cok sagol iyi morel verdin vallhi bir kizim var 3 yasinda daha gelde konusma konusturmadan durmuyo annem bakiyodu ama annemde grip olunca mecburen yanima geldi ve telefonlarda susmuyo mecburen cok konusururum normaldede cenezsiimdirde evimde almis basini gidiyo temizlik filanda yapamiyorum agrim yok ama hasiz ve yorgunum egillip kalktimda burunm sizliyo sadece onun icin sirt ustu uzanmis muzik dinliyorum simdilil ben daha alcilayim bandaji carsamba koyar galiba alciyi aldiktan sonra sanirsam burnum o kadar buyuk duruyoki sislik filan var yuzumde ama cok degil burumu acba yanlis anlayip butumu ne diyorum doktor iste kend kendime sacmaliyorum zamanla duzelir biliyorum ama insan bir an once olsun istiyo nedenseeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım kusura bakma ancak fırsat bulabildim. damlanın adı RINOPANTEINA günde 6 defa 3 damla her iki deligede dikişleri almicaklar canım sadece ucundaki fazlaları kesiyo doktor bir kısmı düşüyo zaten 15 gün içinde. ya sıkıntı yapma kendine burun içi etlerin şişşimdi normal nefes alamaman burnun normale dönene kadar nefes problemi yaşarsın ara ara sıkıntı yapma geçecek bu günler yeni burnun hepsini unutturur sana üzülme...:):))
slm arkadaslar allhima sukur bugun nefes alma problemim cozuldu doktorum burnumu temizledi oyle seyler cikiyoki igrenc et seklinde kanlar cikti oda birsuru kocamn oyle sasirdimki simdi tam anlamiyla nefes aliyorum cok guzelmis nefes almak ya ne denediysem cozemmistim doktor hatta daha var dedi ama yinede daynamadim tompon alindigi gibi bir duygu var bir tafasta su gibi bisey koyarken diger tatafat supurge gibi biseyle cekti ve et gibi olanlari makasla cikardi cok zordu benim icin hapsuracak duygusu ve cok derinde aldi baya ama simdi cok rahatim bitti gibi umarim bir daha kapanmaz benim tavsiyem vallhi yaptirin sonra raahtliyosunuz cok mutluyum carsambada alcilar aliniyo bakalim sonucu az cok gorecem insallh oda iyi olur herkese iyi burunlarr:lepi::sm_cool:
selam cnm ben de senın oldugun gun amelıayt oldum yakup avsar benım doktorum yarın atelım cıkıyo ıste cok mutluyum cok rahat ve korkusuz bır amelıyat gecırdım ben profılıme 3 gunluk resımlerımı koydum bıle yarın da ıns burnum bandajdan cıkınca cekecem yıne senın doktorun kım dı resımlerını koyman mumkun mu cok gecmıs olsun ıns cok mutlu olursun yıne halınlekaydirigubbakcemile5
arkadaslar herkese merhabalar burnum alcisi allindi bugun cok mutluuym cok rahatladim ya cok guzel olmus burnum bu kadar beklemiyorum daha burnumun kenarlari baya sis doktor bant gibi bisey koydu iki hafta onunla kalacakmis ama sonucta burnumu gordum ya allh hic birinizi hayel kiriklina ugratmasin burnun guzel oldunu gormek cok guzel bir hic hepinize cok tsker eger yapmak istiyen varsa yaptirsn ben bosa beklemisim cok zor oluyo ama degiyobayanssulusmileopuyorumnanaktan
cok tessekurler kizlar allh kimseyi halyel kiriklina ugratmasin cok guzel bir duyguymus bu ara doktor burnuma alciyi cikarp bant koydu neden acaba bilen varmi
Okyanus suyu spreylerini kullanırsın, ben onlarla açıyorum burnumu, benim de 6.günüm ki hala tamponlarım var.
burnun tamponluyken okyanus suyunu burnuna nsılçektiğini bi öğrenebilirmiyim?? öyle bir yol varsa öğrenmek isterim
Merhaba,
Arkadaşım bir kaç ay evvel amelyat oldu.Abdulkadir Göksel bey Kulak burun bogaz Doktoru...Bagdat caddesinde yeri.
Arkadasımın burnu cok guzel oldu, bir kere cok dogal, katiyen amelyatlı oldugu belli olmuyor.Burnu oymadı, yan profilden cok kibar ve dogal duruyor.
Nefes almasında da problem yok.
Bende yatprımak istiyorum, yaptırırsam başka yere gitmem..
Lütfen ucuza getirmek için bilmediginiz dr'lara güvenmeyin.Dogal burun isteyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?