arkadaşlar burun ameliyatlarından sonra tıkanıklığı açmak için uzun süre sprey kullanımı daha sonrasında burunda nodül sanırım kalıcı tıkanıklık veya beze gibi bişey anlamına geliyor o oluşuyor.
benim ameliyatımın üstünden 1 sene geçti burnumdan görüntü olarak inanılmaz memnunumbayanssulusmile ama malesef sinüzit oluşmuş bu spreyler yüzünden(
nihal sordum yönetime 100 msg olursa resim koyabiliyormuşum:))
evet durup durup yazcam artık
Hande Yener ile Funda Arar'ın burunları mesela yanan çok kötü duruyor. Üstten çok oymuşlar pinokyo gibi duruyor bir ton da para vermişlerdir Allah bilir. Onların doktoru kim acaba. Bilelim de gitmeyelim yada onlar öyle istemiştir belkiCADIARZU
arkadaslar herkese merhabalar burnum alcisi allindi bugun cok mutluuym cok rahatladim ya cok guzel olmus burnum bu kadar beklemiyorum daha burnumun kenarlari baya sis doktor bant gibi bisey koydu iki hafta onunla kalacakmis ama sonucta burnumu gordum ya allh hic birinizi hayel kiriklina ugratmasin burnun guzel oldunu gormek cok guzel bir hic hepinize cok tsker eger yapmak istiyen varsa yaptirsn ben bosa beklemisim cok zor oluyo ama degiyobayanssulusmileopuyorumnanaktan
Kızlar ameliyat sonrası güneş kremi falan kullanıyor musunuz, bir yerde okumuştum ama ben güneşe çıkarken hiç krem falan sürmüyorum. Bugün güneşte baya bir koştum. Şişliklerim o yüzden mi azalmıyor acaba, var mı bir tavsiyeniz?
Güneşten uzak kalman ödemlerin ve iyileşme için iyidir. Ayrıca güneş ztn biliyorsun eskisi gibi şifa değil dert veriyor. Sorun etme ve güneş kremini ihmal etme. Hayırlı olsun burnun :)
yapılan masajlar burnun şeklinini inanılmaz değiştiriyor arkadaşlar..ve yapılan buz takviyesi
ank'da nebil bozdoğan'ın sonuçları şimdiye kadar en beğendiğim sonuçlar..ilginenenlere duyurulur :)
Güneşten uzak kalman ödemlerin ve iyileşme için iyidir. Ayrıca güneş ztn biliyorsun eskisi gibi şifa değil dert veriyor. Sorun etme ve güneş kremini ihmal etme. Hayırlı olsun burnun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?