Valla ameliyatlı olsanda bazen insan unutuyor böyle yüzü yıkarken suratına o suyu çarpmak istesede çarpamıyor rahat istediği gibi uyuyamıyor çok dikkat etmek gereksede benimmde ufak ufak burun ucunu sızlatmalarım oldu gördüğüm kadarıyla benm burunda bi yamukluk göremiyorum Lachesis sende yamulma olduu dediğin gözle görülür bi yamulmamı???? geçmiş olsun şimdiden
Canım 2. ameliyatımı yapan doktorun adı Arda Katırcıoğlu........
arkadaslar herkese selamlar... bende 14 nisanda ameliyat oldum ,tamponları aldırıcam haftaya salı gunu,bende ki delikli tamponlar,nasıl acıyormu cıkarırken?sprey sıkıyorum duzenli bakım yapıyorum ki cıkartırken acımasın diye inşallah gecer bunlarda hayırlısı ile,,herkesciklere geçmiş olsun....
bende 2 gün evel revizyon ameliyatımı oldum..şu an tamponlu ve bandajlıyım ameliyat rahat geçti.işallah bu sefer her şey umduğum gibi gider..
Benim de aynı tampondan ve çıkartırken hiç acımadı, korkmuştum baya ama korkulcak hiçbişey yokmuş, kime olmuştun ameliyatını? Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler arkadaşım,ben özel hastanede olmadım,devlet hastanesinde oldum,nefes alamıyordum,inşallah tamponlarda cıkarken acımaz,sık sık sprey mi sıkmam gerekiyor acaba,cıkarılırken acımasın diye?
mrb arkadaşlar birşey danışacağım size benim burnum çok sorunlu hem kemerli hem düşük hemde yamuk s burun diyorlar sanırım kafamçokkarıştı ameliyat olsam çokta başarılı olmayacağından korkuyorum yamuk bir burun ameliyattan sonrada yamuk kalır diyorlar kemeri falan gider ama yamukluğu kalır diyorlar siz nedersiniz??CADIARZU
kader arkadaşım cevoo:) uzun zaman oldu yazışmayalı. burnun yandan harika görünüyor. önden pek seçemedim. önden eğrilik falan var mı? bazı arkadaşların burunlarının ucunda ve kemiklerinde eğiklik ve asimetriler dikkatimi çekti. şişlikler indikçe asimetriler iyice ortaya çıkıyor maalesef. moralleri bozulmasın diye bişey söyleyemedim. inşallah herkesin gönlüne göre olur. zaten önemli olan kişinin kendi beğenmesi.
Geçmiş olsun canım, inşallah bu sefer istediğin gibi olur.
Doktor sprey vermiştir zaten onu sıkarsan iyi olur kurumaması için, ben sık sık kullanmıştım. Ama acımaması ondan mı kaynaklı bilemiyorum, genelde acımıyor bu slikon tamponlar zaten.
mrb arkadaşlar birşey danışacağım size benim burnum çok sorunlu hem kemerli hem düşük hemde yamuk s burun diyorlar sanırım kafamçokkarıştı ameliyat olsam çokta başarılı olmayacağından korkuyorum yamuk bir burun ameliyattan sonrada yamuk kalır diyorlar kemeri falan gider ama yamukluğu kalır diyorlar siz nedersiniz??CADIARZU
ben hiç bişey kullanmadım.tamponluyken ne kuruma oldu nede tampnum alınırken acıma oldu..siikon tampon yapşmıyor..korkmaya lüzum yok..saniyelik bi şey alınması..benimki toplasan 3 saniye .sürmedi
canım tuğrul bey artık boğaziçiyle çalışmıyo ancak boğzaiçinde veli aslan diye bir doktor var ebruli sultan nicli arkadaşın ameliyatını o yaptı ve cokta güzel bir burnu var olursan onu düşün .istersen ebruliyi ekle onunla konuş o sana yardımcı olur bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?