Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam arkadaslar!
ben yurtdisinda burun estetigi yaptirdim, inanmiyacaksiniz ama hastaneden taburcu olduktan sonraertesi gün burnumu kapiya carptim ve sonrasini hatirlamiyorum.kafamçokkarıştı . yeni bir operasyon icin beklemem gerekiyordu ve neredeyse bir yildir bekliyorum. neyseki son baharda tekrar ameliyat olacagim. ben nazar deyip geciyorum, bir bayanin basina gelecek en kotu iki sey nedir biliyormusunuz arkadaslar ?
1. burun estetiginden sonra burnunu kapiya carpmak.
2. Yabanci bir ulkedeyken banka kartini kaybetmek.
diyorum ya nazara geldim inanin ki!senağlama

arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama valla benim ablam 10 gün önce burun estetiği yaptırdı.nedense çok zor oldu.sürekli genizden kan gidiyordu midesine ve haliyle durmadan kusuyurdu .çok zor ve ağrı çekiyordu kusarken.sade kan kusuyordu bide.4 gün devam etti kusmalar.yüzü gözü acayip şişti ve morardı.çok ağrısı vardı.hep ağrı kesici veriyorduk ama ağrısını dindirmiyordu.şimdi biraz iyi.ağrısı çok az var am hala burnuna dokunamıyor.üstüne bide grip oldu.facia gibi bir ameliyattı.ama işin en kötü tarafı da istediği burun olmadı.domuz burun olmuş gibi ve kesinlikle domuz burun istemiyordu.garibim o kadar da acısını çekti.gerçi şu an hala şiş var ama pek güzel olmamış gibi.

aygülcüm daha ilk günlerde burun öyle aşırı kalkık görünür sen ablana destek olmalısın..hepimiz yaşadık kimsede domuz burnuyla kalmadı..iniyor o..ve yorum yapman için çok erken aa dediğine çok şaşırdım hangi kasap bu kadar acı verci bir ameliyatı yaptı ve nasıl başardı?? bu amelyat bi kere bu kadar acı verici değil..ben daha yeni ikinci ameliyatımı oldum ve ne ağrım ne sızım ne akıntım oldu..çokta rahat nefes alıyorum..ama bu doktoru baya merak ettim.bu kadar hiçbirimiz acı ekmedik ben ilk gün hastanede aldığım hariç bir ağrı kesici dahi kullanmadım.kimsedende bu kadar aşırı kan gelemiştir..zaten ben öyle bir kangelme olayını iki ameliyatımda da yaşamadım çokşaşırıyorum bu yüzden..ne kasaplarvarmışş..istersen kk daki tüm kızlara sorabilrsin..

hayır haksızmıyım kızlar feci bişey ben burada bu kadar feci bir ameliyat atlatana ilk kez rastlıyorum..doktorunu çok merak ettim

Evet burun ameliyatı ağrısız bir ameliyattır, ayrıca ilk günden sonra kusma olması imkansız, o ilk günki de anestesiden kaynaklanıyor ve çok da rahatsız edici değil.
Bu doktorda anormallik varmış sanırım. Bir de 10 gün içinde burun elbette ki kötü görüncek, ameliyattan çıktı şişlik vs uzun zaman alıyor şeklini alması, moral bozmamak lazım.

oy ALLAH razı olsun hepinizden içimi ferahlattınız:) yarın benimde tamponlar çıkıcak inşallah gecer gider oda çok teşekkürleeerr hepinize...:Saruboceq:

tamponun alçın çıktımı baharer ne ALEMDESİN.BENİM ALÇIDA ÇIKTI DÜN..GAYET İYİ..yanlız
şiş ve hafite morlukvar burun üzerinde..senin durum nasıl..yadırgadınmı burnunu??

tamponun alçın çıktımı baharer ne ALEMDESİN.BENİM ALÇIDA ÇIKTI DÜN..GAYET İYİ..yanlız
şiş ve hafite morlukvar burun üzerinde..senin durum nasıl..yadırgadınmı burnunu??

