Sevindim toparlanmana, evet tahmin edebiliyorum o insanlarin bakislarini bende napim mecburen cikcam herhalde otel odasinda cok fazla kapali kalmayi dusunmuyorum eger mumkun olursa tabiki:) hazir istanbula gelmisim biraz gezmeden olur mu degil mi:))
tamamını okudum:) bende alman hastanesinden çok memnun kaldım falan yazacağını düşünüyordum, şaşırdım. aynı süreci bende yaşaadım ama memnuniyetlerim daha fazlaydı:)
Çk geçmiş olsun...
Kızlar, dışarı çıkarken burnunuzun ucunu gazlı bezle falan kapatın. Çocuklar korkuyor :)
Hadi ya?? Kiz o kadar korkunc mu gorunuyor, vah vahh?? Bende korkarim o zaman:)
sen hic korkma bakalim senin kucucuk atelin olacak o kadar zarif ki korkacak bir sey yok kizkaydirigubbakcemile5
sen hic korkma bakalim senin kucucuk atelin olacak o kadar zarif ki korkacak bir sey yok kizkaydirigubbakcemile5
Lachesis,
Ben de 26 /5 de Yakup Avşara ameliyat olacağım. Size arkadaşlık mesajı gönderdim. Varsa fotoğraflarınızı görebilirmiyim?
Selam arkadaşlar
Yakup avşara ameliyat olan var mı?Çok pahalıcı bir doktor eğitimi de o kadar ahım şahım değil fakat ameliyat parası çok yüksek istiyormuş.Bu sitede emre ilhan ve zühtü demire ameliyat olmuş pek çok insan var ve burunları güzel fakat yakup avşara ameliyat olmuş kimsenin resmini görmedim çok merak ediyorum acaba iyi bir doktor mu?
selam kızlar 5 yıl önce bir burun ameliyatı geçirdim sonuç çok olumsuz şimdi tekrar olmayı düşünüyorum Doçent doktor serdar öztürke ameliyat olan varmı? ameliyatı ona yaptırmayı düşünüyorum çokta tavsiye edildi ama hala tereddütlerim var senağlama
green moon doktorun kim ? birde bişey sorucam o masaj yapılmak zorun damı ya
hayırlı ossun canım güle güle eskit bunuşu opuyorumnanaktanbide ben evde yapıcakmıyım dedim, sen sakın dokunma o çok sonraki iş dedi bana, hiç dokunmuyorum okyanus suyuyla yıkamak dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?