Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tamponlarım alındııı...hiç korktuğum gibi olmadı kızlar siz de benim gibi gözünüzde büyütmeyin bu olayı,sonuçta 2 saniyelik bişey.Benim ameliyatımı Barış Çakır yaptı .Hem estetik hem de deviasyon ameliyatıydı.Burnumda çok eğrilik vardı hem içten hem dıştan onun için zor bir ameliyattı doktorum için. Çok rahat bayılıp ayıldım o konuda da hiçbir sorun olmadı.Ayıldığımda hiçbir ağrım olmadı hala da yok. Sadece tamponlu geçen birkaç gün biraz rahatsız geçiyor o kadar.Yani sanki çok ağır nezleymişsiniz gibi bi his oluyor,hapşurmak istiyorsunuz,uyumak birazcık zor oluyor. Ben her istediğimi yedim ameliyattan sonra o konuda problem yoktu. Tamponlar alındıktan sonra fark ettim ki ben bugüne kadar gerçekten nefes almıyormuşum...Nefes almaya başladım şükür.Şuanda alçılarım var 2 gün sonra yeni bir alçı daha yapılacak.Şimdiye kadar gelişmelerim böyle kızlar. Doktorumu bu forumdan buldum ve gerçekten anlatıldığı gibiymiş herkese rahatça tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
benim eşim oldu bundan 3 hafta önce et vardı bide kemik vardı 4 saat ameliyatta kaldı 3 gün yemek yiyemedi 2 hafta yıkanamadı biraz korkaktırda kendisi tamponlar onuda mahvetti benide o nefes alamadı ben burnundan nefes almaya çalışmasından ve sonuç olarak ve doğal olarak alamamasından ve bunun etkisi olarak horlamasından 1 hafta uyku problemi çektim ama dikkat edilirse şişlik olmazsa doktorda prof olursa 1 haftada iyi oluyo insan eşimin burnu fındık gibi oldu şimdi ama 6 ayda şekli oturuyo diolarkafamçokkarıştı

Sağol cnm inşallah herkesin istediği gibi olur burnu... Barış Çakır yaptı ameliyatımı. herşey dahil 4000ytl.

öncelikle çok geçmiş olsunn.inş. yeni burnunla çok mutluu olursun.
sadece estetk amaçlımı yaptırdın burnunu yoksa bşka problemlernde varmıydıı.bnde barış çakırı düşünüyorum.estetik olmaya karar verdiğimden beri aklımdaki tek isim o.düzelnce burnun fotosunuda yollarsın artık :smiley-cool:

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

sağol tatlım inşallaaha.s.
sadece estetik değil benim burnumda eğrilik vardı içten ve dıştan ben nefes aldığımı sanıyordum ama aslında almıyormuşum ameliyattan sonra anladım asıl nefes almanın nasıl olduğunu=) Yani hem estetik hem de eğrili ameliyatı oldu....daha şeklini göremedim ama nefes açısından olumlu Allah'a şükür ama eminim şekli de güzeol olmuştur doktoruma çok güveniyorum sen de düşünüyorsan tavsiye ederim tatlım.Burnum kendine gelsin azcık resmimi de yollarım

Bende 6 ay kdr önce oldm şekil ii fakat nefes alamıorm malesef. bu yzdn 2. op geçirmek zorunda kalıcam nefes prblemine yönelk.
Herkese iyi burunlar dilerm:)

Sen estetik ameliyatını kime olmuştun!!!neden doktorun bunu çözmedi!!!bizede bu konu hak.bilgi verirsen çok sevinirim...

Bende 6 ay kdr önce oldm şekil ii fakat nefes alamıorm malesef. bu yzdn 2. op geçirmek zorunda kalıcam nefes prblemine yönelk.
Herkese iyi burunlar dilerm:)

selam,
öncelikle çok geçmiş olsun. ameliyat olmadan önce burnunda nefes problemi var mıydı yoksa ameliyattan sonra mı böyle bir sorunla karşılaştın

çok geçmiş olsunnn.. yeni burnunu umarım çook ama çoook beğenirsin. fotoğraflarını bekliyorum dört gözle
benim aklımdaki isimlerden biri çünkü barış çakır

bu arada avatarındaki senin foton mu

Çok sağol tatlımmm....barış çakırı çok tavsiye ederim bence en azından bir görüş öngörüşmesi ücretsiz zaten, görüşünce de anlayacaksın zaten yaptığı burunları da görünce.Avatardaki ben değilim Naz Elmas birazcık ona benzedim ama şimdi=)

