- 6 Nisan 2010
- 41
- 0
- 88
- 34
kemik kırılmıcağı için çok morarmazsın bence.şişlik olur daha çok.ve ne yazıkki aynen öyle bi durum var,profilden daha büyük değişimler oluyo,önden daha az.ama cok basarılı doktorlar var özellikle burun ucu konusunda.
ameliyat sonrası 2. günüm... yüzümün gözümün şişliği artık umrumda değil ama, tamponlar çıktı ve burun deliklerim iki koca mağara şeklinde aynadan bana bakıyor... moralim çok bozuk şu an çok şiş evet ama inse inse ne kadar iner bu delikler küçülürmü?!! deneyimi olan var mı ? bir taraf tamamen tıkalı hala, diğerinden zor da olsa nefes alabiliyorum. bu iş zormuş..
moral oldu teşekkür ederim yaa, zaten güzellik takıntısı olan biriyim, kendimi bu halde görmeye dayanamıyorum. annem ve eşim aynaları kaldırıcaklar benim depresif hallerim yüzünden :)
ameliyat sonrası 2. günüm... yüzümün gözümün şişliği artık umrumda değil ama, tamponlar çıktı ve burun deliklerim iki koca mağara şeklinde aynadan bana bakıyor... moralim çok bozuk şu an çok şiş evet ama inse inse ne kadar iner bu delikler küçülürmü?!! deneyimi olan var mı ? bir taraf tamamen tıkalı hala, diğerinden zor da olsa nefes alabiliyorum. bu iş zormuş..
çirkinim yardım edecek bırı varmı?
selcuk öztunc. bugün kontrole gittim, merak etme çok şiş şu anda inecek dedi, burun deliklerinde eskisinden küçük olacak dedi, içimi rahatlattı biraz. zaten düne göre biraz toparladı bile burun delikleri. morluklar için arnica aldım bugün , yanaklarım da çok şiş, sanki kilo almışım gibi, hastaneye gittim hiçbir arkadaşım tanımadı bugün beni, yanımdan öylece geçtiler hepkaydirigubbakcemile3 eh işime de geldi bu halde tanınmamak yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?