slm Tuana,
sen kime ameliyat oldun???
Ve Calma slm tekrar,
Barış bey neden eğrilik kalır dedi anlamadım!!!Ne eğriliği...amaç düzgün bir iş yapmak değilmi niye eğrilir miş burun!!!
kafama takıldı...birde benim burnum hafif eğri zaten onun için ameliyat olmak istiyorum...sonuç gene aynı olacaksa ameliyatın anlamı kalmıyor!!!
çok soru soruyorum ama umarım anlarsın heyacanımı!!!
ben haftaya cumartesi Barış Beyle görüşmeye geleceğim.....1 günlük gelip geri dönecegim.....yani 10 mayısta sende müsait olursan yani merkezi bir yerdeysen eğer şişli,beşiktaş,nişantaşı, taksim ,mecidiyeköy v.s gibi yerlere yakınsan görüşelim mi alçıların ne zaman çıkacak...Canım öyle değil tabii ki düzgün iş yapıyor. Ama her doktorun ameliyat öncesi oluşabilcek riskler hakkında bilgi vermesi zorunlu yani en kötüsünü söylemek zorunda ama tabi çoğu doktor böyle yapmıyor. Barış bey en kötü ihtimali bile açıkça söylüyor.Benim burnum çok eğriydi ve böyle bir risk vardı tabii ki ama ben öyle olmayacağını biliyordum yaptığı işlere bakınca. Sonuçtada alçılarım değişirken baktığımda eğrilikten eser kalmadığını gördüm=))
Yani dediğim gibi her ameliyatta böyle bir risk var ama söyleyen doktor var söylemeyen var=)
ben haftaya cumartesi Barış Beyle görüşmeye geleceğim.....1 günlük gelip geri dönecegim.....yani 10 mayısta sende müsait olursan yani merkezi bir yerdeysen eğer şişli,beşiktaş,nişantaşı, taksim ,mecidiyeköy v.s gibi yerlere yakınsan görüşelim mi alçıların ne zaman çıkacak...
sizlere resmi nasıl yollayacağım konusunda yardım edermisiniz.geçmiş olsun nevertry
bana da resimlerini yollar mısın lütfen
selam ync bende üçüncü kez ameliyat olmayı düşünüyor ve çok korkuyorum burnum kötü değğil ama istediğim gibi değil doktor olarak naci çelik barış çakır emre ilhan ve ikinci ameliyatımı yapan doktoru-mu düşünüyorum ve karar veremiyorum.
Selam burun ameliyatı olan arkadaşlar lütfen ameliyattan önce sonraki yan ve düz resimlerinizi bana yollayın yardımınıza ihtiyacım var. Bu arada ikinci ameliyatımı mehmet bayramiçli yaptı. Bu arada ona hiç olan varmı burda hiç duymadım.Yada ben görmedim ameliyat olan varsa anlatmasını isterim
pardon ync yanlış yazmışım kusura bakma bu arada sen de online mısın seni de yeşil gördüm bu arada ikinci ameliyat diyede yanlış yazmışım üçüncü ameliyat ne yazık ki bu arada burun ameliyatının kolay bir şey olmadığını birçok kişiden iyi biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?