Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için evet baktım sayfasına ama bu fiyat biraz fazla benim için malum iş krizi uzun zamandır çalışmıyorum ve elimde az para kaldı o yüzden biraz daha uygun bir fiyat arıyorum 2 bin gibi.

Haklısın canım .
Ama hem ehli olup hem 2 bine yapan doktor var mı hiç duymadım .

herkeze gecmis olsun arkadaslar kim olduysa. bende dusunyuorum ama benim 2 kez olucagi icin biraz korkuyorum acicasi. ben yurdisinda olmustum 8 sene önce gene dusunuyorum, ama baya bir korkum var.
allah herkeze yardim etsin, baya bir zor iyi bir hekim bulmak, benim listem baya uzun (fetih orak, sadulah karun, yakup avsar, sureyya seneldir bide serhat tuncer). ben yurtdisindayim oda isimi baya bir zorluyor, yoksa herk doktora gidip muhane olurum

bana verdigi bilgilere göre
- fetih orak da bir ay once bir tanidik yaptirdi 3000 euro
- sureyya seneldir 6000 - 7000 Tl civari
- sadulah karun 1800 - 2000 euro

yapiyorlarmis

fiyatlar cok pahali ama galiba estetik ameliyat icin normal, bana öyle yazdilar vallah. fetih orak arkadasimin arkadasindan duydum. ama öbur ikisi bana öyle yazdilar

aynen benim burnumda kucukkken kirilmis bu cekilen filmlerde cikti ben hic fark etmemistim sadece nefesten fark ediyodum acik ameliyat benimkide hem kemerli hem uzun hem genis yani cok calisma var ahh yarin sabah olsa bir sanki olmicak bir turlu sabah aksam geldimde yazarim sana benim doktor isvicreli oldugu icin guzel yaparmi bilmiyorum ama iyi bir doktor diyolar amelikada baya unlulerin estetini yapmis turk doklar daha iyi gibi geliyo estetik konusunda ne bilim yaa olumda kurtulum artik ne olursa insallh iyi burnum olur lutfen alllhimmmmmmmmopuyorumnanaktan

merhaba ankarada nebil bozdoğana burun estetiği ameliyatı olan arkadaşlar beni ekleyebilirler mi resimlerini grmek istiyorumda. ben yazın ameliyat olmayı düşünüyorum, hala kararsızım. eklerseniz sevinirim. teşekkürler

daha 4 gün olmuşş...:))sabret birazz..benim 6.ayım..arada benim de koku alamadığım oluyoo::::::::::)))6 aya kadar burnun tıkalı olabilir bu aradabenneyaptımki

Ben bunu bilmiyordum, koku alamamak çok kötü bir duyguymuş Çok sağol rahatlattın beni.

Kızlar peki siz alçılarınız ve tamponlarınız duruyorken banyo yaptınız mı?

Ben yapmadım canım .
Doktorum saçını kuaförlerde ya da yardım alarak yıka dedi.
Üç kişi yıkıyorduk vallahi sacımı :)

Yüzüme değmeyecek şekilde de duş alıyordum.

Tampon , alçı ve bandajlar çıktıktan sonra duş alabildim ben .
4-5 gün oldu benimde hepsinden kurtulalı .
Özgürlük gibiydi vallahi duş alabilmek.

Tek şart , çok sıcak ve çok soğuk olmayacak su .

Ama kimi alçılı halde de duş alıyor , bazı yerlerde okudum. Su zarar vermez diye . Kimi yerde zarar verir de yazıyor . Riske atmamak gerek bence .

sevgılı nazar msjınız ıcın cok tesekkur ederım ıcıme su serptınız keske herkes sızın gıbı yapıcı olsa. ben prof ısmaıl ermıs e 2 ay sonra burun amelıyatı yaptırmayı dusunuyorum. ama cekecegım agrılardan cok yuzumun yenı seklıne uyum saglayamamaktan korkuyorum cunku kendı burnumda bır sekıl bozuklugu yok sadece buyuk umarım hayal kırıklıgı yasamam aynı dr a amelıyat olan arkadaslar varsa deneyımlerını paylasırlarsa sevınırım herkese sevgıler..

doğru söylüyorsun hayatım riske girmemek lazım.

cnmm önce başım hariç vucudua duş aldırdım:)sonra banyodan çıkıpp kuaföre gittim saçlarımı yıkattım:)valla alçım çıkana kdr 4 kez gittim kuaföre:)dayanamadım saçların o haline deli oluyodum:)

ay ben de deli oluyorum da, bizim burdaki kuaförlere güvenemiyorum, çarparlar falan diye gidemiyorum. eve o tarz bir şey alıp anneme falan yıkatıyım bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…