Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Sevindim toparlanmana, evet tahmin edebiliyorum o insanlarin bakislarini bende napim mecburen cikcam herhalde otel odasinda cok fazla kapali kalmayi dusunmuyorum eger mumkun olursa tabiki:) hazir istanbula gelmisim biraz gezmeden olur mu degil mi:))

Kızlar, dışarı çıkarken burnunuzun ucunu gazlı bezle falan kapatın. Çocuklar korkuyor :)

sen hic korkma bakalim senin kucucuk atelin olacak o kadar zarif ki korkacak bir sey yok kizkaydirigubbakcemile5

Küçücük atel mi? Bende mi yanlış bir durum var. Burnun üzerinde alçı var. Ucu da hafif kaldırılarak alçıya bantlanmış durumda ve bu ameliyatta yapıldığı için ucundaki bantta siyahlık var, kurumuş kan, bu görüntü kötü oluyor. Dün çıktım çocukların dikkatini çekti, ben de kapattım önünü.

aslirich çok geçmiş olsun canım negüzel anlatmışsın ben okudun sonuna kadar madalyamı isterim haaaa. :Saruboceq:

Selam arkadaşlar

Yakup avşara ameliyat olan var mı?Çok pahalıcı bir doktor eğitimi de o kadar ahım şahım değil fakat ameliyat parası çok yüksek istiyormuş.Bu sitede emre ilhan ve zühtü demire ameliyat olmuş pek çok insan var ve burunları güzel fakat yakup avşara ameliyat olmuş kimsenin resmini görmedim çok merak ediyorum acaba iyi bir doktor mu?

Ben hastalarından bikaç kişiyi gördüm yakında olacaklarda var olmuş olanlarda gözlemlediğim kadarıyla yakup avşar abartı burunlar yapmıyor çok kalkık ne bilim düz yüzüne uygun en en en önemliside benim araştırdığım kadarıyla gerçekten ömürlük burun yapıyor ben şunu hiiç duymadım ameliyattan sonra burnum çöktü kemik kaldı burnum düştü okadar ince çalışıyorki hatası olmamasına hayranım fiyat evet yüksek ama bunuda hatasız olmasına ve anlaşmalı hastanenin pahalı olmasına bağlıyorum

alçım çıktıııı! bandajı koymadan yüzümü silip hemen aynaya doğru yönlendirdi doktorum, sonuç beklediğimden daha iyi, şiş olmasına rağmen gayet zarif bi buruuun zemuszemus ama sonrasında ödemleri sıvazlyıp elleriyle burnuma bi şekil verdi ki ben acıdan ölüyodum, bunu şimdi yapmazsam bu ödem kolay dağılmaz dedi. sen sakın dokunma dedi. o kadar ciddi bastırdı ki burna kırılcak sandım, ama aynaya bidaha baktığımda daha da güzeldi burnum. çoook mutluyum. çarş. bandajda çıkıcak ve işe başlıycamkaydirigubbakcemile2 yaptırmayı düşünenler kesinlkle yaptırın ! sadece 1 hft sıkıntı, sonrası güzellik

arkadaşlar burnunuz anormal değilse olmayın derim.benim ağrım sızım olmadı sonuçta sıkıldım yemek yemek zor,güzel oldumu olcakmı derti ,benim burnum yamuk ve kanatları kocamandı nefes problemi vardı mecbur oldum

slm ben 10 gün önce seconder burun ameliyatı oldum Naci Çelik'e dün bandajlarım açıldı. Gayet güsel oldu ve benim burnum inanılmaz zordu kesinlikle tavsiye ederm. Serdar Öztürkü tanımıyorum..

doktorum selçuk öztunç, fenerbahçede muayenehanesi. o masajdan benim de haberim yoktu, sürpriz oldu, çok canım yandı ama 5 dklık bişeydi geçti gitti, çektiğime değdi, aynadan ayrılamadım orda bisürekaydirigubbakcemile3 eğer şimdi bunu yapmazsam bunlar kalır falan dedi başka doktorlar yapıyormu bilmiyorum duymamıştım hiç.

bide ben evde yapıcakmıyım dedim, sen sakın dokunma o çok sonraki iş dedi bana, hiç dokunmuyorum okyanus suyuyla yıkamak dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…