merhaba arkadaslar bende simdi eve geldim dun ameliyat oldum uyandimda tompanlarla uyandim bogulacami sandim cok kotu tomponla olmakk bir an once ciksin istedim allhtan bu sabah doktor cikardi su an cok sisim var sonuc nasil bilmiyorum burnumda kaniyo cok halsizim ameliyat cok zormus gercekten tonbon en zoru allhtan 1 gece kaldim sadece suan alcimlayim acik amelyat oldum neden benden tomponu hemen cikardilar anlamadim ama iyi oldu cikarmarida yinede nefes pronlemim var bu nefes problemim kac gun daha surer bilgisi olan varmi yardim etseniz lutfen herkese bye
dilemcim cok geçmiş olsun umarım istediğin gibi olur.sen kurtuldun valla biz daha doktor seçimini bile yapamadık sen hangi doktora gittin bilgi verebilirmisn.
merhaba arkadaslar bende simdi eve geldim dun ameliyat oldum uyandimda tompanlarla uyandim bogulacami sandim cok kotu tomponla olmakk bir an once ciksin istedim allhtan bu sabah doktor cikardi su an cok sisim var sonuc nasil bilmiyorum burnumda kaniyo cok halsizim ameliyat cok zormus gercekten tonbon en zoru allhtan 1 gece kaldim sadece suan alcimlayim acik amelyat oldum neden benden tomponu hemen cikardilar anlamadim ama iyi oldu cikarmarida yinede nefes pronlemim var bu nefes problemim kac gun daha surer bilgisi olan varmi yardim etseniz lutfen herkese bye
1 hafta surucem cnm ama 1 hafda sonra da kesın rahat nbefes alacagını dusunuyosan yanılıyosun sımdıden solım tıkancak burun sıpreyle acmaya calsııcan bısey yok cıkmıcak ama hala solunumda sıkıntı cekıceksın burun ıcerden odem olusıcak sısıcek usutucen sısıcek nefesde sorn olcak yanı tam anlamıyla 6 aydan sonra neyse burun o sekıl devam eder nefes de sorun varsa sorunlu kalır yoksa eger 6aydan osnra solunumda sorun kımse yasmassa o sekıl devam eder ınsallh sende sekıl olarak saglık olarak mutlu memnun olanlarımızdan olursun ...
Tamponun 1 gün tutulması bence iyi olmamış.
Bu tampon efsanesi geçmişte kaldı der şimdiki doktorlar. Tamponlar küçük ve acısız alınıyor. Benim hiçbir şikayetim olmadı . 4 gün kaldı bende tampon, kan tamamıyle durdurulup aldıkları için , çıktığında kanama olmuyor. Bence senin kanaman bu yüzden. Çok şaşırdım ben ,
ooo cok cekecemiz var desene bende nefes alamadim zaman sanki bogulacak gibi hisediyorum dun tonponlar burnumdayken uyandimda bir bayirdim ne yapaplim guzellik icin cekecez artik bir de bir sorum daha olacak ben birnum ucununu goruyorum bir deligim kuuck bir deligim buyuk alcida ama sanki yamuk gibi duruyo normallimidir sence suan birde sistenmi ne sanki burnum buyukmus gibi geliyo daha sannki kucultmemis gibi acaba esteik yapmadimi diyorum kendi kendime neyse cevap yazarsan sevinirim canim
ya arkadaslar cok soru soruyorum mozur gorun ben burnumum uc kismi acik goruyorum egri ve bir delik buyuk diher kucuk gibi duruyo acaba ameliyat hatasimi yoksa duzelirmi alcadanmi oyle duruyo lutfen yardim edin kafama taktim baya ikide bir aynaya bakiyorum yok ya normal degil diyorum sizce ne olabilirsizdede boyle olaniniz varmiydi
benımde ole burun deılıklerın neyse ole kalıyo tadlım ben olebılıyorum kafamı takar cooook dıkkatlı bakarsam bırı kucuk bırı buyuk gorebılıyorum bende de ole oluyo
Canım dur bıraz daha cok yenı toparlıcak burun kendını delık buyuk kucuk oldugu bellı bıle olmıcak yanı benım tampon alcı varken kocamndı delıklerım cktıkdan sonra tampon alcı hersey cok degıısıyo 10 gunde bıle
benim tampon cikti zaten 1 gun kaldi tam dun ameliyatta taktilar bugun sabah cikardilar simdide yureme su serptin alcinin cikmasini beklicem artik senin alci kac gun kaldi ?:lepi:senin fotolara baktim cok fark etmis cok guzel olmus baya nasil degistirmis benim burnumda tam seninki gibiydi umarim seninki gibi guzelde olur harika olmus gule gule kullan
öncelikle merhabalar. ben aranıza yeni katıldım.
burun ameliyatı hakkında biraz okudum yazılanları. benim eşimnim burnunda hem et var hemde kemiğinde eğrilik var. ankarada tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? ayrıca özel ameliyatlarda aşağı yukarı fiyatlar ne kadar civarında? yarımcı olursanız sevinirim..
arkadaslar yardim edin lutfen nefes hic alamiyorum ya sanki tonpon daha varmis gibi ne yapabilirim doktor sadece krem verdi burnum icin sphrahil filan vermedi nefes alamayincada catlicakmis gibi his ediyorum uykum var ama uyuymioyrum agzimda aldim icin kalk carpintim cok oluyo ne yapabiliriim burnumu acmak icin yardim:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Okyanus suyu spreylerini kullanırsın, ben onlarla açıyorum burnumu, benim de 6.günüm ki hala tamponlarım var.
allh yardimcin olsun ben tomponla 1 gun zor dayandim sen 6 gun baya iyi dayanmisin alcin ne zaman alinacak ve birde yuzumde sis cok sen nelelr yapiyosun sis ve moraltilar icin sagol ve okyanus suyu gercekten ise yariyomu tam aciyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?