he esarcım ay doktora benıde solemıısn galıbaa.. telefonda bulusma saat teyıdı ıcın aradıgımdaa.. aa esra hanım sızden bahsettı dıyınce koptum. ama galıba sen 2 ay sonra falan olcak demıssın :))ben de yooo dedımm:)). canım ben kısmetse bu ay sonu olmak ıstyrumm.. gorusme netıcıesıne baglı tatlımm..
cumartesı umarım hersey gusel olur
canım ben ayın 27 sinde oldum senin doktorun kimdi ??? benim de fotoğrafa göre sağ üstte çukur var anlayamadım 10 gün sonra bidahaki randevum ozaman sorucam artık
hanımlar 2005 yılında burnumdan deviasyon ve nefes alma şikayeti birazda estetik kaygısı ile ADNAN MENDERES beyefendiye ameliyat oldum estetik operasyondan sonra aağrı pek olmaz yalanının aksine hala düşünürken bile travma geçirdiğim bir ağrıyla uyandım.yüzüm o kadar morarmıştıki ameliyatı yapan cellat bile bu duruma şaşırdı.dişetlerim dahil morarmıştı ve gözümün altındaki mor halkalar yanaklarımın ortasına kadar geliyordu.1 buçuk ay kadarda geçmedi bu ameliyatın yapılış şekliyle ve cellatımın tarzıyla ilgili bişeymiş bunuda sonradan öğrendim...tüm acı faslı geçince en azından burnumun iyi olması ile mutlu olucam derken asla eskisi gibi nefes alamadığımı farkettim 1 sene sonra burnum kırılmış gibi bir hal aldı düşme diyorlar galiba ucundaki kıkırdağında yarısı aşağıda yarısı yukarıda kaldı her iki profildende birbirine uymayan berbat bir görüntü oluştu orta nkemikteki boşluk varmış gibi görüntüden bahsetmiyorum bile bunların hepsini ameliyat bende başarılı olmadı napalım diye düşünürken en son geçen sene burnumda kanama düdük sesi gibi nefes alma kuruluk akıntı ve acıma hissiyle dr. gittiğimde bir diğer ve yaşamadığım son komplikasyon olduğunu öğrendim galiba perforasyon diyorlar..2 doktorada teyit ettirip ADNAN efendiyi aradım herşeye rağmen kendi doktorum görsün evveliyatı ve yapılan işlemi o biliyor diye.telefonda bana sana öyle gelmiştir perforasyon olmaz dedi.bu benim evde koyabileceğim bir teşhismiş gibi..bu kadar aptallıktan sonra ikinci bir ameliyat yaptırıyim dediğimde ünlü iki prof burnundan okadar kemik çıkarmışki ikinci hem zor hemde istediğin sonucu vermeyecek ama elimzden geleni yaparız eğer istersen dedi..aslında birtanesi adnan efendiyide tanıdığından bu hale getiren düzeltsin düzeltmek bu hale getirmekten ten daha kolaydır bu kadar kötüsünüde ilk defa gördüm dedi.sonuç olarak ticari değil insani düşünen bir doktora gidin lütfen....AMA LÜTFEN... kimse benim gibi hissetsin istemiyorum bu uyarıyı dikkate alın.....
hanımlar 2005 yılında burnumdan deviasyon ve nefes alma şikayeti birazda estetik kaygısı ile ADNAN MENDERES beyefendiye ameliyat oldum estetik operasyondan sonra aağrı pek olmaz yalanının aksine hala düşünürken bile travma geçirdiğim bir ağrıyla uyandım.yüzüm o kadar morarmıştıki ameliyatı yapan cellat bile bu duruma şaşırdı.dişetlerim dahil morarmıştı ve gözümün altındaki mor halkalar yanaklarımın ortasına kadar geliyordu.1 buçuk ay kadarda geçmedi bu ameliyatın yapılış şekliyle ve cellatımın tarzıyla ilgili bişeymiş bunuda sonradan öğrendim...tüm acı faslı geçince en azından burnumun iyi olması ile mutlu olucam derken asla eskisi gibi nefes alamadığımı farkettim 1 sene sonra burnum kırılmış gibi bir hal aldı düşme diyorlar galiba ucundaki kıkırdağında yarısı aşağıda yarısı yukarıda kaldı her iki profildende birbirine uymayan berbat bir görüntü oluştu orta nkemikteki boşluk varmış gibi görüntüden bahsetmiyorum bile bunların hepsini ameliyat bende başarılı olmadı napalım diye düşünürken en son geçen sene burnumda kanama düdük sesi gibi nefes alma kuruluk akıntı ve acıma hissiyle dr. gittiğimde bir diğer ve yaşamadığım son komplikasyon olduğunu öğrendim galiba perforasyon diyorlar..2 doktorada teyit ettirip ADNAN efendiyi aradım herşeye rağmen kendi doktorum görsün evveliyatı ve yapılan işlemi o biliyor diye.telefonda bana sana öyle gelmiştir perforasyon olmaz dedi.bu benim evde koyabileceğim bir teşhismiş gibi..bu kadar aptallıktan sonra ikinci bir ameliyat yaptırıyim dediğimde ünlü iki prof burnundan okadar kemik çıkarmışki ikinci hem zor hemde istediğin sonucu vermeyecek ama elimzden geleni yaparız eğer istersen dedi..aslında birtanesi adnan efendiyide tanıdığından bu hale getiren düzeltsin düzeltmek bu hale getirmekten ten daha kolaydır bu kadar kötüsünüde ilk defa gördüm dedi.sonuç olarak ticari değil insani düşünen bir doktora gidin lütfen....AMA LÜTFEN... kimse benim gibi hissetsin istemiyorum bu uyarıyı dikkate alın.....
Canım okudum ve aşağı yukarı aynı şeyler yaşadığımızı düşünüyorum..Ben iki kere ameliyat oldum..İlkinde bir üniversite hastanesinde adı duyulmamış bir doktora oldum..o zaman çok küçüktüm..İlk başlarda çok güzeldi ve daha sonra aşırı kıkırdak çıkarılmaısna bağlı olarak burun ucu düştü, sarktı..Sonra İstanbulda ismi lazım değil bir doktora revizyon (sözde) oldum...Mahvetti burnumu...Perforasyonda dahil bir sürü sorun açtı başıma...Burnumun içi savaş alanına dönmüşken Emre İlhanı bu forum sayesinde buldum...Hemen yanına gittim, muayene oldum...İkinci ameliyatımdan yedi ay sonra Emre bey (ona binlerce kez teşekkür ediyorum) 3. ve Allahın izniyle son ameliyatımı yaptı..Kulak ve kaburga kıkırdaklarımı kullanarak bana yeniden bir burun yaptı...Perforasyonumu kapattı..Burnum artık gerçekten güzel görünüyor..Seneler önce girdiğim burun maceramı sonunda Emre İlhanın sayesinde mutlu bir şekilde bitirdim. Sürecin ne kadar zor ve can sıkıcı olduğunu biliyorum...İnşalah revizyon arayan herkes mutlu olur ve yeniden sağlığına kavuşur...Bunu gönülden diliyorum arkadaşlar....
çok geçmiş olsun inşaallah bişi olmaz bende çok korkuyorum birde benim ufaklık var en hareketli zamanları bana da çok dikkat et dedi dr.um.
lachesis senin kolun falan mı çarptı giyinirken
heran olabilen şeyler yani inşaallah düzeltebilmiştir cnm sıkma canını
cevo bence o olduğun doktorun ismini verde belki burdan biri ona olcaktır sayende olmaktan vazgeçer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?