ben kapalı teknikle oldummm..
bende de aynı işlemler yapıldı..
hiç zor değil merak etme :)
Çok teşekkür ederim, içim rahat etti.
istersen burnuma da bakabilirsin cnm..
Burnumun ıcı dolu kızlar sumukdenmı artık yoksa odemmı oluyo ıcınde nefes yolunu yapıyo anlamıyorum ama burnuma su cekerek temısleme yoluyla yapıyorum basım gozum bıle agrıyuo okafar su cekıyorum burnuma ama temıslenmıyo daha dogrusu pİslık cıkmıyo napıcam ya burnumdan nefes ıı alamyorum tıkalı dolu gıbı ıcı(
yaa arkadaşlar kusura bakmayın ama bazen çok şaşırtıyosunuz beni..
bu kadar korkulacak ne var ben gerçekten anlayamıyorum..
estetiksiz burnun daha mı güzelde yapıldıktan sonra daha kötü olacağını düşünüyorsun??
ben burnumu yaptırmaya 1 günde karar verdim ve doktorumla sadece hastanede ameliyata girerken konuştum..
burnumu nasıl yapıcağını bile hiç görmedim düşün o derece rahattım..
perşembe günü olmaya karar verdim cuma günü ameliyat oldum..
bu kadar sorun haline getirirsen burnun güzel dahi olsa sana kötü olmuş gibi görünecektir..
senin ki kusura bakma ama dereyi görmeden paçayı sıvamak :)
dur bakalım bi ameliyatını ol da sonra psikolojinin bozulmasına izin ver ( tabi kötü bir burun çıkarsa ortaya )
şimdi hiç bişey belli değilken neden bu kadar yıpranıyorsunuz anlamış değilim.....
cnm onceki yazdiklarini cok bilmiorm ama bu mesajini gorunce yaziyim dedim. ne kdr oldu sen ameliyat olali? Baslardaysa cok normal burun tikanikligi ben de oldu. (mayis da 2. sene biticek ben olali neyse) burnun ici gecerken siskinlik yapabilior. iilesme surecinde de tikaniklik yasanabilior illa pislik fln olmasa da :) doktorunun verdigi fisfis yok mu? onunla biraz rahatlatabilirsin kendini? eer ki agrin coksa doktorunu ara bi istersen icin rahat etsin ama eer ki ilk aylarsa normal bu tarz seeler cok panikleme :)
cok gecmis olsun
Burnumun ıcı dolu kızlar sumukdenmı artık yoksa odemmı oluyo ıcınde nefes yolunu yapıyo anlamıyorum ama burnuma su cekerek temısleme yoluyla yapıyorum basım gozum bıle agrıyuo okafar su cekıyorum burnuma ama temıslenmıyo daha dogrusu pİslık cıkmıyo napıcam ya burnumdan nefes ıı alamyorum tıkalı dolu gıbı ıcı(
CANIM EKIM 15 DE OLDUM BEN 5 AYIM DOLDU YANI :s AGRUIM SIZIM YOK ALLAHA SUKUR AMA SABAH UYANDIGIMDA DOLU GIBI SUMKURUYORUM FISFISLA FLAN OLMUYO ARTIK BURNUMA SU FLAN CEKIYORUM BEYNIM SIZLIYO AMA YOK YANI PISLIK FALAN AMA ICI DOLU GIBI BUNLARI YAPMAMA RAGMEN
BEN AMELIYATI ESTETIK ICIN SIRF OLMADIM ET BUYUMEDI KEMK KIRIKDI BUNLARDANDA OLDUM KORKUM SU ACABA ET BUYUMESI FLAN OLURMASIN ODA NEFESIMI ZORLASTRMASIN DIYE KORKUYOUM
DOKTRA GIDICEM AMA DOKTRUM HASTANEDEN AYRILDI OZEL YERIDE YOKMUS
yaa arkadaşlar kusura bakmayın ama bazen çok şaşırtıyosunuz beni..
bu kadar korkulacak ne var ben gerçekten anlayamıyorum..
estetiksiz burnun daha mı güzelde yapıldıktan sonra daha kötü olacağını düşünüyorsun??
ben burnumu yaptırmaya 1 günde karar verdim ve doktorumla sadece hastanede ameliyata girerken konuştum..
burnumu nasıl yapıcağını bile hiç görmedim düşün o derece rahattım..
perşembe günü olmaya karar verdim cuma günü ameliyat oldum..
bu kadar sorun haline getirirsen burnun güzel dahi olsa sana kötü olmuş gibi görünecektir..
senin ki kusura bakma ama dereyi görmeden paçayı sıvamak :)
dur bakalım bi ameliyatını ol da sonra psikolojinin bozulmasına izin ver ( tabi kötü bir burun çıkarsa ortaya )
şimdi hiç bişey belli değilken neden bu kadar yıpranıyorsunuz anlamış değilim.....
Kizlar cok az kaldi cok yakinda bende yazacam tercubelerimi ,insallah hep guzel seyler yazarim size. 24 martta ameliyat oluyorum en sonunda cok istediyim burnuma kavusacam simdi ben hic korkmuyorum desem yalan olacak ,azcik icim titriyo ama olsun de.Daha cok heyecanliyim bi de merakli yim yeni burnumu gormeye .Cok yakinda resimlerimi koyarim simdilik byyyyyzemuszemus
haklisiniz ama niyene ne bilim bazi yerde okuyorum memlun kalmiyoylar filan birde doktorun avrupada olmasi beni paniklendiriyo ameliyatan korkmuyorum sadece burnumun seklini begenmem diye korkuyorum bilmiyorum anlata bildimmi kendimi galiba onun icind emorele ihtiyacim var kafama cok takiyorum ama elimde degil yinede cok sagolun:kedi:
Tamponlar ve alçı kaç gün sonra çıkıyordu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?