Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım öyle değil tabii ki düzgün iş yapıyor. Ama her doktorun ameliyat öncesi oluşabilcek riskler hakkında bilgi vermesi zorunlu yani en kötüsünü söylemek zorunda ama tabi çoğu doktor böyle yapmıyor. Barış bey en kötü ihtimali bile açıkça söylüyor.Benim burnum çok eğriydi ve böyle bir risk vardı tabii ki ama ben öyle olmayacağını biliyordum yaptığı işlere bakınca. Sonuçtada alçılarım değişirken baktığımda eğrilikten eser kalmadığını gördüm=))
Yani dediğim gibi her ameliyatta böyle bir risk var ama söyleyen doktor var söylemeyen var=)

ben haftaya cumartesi Barış Beyle görüşmeye geleceğim.....1 günlük gelip geri dönecegim.....yani 10 mayısta sende müsait olursan yani merkezi bir yerdeysen eğer şişli,beşiktaş,nişantaşı, taksim ,mecidiyeköy v.s gibi yerlere yakınsan görüşelim mi alçıların ne zaman çıkacak...

aa süpermiiş=) ben anadolu yakasındayım ama zaten cumartesileri tam gün kursum var=( yine de bi bakarım alçılarım haftaya çıkacak inşallah görüşemesek de ben sana fotolarımı yollarım.

ameliyat olan herkese geçmiş olsun arkadaslar...teoman doğan ve barıs cakır arasında gidip geliyorum ...daha önce bi ameliyat gecirdim burnumdan tedavi amaclı ve estetik amaclı ama sonu hiç ii değil ..iki doktorlada görüstüm ikiside ameliyata ihtiyacım oldugunu burun ucumun sarktıgını söyledi ...psikolojik olarak yıprandıgım ıcın ılk olarak bunu halletmem gerektıgını sonra burnumun düzeltilebileceğini sölediler ...barıs cakır la tasarım yaptık ama teoman dogan la sadece konustuk ... ikisi de ii doktor ama sitede genelde burun ameliyatlarında barıs cakır tutuluo gibi ...teoman dogana aranızda rhinoplasti olan war mı acaba ...tesekür ederım ...

Canım tampondan korkma eğer silikon tamponsa...ben de çok korkuyordum ama zaten 2 saniyelik bi olay ve acı hissetmiyosun sadece kısa süren garip bi his...hem ondan sonra bi güzel nefes alıyosun ve tamponla geçen sıkıntılı günler bitiyor.
Benim boğazımda hiç ağrı olmadı istediklerimi yedim,içtim, kanamam da sadece ilk gün oldu.
Ben de tam tersine ameliyattan korkanlar varsa korkmasınlar derim ama insandan insana değişen bir şey tabii ki bu herkesin ağrı sınırları farklı, yaşadığı deneyim farklı.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim.
Dediğin gibi valla Tamponu çekerlerkenki hissi garip yoksa öyle acı çektiren bir şey değil.
şişlerimde bayağı indi. Gariptir çene kısmım şiş ama gözümde hiç şişlik
ve morluk yok...(nazar değmesin!!!!) Allaha şükür valla Fatih Beyin eli çok hafifmiş .
Şimdide sıra neye benzediğimi görmeye geldi.

Bu arada arkadaşlar resim istiyenler varsa yollarım hemde gün be gün, soru sormak isteyenlerede Ama bu özelden mesajlaşma niye yok ya da ben mi beceremiyorum.

Herkesin istediği gönlünce olsun. En güzel cerrahlar en sağlıklı ve güzel burunlar sizleri bulur inşallah:))

selam ync bende üçüncü kez ameliyat olmayı düşünüyor ve çok korkuyorum burnum kötü değğil ama istediğim gibi değil doktor olarak naci çelik barış çakır emre ilhan ve ikinci ameliyatımı yapan doktoru-mu düşünüyorum ve karar veremiyorum.
Selam burun ameliyatı olan arkadaşlar lütfen ameliyattan önce sonraki yan ve düz resimlerinizi bana yollayın yardımınıza ihtiyacım var. Bu arada ikinci ameliyatımı mehmet bayramiçli yaptı. Bu arada ona hiç olan varmı burda hiç duymadım.Yada ben görmedim ameliyat olan varsa anlatmasını isterim

Nevertry canım benim de çenem şişmişti ama sadece 1 gün sürdü o şişlik ve normalmiş öyle olması. Dualarına da koca bir AMİN diyorummm=)

nazar süper olmuş burnun.. özelden atmayı bilmiyorum allah aşkına ekle sen beni nerde oldun kıme oldun ameliyatı .. burdan tam okuyacakken error (hata ) diyo ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun nevertry
bana da resimlerini yollar mısın lütfen
sizlere resmi nasıl yollayacağım konusunda yardım edermisiniz.
öyle açıkdan herkesin görebileceği değilde isteyenlere özel yollayarak göndermek
istiyorum.
msn üzerinden webcam de bile gösterebilirim ama yolunu bilmiyorum.

