Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Burnumun ıcı dolu kızlar sumukdenmı artık yoksa odemmı oluyo ıcınde nefes yolunu yapıyo anlamıyorum ama burnuma su cekerek temısleme yoluyla yapıyorum basım gozum bıle agrıyuo okafar su cekıyorum burnuma ama temıslenmıyo daha dogrusu pıslık cıkmıyo napıcam ya burnumdan nefes ıı alamyorum tıkalı dolu gıbı ıcı (

cnm onceki yazdiklarini cok bilmiorm ama bu mesajini gorunce yaziyim dedim. ne kdr oldu sen ameliyat olali? Baslardaysa cok normal burun tikanikligi ben de oldu. (mayis da 2. sene biticek ben olali neyse) burnun ici gecerken siskinlik yapabilior. iilesme surecinde de tikaniklik yasanabilior illa pislik fln olmasa da :) doktorunun verdigi fisfis yok mu? onunla biraz rahatlatabilirsin kendini? eer ki agrin coksa doktorunu ara bi istersen icin rahat etsin ama eer ki ilk aylarsa normal bu tarz seeler cok panikleme :)
cok gecmis olsun

heheh nedense ben de cok rahattim girmeden once. onceki halini sevmiordum daha mi kotu olucak ki die dusunuordum hep haklisin kizlar fazla yipratiorlar kendilerini ama sanirim memnun kalmayanlari gordukce endiseleniorlar. eyvahedigeldismile

umarim herkesin cok ii gecer ameliyatlari ve sonrasindaki sureci. memnun kalinca da insan cok mutlu oluor iisalla herkesin cok cok guzel olur memnun kalirsiniz dusunen arkadaslar gamyoncuiremsu

CANIM EKIM 15 DE OLDUM BEN 5 AYIM DOLDU YANI :s AGRUIM SIZIM YOK ALLAHA SUKUR AMA SABAH UYANDIGIMDA DOLU GIBI SUMKURUYORUM FISFISLA FLAN OLMUYO ARTIK BURNUMA SU FLAN CEKIYORUM BEYNIM SIZLIYO AMA YOK YANI PISLIK FALAN AMA ICI DOLU GIBI BUNLARI YAPMAMA RAGMEN
BEN AMELIYATI ESTETIK ICIN SIRF OLMADIM ET BUYUMEDI KEMK KIRIKDI BUNLARDANDA OLDUM KORKUM SU ACABA ET BUYUMESI FLAN OLURMASIN ODA NEFESIMI ZORLASTRMASIN DIYE KORKUYOUM
DOKTRA GIDICEM AMA DOKTRUM HASTANEDEN AYRILDI OZEL YERIDE YOKMUS

Oncelikle gecmis olsun arkadasim, bende de ayni sorun vardi, kemicitine diye bir krem var, burnunun icini kulak cubuguyla ve bu kremle temisle faydasi olur, hem yumusatiyor, hem cubuk icini temizlerken kayip gidiyor tavsiye ederim, ben hala bu kremle temisliyorum.a.s.

Him ben daha yeni ameliyat oldun sanmistim ebi$im, o zaman evet doktorunla gorus. Benimki gibi yeni ameliyat oldun sanmistim.

anladim cnm aslinda 6 aya kdr hani normal diorlar ama senin rahatsiz oldugun kdr tikaniklik icin doktora gitmende fayda var haklisin. benm de deviasyonum da vardi o da duzeltildi. tek taraftan eskiden nefes alamiordum ben de nerdeyse. ama iste dedigim gibi baslarda tikaniklik ozellikle o tarafta ben de yasadim ama zmnla azalarak gecti. cok acmak icin zorlama basini fln da agritio demek ki cok panikleme aslinda belki etler gecme surecinde sisip tikiodur. icerde de dikisler fln oluor ya. ama doktor en iisini bilir tabi.

haklisiniz ama niyene ne bilim bazi yerde okuyorum memlun kalmiyoylar filan birde doktorun avrupada olmasi beni paniklendiriyo ameliyatan korkmuyorum sadece burnumun seklini begenmem diye korkuyorum bilmiyorum anlata bildimmi kendimi galiba onun icind emorele ihtiyacim var kafama cok takiyorum ama elimde degil yinede cok sagolun:kedi:

canım 5 ay geçmiş dahi olsa o kadar zorlama kendini..
kulak çubuğuyla yavaş yavaş temizle..
ben öyle yapıyorum ve inan o kadar güzel açılıyor ki burnum..

Kizlar cok az kaldi cok yakinda bende yazacam tercubelerimi ,insallah hep guzel seyler yazarim size. 24 martta ameliyat oluyorum en sonunda cok istediyim burnuma kavusacam simdi ben hic korkmuyorum desem yalan olacak ,azcik icim titriyo ama olsun de.Daha cok heyecanliyim bi de merakli yim yeni burnumu gormeye .Cok yakinda resimlerimi koyarim simdilik byyyyyzemuszemus

hayırlısı olsun hakkımızda bende 9 nisanda olucam heyecanlıyım,inşallah saglıklı ve güzel bi burnu olur..

aslinda takip ettigim kadariyla memnun olmayan cok az kisi var artik yuzdesi cok dusuk genelde burun ameliyatlari cok basarili oluor artik sanki. memnun olmayan arkadaslarin cogu galiba eskiden yaptirmis onlar da revisyona girio fln. aslinda cok paniklicek bi durum yok sekil icin cnm ya. tabi kisiye gore cok deisio ama aslinda gmzgmz86 hakli onceden morel bozmaya hic gerek yok umarim herkesin cok cok guzel olur. yasadim biliorm bu sureci cok zor ama memnun kalinca sonrasi guzel emin olun arkadaslar kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…