alçım çıktıııı! bandajı koymadan yüzümü silip hemen aynaya doğru yönlendirdi doktorum, sonuç beklediğimden daha iyi, şiş olmasına rağmen gayet zarif bi buruuun zemuszemus ama sonrasında ödemleri sıvazlyıp elleriyle burnuma bi şekil verdi ki ben acıdan ölüyodum, bunu şimdi yapmazsam bu ödem kolay dağılmaz dedi. sen sakın dokunma dedi. o kadar ciddi bastırdı ki burna kırılcak sandım, ama aynaya bidaha baktığımda daha da güzeldi burnum. çoook mutluyum. çarş. bandajda çıkıcak ve işe başlıycamkaydirigubbakcemile2 yaptırmayı düşünenler kesinlkle yaptırın ! sadece 1 hft sıkıntı, sonrası güzellik
selam kızlar 5 yıl önce bir burun ameliyatı geçirdim sonuç çok olumsuz şimdi tekrar olmayı düşünüyorum Doçent doktor serdar öztürke ameliyat olan varmı? ameliyatı ona yaptırmayı düşünüyorum çokta tavsiye edildi ama hala tereddütlerim var senağlama
tatlm bandajlı hali güzel duruyo orantıları falan iyi gözüküyo. İnşallah açılınca da beenirsin. Benim moralim baya düşüyo zaman geçtikçe...
Yeni baktim resimlerine, harika gorunuyorsun hic yuzundeki sislikler belli bile degil cnm.bende bikaç gün öncesine kadar öyle diyodum , hiç merak etmeyin, bugün 10 gün oldu yüzümde şişlik kalmadı gözkapaklarımda çok az morluk var, hafif farla kapanıyor, bandajım çıktığında bandajın altında kalan yerlerde biraz şişlik olacağını tahmin ediyorum burun ve çevresi ama öyle çok göze batacak gibi durmuyor, hayırlı olsun geçmiş olsun, bandajda çıkınca foto koyucam, yalnız yanaklarınıza bu ödem çözücü kremlerden briyle hafif hafif masaj yapın aşağıdan yukarı doğru
bandajlar açıldıktan sonraki resimleri koydum kızlar. Fotolar karanlk çıkmış ama fikir verir en azından. Daha sonra başka da eklicem...
senin moralin nie bozuluyor ki şiş şuanda benimde bandaj açılınca şişler çıkcak ortaya, zamanla düzelecek. ama ilk halleri bile güzelse düşün aylar sonra nasıl zarif nasıl güzel olacak burunlarımızboshayallersmile moral bozmak yoookk!
evet bandajın içinde şişip gerildiğini hissediyorum, özellikle de sıcakta dışarı çıkınca zonkluyor biraz:) neyse ki yüzümün şişliği gittii.ama alçı çıkıp bandaj konmadan halini gördüm ya içim rahat, şişler inecekk. bi de benim eski burun fotolarını koymadım, bayaa dışa doğru bir kavis vardı, önden değil ama yandan görünüm çok kötüydü, neyse bi bandaj çıksın yine koyarım foto
evet ilk ve soonn inşallah, ilk bikaç gün o kadar bunaldım ki bidaha tövbe dedim güzellik için bıçak altına yatmam dedimlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?