ay ben de deli oluyorum da, bizim burdaki kuaförlere güvenemiyorum, çarparlar falan diye gidemiyorum. eve o tarz bir şey alıp anneme falan yıkatıyım bari:)
cnmm evde lavobonun önüne sandalye koy otur evden birisi yıkasınnnn biras boynun agrır ama işe yarıyo:)
arkadaslar ben simdi hazirlandim amaliyat olmaya gidiyorum tam saat 7 de oluyorum size son kez yazim dedim ne olur dua edin guzel olsun burnum sans dileyin lutfen allah kimsenin umutlarini kirmasin neyse ben gidiyorum simdi yazacam geldim de herkese iyi gunler
mrhb lachesis evet yarın görüşücem sadullah beyle nasıl memnunmsun sadullah beyden istediğin gi,bi oldumu??
alçı ve dikişler varken doktorum bana su değdirmeyeceksin 1 hafta dedi.banyoya izin vermedi.dikişler,alçı alındıktan sonra saçlarını yıkayabilirsin ama burnuna su değdirmeyecek şekilde dedi.ben de kuaförde yıkattım hep.bu arada burnuma çarpıp, su sıçratmasınlar diye sıkı sıkı tembih ettim:))))
İyi yapmışsın ben de bugün annemden yardım alıp yıkıycam inşallah bir sorun olmaz.
cnm benm ameliyattan 2 gun sonra mi ne dus almistim. sacimi da yikamistim kafami hafif arkaya dooru egdim yuzume su gelmesin die. bence merak etmeyin yavas yavas ve dikkat ederek yaparsaniz sorun olmaz. en azindan ben bu yuzden bi sorun yasamadim. onemli olan alciya su gelmesin. bikac damla bise gelse bile bence cok sorun olmaz. ben surekli dus almistim. hem rahatlior insan :)
cok gecmis olsun
gecmis olsun lachesis.
ne rahatlamışsındır ama :))))))
Suyun kıymetini anladım resmen:) , bir de ağzımı fazla açıp çiğneyemiyorum ya, canım nasıl da pizza çekiyor:) Alçılar alınınca yiyebilir miyim acaba bilmiyorumkismile
tosy fiyatı nedir ve yeri nerdedir yazabilirmisin.tskler.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?