Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hadi ya kullanmayalım o zaman spreylerden gerçi sprey dediğimizde deniz suyu niye öyle olmuş ki Sen başka birşey mi kullanmıştın yoksa canım?

evet durup durup yazcam artık

Allah seni ne yapsın ya. Bende 100 mesaj üstündesin diye teknik bir hata arıyorum soruyorum sürekli.

bu arada şu sinuzit olan arkadaşı iyi dinlemek gerek. benim doktorum ısrarla bepanten merhemden başka bir sprey yok dedi. Sinuzitim olduğu için daha da dikkat ettim. aman ha hanımlar çok bela bulaştırmayın kendinizi bu hastalığa.

tatlım bunun içine fındık büyüklüğünde sıkıp kulak temizleme pamuğu yardımıyla yukarıya doğru sürmen gerekiyor. Biraz cesaretle pamugu ilerletirsen aslında canının yanmadığını da hissedebiliyrsun.

not: biliyorsun benim 3. hafta bitti. Senin için daha çok erken olabilir. Doktoruna sor lütfen yine de.

kesinlikle aynı fikirdeyim özellikle de funda ararınki çok kötü oymuşlar sivriltmişler şimdi tekrar ameliyat oldu umarım bu defa güzel olmuştur

valla sonrasındaki dikkat çok önemli. Ameliyatın başarı oranını çok etkiliyor.

cnm merhaba nasil sin iyi mi sin ben dun holandaya dondum benim de alcim alindi resim de ekeledim profilime bakabilirsin cnm boshayallersmile

arkadaşlar ankarada önerebileceğiniz bir estetikçi varmı?deviasyon var burnumda vede biraz düzeltilmeye ihtiyacı var.ya çok kafam karıştı kime olacağımı bilmiyorum.tecrübe edenleriniz varmı mehmet keteneyi?yada fikir beyan etmek isteyen;?bu ameliyatı olan?

yapılan masajlar burnun şeklinini inanılmaz değiştiriyor arkadaşlar..ve yapılan buz takviyesi

ank'da nebil bozdoğan'ın sonuçları şimdiye kadar en beğendiğim sonuçlar..ilginenenlere duyurulur :)

Kızlar ameliyat sonrası güneş kremi falan kullanıyor musunuz, bir yerde okumuştum ama ben güneşe çıkarken hiç krem falan sürmüyorum. Bugün güneşte baya bir koştum. Şişliklerim o yüzden mi azalmıyor acaba, var mı bir tavsiyeniz?

Güneşten uzak kalman ödemlerin ve iyileşme için iyidir. Ayrıca güneş ztn biliyorsun eskisi gibi şifa değil dert veriyor. Sorun etme ve güneş kremini ihmal etme. Hayırlı olsun burnun :)

Güneşten uzak kalman ödemlerin ve iyileşme için iyidir. Ayrıca güneş ztn biliyorsun eskisi gibi şifa değil dert veriyor. Sorun etme ve güneş kremini ihmal etme. Hayırlı olsun burnun :)

Çok sağol. Ya ben sadece yazın güneşlenirken güneş kremi sürüyorum, onun dışında hiç kullanmadım cildimi yağlandırıyor diye, güneşlenmeyi falan sevmem zaten de, dışarıdayken maruz kaldığım güneşi kastediyorum. Varmı sizin önereceğiniz bir krem? Çok teşekkürler yeniden.

yapılan masajlar burnun şeklinini inanılmaz değiştiriyor arkadaşlar..ve yapılan buz takviyesi

ank'da nebil bozdoğan'ın sonuçları şimdiye kadar en beğendiğim sonuçlar..ilginenenlere duyurulur :)

selam cnm benim bu gun ikinici havtam ameliaytimdan daha hic masaj yapmadim dokunmaya korkuyorum buz takviyesi demissin o nasil oluyo tskler

selam ben de dun dolastim bir az fazla sanirim gunes te vardi baya bu gun burnum daha sis gibi geldi bana gunes kreminin belli faktoru varmi yoksa onemli deil mi tskler

canım bana dr en az 30 faktörlük kremi gözlerinin altındaki morluklara sür dedi nedenide leke olmaması için....galiba arnikayı da soruyorsun oda morluklar için ödem için değil onuda morluklara sürüyorum...

kızlarr ben normal gunnluk hayatta cıldım cok hasas oldugu ıcın ve kızardıgı ıcın 50 factor urı age kullanıyorumm.. amelıyat olmadım ama olsamda onu kullancam . memnununm hatta temızleme jelı cınko bakır kremı, fondotenı bıle onu kullanıyrum. pahalı ama cıldıme ıyı gelıyo..ozelıkle gunduz factolusu cıldı parlak gosterıyoo.. ılgınıze ...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…