cok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için evet baktım sayfasına ama bu fiyat biraz fazla benim için malum iş krizi uzun zamandır çalışmıyorum ve elimde az para kaldı o yüzden biraz daha uygun bir fiyat arıyorum 2 bin gibi.
inşallal güzel bir burnun olur iz kalcağını sanmıyorum benim aık ameliyat olcak heralde çünkü kırılıp tekrar düzelcek.burnum küçükken kırılmıştı sonrada yanlış kaynamıştı.bana cumartesiye gün verdi
amel,iyat için sadullah bey önümüzdeki hafta yurtdışına cıkıyomuş.1 hafta yok belki fikir değiştirip döndüğündede olabilirim...
Ya kızlar benim bugün 4. günüm ve ben hala koku alamıyorum bu normal mi?
daha 4 gün olmuşş...:))sabret birazz..benim 6.ayım..arada benim de koku alamadığım oluyoo::::::::::)))6 aya kadar burnun tıkalı olabilir bu aradabenneyaptımki
Ben bunu bilmiyordum, koku alamamak çok kötü bir duyguymuşÇok sağol rahatlattın beni.
Ya kızlar benim bugün 4. günüm ve ben hala koku alamıyorum bu normal mi?
Kızlar peki siz alçılarınız ve tamponlarınız duruyorken banyo yaptınız mı?
Ben yapmadım canım .
Doktorum saçını kuaförlerde ya da yardım alarak yıka dedi.
Üç kişi yıkıyorduk vallahi sacımı :)
Yüzüme değmeyecek şekilde de duş alıyordum.
Tampon , alçı ve bandajlar çıktıktan sonra duş alabildim ben .
4-5 gün oldu benimde hepsinden kurtulalı .
Özgürlük gibiydi vallahi duş alabilmek.
Tek şart , çok sıcak ve çok soğuk olmayacak su .
Ama kimi alçılı halde de duş alıyor , bazı yerlerde okudum. Su zarar vermez diye . Kimi yerde zarar verir de yazıyor . Riske atmamak gerek bence .
Kızlar peki siz alçılarınız ve tamponlarınız duruyorken banyo yaptınız mı?
cnmm önce başım hariç vucudua duş aldırdım:)sonra banyodan çıkıpp kuaföre gittim saçlarımı yıkattım:)valla alçım çıkana kdr 4 kez gittim kuaföre:)dayanamadım saçların o haline deli oluyodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?