şimdi dikkatli bakınca anladım naz elmas olduğunu... çok güzel bir kız.. eminim sen ondan da güzel olmuşsundur. yeni burnunla mutluluklar dilerim.

ben barış çakırla görüştüm aslında. benim burun bölgemde siyah nokta sorunum var. bunun ameliyat için negatif bir etkisi olacağını söyledi. önce onları halletmem gerektiğini sonra karar verebileceğimizi söyledi. çok fazla bir değişiklik bekleme falan dedi. kafamı karıştırdı açıkçası. benim cildim kalın ve yağlı. belki de ameliyat için uygun olmadığımı düşündü ama kırmak istemedi bilemiyorum.

Arkadaşlar Merhabalar,
Cuma Günü Fatih Dağdelene Ameliyat Oldum.
Allaha şükür Tek Bir Ağrim Sizim Olmadi.
2.gün şişlik Ve Morluklar Başladi.
Boğazimdan çok Korkuyordum Ufak Ufak Içmeye
Yemeye Başladim Zamanla Insan Alişiyor.
Hafif Kanamam Hala Var Ama çok Hafif Bir Sizinti şeklinde.

Yarin Akşam Da Tamponlarim Alinacak.
şu An En Büyük Korkumda O.

Ama Bu öyle Basite Alinacak Bir Ameliyat Değil
özellikle Genç Arkadaşlar
Sağlik Probleminiz Yoksa Ameliyati Kimseye Tavsiye Etmem.
Yeni Haberler Oldukça Ileticem

şimdilik Hoşçakalin

çok sağol canım benim a.s. inşallah senin de içine sinecek şekilde ve çook güzel olur...
hımm barış bey riskler ve oluşabilecek olumsuzluklar konusunda biraz titiz.
inşallah yakın zamanda içine sinecek bir doktora karar verirsin tatlım.

Son düzenleme:

Canım tampondan korkma eğer silikon tamponsa...ben de çok korkuyordum ama zaten 2 saniyelik bi olay ve acı hissetmiyosun sadece kısa süren garip bi his...hem ondan sonra bi güzel nefes alıyosun ve tamponla geçen sıkıntılı günler bitiyor.
Benim boğazımda hiç ağrı olmadı istediklerimi yedim,içtim, kanamam da sadece ilk gün oldu.
Ben de tam tersine ameliyattan korkanlar varsa korkmasınlar derim ama insandan insana değişen bir şey tabii ki bu herkesin ağrı sınırları farklı, yaşadığı deneyim farklı.

Arkadaşlar Ankara'da işinin ehli bir estetik cerrah biliyor musunuz burun konusunda uzman?CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolcissimo,
Bu forumda adı telafuz edilen birkaç doktor var.Bence o doktorlarla ön görüşme yapmak en doğrusu.Herkesin isteği farklı oluyor sonuçta.

canim sen ne zaman oldun ameliyyat? ne kadar sonra burnunu begendin? ben 17 martta ameliyyat oldum ama hala burnumu begenmiyorum. sanki deligimin biri daha yukari gibi. sen de ilk donemlerde boyle sey oldu mu?

slm Tuana,
sen kime ameliyat oldun???

Ve Calma slm tekrar,
Barış bey neden eğrilik kalır dedi anlamadım!!!Ne eğriliği...amaç düzgün bir iş yapmak değilmi niye eğrilir miş burun!!!
kafama takıldı...birde benim burnum hafif eğri zaten onun için ameliyat olmak istiyorum...sonuç gene aynı olacaksa ameliyatın anlamı kalmıyor!!!
çok soru soruyorum ama umarım anlarsın heyacanımı!!!

canim sen ne zaman oldun ameliyyat? ne kadar sonra burnunu begendin? ben 17 martta ameliyyat oldum ama hala burnumu begenmiyorum. sanki deligimin biri daha yukari gibi. sen de ilk donemlerde boyle sey oldu mu?

canım benim daha 1 hafta oldu alçılarım var dolayısıyla ama ucu görünüyor ve çok beğendim açıkçası.Ama şişlikler inince tabi daha güzel olacaktır. Seninki de daha yeni sayılır şişlikten dolayı öyle görünüyordur heralde bence biraz daha sabredip bekle.Şeklinin oturması 6 ayı buluyor biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…