burdayım canım burdayım güldürdün beni rabbimde seni güldürsün:) valla şimdi nerden başlıyım tamponlar alınırken sanırım dikişi kesti ilk once burnumun içinden,herhalde tamponlar dikişle tutturulmuş tu etime,acımadı keserken dikşşi çıkarırkende acımadı,ama benim açık ameliyat oldugu için burnumun direğinde ki dikişleri aldı aynı gun cok acıdı,cevremdekiler hep o dikişler kendi dusucek demişlerdi ben de ogunu hasteneye sadece tamponları dusunerek gitmiştim,dikişler de alınıcak diyince dr.gozlerim fırladı zaten yerinden,bayandı dr.cok acıttı o ama eli cok acımasız dı ancak boyle tarif edilir...
burnumu yadırgadım tabi,tuhaf geldi ama şimdi alıştım plaster le bantladı yine ama burnumu,benim çok az şiş var suartım da ve burnumda,ben 5 sene onde de amliyat olmuştum burnumda ozelde,o zaman burnumun kemiğini kırmıştı dr.şimdiki ameliyatımı devlet hastanesinde oldum ,şimdikinde fazla bi operasyon olamdı kıkırdagı kesti hafifi eğiklik vardı onu duzeltti vede kaldırdı,ama pek bişey yapmamış gibi gordum,herkes şiş burnun daha anlaşılmaz diyor ama ne bileyimm:) böyle işte inşallah açıklayıcı olmuşumdur fazla detaya girdim ama:)

Kızlar ben geldim şimdi sizler yoksunuz:) herkes ameliyatta mı ne:)

arkadaşlar ben çarşamba günü burnumdan ameliyat oldum sağ tarafata kemik eğilmesi vardı hem onu aldılar hemde çok hafif kaldırdılar burnumu zaten çok bi şikayetim olamdığı için estetik yaptırmadım.lokal anesteziyle oldum ve gerçekten narkozdan çok çok daha iyi kesinlikle ne yaptıklarını görmüyorsunuz.gözlerinizi örtüyorlar en azından uyuşukluğu 2 gün falan sürüyor zaten acı hisstmiyorsunuz.sadece yemek yiyemedim 2 gün sadece sıvı şeyler tükettim özellikle ayranı çok içtim hem tok tutuyor hemende giden vücut sıvımızı normale döndürüyor.şuan çopk iyiyim çok hafif şişlik ve tıkanıklık var ama onlarda geçecek normal şeyler yani...

geçmiş olsun.. şikayetlerimiz aynı hemen hemen,ama narkoz alış şeklimiz farklı bende de bariz estetik yok biraz kaldırdı,birde nefes alışımı duzeltti,suan bakıyorumda sanki onuda yapmamış gibi geliyor..benim 11 gun oldu ameliyat olalı...

Aygül ablan icin hakikatten üzüldüm, ama burnunu sekil almasi icin en az 2 ay beklemesi gerekiyor. ama sanirim ki doktordan kaynaklanan bir problem var cünkü kanli kusmalar ve siddetli agrilar normal degil. Ben burun ameliyatindan ciktiktan sonra burnumdan nefes aliyordum, degil sislik gözlerimde bir gram ne kan vardi ne de morluk. Tabi ki tahlihsiz bir kaza yasadim, ama gercekten üzüldüm. bu is normal degil, insan kaendini degistiriyor cok ciddi bir mesele, lütfen pesini birakmayin.

slm arkadaslar yine ben ben martin 24 de ameliyat oldum tam bir ay oldu dun ama burnum yandan iyide karsiden cok gensi acaba daha sistenmi oyle sanki ameliyat omamisim gibi yardimci olun estetik olan arkadaslar sizde kac ay tam anlamiyla az cok sekli belli oldu yandan cok hos sekli ama karsidan cok genis duruoy normalmi endiseleniyorum galiba boyle kabullenecem genis olarak insede ne kadari inerki bilmiyorum ya beklioyrum yorumlarinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…