- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
arkadaşlar burun içi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? yada nasıl yaptınız? bugün tam 1 ay oldu benim..ama burun içimdeki yaralar kabuklanıyor sanırım arada bir tıkanıyor konuşmamıda etkiliyor..kabuklara el sürdüğümde de yine bi dikişle karşılaşıp kabuğu çekiyorumşakkıdıdelikafadulden diye dikişi çekmekten de korkuyorum açıkçası..:uhm:
Ayy bende iciyorum yaaa uffff( Doktorum ameliyat oncesi birakmami soylemisti ama ben birakamadim sadece son gun icmedim Ve bundan dolayi genel anestesim zor gecmis anestezi uzmanini baya bunaltmisim herhalde ( Benimde en korktugum sey narkozdu zaten, ameliyattan sonra doktorum kesinlikle birakin sigarayi dedi, ben o korkuylan 8 gun icmedim icemedim daha dogrusu:) Atelimin ciktigi aksam basladim tekrardan malesef, iradesizim diyorum artik ne bilim ( Suan bile pofur pofur iciyorum, ve bundan dolayi iylesme surecimin dahada uzayabilecegini bildigim halde.
Mikado sende iciyorsun ama masallah senin iylesme surecin iyi ilerliyor sanki sisliklerin gecmis gibi sanki?
Bildiğin serumu en küçük şişesinden satın aldım 1 de şırınga..Tabi dr. umun tavsiyesiyle...Şırıngaya serum çekip iğnesini çıkardıktan sonra burnumun içine püskürtüp kulak pamuğuna doladığım minik bir gazlı bezle fazla zorlamadan temizledim...
Birde yine dr. umun tavsiyesiyle kaliteli bir sızma zeytinyağını kulak pamuğuyla kabuklara hafifçe sürmek te çok işe yarıyor...:)
sızma zeytinyağı mı?hımmm ilginç..çok teşekkür ederim MiKaDo35 serum bana da verdi ama zeytinyağınıda deneyim..
Yağ yumuşatıyor baya kabukları...Benim 45. günden sonra kabuk da kalmadı iplerde kendiliğinden düştü....Yakında sende iyice rahatlarsın...
Aslında hala şiş gibi geliyor bana özellikle de uç kısımları...Ama dikiş falan kalmadı artık kabuklanmada bitti şükür...Yaş da etkiliyordur belki :)) Yaşlılarda daha çabuk iyileşiyo olabilir :))))
Şükür şimdilik sigaraya bağlı bir aksilik yaşamadım...
Ama ben şapkasız sokağa çıkmıyorum...Çok sıcak saatlerde kesinlikle çıkmıyorum...Ve sizdede oluyormu bilmem ama sıcağa çıkınca stres sinir v.s olunca birde yorulunca şişiyor sanki...
hayirli olsun :teytey: eminim guzel olmustur ne guzel ya uzerinden buyuk bir yuk kalkti darisi bizim-olmayanlarin basinamrb arkaşlar bende 29.07.2010 da ameliyat oldum saffet örs e bugun 9 gün oldu burnumun üstündeki bantlar çıkıcak çok heyecanlıyım :) paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile3
Arkadaslar ameliyattan sonra burunda siyah noktalar baya oluyor, sizin kullandiginz ve uyguladiginiz birsey var mi bu sorun gitmesi icin? Simdiden cok tesekkur ederim:)
hayirli olsun :teytey: eminim guzel olmustur ne guzel ya uzerinden buyuk bir yuk kalkti darisi bizim-olmayanlarin basina
:))
ameliyattan sonraki 3.günüm. burnum çok kalkık görünüyor. normal mi
merhaba arkadaşlar uzun zamandır kafayı yiycem düşünmekten. ben 5 sene önce burun ameliyatı oldum hemde işinin ehli çok iyi bi doktora fiyatlarıda bi okadar farkediyor bu yüzden hala öyle olduğunu düşünüorum ama malesef sonuç bence hayal kırıklığıkısaca anlatim
benim burnum kemikli ve deviyasyonu vardı ameliyatım epey uğraştırdı. başında hep çok çok doğal olmasını vurguladım istedim zaten benm doktorumda çk doğal yapan belli olmayan burunlar yapan bi doktor öyle asla yapmacıklık sevmiyor ancak şansızlık oldu denk geldi heraldeki sonuç güzel değil bandajlar çıktığında doktorumun yüzünde oluşan ifadeden kendisininde çok beğenmediğini anladım zaten bana ilerde revizyon yaparız dmeişti durup dururken o an pek anlamadım ama sonra şişler indikçe baktım burnum yamuk doktorun neden öyle dediği anlaşıldı. bitarafa yatık bu benm burnu un kendi doğasında olan bişey deviyasyondan ama ameliyatla bunun düzeliceğni düşünmüştüm ama önceden burnuma pek dikkat etmemiştim ameliyat olunca gözüme çarptı bazı şeyler yani aslında benm burnumun doğuştan yamuk olduğu gibi. ayrıca sağ ve sol profil birbirinden farklı soldan bakınca düzgün sağdan bakınca burnumun ucu kanca gibi duruyor küçük bi çöküklük var kenar ucunda . bu beni çok rahatsız ediyor tamam doğal bi burnum var kimse anlamıyr ama çok güzel bi burnum yok ayrıca yamuk burnunun ucuda düzgün kalkık değil malesef bense artık şöle düpdzgün çok güzel bi burun istiyorum. benm gibi başına bi olay gelmiş biri var mı varsa paylaşırsa çok sevinirim. yani bu deviyasyonu düzelmeyen görüntü olark yamukluğu kalmış olan kimse var mı bu yamukluğu düzeltmek çok mu zor burunu yeniden mi yapılandırmak lazım? doktoruma tekrar gitmeyi düşünüyorum hem burun ameliyatı için tekrar hemde silikojn düşünüyorum ama umarım revizyondan tekrar bi burun ameliyatıymış gibi fiyat çıkarmaz ikisini birden karşılıyamam mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?