Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

okyanus suyu deniz suyumu oluyoyo ilk kez duyuyorumda deniz suyu kullaniyorum hic tik yokk bir damla acilmyio cok kotu bir duygu yaa bir turlu nefes alamiyorum umarim 1 2 gun boyle olmazz bir an once acilir ama zor benim alcimda tam haftaya cikiyomus yani 1 hafta kalacakmis benimle alci iyide nefes zor iste:umursamaz:

Evet canım aynısı, başka yöntem bilmiyorum Bir de doktorunla konuş istersen.

lachesis sen kime oldun???bende yarın sabah oluyorum

simdiden allh yardimcin olsun benim iki gun oldu olali neyse ki bugun birazcik nefes alabiliyorum sen simiden nefes alabilmeni kolalastiracak biseyler hazirla ben bilmiyodum yapmadim dun iki sattir birineleri ulastimki bana bir sprahil deniz syu alsinlar en zor olani o bende oydu birde norkozun etsisinde zor kalktim yinede herseye rahmen deger insallh allh umutlarimizi bosa cikarmaz:Saruboceq::Saruboceq:

saol canım çok geçmiş olsun ok deniz suyundan baska bişey almam gerekiyomu nefes açıcı olarak

dilemcim ben ameliyat olduktan sonra doktorum bana özel bi damla verdi damla derken ole su gibi degil. yag damla şuan adını hatırlayamadım damla evde kaldı. burun içinde kandan ve burun mukozasından dolayı kuruma oluyo ve tıkanıyo günde 6 kere onu burnuna 2 şer damla olarak damlatıyosun ve rahatsınnnn. hem şimdi burun içi etlerin de şiştir senin zamanla inecek merak etme geçmiş olsunn...

lachesis bende sadullah beye olucam
sana msg atmıştım nasıl geçti ameliyatın memnunmusun burnundan doktordan hastaneden??? beim ameliyatım 9 da yarın sabah gece yatırmıyorum özel bi durum olmadıkça dedi sen yattınmı??

Arkadasım şimdiden geçmiş olsun ve sağlıkla atlatırsın inş.
Ama ben 1 gece kal derim , kontrol altında olurusn , hemşireler zaten hiç boş bırakmıyor , sürekli buz kompresi sabaha kadar .

Narkozun etkisi gittikçe ağrıların ortaya çıkmasın diye , ağrı kesici iğneler vuruluor , tansiyonun ölçülüyor , serum vs ..

Bence kal , evde çekme o sıkıntıyı.

canım mesajın gelmedi, ziyaretçi mesajlarını silmişler ondan herhalde. Benim ameliyatım çok kolay geçti, hastanede iyiydi, ben de geçen hafta cumartesi 9 da oldum, öğleden sonra 4-5 arası kendimi iyi hissedip çıktım. Ama alçılarım daha alınmadığı için burnumla ilgili kesin bişey söyleyemiyeceğim, canım bugün alçılar alınıp bandajlanmadan önce resim çekmeye çalışıp koyucam akşam girip bakarsın, 17:30 da randevum var ben de çok heyecanlıyım bakalım.
Gece yatılcak bir durum yok bu arada, akşama düzelmiş oluyorsun.

Bana da hastane rahatsız geldi, eve geldim rahat ettim valla, hiç ağrım falan da olmadı. sadece katı bişey yiyemedim, çorba yoğurt falan yedim, gece bile gayet rahat uyudum.

Bu arada hastanede kalırsan ekstra ücret alabilirler, hangi hastanede olacaksın, ben medi life da oldum, hemşireler çok fazla ilgili değil, gerçi benim yanımda 3 kişi olduğundan onların ilgisine gerek kalmadı. Kötü de değiller ama pek kontrole falan gelmediler, bir ara buz koydular sonra bakmadılar bile. Ama elleri çok hafif haklarını yemeyeyim.

lachesis canım cok geçmiş olsun umarım yeni halinle hayata daha çok gülen gözlerle bakarsın.
bende fiyat araştırması yapıyorum ama henüz karar veremedim sadullah bey kaça yapıyor operasyonu bilgi verebilir misin.

Çok sağol canım, inşallah. 3000'e yapıyor cnım.

Bana da hastane rahatsız geldi, eve geldim rahat ettim valla, hiç ağrım falan da olmadı. sadece katı bişey yiyemedim, çorba yoğurt falan yedim, gece bile gayet rahat uyudum.

