hayır haksızmıyım kızlar feci bişey ben burada bu kadar feci bir ameliyat atlatana ilk kez rastlıyorum..doktorunu çok merak ettim
oy ALLAH razı olsun hepinizden içimi ferahlattınız:) yarın benimde tamponlar çıkıcak inşallah gecer gider oda çok teşekkürleeerr hepinize...:Saruboceq:
tamponun alçın çıktımı baharer ne ALEMDESİN.BENİM ALÇIDA ÇIKTI DÜN..GAYET İYİ..yanlız
şiş ve hafite morlukvar burun üzerinde..senin durum nasıl..yadırgadınmı burnunu??
arkadaşlar ben çarşamba günü burnumdan ameliyat oldum sağ tarafata kemik eğilmesi vardı hem onu aldılar hemde çok hafif kaldırdılar burnumu zaten çok bi şikayetim olamdığı için estetik yaptırmadım.lokal anesteziyle oldum ve gerçekten narkozdan çok çok daha iyi kesinlikle ne yaptıklarını görmüyorsunuz.gözlerinizi örtüyorlar en azından uyuşukluğu 2 gün falan sürüyor zaten acı hisstmiyorsunuz.sadece yemek yiyemedim 2 gün sadece sıvı şeyler tükettim özellikle ayranı çok içtim hem tok tutuyor hemende giden vücut sıvımızı normale döndürüyor.şuan çopk iyiyim çok hafif şişlik ve tıkanıklık var ama onlarda geçecek normal şeyler yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?