Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşlar burun içi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? yada nasıl yaptınız? bugün tam 1 ay oldu benim..ama burun içimdeki yaralar kabuklanıyor sanırım arada bir tıkanıyor konuşmamıda etkiliyor..kabuklara el sürdüğümde de yine bi dikişle karşılaşıp kabuğu çekiyorumşakkıdıdelikafadulden diye dikişi çekmekten de korkuyorum açıkçası..:uhm:

Bildiğin serumu en küçük şişesinden satın aldım 1 de şırınga..Tabi dr. umun tavsiyesiyle...Şırıngaya serum çekip iğnesini çıkardıktan sonra burnumun içine püskürtüp kulak pamuğuna doladığım minik bir gazlı bezle fazla zorlamadan temizledim...
Birde yine dr. umun tavsiyesiyle kaliteli bir sızma zeytinyağını kulak pamuğuyla kabuklara hafifçe sürmek te çok işe yarıyor...:)

Aslında hala şiş gibi geliyor bana özellikle de uç kısımları...Ama dikiş falan kalmadı artık kabuklanmada bitti şükür...Yaş da etkiliyordur belki :)) Yaşlılarda daha çabuk iyileşiyo olabilir :))))
Şükür şimdilik sigaraya bağlı bir aksilik yaşamadım...
Ama ben şapkasız sokağa çıkmıyorum...Çok sıcak saatlerde kesinlikle çıkmıyorum...Ve sizdede oluyormu bilmem ama sıcağa çıkınca stres sinir v.s olunca birde yorulunca şişiyor sanki...

sızma zeytinyağı mı?hımmm ilginç..çok teşekkür ederim MiKaDo35 serum bana da verdi ama zeytinyağınıda deneyim..

Evet cnm stres, sinir ve yorgunluk kesinlikle ertesi gun baya sismesini sagliyor malesef bende fark ettim Bende masallah bu aralar baya stresli ve yorgun bir surec geciriyorum.

Burun ucu sisligi en son ve zor ineniymis diye biliyorum. Doktorum kesinlikle gunesten sakin kendini dedi yoksa su toplarmis allah korusun. Sapka kullanman guzel cnm, ben cikmamaya calisiyorum.

Arkadaslar ameliyattan sonra burunda siyah noktalar baya oluyor, sizin kullandiginz ve uyguladiginiz birsey var mi bu sorun gitmesi icin? Simdiden cok tesekkur ederim:)

mrb arkaşlar bende 29.07.2010 da ameliyat oldum saffet örs e bugun 9 gün oldu burnumun üstündeki bantlar çıkıcak çok heyecanlıyım :) paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile3

mrb arkaşlar bende 29.07.2010 da ameliyat oldum saffet örs e bugun 9 gün oldu burnumun üstündeki bantlar çıkıcak çok heyecanlıyım :) paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile3
hayirli olsun :teytey: eminim guzel olmustur ne guzel ya uzerinden buyuk bir yuk kalkti darisi bizim-olmayanlarin basina
:))

kaydirigubbakcemile5
Arkadaslar ameliyattan sonra burunda siyah noktalar baya oluyor, sizin kullandiginz ve uyguladiginiz birsey var mi bu sorun gitmesi icin? Simdiden cok tesekkur ederim:)

hayirli olsun :teytey: eminim guzel olmustur ne guzel ya uzerinden buyuk bir yuk kalkti darisi bizim-olmayanlarin basina
:))

tşk ederim cnm :) şimdlik çok kalkık duruyo ama geçer inş. zamanla darısı başına cnm kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum..benim 1.ay doldu dün ameliyat olalı..yalnız 1 aydır kendimi tamamen boşvermiş durumdayım hiç bakmıyorum kendime..hep bakım için iyileşmeyi bekliyorum makyaj dahi yapmıyorum..ama beni asıl rahatsız eden kaş bıyık problemi:lepi: ya şimdi benim gözlerimin üstü kaş kısmımda hala şişilik var..ve kaşlarımı aldırmak istiyorum..özellikle bıyıklarımımirmirmirmirsapsarı ama beni çok rahatsız ediyor..acaba aldırmamda sakınca var mıdır???aldıran varmı yada siz bu tür işlemleri ne kadar zamandan sonra yaptırdınız???fisfisfis:uhm:

ameliyattan sonraki 3.günüm. burnum çok kalkık görünüyor. normal mi

ne güzel işte keşke benimkini de kaldırsaydı:) ama bildiğim kadarıyla zamanla daha farklı şekil alıyor..benimde mesela ilk hafta kalkık gibi gelmişti bana ama bandajlar vs çıkınca normal olduğunu gördüm..

Selam pulsar, ben bu hafta karar vereceğim benim burun ameliyatı hikayem tam bir yılan hikyesine dönüştü yaşım 49 çok korkuyorum ama bir o kadar da istiyorum. Ankarada ameliyat olduğunu yazıyorsun acaba hangi doktora oldun ben hıfsı velidedeoğlu nu düşünüyorum. Bu doktor hakkında bir araştırman olmuşmuydu acaba :))) ben siteyi de tam kullanamıyorum açıkcası bilgi alamıyorum sevinirim yanıt verirsen ben burun yanında dolgu da yaptıracağım kendi yağımdan alınıp yapılıyorumuş yanaklarımınyanındaki çizgilere ve göz altıma biraz yapcak.

