slm arkadaslar yine ben ben martin 24 de ameliyat oldum tam bir ay oldu dun ama burnum yandan iyide karsiden cok gensi acaba daha sistenmi oyle sanki ameliyat omamisim gibi yardimci olun estetik olan arkadaslar sizde kac ay tam anlamiyla az cok sekli belli oldu yandan cok hos sekli ama karsidan cok genis duruoy normalmi endiseleniyorum galiba boyle kabullenecem genis olarak insede ne kadari inerki bilmiyorum ya beklioyrum yorumlarinizi
selam arkadaşlar cvap vren olursa çok sevinirim
cumartesi günü ameliyat oldum bugün tamponlarım alındı ama alın kısmımda ağrı var burnumda sıkışıklık hissi devam diyor yemek yerken filan tamponlu haline göe burnumda kıpırdanma daha çok oluyor zararı olurmu ki bunlar doğal mı?
cumartesi günü ameliyat oldum bugün tamponlarım alındı ama alın kısmımda ağrı var burnumda sıkışıklık hissi devam diyor yemek yerken filan tamponlu haline göe burnumda kıpırdanma daha çok oluyor zararı olurmu ki bunlar doğal mı?
herkese merhabalar,
Burada yazılanları uzun zamandır takip ediyordum sizlerden cesaret alıp yıllardır ertelediğim ameliyatı ben de dün oldum. Deviasyon ve estetik beraber yapıldı.Şu an bunum tıkalı ağzımdan nefes alabiliyorum.bu normalmidir acaba endişelenmeye başladım burnumdan hiç nefes alamıyorum.
gmzgmz86 çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.
1 hafta kalıcakmış tamponlar dayanıcam artık:)
Kızlar ben geldim şimdi sizler yoksunuz:) herkes ameliyatta mı ne:)
gmzgmz86 çok teşekkür ederim içimi rahatlattın.
1 hafta kalıcakmış tamponlar dayanıcam artık:)
Arkadaşlar dün öğlen ameliyat oldum ama hala sızıntı şeklinde kanamam var.Bu normal mi doktora ulaşamıyorum.Belki abartıyorum ama çok tedirginim şu an
Lachesis teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum.Bugün kulak çubuğunu ıslatıp içini temizledim doktor temizleyebilirsin demişti.Acaba dikişlere zarar mı verdim?Çünkü temizlediğim kabukların altından dikişler çıktı.
Lachesis teşekkür ederim bir şey daha sormak istiyorum.Bugün kulak çubuğunu ıslatıp içini temizledim doktor temizleyebilirsin demişti.Acaba dikişlere zarar mı verdim?Çünkü temizlediğim kabukların altından dikişler çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?