Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba akadaşlar bende burun ameliyatı olmak istiyorum aaranızda erhan eryılmaz beye amelyat olan vr mı yardımcı olursanız çok sevinirim

kıme oldun bır de benı de eklermısın resımlerını goreyım

slm aQuatha,
ozelden mj atamadim sana,burnunu dr.ege bey yapmis heralde?cok guzel gule gule kullan suan ki halini cok merak ediyorum.birde ege bey nerde habein varmi?ameliyat hakkinda biraz bilgi verirmisin?nerde oldun?kaca oldun?suanki hali nasil?memnun musun?suan ki seklini cok merak ediyorum.bana resim yollarmisin?ben revizyon olucam ama yurtdisinda yasiyorum ancak bu yaz gelince olucam ve ozamana kadar dr.ariyorum.ege bey gercekten cok iyi bir dr,ona olmayi dusunuyorum.yardimci olusan sevinirim.birde ameliyat oldugun yere yakin otel,pansiyon var miydi?

slm aQuatha,
ozelden mj atamadim sana,burnunu dr.ege bey yapmis heralde?cok guzel gule gule kullan suan ki halini cok merak ediyorum.birde ege bey nerde habein varmi?ameliyat hakkinda biraz bilgi verirmisin?nerde oldun?kaca oldun?suanki hali nasil?memnun musun?suan ki seklini cok merak ediyorum.bana resim yollarmisin?ben revizyon olucam ama yurtdisinda yasiyorum ancak bu yaz gelince olucam ve ozamana kadar dr.ariyorum.ege bey gercekten cok iyi bir dr,ona olmayi dusunuyorum.yardimci olusan sevinirim.birde ameliyat oldugun yere yakin otel,pansiyon var miydi?

bir sey sormak istiyorum.burun ameliyatinin yasi ne kadar yani kaç yasinda artik ameliyata izin veriliyor 16-17 de mumkun mu? yoksa 18 i beklemek zorunlu mu?

ameliyat sonrası 2. günüm... yüzümün gözümün şişliği artık umrumda değil ama, tamponlar çıktı ve burun deliklerim iki koca mağara şeklinde aynadan bana bakıyor... moralim çok bozuk şu an çok şiş evet ama inse inse ne kadar iner bu delikler küçülürmü?!! deneyimi olan var mı ? bir taraf tamamen tıkalı hala, diğerinden zor da olsa nefes alabiliyorum. bu iş zormuş..

Canım onlar incek, küçülcek hiç moralini bozma, nefesinin açılması biraz uzun sürebilir yalnız. Sabretmek gerekiyor.

moral oldu teşekkür ederim yaa, zaten güzellik takıntısı olan biriyim, kendimi bu halde görmeye dayanamıyorum. annem ve eşim aynaları kaldırıcaklar benim depresif hallerim yüzünden :)

moral oldu teşekkür ederim yaa, zaten güzellik takıntısı olan biriyim, kendimi bu halde görmeye dayanamıyorum. annem ve eşim aynaları kaldırıcaklar benim depresif hallerim yüzünden :)

Gittikçe güzelleşecek bir ay çok fazla şey bekleme burnundan, bir aydan sonra yavaş oturacak şekli, ileride güzel olcağını düşün, içini ferah tut:)

kme oldun canım?

selcuk öztunc. bugün kontrole gittim, merak etme çok şiş şu anda inecek dedi, burun deliklerinde eskisinden küçük olacak dedi, içimi rahatlattı biraz. zaten düne göre biraz toparladı bile burun delikleri. morluklar için arnica aldım bugün , yanaklarım da çok şiş, sanki kilo almışım gibi, hastaneye gittim hiçbir arkadaşım tanımadı bugün beni, yanımdan öylece geçtiler hepkaydirigubbakcemile3 eh işime de geldi bu halde tanınmamak yerimseniben

çirkinim yardım edecek bırı varmı?

canım benim bu nasıl bir cümle? ki eminim çirkin falan da değilsindir ki çirkinlik neye göre kime göre onu da bir tartışmak lazım..biliyorsunuz güzellik te göreceli bir kavram..ama canım darılmazsan sana bir şey diyeceğim..hem nikinden hem de söylediğin şeyden yola çıkarak daha çok dış görünüş olarak değil de psikolojik olarak iyi olmadığını düşünüyorum..ki en kötüsü de bu ( işte o zaman güzel şey bile insana çirkin gözükür..hangimiz dünya güzeli ki kimin kusur yokki? kendini kusursuz gören de zaten normal değildir..ben de aylardır burun estetiği konularını inceleyip duruyorum problemli bir burnum var ama insalara ben böyle de kusurlarımla da güzelim mesajını vermeslin o mesajı aldıkları zaman çevrendekiler de öyle düşünüyor senin hakkında öncelikle bu ruh durumunu aşmalısın birtanem..

