Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

demothy teşekür ederim resmini koyduğun için burnun güzel ve hoş görünüyor ama ben önden nasıl görünüyor onu merak ettim

Son düzenleyen: Moderatör:
demothy sen ne zaman ameliyat olmuştun burun ucunda şişlik varmı birde sen burun kanatlarını da- daraltmıştın ya daraltırken burun kanatların burun ucun doğal görünüyormu bunu görmek öğrenmek istiyorum biliyorsun bazı darltmalarda küçülmelerde burun kanatları uçu mandalla sıkmış kıstırılmış gibi oluyor

demothy,güsel olmuş şekerim güle güle kullan bide öncesini görmek lazım bide önden halini sende bankacıymışsın benim gibi:) emekli sandıgının bi fayadası oldumu ne kadara mal oldu sana şekline senmi karar verdin yoksa doktorunmu

canım ben burda yeniyim.burun şeker olmuş.yaşını bilmiyorum ama küçük göstermiş.güle güle kullan:))).ne kadara yaptırdın canım?

25.04.2008 BU CUMA AMELİYAT OLACAĞIMI YAZMIŞTIM.
AMA KİMSEDEN DR.UM HAKKINDA YORUM ÇIKMADI ((
EEE ÖZEL DE MESAJLAŞAMIYORUZ.

BU ARALAR BİRÇOK İNSANDAN AMELİYAT SONRASI BOĞAZDA YUTKUNAMAMA
(HERHALDE AMELİYAT SIRASINDA BOĞAZA TAKILAN HORTUM YÜZÜNDEN)
VE KAN PIHTILARI GELMESİNDEN BAHSEDİYOR.İLK BİRKAÇ GÜNÜN ZOR OLDUĞUNDAN
BARİ ONLAR HAKKINDA YORUM YAPIN.
TAVSİYELERİNİZ VAR MI

burnumla ilgili soru soran arkadaşlarım;

5 ocak 2008'de ameliyat oldum..
herşey dahil(hastane vs..) 3.o0o ytl ..

meslektaşım banka karşılamadı,çünkü ameliyat oldugum zaman işsizdm
herkese ço0ok geçmiş olsun

çiğdem ameliyatının iyi geçtiğine çok sevindim bana burnunun yandan ve önden resimlerini yollarsan çok sevinirim

demothy merhaba nasılsın bana önden burnunun resmini hala yollamadın bu arada benim özel mesajımın açık olması lazım

ameliyat olan arkadaşlar bana yandan ve önden resimlerinizi yollarsanız çok sevinirim üçüncü ve sonuncu kez ameliyat olmayı düşünüyorum bu yüzden bu kadar zor ve ciddi bir karar verirken bana yardımcı olun özel mesajımın açık olması lazım

slm arkadaslar bende aranıza yenı katıldım..hepınız cok sekersınız ve de yardımsever aynı zamanda..ben burun amelıyatı yaptırcam okullar kapanınca ama bu ıkı doktor arasında kaldım...sızce hangısı daha ıyı?
bu arada demthy burnun guzel olmus bana oncekı halını de atarısın?
sılagul sen kıme olmustun? maıl adresıme sende oncekı ve sonrakı hallerını atabılırmısın?
barıs cakır ve emre ılhana amelıyat olmus herkesın yardımlarını beklıyorummm

canim ben emre ilhana oldum daha yeni burnum oturmadi sanirim seni yaniltir ama ben simdilik memnunum,ben yapi itibariyle cok sistim,burnumda sis tam inmedi,yani yanilirsin

slm arkadaşlar sonunda salı günü ameliyata giriyorum. anestezinin etkisi bittikten sonra çok acı çekeceğimden ve sonucun kötü olmasından korkuyorum:çok üzgünüm:arkadaşalar ameliyata adet döneminde giren arkadaşalr varmı acaba bana denk geliyor bilgi verirseniz sevinirim.

kime olacaksın ameliyatını şimdiden geçmiş olsun canım

sagol cnm ben iskenderunda oturuyorum atilla ersoya olucam buğün drla görüşmeye gittim adet problemini söyledim ameliyatı bir hafta erteledi.ameliyat sonrasında kanama ve morarma çok olur dedi ve erteledi daha iyi olur dedi.

benim adetimin 4.gününde ameliyat oldum.. :asigim: geçmiş olsun canım..

Kızlaaar sonunda ben de ameliyat oldummm şuana kadar bi acı ağrı veya bi problem yaşamadım amaa yarın tamponlarım alınacak inşallah çok korkuyorumm:1no2: Ama böyle tamponla yaşamak da pek güzel değil açıkçası! Ama yine de çok korkuyorum ya ühüüü..
Sonra daha ayrıntılı yazıcam ameliyatımı şu tamponlar da bi alınsın daa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…