Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

iyi akşamlar arkadaşlar..ameliyatımın 2. günü tamamlamak üzereyim.yaratık gibiyim şuan mosmor ve inanılmaz şiş haldeyim.burnumdan sızıntı şeklinde kan gelmekte sürekli peçeteyle geziniyorum.burnum fazla kalkık görünüyor ama şuan ki bu görüntü normalmiş zamanla gerçek alini alacakmış.sormak istediğim oksijen suyunu nasıl kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar ameliyatlarınızı kimlere oldunuz?
Benmde solunum ve biraz estetik sorunum var.Memnun olanlar ve olmayanlar ozelden doktorların ısımlerini atalarsa cok memnun olurum.

merhaba hanımlar estetik olmayı istiyorsanız kbby değil plstik cerrahisini seçin ben özel hastanede kbb oldum ameliyattan 1 ay sonra kıkırdağım dağıldı ameliyat eden doktor da ilği göstermeyince bende çaapa da plastik cerrahisine gittim 2. ameliyatlar biraz tehlikeli oluyomuş prof.bana kbb estetik yapamaz eğitimini almıyo dedi.kbb lerin bozduğunu biz düzeltiyoruz dedi şimdi korkuyla 2. ameliyat günümü bekliyorumçok korkuyorummafoldumben

arastirmadan etmeden egitimsiz bir kbbciye gidersen haklisin ama egitimini almis cok kbbci var sana kbbcilere gitme diyen prof her kbbciye haksizlik etmesin sonucta plastik cerrahlarin bile nekadar kötü burunlar yaptigini gördük
klava:

arastirmadan etmeden egitimsiz bir kbbciye gidersen haklisin ama egitimini almis cok kbbci var sana kbbcilere gitme diyen prof her kbbciye haksizlik etmesin sonucta plastik cerrahlarin bile nekadar kötü burunlar yaptigini gördük
klava:

merhaba laylaylom bana bunu gezdiğim 5 plastik cerrah 2 kbb ci söyledi.ben hastaneye nefes alamadığım için kemik aldırmaya gitmiştim.klava:bana estetik yaptığını ameliyat günü söyledi.sigortayla kemiği 150 tl estetikle beraber 1000 tl olur dedi.alçım çıkıncada kemiğin biraz kaymış kendi kendine düzelmesini beklememi istedi.hatalı olduğunu kabul ediyo.kendisine dava açıcam dedim oda düzeltme ameliyatı yaparmış ama ben yinede üniversite hastanelerine güveniyom.:teselli:şimdide bana kıkırdagını çok dağıtmış kaburgandan kıkırdak alıcaz dediler

benim ablam da ameliyat oldu 2 defa olmak zorunda kaldı burnu düştü mutlaka burnunuzun ucuna estetik yaptırcaksanız kıkırdak koydurun arkadaşlar

Ya kızlar, bazı arkadaşların başına gelenler beni çok korkuttu. Ben de bir özel hastanede o kadar para verip ameliyat olacağım. Burnumda öyle sorun filan yok. Sadece biraz ucu kalksın istiyorum. Kıkırdağı dağılanlar, burnu düşenler, yamulanlar... Korktum valla ya. Genel anestezi altında olacağım. Doktor yaptığı ameliyatları gösterdi, çok beğendim. Lokal istedim; bana genelde yapılan ameliyatlarda sorunun çok daha az yaşandığını burna daha güzel şekil verildiğini filan söyledi. Allah korusun biraz daha güzel olsun diye olan burnumuzdan da olmayalım. Bu sorun yaşayan arkadaşlar niçin davacı olmuyorlar da başka bir doktora yaptırıyorlar, anlamadım. Kuzu kuzu düzeltsin hatasını. Başka bir doktor ikinci ameliyat sorunlu olduğu için daha fazla ücret alıyormuş. Bence kesinlikle hatalı yapan doktoru dava ederek ücretsiz yaptırın. Bu ne ya? 1, 1,5 saatte 3500 lira al, burnu benzet de köşeye çekiliver! Arayın hakkınızı. Baktınız oralı olmuyor, her yerde afişe edin, görsün gününü.

