Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

slm kızlar size bir soru sorabilirmiyim ben imde ameliyat olmam lazım kıkırdak eğriliği var burnumda ve kemik törpülenir galiba sag tarafım hep tıkanıyor ameliaytta bayılıcam belki ama sonrasından korkuyorum burnuma nefes alabilecegim tampon koyarlarmı varmıdır öyle bir tampon ben nefes alamıcam diye cok korkuyorum sıkıntı olusuyor icimde yardımcı olurmusunuz var mıdır öyle bisey ici bos nefes alabilecegim tampon yaaaaa(

nihal bandajlarımı aldı sonunda az daha yara olcakmış burnum

Geçmiş olsunc anım sonunda kurtuldun, niye yara olcakmış, havasız kaldığından mı, cildin hassassa ondandır, şimdi nasılsın, burnunu beğendin mi, resim çek bol bol:)

Korkulcak bişey yok canım, delikli tampon koyuyorlar, nefes alabiliyorsun.

canım beğendim beğenmesinede öske nin burnundaki gibi çıkıntı var kemikte ama sadullah bey kesinlikle şişlikten inecek diyo korkuyorum ya bkalırsa diye

kızlar fotoları koydum yorumlarınıızı bekliyorum

cok guzel olmus gule gule kullan sen tam 3,ayin kacinda oldun merak ettim senin sisin benimkine gore baya az bende biraz komplesk yaptim burnum genis diye baya genis duruyo benimki sneinki iyi birde benimde sol taraf sag taraftan fazla sis doktor gecer dedi ama genisligi gecermi incelirmi bilmem baya genis cok oyle sis duruyo ama ama sis inse bile yinede genis duracak ben dar alsin istemistim daralttini soyldi doktor ama beklicem insin ben 24 marta oldum sen ne zaman oildun acaba

canım ben ayın 27 sinde oldum senin doktorun kimdi ??? benim de fotoğrafa göre sağ üstte çukur var anlayamadım 10 gün sonra bidahaki randevum ozaman sorucam artık

he esarcım ay doktora benıde solemıısn galıbaa.. telefonda bulusma saat teyıdı ıcın aradıgımdaa.. aa esra hanım sızden bahsettı dıyınce koptum. ama galıba sen 2 ay sonra falan olcak demıssın :))ben de yooo dedımm:)). canım ben kısmetse bu ay sonu olmak ıstyrumm.. gorusme netıcıesıne baglı tatlımm..
cumartesı umarım hersey gusel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…