bu arada çenemin şişi indi. ama alt dudağım normalde gözüktüğünden daha düşük.
HANİBALL LECTER gibi gözüküyorum gülünce.Yani üst dudağım dişlerimi kapatıyor.(

bu arada sprey ve kreme başladık.
yarında kontrolüm var. muhtemelen büyük alçı çıkıcak.
yani İnşallah benim yeni burnumla ilk gerçek randevum yarın.

sevgili deniz,
yaa 3. ameliyatı bence hiç düşünme madem problemin yok.
Yani burnum kötü değiğ diyorsun kendin bile.
Bence iyi bir düşün.
hiç riske atma derim.
Naçizane fikrim tabii

bu arada ben hala buradan özel nasıl mesajlaşırız msn adresi , resim filan yollarım daha çözmüş değilim.
İlk üye olduğumuzda özelden mesajlaşma vardı. Ama şimdi yok (

sevgili neverty ben ikinci ameliyatı burnum daha iyi olsun diye oldum korkarak ama ikinci ameliyat sonucunda burnum pek fazla değişmedi .Burda bazı insanlar burnumdan çok memnunum burnum çok iyi oldu , biblo gibi , fındık gibi işte o yüzden üzülüyorum ve tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum.Hangi doktora ameliyat olsam diye düşünüyorum ikinci doktorum mu yoksa naci çelik , barış çakır,emre ilhan yada başkası çok iyi doktor bu yüzden tavsiye ve özellikle ameliyat olan arkadaşların önceki ve sonraki yan ve ön resimlerini rica ediyorum.

hakkımızda hayırlısı our inş canım... ben barış cakır yada teoman doğandan birine olacam ama ikisi arasında çok kararsızım ... iki doktorda kendine cok güvenio burnumu düzeltebileceklerini söylüyolar ama bi kere kötü olunca ıkıncı de öle olur die insan istemeden de korkuyo ... ama onlar düzeltiriz diolar ...:sm_confused:

sevgili neverty burnunda nasıl bir kötülük var benim burnumun sol tarafı daha kalın geniş ve altta bide hala burnum hala birazalın ve geniş ben ikinci ameliyatı kalınlık genişlik için olmuştum burnum üstü ve altı tam uyumlu değildi ama kötü değildi, ikinci ameliyatı onun için olmuştum şu an gene kötü değil ama burnum tam istediğim gibi olmadı buda baya moralimi bozuyor bu yüzden ikinci ameliyatı düşünüyorum

pardon ync yanlış yazmışım kusura bakma bu arada sen de online mısın seni de yeşil gördüm bu arada ikinci ameliyat diyede yanlış yazmışım üçüncü ameliyat ne yazık ki bu arada burun ameliyatının kolay bir şey olmadığını birçok kişiden iyi biliyorum

evet canım bir tek yasayan bilir sadece ameliyat yönü ve acısı değil psikolojik oarak yasattıkları ve dolayısıyla sevdiklerine akrabalarına da yasattıkları ... benim ameliyatım hem nefes problemim vardı hemde burnum kemerliydi olmusken kemerde alınsın dedım ama yapan kbb uzmanı kemeri ii almış dedi barsı cakır la teoman dogan ama burun ucuna dokunmadığı için burun ucu sarkmıs ve burun delikleri daha acık bir vaziyet aldı ...hiç alısamadım bu görüntüye ...

Ya bu doktorlar neyi nasıl yapacaklarını ya da yapamayacaklarını bilmiyorlar mı?Yapamayacaklarsa hastaları boşuna niye ameliyat masasına yatırıyolar anlamıyorum.Gerçekten psikolojisi çok kötü oluyor insanın.Ben ilk ameliyatımı olduğumda ilk uyandığımda biraz sızı vardi burnumda, ve hiç nefes alamıyordum, bir an için düşünmüştüm "İnsanlar nasıl bir kaç kez ameliyat olabliyorlar" diye.2 gün gerçekten insan rahat olamıyor.Ben sürekli uyumuştum, vakit geçsin de tamponlar çıksın diye.Şimdi revizyon için hala düşünüyorum , o 2 sıkıntılı günü nasıl atlatacağımı.Her şey ilkinde olumlu olsaydı işte bunu düşünüyor olmayacktım.O kadar sıkıntı çektim ama değmedi.
Yeni ameliyat olacaklara "Bol Şanslar".Her şey istediğiniz gibi güzel olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…