Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ay ben de deli oluyorum da, bizim burdaki kuaförlere güvenemiyorum, çarparlar falan diye gidemiyorum. eve o tarz bir şey alıp anneme falan yıkatıyım bari:)

cnmm evde lavobonun önüne sandalye koy otur evden birisi yıkasınnnn biras boynun agrır ama işe yarıyo:)

kızlar benim burnumu yapan doktor süreyya beyi çok öneriyo türkiyede onun üzerine burun yapan bir doktor tanımadıgını söylüyo çok tecrübeliymiş 6000 yakın ameliyatı varmış. eğer baştan söylemiş olsaydı bende ona yaptırırdım:)))

arkadaslar ben simdi hazirlandim amaliyat olmaya gidiyorum tam saat 7 de oluyorum size son kez yazim dedim ne olur dua edin guzel olsun burnum sans dileyin lutfen allah kimsenin umutlarini kirmasin neyse ben gidiyorum simdi yazacam geldim de herkese iyi gunler

cnmm evde lavobonun önüne sandalye koy otur evden birisi yıkasınnnn biras boynun agrır ama işe yarıyo:)

İyi fikir canım bunu deniyim sağol.

Şimdiden çok geçmiş olsun canım, umarım ameliyatın kolay ve iyi geçmiştir, her şey istediğin gibi olur inşallah.

mrhb lachesis evet yarın görüşücem sadullah beyle nasıl memnunmsun sadullah beyden istediğin gi,bi oldumu??

ne olursa olsun isterse hiç kusur olması doktor eli değince doğallık gidiyor..en güzel burun bile estetikli olduğu belli oluyor bunu göze alıyorsanız ameliyat olun derim.tecrübe konuşuyor.

alçı ve dikişler varken doktorum bana su değdirmeyeceksin 1 hafta dedi.banyoya izin vermedi.dikişler,alçı alındıktan sonra saçlarını yıkayabilirsin ama burnuna su değdirmeyecek şekilde dedi.ben de kuaförde yıkattım hep.bu arada burnuma çarpıp, su sıçratmasınlar diye sıkı sıkı tembih ettim:))))

İyi yapmışsın ben de bugün annemden yardım alıp yıkıycam inşallah bir sorun olmaz.

İyi yapmışsın ben de bugün annemden yardım alıp yıkıycam inşallah bir sorun olmaz.

cnm benm ameliyattan 2 gun sonra mi ne dus almistim. sacimi da yikamistim kafami hafif arkaya dooru egdim yuzume su gelmesin die. bence merak etmeyin yavas yavas ve dikkat ederek yaparsaniz sorun olmaz. en azindan ben bu yuzden bi sorun yasamadim. onemli olan alciya su gelmesin. bikac damla bise gelse bile bence cok sorun olmaz. ben surekli dus almistim. hem rahatlior insan :)
cok gecmis olsun

Yıkandım bugün dikkatli dikkatli, rahat ettim sonunda:)

gecmis olsun lachesis.

Sağol canım.

Suyun kıymetini anladım resmen:) , bir de ağzımı fazla açıp çiğneyemiyorum ya, canım nasıl da pizza çekiyor:) Alçılar alınınca yiyebilir miyim acaba bilmiyorumkismile

ameliyattan 1 hafta sonra saçımı yıkattığımda nasıl uykum gelmişti:))))alçılıyken benim canım da kebap çekmişti..doğru düzgün çiğneyemeden yuttum hep:)))ama çok lezizdi:roflol:

tosy fiyatı nedir ve yeri nerdedir yazabilirmisin.tskler.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

mrb canım uygun fıyata estetık olmak ıstıyorum demıssın ben bogazıcı tıp mekezınde oldum amelıyat saglık acısından cok ııyım sekıl olarakda resımlere bakabılırsın beyenıyorum yanı burnumu herkez cok beyenıyor cok dogal oldgunu soluyorlar tugrul maral doktrum oldum amelıyatımı 15 ekımde 19 ekımde ısımın basına gectım dusun cok raht gectı hasta donemım bılmıyorum tugrul maral maral bence ıı bı doktr 1700 tl ye oldum amelıyatımı ben memnunumda yanı 6000 tl veren arkadasların resımlerınıde gordum kendı burnumla kıyasladım ucurum fıyat var arada belkı ama ben kendı burnumu tek gecıyorum yanı 6000 tl lıllerle :)) doktorum tugrul maral ama kımı amelıyat olan doktrun ıısnı beyenıyo kımı beyenmıyo belkı de ıstedıklerı olmadıgı ıcın ama bılmıyorum benım dıısmda 3 arkadsımda tavsıyemle oldu amelıyat cok memnun ve cok guzel oldular albumumde resım var cnm ıstersen bakabılırsın yardım ıstersende ozelden msn adresımı yazım konusuuruz merak etttıklerını ve burda resımleırmı goren arkdaslar oldu ve sonucdan kendılerıde gıttıler yada doktrla gorustuler yanı face dende ekleyebılrıım resımelrımı merak edeersen buradada var ama kısıtlı resım var burada olan albumumude ınceleye bılırısn
ınsllhh ıstedıgın amelıyatı sag saglım olursun cnm doktrun kım olursa olsun sunu soylıcem amelıyattan sonra kendıne bı guven gelıyo anlatamm yanı sankı senelerdır eksık bı yanım buydu gıbı hısssettım ben kendıme herzman guvenenn bı ınsandım ama burun yapıldıkdan sonra anlatamm duygumu herkes mutluı olur ınsallh

merhaba kızlar valla burdaki yazılar çok uzundu biraz başından okudum biraz sonundan ben istanbul dayım ama kendim için değil eşim için iyi bi doktor arıyorum burun ameliyatı olması için ama burunda çok iş var yani şöyle anlatıyım 2 kez kavga sırasında burnunu kırmışlar , şekil bozukluğu var , burun ucunda düşme var , kemik kırılması olduğu için yanaklara doğru kırılmalar olmuş buralara yerleşmiş kemikler , nefes alamıyo doğal olarak çok iyi bi doktor arıyorum tabiki bende uygun olsun ücreti isterim ama hem iyi hem ucuz bu zamanda bulmak çok yani yorumlarınızı ve gerçekten önere biliceğiniz doktor arıyorum yardımlarınız için teşekkür ederim görüşmek üzere ..a.s.

ebişim cok geçmiş olsun canım fotolarını görmek isterim face adresini verirsen ordan bakayım fotolarına. reklamı iyi yapılan doktorlar ciddi anlamda fiyatta uçuşa geçmişler fiyatları yüksek diye iyi anlamına gelmiyor.üstelik hep parası olanların mı mutlu olma hakkı var yani dimi.bizde mutlu olalalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…