ne şiş...bünyen de güçlü galiba.benim bir arkadaşım ameliyattan üç ay sonra bile çok kötüydü....
ne güzel şeyler söylüyorsun:)
evet ben biraz dayanıklıyım sanırım ve elimden geleni yaptım geçmesi için :)
maşallah bana
inşallah senin de böyle olur canım..
şişlerim aslında hala var yakından bakıldığında:)
burun ameliyatı olalı 6 ay olan var mı
5 ay oldu amelyt olalı... olmadan önce acaip korkuyordum ama abartmışım..agrısı çok az abartılcak gibi bi agrı yok.. 2saate yakın sürdü amelytım..amelyt günü çok heycanlıydıı..tampon dikiş falan abartılcak kdr agrımadı zaten saniyelik bi agrı oluyo oda hemen geçiyor..sonrasında darbe almamaya yatarken dikat ettim kıyafetlermi giyerken bogazlı kazak falan giymedim...şunu belirtmek istiyorum estetik tamamen şans işi doktorunda önemi oldugu gibi şansta büyük rol oynuyor....bu sitede bunun örnekleri çok..acaip ünlü doktorların batırdıgı burunda var mükemmel yaptıgı burunda..duyulmamış doktorların çok güzel yaptıgı burunda varr....inş herkesin amlytı iyi gecer yüzün ortasında hemen deiştirme olasılıgımızda yokkk..
amanin yine koymus resmini :)) senin burnun gercekten cok hosuma gidiyor yaa , ne güzel sis mis kalmamis derinde cok müsaitmis
5 ay oldu amelyt olalı... olmadan önce acaip korkuyordum ama abartmışım..agrısı çok az abartılcak gibi bi agrı yok.. 2saate yakın sürdü amelytım..amelyt günü çok heycanlıydıı..tampon dikiş falan abartılcak kdr agrımadı zaten saniyelik bi agrı oluyo oda hemen geçiyor..sonrasında darbe almamaya yatarken dikat ettim kıyafetlermi giyerken bogazlı kazak falan giymedim...şunu belirtmek istiyorum estetik tamamen şans işi doktorunda önemi oldugu gibi şansta büyük rol oynuyor....bu sitede bunun örnekleri çok..acaip ünlü doktorların batırdıgı burunda var mükemmel yaptıgı burunda..duyulmamış doktorların çok güzel yaptıgı burunda varr....inş herkesin amlytı iyi gecer yüzün ortasında hemen deiştirme olasılıgımızda yokkk..
amanin yine koymus resmini :)) senin burnun gercekten cok hosuma gidiyor yaa , ne güzel sis mis kalmamis derinde cok müsaitmis
kaydirigubbakcemile3cnm bnmmm vallaaaa amelyt resimlerimi koysam inanamazsın hiç morarmadımm,çok az şişti yüzüm ama anlaşılmıyodu...burnumda aşırı şiş deildi..her gecen gün ucu inceliyor farkediyorum..darısı sana cnm bnm:)sende böle resimler koyarsın bende güzel güzel yorumlar yaparım:)
insallah canim insallah, simdi tarih belirledim kafamda mayis ayibakalim bide yürürlüge koydukmu tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?