Merhaba,

Bende Ankara'da burnuma estetik yaptırdım birkaç sene evvel,Op.Dr.Selim Çelebioğlu yaptı,o zamanlar Dışkapı Devlet hastanesinde klinik şefiydi hala öyle mi onu bilmiyorum.Tunalı hilmi cad. de özel muayenehanesinde oldum,çok da memnunum,ben ona sadece tanyeli gibi yapma sakın demiştim:) ben ne istiyosam bakar bakmaz söyledi,sonuç süper,estetik dediğimde genelde şaşırıyolar,içten kapalı dikiş,o yüzden de yanlarda öle dikiş izi yok,hiç de acı çekmedim,ne tampon çıkarırken ne başka bişeyde.aynı dr.a 2 arkadaşım da silikon yaptırdı,hatta ben burun yaptırırken arkadaşım aynı anda göğüslerini büyütttürdü,o da süper oldu,sonra da başka arkadaşımız yaptırdı,o da aynı.
burun ciddi bir durum,en ufak hatayı affetmiyor,ben şiddetle tavsiye ederim Selim Bey'i sizlere.
Sevgiler

benimde amelyatımın 3.haftası olucak ama hala yüzüm çok şiş..morluklar için özel bir krem verdi.doktorum zamanla inicek diyor ama şişlerden dolayı yüz mimiklermi kaybettim nerdeyse..şişler için özel bişe yapan varmı arkadaşlar..paylaşın deneyeyim

Selamlar herkesee. Doktorlar, öneriler başlığı altında paylaştığım ameliyat tecrübemi buradada yazmak istiyorum. 27 nisan da saat 12.00 da naci beye ameliyat oldmm. seconder burun ameliyatı. Gerçekten abartmıyorum ama naci bey hayatımda tanıdığm en mükemmel insan ve doktor. sizlerle ameliyat tecrübelerimi daha önce de paylaşmak istedim. Ama atel çıkana kadar yorum yapmamayı tercih ettim. Bgn atel alındı normal bandajlar yapıldı. Yüzüme tamamen başka bir burun monte edilmiş gibi. Gerçi bi nevide öyle oldu sanırım. Çünkü ben çok zor bir ameliyat geçirdim. ılk başarısız ameliyatımdan sonra burnumn içinde hiç kemik kalmamış, daha doğrusu hayatımı karartan doktor (kasap) burnumda kemik bırakmamış. Naci bey kaburgamdan kıkırdak alarak bana resmen yeni bi burun yaptı:) Çok mutluyuum çoooooookkkkk. Burda tecrübelerimi paylaşmayı borç bilirim bundan sonra. soru sormak isteyen olursa da seve seve yanıtlarım.

Merhaba greenmoon, Bende seçcuk oztunc a amelıyat olmak ıstıyorum arkadasımda onda yaptırmıstı cok memnun kaldı...sen tavsıye edermısın.bırde bana ne kadara mal oldugu konusunda bılgı vermen mumkunmu...Çok gECMİş olsun...İnşallah Istedıgın gıbı bır burun olmustur..

canım, benim meslektaşım olduğu için ücret almadı sağolsun, normalde ücretleri nasıl hiç bilmiyorum ben çalıştığım hastanede oldum ameliyat. şimdilik şekli pek belli değil henüz alçıda, ctesi çıkıcak inş ama çok şiş gözüküyor ucu, zamanla şeklini alacak dedi daha.. ctesi alçıyı çıkarıp bir değerlendirme yapıcak. yalnız koca alçıya rağmen eskisinden güzel gözüktüğü kesin kaydirigubbakcemile3 güleryüzlü, kendine güvenli rahat bir doktor, o yüzden insanı da güvende hissettiriyor, 2500 tane rinoplasti yapmış ayrıca

mesaj sayım yetmedi albümüne yorum yapmaya:) buraya yazayım, çok yeni ve şiş olmasına rağmen güzel gözüküyor, yüzünde de hiç şişlik morluk yok ki bu da bana moral oldu. kaç gün oldu senin? benim de burun ucum alçının altında böyle kalkık gözüküyor şu an pek kalkık olmasını istememiştim ama bakalım bekliycez gerçek sonucu görmek için, hafif kalkık olması da hoş duruyor gerçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…