Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hehehehehe ya benim burnumda alçı varken benimki çok şiş durmuyoduda ucu o kadar kalkıktıki allahım çok aglamışdım ne yaptı burnuma diye:)) elimden ayna düşmez olmuşdu. ama indi zamanla çok endişelenmiştim. tabi sende çocuk var daha zor geçecek senin ama daha çok yeni düzelmeye başlar yakınada canım.

Canım alçı çıktıktan sonra baya bir rahatlıyorsun merak etme, şişliklerde zamanla iner, endişelenicek bişey yok.

arkadaşlar ben rojda demirer yelda başarnınn burnu gibi burun istiyorum ama
böyle bi burun yapabilecek doktor tanımıyorum tavsiyesi olan varmı:çok üzgünüm:

arkadaslar carsamba alcim alinacak acaba dikislerdemi ozaman alirlar yada diskisler kendilindenmi gidiyo ve burnumun nefes olmasi ortalama kac gun sonra iyi olur ne yaptiysam kurtulamadim bu nefesizlikte bilgi verirseniz sevinirim tessekurler:Saruboceq::enbuyukkk:

canım kusura bakma ancak fırsat bulabildim. damlanın adı RINOPANTEINA günde 6 defa 3 damla her iki deligede dikişleri almicaklar canım sadece ucundaki fazlaları kesiyo doktor bir kısmı düşüyo zaten 15 gün içinde. ya sıkıntı yapma kendine burun içi etlerin şişşimdi normal nefes alamaman burnun normale dönene kadar nefes problemi yaşarsın ara ara sıkıntı yapma geçecek bu günler yeni burnun hepsini unutturur sana üzülme...:):))

canim sagol ilaci nettede arastirtim hem kremi hem damlasi varmis cok iyimis gercekten baya ovuyolardi yarin randevum var doktoruma yazdiracam sana nasil tessekur edecemi bilemiyorum allh seni hic sikintida birakmasin gercekten iyi diyolar yarin bakacam ben hayla 1 damla nefes alamiyorum 4 gun oldu bugun ameliyat olali ama tik yok insallh bu ise yarar yarar gibide gozukuyo cok sagol opuyorumnanaktan

slm arkadaslar allhima sukur bugun nefes alma problemim cozuldu doktorum burnumu temizledi oyle seyler cikiyoki igrenc et seklinde kanlar cikti oda birsuru kocamn oyle sasirdimki simdi tam anlamiyla nefes aliyorum cok guzelmis nefes almak ya ne denediysem cozemmistim doktor hatta daha var dedi ama yinede daynamadim tompon alindigi gibi bir duygu var bir tafasta su gibi bisey koyarken diger tatafat supurge gibi biseyle cekti ve et gibi olanlari makasla cikardi cok zordu benim icin hapsuracak duygusu ve cok derinde aldi baya ama simdi cok rahatim bitti gibi umarim bir daha kapanmaz benim tavsiyem vallhi yaptirin sonra raahtliyosunuz cok mutluyum carsambada alcilar aliniyo bakalim sonucu az cok gorecem insallh oda iyi olur herkese iyi burunlarr:lepi::sm_cool:

Kızlar Ömer Faruk Sağun'dan ayın 10una randevu aldım . Nasıldır bilenleriniz var mı ? Çok doğal burun yapıyor diye duymuştum .Aranızda Ömer beye ameliyat olanlarınız var mı ? çok acill :kedi:

selam cnm ben de senın oldugun gun amelıayt oldum yakup avsar benım doktorum yarın atelım cıkıyo ıste cok mutluyum cok rahat ve korkusuz bır amelıyat gecırdım ben profılıme 3 gunluk resımlerımı koydum bıle yarın da ıns burnum bandajdan cıkınca cekecem yıne senın doktorun kım dı resımlerını koyman mumkun mu cok gecmıs olsun ıns cok mutlu olursun yıne halınlekaydirigubbakcemile5

sagol canim insallh sende mutlu olursun ne guzel ayni gun olmusuz benimeski burnumun seklide ayni sininki gibiydi cok az kemerli ve onden delikleri buyuktu kemikden ihtibaren buyuktu.benim alcimda yarin 12 de cickiyo byuk sabairsizlikla beklioyorum alcili halimle hic bir sey yapamyorum yarin olsada kurtulsak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2vallhi fotolar nasil konuluyo bilmiyorum dusundum aslinda ama yok goremedim nasil oldunu bu arada senin morluklar baya cokmus benimki yok denilicek kadar az siskinliklerde azaldi baya burnumda cok buyk gibi geliyo suan on kismi cok iri giib kaygianiyorum acaba bu kadarmi kalir benim doktorumu sormusun ben yurt disinda cok iyi bir doktora yaptirdim yabanci dr::içelim:bakalim nasil olacak bilmiyorum umarim guzel buruncuklarimiz olur

arkadaslar herkese merhabalar burnum alcisi allindi bugun cok mutluuym cok rahatladim ya cok guzel olmus burnum bu kadar beklemiyorum daha burnumun kenarlari baya sis doktor bant gibi bisey koydu iki hafta onunla kalacakmis ama sonucta burnumu gordum ya allh hic birinizi hayel kiriklina ugratmasin burnun guzel oldunu gormek cok guzel bir hic hepinize cok tsker eger yapmak istiyen varsa yaptirsn ben bosa beklemisim cok zor oluyo ama degiyo bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Merhaba,
Arkadaşım bir kaç ay evvel amelyat oldu.Abdulkadir Göksel bey Kulak burun bogaz Doktoru...Bagdat caddesinde yeri.
Arkadasımın burnu cok guzel oldu, bir kere cok dogal, katiyen amelyatlı oldugu belli olmuyor.Burnu oymadı, yan profilden cok kibar ve dogal duruyor.
Nefes almasında da problem yok.
Bende yatprımak istiyorum, yaptırırsam başka yere gitmem..
Lütfen ucuza getirmek için bilmediginiz dr'lara güvenmeyin.Dogal burun isteyin...

Çok sevindim canım, gözün aydın:)

cok tessekurler kizlar allh kimseyi halyel kiriklina ugratmasin cok guzel bir duyguymus bu ara doktor burnuma alciyi cikarp bant koydu neden acaba bilen varmi

cok tessekurler kizlar allh kimseyi halyel kiriklina ugratmasin cok guzel bir duyguymus bu ara doktor burnuma alciyi cikarp bant koydu neden acaba bilen varmi

hepimizde var canım o, şişliklerin daha çabuk inmesi içinmiş galiba, benimkilerde yarrın çıkıcak.

Hande Yener ile Funda Arar'ın burunları mesela yanan çok kötü duruyor. Üstten çok oymuşlar pinokyo gibi duruyor bir ton da para vermişlerdir Allah bilir. Onların doktoru kim acaba. Bilelim de gitmeyelim yada onlar öyle istemiştir belkiCADIARZU

arkadaşlar burun ameliyatlarından sonra tıkanıklığı açmak için uzun süre sprey kullanımı daha sonrasında burunda nodül sanırım kalıcı tıkanıklık veya beze gibi bişey anlamına geliyor o oluşuyor.
benim ameliyatımın üstünden 1 sene geçti burnumdan görüntü olarak inanılmaz memnunumbayanssulusmile ama malesef sinüzit oluşmuş bu spreyler yüzünden (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…