Kişiden kişiye , bünyeye , ve ameliyatın zorluğuna göre değişiyor sanırım canım.
Benim ameliyatım ağırdı ve hastaneden çıktığım günün akşamı , ağrı kesici iğnelerin etkisi gittiğinden , kısa da olsa çok ağrı çektim. Yüksek dozda ağrı kesicilerle önledim. Belki de bu yüzden doktorum , mutlaka hastanede bir gece kontrol altında olacaksın dedi.

Selam bende azcık paylşasmak ıstıyorum
benım bu gun 3 gun amleıyatımdan yakup avsar doktorum cok guzel gectı her sey saka gıbı aynen aynaya bakmasam unutuyorum o guzel burnun sahıbesı oldugumu 3 gun um ve bu gun yuzum gerıldı halıylle bır gozumun altında da ınce bır cızgı olustu agrım yok sadece grıp mısım gıbı bır hıs var gecelrı de gozlerımın ustunde agırlık hıssedıyorum sadece
antıbotık ıcıyorum burnuma da spey verdı doktor ama sıkınca sprey katılasıyo ıcınde jel oluyo otelde yım oh ye yat sıze yazıyorum arada boyle carsamba gunu atelım alıncak ıyı yım oyle pek sıkıntım yok sadece boazım kuruyo o tupupten olabılır boyle MUTTLU YUM YENI BURNUMLA HEM DE COKKbayanssulusmile

cok tessekur ederim sence kac gun daha boyle daha devam edebilir keske bu ilacin adini hatirlasaydin sunku ne olursa olsun kullanacam dayanamiyorum cok kotu bi durum bir an once kurtulsam birde suan izindeyim umarim ise baslamadan gecer nisanin 10 da baslicam umarim ozamana kadar gecer bu ssekil calissamam calismayi birak evde bile zor yasiyorum boyle en zor durumuda bu olsa gerek hic agrim yok ama bu en kotusuymus

Açık teknikle mi olmuştun sen canım?

canım ben sana ilacın adını yarın yazıcam eve gidince bir bakayım hemde bana kesinlikle bitene kadar kullanacaksın bırakma dedi
çokda iyi geldi. muhakkak yatmıyosundur ayaktasındır ama bide elinden geldigince kimseyle konuşma yani kendini zorlama bena ameliyattan sonra çenemi tutamadım. konuştukça surat balon gibi şişti çok zorladım kendimi ama merak etme bunların hepsi geçiyo sonuçta etine müdahale ediyolar normal zamanda burun dışı çok kısa zamanda iyileşsede burun içinin tam anlamıyla eski elastikiyetini kazanması 1 yılı bulurmuş. sabırlı ol canım uzan keyfine bak bide arada bi burnunu kulak çöpüyle çok içeriye dalmadan temizle hafif ıslat musluk suyuyla. bide inanki burun günden güne değişiyo şimdi bandajlar çıkınca şekilsiz şemalsiz bişey gibi gelecek sana ama zamanla alıyo kıvrımlarını o sebepten uzun bi süreç seni bekliyo kafana takma bişey. işe gidene kadar da iyileşirsin canım daha 15 gün var. ben 5 gün sonra iş başı yapdım
gözümün altında biraz morluk olmasa kimse bişey anlamicakdı o sebepten senin süre uzun rahat rahat iyileşir korkma.

cok sagol iyi morel verdin vallhi bir kizim var 3 yasinda daha gelde konusma konusturmadan durmuyo annem bakiyodu ama annemde grip olunca mecburen yanima geldi ve telefonlarda susmuyo mecburen cok konusururum normaldede cenezsiimdirde evimde almis basini gidiyo temizlik filanda yapamiyorum agrim yok ama hasiz ve yorgunum egillip kalktimda burunm sizliyo sadece onun icin sirt ustu uzanmis muzik dinliyorum simdilil ben daha alcilayim bandaji carsamba koyar galiba alciyi aldiktan sonra sanirsam burnum o kadar buyuk duruyoki sislik filan var yuzumde ama cok degil burumu acba yanlis anlayip butumu ne diyorum doktor iste kend kendime sacmaliyorum zamanla duzelir biliyorum ama insan bir an once olsun istiyo nedenseeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…