Benimkisini açıyor canım uçlarındaki kan birikmelerini falan da kulak çubuğunu okyanus suyuyla ıslatarak temizliyorum. Fazla içlere dokunmuyorum tabi. zaten tampon var ama delikli olduğundan nefes alabiliyorum az da olsa. Alçımda tamponlarım da yarın alınacak. İlk 3 gün benim de çok şişti, şimdi şişlikler baya azaldı sadece burnum baya şiş yanlardan anlaşılıyor. Ben de göz bantları vardı buzlukta tutuyorsun gözlerin dinlenmesi için, onu kullandım genelde. Gözlerime yanaklarıma koydum. Morluklarım azdı benim canım kapalı teknik olduğu için herhalde bilmiyorum, gerçi zaten göz altlarım mor olduğundan alışkınım, olanı da yadırgamadım:)
okyanus suyu deniz suyumu oluyoyo ilk kez duyuyorumda deniz suyu kullaniyorum hic tik yokk bir damla acilmyio cok kotu bir duygu yaa bir turlu nefes alamiyorum umarim 1 2 gun boyle olmazz bir an once acilir ama zor benim alcimda tam haftaya cikiyomus yani 1 hafta kalacakmis benimle alci iyide nefes zor iste:umursamaz:
lachesis sen kime oldun???bende yarın sabah oluyorum
lachesis sen kime oldun???bende yarın sabah oluyorum
lachesis bende sadullah beye olucam
sana msg atmıştım nasıl geçti ameliyatın memnunmusun burnundan doktordan hastaneden??? beim ameliyatım 9 da yarın sabah gece yatırmıyorum özel bi durum olmadıkça dedi sen yattınmı??
sana msg atmıştım nasıl geçti ameliyatın memnunmusun burnundan doktordan hastaneden??? beim ameliyatım 9 da yarın sabah gece yatırmıyorum özel bi durum olmadıkça dedi sen yattınmı??
Arkadasım şimdiden geçmiş olsun ve sağlıkla atlatırsın inş.
Ama ben 1 gece kal derim , kontrol altında olurusn , hemşireler zaten hiç boş bırakmıyor , sürekli buz kompresi sabaha kadar .
Narkozun etkisi gittikçe ağrıların ortaya çıkmasın diye , ağrı kesici iğneler vuruluor , tansiyonun ölçülüyor , serum vs ..
Bence kal , evde çekme o sıkıntıyı.
lachesis canım cok geçmiş olsun umarım yeni halinle hayata daha çok gülen gözlerle bakarsın.
bende fiyat araştırması yapıyorum ama henüz karar veremedim sadullah bey kaça yapıyor operasyonu bilgi verebilir misin.
Bana da hastane rahatsız geldi, eve geldim rahat ettim valla, hiç ağrım falan da olmadı. sadece katı bişey yiyemedim, çorba yoğurt falan yedim, gece bile gayet rahat uyudum.
dilemcim ben ameliyat olduktan sonra doktorum bana özel bi damla verdi damla derken ole su gibi degil. yag damla şuan adını hatırlayamadım damla evde kaldı. burun içinde kandan ve burun mukozasından dolayı kuruma oluyo ve tıkanıyo günde 6 kere onu burnuna 2 şer damla olarak damlatıyosun ve rahatsınnnn. hem şimdi burun içi etlerin de şiştir senin zamanla inecek merak etme geçmiş olsunn...
Kişiden kişiye , bünyeye , ve ameliyatın zorluğuna göre değişiyor sanırım canım.
Benim ameliyatım ağırdı ve hastaneden çıktığım günün akşamı , ağrı kesici iğnelerin etkisi gittiğinden , kısa da olsa çok ağrı çektim. Yüksek dozda ağrı kesicilerle önledim. Belki de bu yüzden doktorum , mutlaka hastanede bir gece kontrol altında olacaksın dedi.
canım ben sana ilacın adını yarın yazıcam eve gidince bir bakayım hemde bana kesinlikle bitene kadar kullanacaksın bırakma dedi
çokda iyi geldi. muhakkak yatmıyosundur ayaktasındır ama bide elinden geldigince kimseyle konuşma yani kendini zorlama bena ameliyattan sonra çenemi tutamadım. konuştukça surat balon gibi şişti çok zorladım kendimi ama merak etme bunların hepsi geçiyo sonuçta etine müdahale ediyolar normal zamanda burun dışı çok kısa zamanda iyileşsede burun içinin tam anlamıyla eski elastikiyetini kazanması 1 yılı bulurmuş. sabırlı ol canım uzan keyfine bak bide arada bi burnunu kulak çöpüyle çok içeriye dalmadan temizle hafif ıslat musluk suyuyla. bide inanki burun günden güne değişiyo şimdi bandajlar çıkınca şekilsiz şemalsiz bişey gibi gelecek sana ama zamanla alıyo kıvrımlarını o sebepten uzun bi süreç seni bekliyo kafana takma bişey. işe gidene kadar da iyileşirsin canım daha 15 gün var. ben 5 gün sonra iş başı yapdım
gözümün altında biraz morluk olmasa kimse bişey anlamicakdı o sebepten senin süre uzun rahat rahat iyileşir korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?