Selam arkadaşlar, Yarın ameliyat oluyorum çıktıktan sonraçekilen bütün fotoları albümüme ekliyeceğim ilgililerin dikkatine :1rolleyes:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır kafayı yiycem düşünmekten. ben 5 sene önce burun ameliyatı oldum hemde işinin ehli çok iyi bi doktora fiyatlarıda bi okadar farkediyor bu yüzden hala öyle olduğunu düşünüorum ama malesef sonuç bence hayal kırıklığı kısaca anlatim
benim burnum kemikli ve deviyasyonu vardı ameliyatım epey uğraştırdı. başında hep çok çok doğal olmasını vurguladım istedim zaten benm doktorumda çk doğal yapan belli olmayan burunlar yapan bi doktor öyle asla yapmacıklık sevmiyor ancak şansızlık oldu denk geldi heraldeki sonuç güzel değil bandajlar çıktığında doktorumun yüzünde oluşan ifadeden kendisininde çok beğenmediğini anladım zaten bana ilerde revizyon yaparız dmeişti durup dururken o an pek anlamadım ama sonra şişler indikçe baktım burnum yamuk doktorun neden öyle dediği anlaşıldı. bitarafa yatık bu benm burnu un kendi doğasında olan bişey deviyasyondan ama ameliyatla bunun düzeliceğni düşünmüştüm ama önceden burnuma pek dikkat etmemiştim ameliyat olunca gözüme çarptı bazı şeyler yani aslında benm burnumun doğuştan yamuk olduğu gibi. ayrıca sağ ve sol profil birbirinden farklı soldan bakınca düzgün sağdan bakınca burnumun ucu kanca gibi duruyor küçük bi çöküklük var kenar ucunda . bu beni çok rahatsız ediyor tamam doğal bi burnum var kimse anlamıyr ama çok güzel bi burnum yok ayrıca yamuk burnunun ucuda düzgün kalkık değil malesef bense artık şöle düpdzgün çok güzel bi burun istiyorum. benm gibi başına bi olay gelmiş biri var mı varsa paylaşırsa çok sevinirim. yani bu deviyasyonu düzelmeyen görüntü olark yamukluğu kalmış olan kimse var mı bu yamukluğu düzeltmek çok mu zor burunu yeniden mi yapılandırmak lazım? doktoruma tekrar gitmeyi düşünüyorum hem burun ameliyatı için tekrar hemde silikojn düşünüyorum ama umarım revizyondan tekrar bi burun ameliyatıymış gibi fiyat çıkarmaz ikisini birden karşılıyamam mafoldumben

merhaba pamuukk..öncelikle geçmiş olsun..bende aynen kendi burnumun seninki gibi olduğunu düşünüyorum..ameliyat olalı bugün 35 gün oldu..ama yamukluğun devam ettiği kanaatindeyim..aşşağı yukarı neredeyse sitede ameliyat olan çoğu arkadaşı inceledim..ve incelediğim zaman gördüm ki 3 aşşağı 5 yukarı 15-20 günlükken şişkinlik olmasına rağmen burun şeklini alıyor..ama benim 35 gün oldu dediğim gibi ve sağdan bakınca dümdüz bi burun soldan biraz daha iyi..önden ofsayt..üstelik kavis yok denecek kadar az..ucu ise davul gibi..cumartesi günü kontrolüm vardı..doktora gittim ama çok tuhaf bir cevapla karşılaştım..çokta memnun olmadığımı dile getirdim biraz..çünkü birçok kişinin ameliyat olmadan önceki hali gibi benim estetikli burnum...çevremdeki insanlara soruyorum ama eminim onlarda farkediyor ama üzülmeyim diye birşey demiyorlar normal filan diyip geçiştiriyorlar..doktorun söylediğine göre benim burnum parça parçaymış..doktor o kemikleri vs çıkartmış yeniden bi burun haline geirmiş ve bir maddeyle de birleştirmiş ama bu madde zaman içinde eriyen jöle gibi bişeymiş:çok üzgünüm: senin burnun daha küçülecek snra hatta çok küçük falan deme dedi..ama yamukluğuyla ilgili birşey demedi..ama bayaaa yamuk hemde bu üstteki kemer kısmından itibaren başlıyo yamukluk..ne yapıcam bilmiyorum...herkes daha çok yeni o çok değişecek filan diyo ama bilmiyorum..acaba çokmu pinpirikliyim diye düşünüyorum ama sanırım benim yerimde kim olsa pinpiriklenirdi..doktorumun dediğine göre herkesin ki 6 ayda otururmuş ama benimki içinde kullandığı o birleştirici maddeden dolayı 1 seneyi bulucakmış..sonrada hiç değişmeyecekmiş....ne yapıcam bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…