Bir de, bu sorun yaşayan arkadaşlar genel mi yoksa lokal anesteziyle mi yaptırdılar? Paylaşırlarsa sevinirim.

benden sana tavsiye arştır bir kaç dokt.fikrinial sonra aeliyat ol ben olduğuma pişman oldum.lmaz:benim kıkırdağım dağıldı şimdi 2. olmak için testlerden geçiyom.bunu ssk varsa oaralarda plastik cerrahlar az bi ücret karşılığı yapıyo.eski doktorum hasekiden doktor getirip birlikte yapıcak ben araştırmadan olduğum için pişman oldum :çok üzgünüm:

Canım çok geçmiş olsun ya. İnşallah ikincisi başarılı geçer de istediğin gibi hem güzel hem de sağlıklı bir buruna sahip olursun. Ben özel bir hastanede bir doktorla görüştüm. Sürekli ameliyat yapıyormuş. Yaptıklarını da gösterdi. Abartmıyorum 100 tane filan resim gösterdi. Komplikasyonlarını sordum; anlattı. En basit ameliyatın bile riski vardır dedi. Şu ana kadar hiç sorun çıkmamış. Sadece genel anesteziyle yapıyormuş. Genel anesteziyle yapılan burun ameliyatlarında istenmeyen durumlar çok daha az oluyormuş. Ameliyattan bir gün önce tahlillerimi yaptıracağım. Bilgisayarda burun tasarımı yapacağız. İnşallah bi aksi durum olmaz ya. Ben de bir araştırma hastanesine gittim; adamlarla ücretsiz görüşülmüyor. Çok da para istiyorlar bir de çok ileri tarihlere gün veriyorlar.Verdiğim görüşme parasına yanıyorum. Özel hastanede adam bana tam bir saatini ayırdı 5 kuruş da para almadı. Canım sen birinci ameliyatını genel anesteziyle mi oldun?

tşk.canım bana narkoz verdiler ameliyat 4 saat sürdü.hiç ağrım olmadı.doktorum bana ameliyattan sonra kemikde dağılma olabilir demişti .ameliyattan 1 ay sonra dağıldı 2.ameliyat için 1 yıl beklemek gerekiyomuş haftaya narkoz testi yaptırıcam hasekiden gelen doktorla gün belirleyip 2.yapıcaz inşallah

öncelikle cok geçmiş olsun inşallah ikincisinde başarılı bır operasyon gecirir sağlıklı ve cokguzel bır burnunuz olur..hasekıden gelıcek doktor acaba benım ve bırcok arkadasın burnunu yapan sadullah bey mı merak ettım cunku kendısı hasekının plastık cerrahı:)

Son düzenleme:
ben plastik cerrahla diyil kbb kılinik şefiymiş estetikle alakalı bir çok ameliyat yapmış başarılı bir doktormuş.benim ilk ameliyatımı yapan doktorda kbb doktoruydubana içerde kıkırdak bıraktım dedi.doktorum osman karaaslan gelicek dedi

kabul un burnunu ameliyat eden doktor kendisi.inş sende memnun kalırsın:)

Yukarıda geçmiş zamanlardaki sorularıma hiçbir yanıt alamadım tahminide olsa ama ben yine de belirteyim dedim aynı durumda olanlar var sa şayet ameliyat sonrası tümsek için tekrar bir işlem gerekiyor.Ben 3 gün önce oldum dün tampon alındı allahtan gitmiş ve şiş çıkmadı burnum ve şuan tam istediğim gibi olmuş şükür.Ama bazı arkadaşlar doktor geçer dedi beklemek lazım aylar geçmesi lazım demişler başka yazılarda fakat kıkırdak kaymasından dolayı tümsek oluşuyormuş ve kesinlikle 2.işlem yapılıyormuş.Ben yaptırdım 15 dk filan basit bir işlem dedi doktor lokal yapalım dedi ama tavsiyem asla lokal olmayın hiç tavsiye etmiyorum...

serpil basit derken 15 dakka diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…