canim ben ameliyattan korkmuyorum hic, o yönden cesaretliyimdir korkum sadece.. ya eskisi gibi nefes alamazsam bi terslik olursa diye ama bu yönden emre ilhan gercekten güvenilir bir doktor (ameliyati ona olacagim ) henüz kendisinin haberi yok ama
Benim 8. ayım dolmak üzere, şişlik falan hiçbir şey kalmadı. Ben bile unuttum ameliyat olduğumu. Normal şartlarda 6.ayda her şeyin normale dönmesi beklenir. Dönmediyse doktorunuzla görüşmeniz lazım, mantıklı bir açıklama yapmalı, bir sorun varsa çözümüne uğraşmalı.
5 ay oldu amelyt olalı... olmadan önce acaip korkuyordum ama abartmışım..agrısı çok az abartılcak gibi bi agrı yok.. 2saate yakın sürdü amelytım..amelyt günü çok heycanlıydıı..tampon dikiş falan abartılcak kdr agrımadı zaten saniyelik bi agrı oluyo oda hemen geçiyor..sonrasında darbe almamaya yatarken dikat ettim kıyafetlermi giyerken bogazlı kazak falan giymedim...şunu belirtmek istiyorum estetik tamamen şans işi doktorunda önemi oldugu gibi şansta büyük rol oynuyor....bu sitede bunun örnekleri çok..acaip ünlü doktorların batırdıgı burunda var mükemmel yaptıgı burunda..duyulmamış doktorların çok güzel yaptıgı burunda varr....inş herkesin amlytı iyi gecer yüzün ortasında hemen deiştirme olasılıgımızda yokkk..
Bu sizin burnunuzun mu çok güzel olmuş, maşşallahhangi dokta yaptırdınız? Ben de böyle istiyorum ama olur mu bilemiyorum
Bu sizin burnunuzun mu çok güzel olmuş, maşşallahhangi dokta yaptırdınız? Ben de böyle istiyorum ama olur mu bilemiyorum
ay nemcim burunları karıştırdım ben :)))))
bu senin burnunda bende başkası zannettim :))
çok pardonnnn:)
begenmenize sevindim.:kedi:.malatyada oldum bilge türk bilen'ne..inş istediginiz gibi olur burnunuz:)a.s.
inşallah, çok korkuyorum hala gitmek istediğim doktordan emin olamadım
cnm aklında olan doktorlarla git konuş öyle karar verebilirsin..hastalanırına bak o çok önemli fikir açısından..korkulcak bşy yok cnm valla :)oldugunda niye bukdr bekledim diyceksin:)
aaaaaaaaa cnm nedemek hatta hoşuma gitti yine begenmen:)opuyorumnanaktan:kedi:teşekür ederim fıstıkım senin burnunu söylememe gerek yyok çok yakışmış dudaklarda lokum müberek:):):):):):)
merhaba arkadaslar benimde burmunda kemik ve egrilik ve iri bir burnum var doktora gitiim nefes alma problemim oluyodu et var ve kemik egriliginde nes alma problemin var dedi ben de yaninda estetik istedim doktorda estetik doktoru evt ihtiyaci var derse ameliyat olbilirsin dedi ve neticede esteitk doktoruna gittim evt ihtiyaciniz var dedi boylelikle sigorta usteleniyo benim ameliyatimi ben isvicrede ameliyat olucam 24 mart ta ama korkuyorum ya guzel olmasa turkiyede doktorlar daha iyimi amaliyat yapiyolarmi diye dusunuyorum benim doktorumda baya unlu ameridakika unlulerin estetigini yapmis bir doktor fotolari var pahalida doktor allhttan sigarta oduyo hayatta yaapmazdim hep turkiyde yaparim orada ucuz diyodum sonuc boyle olunca yapim diyorum siz nedersiniz 24 mart haftaya carsamaba ameliyat oluyorum isvicrede acaba guzel olumrmu diye proklijim bozuldu begenirmiyim kotumu olur acaba benim dedigim gibi tam olurmu bizim baktimiz gibi bakmiyolar gibi geliyo buranin doktorlari kafayi yiyecem hafata olsam da kurtulsam hic uyuyamiyorum yardim edin akil verin lutfen tessekurler simdiden: :1no2::1no2::1no2:
Gamze sana kesinlikle katılıyorum artık internet diye birşey var ve araştırma yapabiliyorsun ve hangi doktor iyi hangisi iyi değil bu anlaşılabiliyor.Ameliyat olan arkadaşlar sadece tecrübelerini değil resimlerini bile bizimle paylaşıyorlar.hepsine burdan teşekkürler...Artık neredeyse uzman gibi olduk hepimiz.Ameliyat teknikleri,narkoz tekniklerini bile öğrendik.yaa arkadaşlar kusura bakmayın ama bazen çok şaşırtıyosunuz beni..
bu kadar korkulacak ne var ben gerçekten anlayamıyorum..
estetiksiz burnun daha mı güzelde yapıldıktan sonra daha kötü olacağını düşünüyorsun??
ben burnumu yaptırmaya 1 günde karar verdim ve doktorumla sadece hastanede ameliyata girerken konuştum..
burnumu nasıl yapıcağını bile hiç görmedim düşün o derece rahattım..
perşembe günü olmaya karar verdim cuma günü ameliyat oldum..
bu kadar sorun haline getirirsen burnun güzel dahi olsa sana kötü olmuş gibi görünecektir..
senin ki kusura bakma ama dereyi görmeden paçayı sıvamak :)
dur bakalım bi ameliyatını ol da sonra psikolojinin bozulmasına izin ver ( tabi kötü bir burun çıkarsa ortaya )
şimdi hiç bişey belli değilken neden bu kadar yıpranıyorsunuz anlamış değilim.....
Gamze sana kesinlikle katılıyorum artık internet diye birşey var ve araştırma yapabiliyorsun ve hangi doktor iyi hangisi iyi değil bu anlaşılabiliyor.Ameliyat olan arkadaşlar sadece tecrübelerini değil resimlerini bile bizimle paylaşıyorlar.hepsine burdan teşekkürler...Artık neredeyse uzman gibi olduk hepimiz.Ameliyat teknikleri,narkoz tekniklerini bile öğrendik.
Bence burun ameliyatı konusunda en ileri ülkelerden biri türkiye isviçrenin bu konuda türkiyeden geri olduğunu düşünüyorum.Bizim doktorların çok hastası dolayısıyla çok tecrübeleri var.o kadar natürel yapıyorlar ki bizim doktorlar anlaşılmıyor bile...
Kızlar siz açık mı kapalı teknikle mi ameliyat oldunuz, benim randevu aldığım doktor kapalı teknikle yapıyormuş, hem deviasyon hem estetik olucam aynı anda siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?