Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ARKADASLAR bende yarin sabah saat 07 ameliyat olacam allh izin verirse acik teknikle size bir sorum olacakti acik teknikle iz kaliyo diyo kimisi kimisi kalmiyo diyo iz kaliyomu lutfen yazarsaniz sevinirim biraz merak ediyorumda tskrler lutfen dua edin guzel bir burnum olsun allah kimseyi hayel kiriklina ugratmasin

ben kapalı teknikle oldum açık teknik detaylarını tam bilemiyorum ancak açık teknikle çok hafif iz kalıyor diye biliyorum arkadaşım..

bende öle biliyorum açık teknik iz bırakıyor diye ama doktor dikişleri düzgün atarsa görünmeyedebilir.

dilem bende olucam inşallah
önümüzdeki hafta hemen olsun istiyorum boğaziçi tıp merkezini düşünüyodum ama arkadaşlar sadullah beyin çok iyi olduğunu sölediler yarın onunla görüşecem.sen kime olacaksın

hayirlisi umarim iyiy gecirirz ameliyati cok heyacanliyim uyuyamiyorum bile bakalim yarin nasil gececek aksam cikarim buuyk ihtimale cikarim ameliyatan degilde duzgunmu olur burnum onun endisesindeyim ben isvicrede oluyorum turk doktorlari hakinda bilgim yok insallh iyi gecirirz guzel buruncuklarimiz olur kaydirigubbakcemile5

ben kapalı teknikle oldum açık teknik detaylarını tam bilemiyorum ancak açık teknikle çok hafif iz kalıyor diye biliyorum arkadaşım..

cok tskr ederim zaten doktorumda dede buyuk ihtimalle birakir ama bazi kisilerde geciyo gozukmiye bilir dedi bakalim bir yarin olsa istiyorum bir an oncekaydirigubbakcemile2

inşallal güzel bir burnun olur iz kalcağını sanmıyorum benim aık ameliyat olcak heralde çünkü kırılıp tekrar düzelcek.burnum küçükken kırılmıştı sonrada yanlış kaynamıştı.bana cumartesiye gün verdi
amel,iyat için sadullah bey önümüzdeki hafta yurtdışına cıkıyomuş.1 hafta yok belki fikir değiştirip döndüğündede olabilirim...

benim burnumu kırıp tekrar yaptı ancak kapalı teknikle oldum..
burun deliklerinden girerek yaptı..
internetteki resimlere bakarsanız hafif iz kaldığını göreceksiniz..
ancak önemli olan düzgün olması..
umarım herşey güzel olur..

merabalar epeyden beri düşünüpte karar veremediğim burnumu yaptırmak istiyorum emre beye fotolarımı yolladım analiz etti ben şunu sormak istiyorum ben yalovadayım izmit acıbademde bu ameliyatı yapabilirmi bilen varmı şimdiden teşekkürler bunu sordum fakat cevaplamamış unuttu sanırım burnu görünce

merhaba arkadaşlar bende 6 ay önce ameliyat oldum. yüzüm çok morardı ama hiç agrım olmadı. eğer ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar varsa bence hiç düşünmesinler ameliyat korkulacak bişey değil. korkacagınız tek şey var oda işinin ehli olmayan doktor olur. doktorunuzu iyice araştırınki sonradan üzücü sonuçlar meydana gelmesin.

eee bide bazı arkadaşlar sormuşlar açık amelitta burunda iz kalıyomu diye.tabi doktorun attıgı dikiş çok önemli ama zaten altta çok küçük bir kesil oluyo ve oda zamanla yok denecek kadar azalıyo bence bundan korkmayın tek sorunuzu bu olsun:))

arkadaşlar bende düşünüyorum ama uygun fiyat ve işinin ehli bir doktor bulmak biraz sorun.bu konuda yardımlaşabilirsek sevinirim.

Benim bildiğim açık ya da kapalı ameliyat bizim tercihimize bağlı değil.
Sonuçta burunda ki sorunlada ilgili biraz.
Açık ameliyatın daha iyi sonuç verdiğini okumuştum bende.
Ne var ne yok adı üstüne açık bir şekilde görüp , onardıklarından.
Benim daha çok yeni ve hafif izlerimi görebiliyorum.
Ama dert değil .
Yeter ki burnumuzdan memnun olalım arkadaşlar .

icon_can'ın dediği gibi yeter ki derdimiz bu olsun : )

cnmmm benimde 5 ay oldu hiç iz yok..dedigin giib doktorun dikişi nsl attıgı önemliii...benim 2.ayda yok oldu diyebiliirm dikiş izim...ama bi kaç kişide gördüm resmen kesilen yer bogumluydu et tam kaynaşmamıştı çok kötü duryordu inan konuşurken kızın orasına bakıyordum gözüm takılıyordu:)

tosy fiyatı nedir ve yeri nerdedir yazabilirmisin.tskler.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

İstanbul- Anadolu yakası.
Google dan ara canım , Fevzi Yavaş yaz , doktorun internet sitesi çıkacaktır.

Muayenesi ücretsiz.
Hastane masrafları dahil herşey için de 4bin.
Ama benim ameliyatım zorluydu , soruna göre değişiyor olabilir.
Buradan duyduğuma göre uzun zamandır hemen hemen aynı fiyata ameliyat ypıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…