Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben aldım bugün krem edacım tavsiye etmişti onu aldım, şimdiye kadar yüzüme hiç güneş kremi sürmemiştim tatil dışında, ondan biraz geç düştü jeton:) senin nasıl gidiyor esracım, bandajlar cuma çıkıyor değil mi?

cnm merhaba nasil sin iyi mi sin ben dun holandaya dondum benim de alcim alindi resim de ekeledim profilime bakabilirsin cnm boshayallersmile

sagol canim fotolarina baktim harika benimde bandaj sabah kalktimda dusmus doktorumu aradim kapaliyid kabin banjajsisizim suan ama cok sismi ne bilmiyorum cok kalin duruyo seninki harika cok guzel burunun gule gule kullan:dance: su sisler insede rahatlasam bandajim yok suan acaba sorunum olurmu bilmyorum ama yinede cok mutluyum kotu gunler geride kaldi

hala kullanmaya başlamadım güneş kremini, en fazla çok güneş varsa şapka taktım çıktım. bugün kontrole gideceğim belki söyler doktorum.

cuma değil canım pazartesi çıkacak :))ebruli ben burnum için değil normaldede kullanmam gerekiyo güneş kremini yüzümde lekeler oluşuyor

o ssler hepsi inecek sen hic merak etme benim de hla sis dokunamiyorum burnuma hele ucuna hic kiz daha 15 gun oldu oyle kolay olmaz ki guzel seyler yavas yavas olur hic moralini bozmuyosun biz guzel olucaz kaydirigubbakcemile5

cance cok haklısın. Ayın 11 inde 1 ay olacak,hala şiş. Üstelik ben bile şiş mi anlamıyorum. Alıştım bu görüntüye. çok yakın bir ark plastik cerrahı ona gönderdim. Çok şiş var bekle dedi.

güzel olacak güzel...

Arkadaşlar merhaba, o kadar çok sayfa var ki hepsini inceleyemedim. Acaba içinizde operatör dr. Emre İlhana ameliyat olan var mı? Benim asıl problemim nefes alamamam, burnum sürekli dolu. Bunun yanında estetikde istiyorum. Benim gibi şikayeti olanlar Emre ilhana ameliyat olduysanız, sonuçtan memnunmusunuz? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

Genel olarak her hastası memnun galiba Emre İlhan'dan aşağıdaki linkten ayrıntıları okuyabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...-dr-a-emre-ilhan-hakkinda-bilgi-paylasim.html

nihal bu arada burnun çok güzel görünüyo canım bandajlar çıkınca çok güzel olmuş güle güle kullan:))

kizlar ne guzel olup kurtulmusunuz iste darisi benim basima ama henuz dr konusunda kararsizim.resimlerinizi göremiyorummmbilmiyorumkismile

Şaka maka kızlar burnu koruyalım derken ne güzel yüzümüz de kırıştıran güneş ışınlarından koruyoruz :)

Şaka maka kızlar burnu koruyalım derken ne güzel yüzümüz de kırıştıran güneş ışınlarından koruyoruz :)

Doğru diyorsun valla, ben şimdiye kadar hiç güneş koruyuculu krem kullanmamıştım, hep normal krem kullanıyordum güneş kremi sivilce yapar diye ama yapmıyormuş, tecrübe oldu:)

birşey sorucam burun tamponluyken ben hiç hava alamamaıştım çok daralıyordum yani bunalıyordum..kalbime çarpıntılar giriyordu..şimdi 3 gün sonra tekrar revizyon ameliyatı olucam ve malesef doktorum tamponda alçıda koyucak tekrar çünkü bende biraz çökme de var.benim için çok zor geçmişti..burundan nefes almaya alışkın biri olarak çok kötü geçmişti tamponlu günlerim..bende de silikon tampon vardı ama gram nefes alamamıştım..o yüzden sordum burun tamponluyken okyanus suyu nasıl sıkılır diye?? eger işe yarıcaksa nefes alamadığım tamponlu dönemde bende kullanayım??Nefes almayı sağlıyormu.?* sen tamponluyken okyanus suyu kullanınca ferahlıyormuydun?? acele cevap verebilirmisin achesis ?? teşekkürler

Evet canım ferahlatıyordu, deliklerinden sıkıyordum iyi geliyordu, doktorun verecektir zaten canım, onu gün içinde sık sık sıkarsan burnun kurumaz ve tıkanmaz. Tamponun deliklerinden sıkabiliyorsun. Tamponsuz olduğu kadar rahat olmasa da yine de baya rahatlatıyor.

yok canım ya hayır..benim doktorum bana ilk ameliyatımda da böyle bir şeyler vermedi..hassasiyet oluşur demişti..şimdide vereceğini sanmam ama ben o nefessizliğe dayanamayacağım için kendi kendime kullanıcam napayım ölmemya..

Sefiyol sprey yazdı bana canım doktor, o çok iyi geldi, o bitince okyanus suyu aldım o da iyiydi ama sefiyoldan daha memnun kaldım. Normal tıkanıklarda da kullanırım herhalde aynısını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…