Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben önceden fark etmedim, doktor söyledikten sonra da eve geldiğimde anlamadım düzeldi herhalde dedim ama sonra eve gelince fotoğraf çektim çok yakında çok hafite olsa bir yamukluk var ve bu çaprmayla olmamış, çarpmadan önceki resimlerimde de var, ama şuan burnum çarpmadan mı, doktorun yaptığı masajdan mı bilmem, çok şişti, şuan çok kötü gözüküyor mafoldumben

Canım 2. ameliyatımı yapan doktorun adı Arda Katırcıoğlu........

kader arkadaşım cevoo:) uzun zaman oldu yazışmayalı. burnun yandan harika görünüyor. önden pek seçemedim. önden eğrilik falan var mı? bazı arkadaşların burunlarının ucunda ve kemiklerinde eğiklik ve asimetriler dikkatimi çekti. şişlikler indikçe asimetriler iyice ortaya çıkıyor maalesef. moralleri bozulmasın diye bişey söyleyemedim. inşallah herkesin gönlüne göre olur. zaten önemli olan kişinin kendi beğenmesi.

arkadaslar herkese selamlar... bende 14 nisanda ameliyat oldum ,tamponları aldırıcam haftaya salı gunu,bende ki delikli tamponlar,nasıl acıyormu cıkarırken?sprey sıkıyorum duzenli bakım yapıyorum ki cıkartırken acımasın diye inşallah gecer bunlarda hayırlısı ile,,herkesciklere geçmiş olsun....

Benim de aynı tampondan ve çıkartırken hiç acımadı, korkmuştum baya ama korkulcak hiçbişey yokmuş, kime olmuştun ameliyatını? Çok geçmiş olsun.

bende 2 gün evel revizyon ameliyatımı oldum..şu an tamponlu ve bandajlıyım ameliyat rahat geçti.işallah bu sefer her şey umduğum gibi gider..

Benim de aynı tampondan ve çıkartırken hiç acımadı, korkmuştum baya ama korkulcak hiçbişey yokmuş, kime olmuştun ameliyatını? Çok geçmiş olsun.

Teşekkürler arkadaşım,ben özel hastanede olmadım,devlet hastanesinde oldum,nefes alamıyordum,inşallah tamponlarda cıkarken acımaz,sık sık sprey mi sıkmam gerekiyor acaba,cıkarılırken acımasın diye?

Doktor sprey vermiştir zaten onu sıkarsan iyi olur kurumaması için, ben sık sık kullanmıştım. Ama acımaması ondan mı kaynaklı bilemiyorum, genelde acımıyor bu slikon tamponlar zaten.

Kim diyormuş onu yahu, bir sürü yamuk burunlu insan ameliyatla burnunu düzeltiyor, bunlardan biri de benim, iyi bir doktora giderseniz yamukluk falan kalmaz.

Canım teşekkür ederim..Önden bir sıkıntım yok..Gayet güzel duruyor..Ancak gerçek şeklini bulması bir yılı bulacak...Kaburga kıkırdakları eklenerek yapıldığı için bi bir tarafı şişiyor bir diğer tarafı...Ama buna rağmen değişim inanılmaz..Geçen cuma doktorumdaydım, Emre bey de...Eski yeni onun çektiği fotoları yanyana getirince gerçekten inanamadım...:Büyük bir sıkıntıdan artık böylece kurtulmuş oldum..Darısı isteyen herkesin başına........

Geçmiş olsun canım, inşallah bu sefer istediğin gibi olur.

bu gün tamponlarımda çıktı ohh rahat bi nefes aldım..ameliyatın bu gün 5.günü.ve sabahtan doktorum tamponları çekiverdi..saniyelik bişey zaten..ne acı ne ağrı..yoğun bir oksijenle kendime geldimm.burundan nefes almak ne güzel bişeymiş yaa.

Doktor sprey vermiştir zaten onu sıkarsan iyi olur kurumaması için, ben sık sık kullanmıştım. Ama acımaması ondan mı kaynaklı bilemiyorum, genelde acımıyor bu slikon tamponlar zaten.

ben hiç bişey kullanmadım.tamponluyken ne kuruma oldu nede tampnum alınırken acıma oldu..siikon tampon yapşmıyor..korkmaya lüzum yok..saniyelik bi şey alınması..benimki toplasan 3 saniye .sürmedi

canım onu söyleyenler seni yanıtmasın.o kadar kemerli yamuk burunlu arkadaşlarımız vardı burda hepsinin şimdi çok sevdiği burunları oldu..doktorlar zaten bunun için para almıyormu..yamuk burnu düzeltmek için..için rahat olsun.hatta ben dikkat ettim çok kemerli problemli burunlar da başar daha yüksek oluyor çünkü radikal bir değişim oluyor ..ama benim gibi burun kusuru az olanların bu operasyon sonucunda burunlarıda belki çok memnun edici bir değişim yaratmıyabiliyor..tabi bu sadece benim fikrim..

ben hiç bişey kullanmadım.tamponluyken ne kuruma oldu nede tampnum alınırken acıma oldu..siikon tampon yapşmıyor..korkmaya lüzum yok..saniyelik bi şey alınması..benimki toplasan 3 saniye .sürmedi

oy ALLAH razı olsun hepinizden içimi ferahlattınız:) yarın benimde tamponlar çıkıcak inşallah gecer gider oda çok teşekkürleeerr hepinize...:Saruboceq:

merhaba kizlar :)
bende burun estetigi olmak istiyorum su an yurtdisindayim tatile geldigimde olucam aslinda burnumda sorun yok ama yandan durusu hosuma gitmiyo herkes normal desede dusundum eger beni mutsuz ediyorsa degismesi cokda zor olmasa gerek.
arkadaslar dr.tugrul maral ile gorustum burun estetigi ile ilgili cunku formda azda olsa ismini duydum leventte yeri varmis birde levent estetik hastanesinde calisiyormus bogazicinden ayrilmis bana fiyat olarak 3.000 tl fiyat verdi sizlerden okudugumca 2.000 falan olmasi gerekiyor neden bu fiyat farki arkadaslar siz en son kaca oldunuz bunun icin biraz beklemem gerekecek zaten yurtdsinda hamileyim 4 ay sonra olabilicegimi soyledim 1.500 euro yani 3.000 tl fiyat verdi bogazici estetik merkezinden baska tavsiye edeceginiz bir doktor varmi fiyatlari naisl bogazici estetik merkezinin arkadaslar bana bilgi verirmisiniz? tesekkurler.

canım tuğrul bey artık boğaziçiyle çalışmıyo ancak boğzaiçinde veli aslan diye bir doktor var ebruli sultan nicli arkadaşın ameliyatını o yaptı ve cokta güzel bir burnu var olursan onu düşün .istersen ebruliyi ekle onunla konuş o sana yardımcı olur bu konuda

canim cok tesekkurler yardimin icin :) cok sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…