Burnumun ıcı dolu kızlar sumukdenmı artık yoksa odemmı oluyo ıcınde nefes yolunu yapıyo anlamıyorum ama burnuma su cekerek temısleme yoluyla yapıyorum basım gozum bıle agrıyuo okafar su cekıyorum burnuma ama temıslenmıyo daha dogrusu pİslık cıkmıyo napıcam ya burnumdan nefes ıı alamyorum tıkalı dolu gıbı ıcı(
ben ameliyat olalı 6 ay oldu..benim de her gün içi dolu oluyo..sümkürüyorummafoldumben
inş kötü bişey olmaz:Saruboceq:
kizlar ben ameliyat olali baya oldu unutuorm kesin tarihleri ama hatirladigim kadariyla ameliyattan 4-5 ay sonra denize girmistim ve inanilmaz bi serum seklinde sokulmustu burnum resmen :S ama ondan sonra acayip acilmisti burnum. doktor da demisti denize girmek iyi die. yazin denize girince baya rahatlarsiniz vucut henuz tum odemi atamamis olabilir sizin de.
Sonunda ameliyat oldum dün, merak ettiğim bir şey var. Burun deliklerimde akan kanlar pıhtılaşıp burnumu tıkıyorlar, silikon tapmonlar bir hafta kadar kalsın dedi doktor, ben bu burun deliklerinin ucundaki kurumuş kan pıhtılarını temizlemelimiyim, dokunmayayım mı yoksa kızlar?
cnmmmm gözün aydın hadi hayırlıı olsun:)
bence temizleme çok oynama burnunla derimm..
biraz sabrett:)
lachessis sanırım istanbulda yaşıyosun kime ameliyat olduğunu öğrenebilirmiyim???
ben de 10 gün önce ameliyat oldum. Bugün alçılarım alındı. Ameliyattan sonraki gün hemşire temizledi benimkini sonrasında da ben pamuklu çubuğu ıslatarak temizledim kalanları, bastırmadığın ve içerlere çok sokmadığın sürece bir problem yok.
Sonunda ameliyat oldum dün, merak ettiğim bir şey var. Burun deliklerimde akan kanlar pıhtılaşıp burnumu tıkıyorlar, silikon tapmonlar bir hafta kadar kalsın dedi doktor, ben bu burun deliklerinin ucundaki kurumuş kan pıhtılarını temizlemelimiyim, dokunmayayım mı yoksa kızlar?
cnmm sürekli deniz suyu sık burnununaaaa .....bide bana krem vermişti burun içim kurumasın diye o çok işe yarıyodu yatmadan önce bide sabah sürüyodum kremi kurumuyodu içi...denizz suyu bolca sık eger yoksa normal su sık oda aynı işi görüyorrr:)
merhaba ameliyatınızı kim yaptı
Canım benim tamponlar çıkmadığından içine bişey süremiyorum, sprey sıkıyorum o da içerilere fazla gidemiyor haliyle. Cumaya kadar sebredicem artık ne yapalım, sonuç güzel olsun da, tamponlar çıktığında gerçek anlamda nefes alıyım da, bu sıkıntılara değer:)
cnm şırınganın ignesini çıakrdıgında uc kısmı varya ben o ucu komple burnumun içine sokuyodumki içlere dogru ıslansın diyee:)korkma tamponlarına bşy olmas onlar içeride dikişlii:)doktor doktor makasla kesip öyle çıkarıyor:)hem sürekli ıslatırsan tamponda çok rahat çıkar:)bana yarım saatte bir su sık demişti ama ben 1-2 saaatte bir sıkıyordum:)
benim sadece 1 gün olmuştu kızlarr..
2. gün pembemsi sıvı geliyordu ara ara..
Benim Tamponlar çıkana kadar hafif şekilde devam etmişti.
Tamponlar çıktıktan sonra , 1 haftaya yakında sarıya döndü akıntı .
Sonra birşey kalmyor zaten .
Çok sağol canım, doğru söylüyorsun sabretmek lazım.
Sadullah Karun'a oldum canım, hem deviasyon hem estetik ikisi bir arada oldum.
Sen 10 gün sonra mı temizledin, hımm o zaman ben de sabredeyim biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?