merhaba hanımlar estetik olmayı istiyorsanız kbby değil plstik cerrahisini seçin ben özel hastanede kbb oldum ameliyattan 1 ay sonra kıkırdağım dağıldı ameliyat eden doktor da ilği göstermeyince bende çaapa da plastik cerrahisine gittim 2. ameliyatlar biraz tehlikeli oluyomuş prof.bana kbb estetik yapamaz eğitimini almıyo dedi.kbb lerin bozduğunu biz düzeltiyoruz dedi şimdi korkuyla 2. ameliyat günümü bekliyorumçok korkuyorummafoldumben
arastirmadan etmeden egitimsiz bir kbbciye gidersen haklisin ama egitimini almis cok kbbci var sana kbbcilere gitme diyen prof her kbbciye haksizlik etmesin sonucta plastik cerrahlarin bile nekadar kötü burunlar yaptigini gördük
klava:
geçmiş olsun yasmin_84..inşallah 2.ameliyatın sorunsuz geçer..
Bir de, bu sorun yaşayan arkadaşlar genel mi yoksa lokal anesteziyle mi yaptırdılar? Paylaşırlarsa sevinirim.
benden sana tavsiye arştır bir kaç dokt.fikrinial sonra aeliyat ol ben olduğuma pişman oldum.lmaz:benim kıkırdağım dağıldı şimdi 2. olmak için testlerden geçiyom.bunu ssk varsa oaralarda plastik cerrahlar az bi ücret karşılığı yapıyo.eski doktorum hasekiden doktor getirip birlikte yapıcak ben araştırmadan olduğum için pişman oldum :çok üzgünüm:
tşk.canım bana narkoz verdiler ameliyat 4 saat sürdü.hiç ağrım olmadı.doktorum bana ameliyattan sonra kemikde dağılma olabilir demişti .ameliyattan 1 ay sonra dağıldı 2.ameliyat için 1 yıl beklemek gerekiyomuş haftaya narkoz testi yaptırıcam hasekiden gelen doktorla gün belirleyip 2.yapıcaz inşallah
ben plastik cerrahla diyil kbb kılinik şefiymiş estetikle alakalı bir çok ameliyat yapmış başarılı bir doktormuş.benim ilk ameliyatımı yapan doktorda kbb doktoruydubana içerde kıkırdak bıraktım dedi.doktorum osman karaaslan gelicek dedi
Yukarıda geçmiş zamanlardaki sorularıma hiçbir yanıt alamadım tahminide olsa ama ben yine de belirteyim dedim aynı durumda olanlar var sa şayet ameliyat sonrası tümsek için tekrar bir işlem gerekiyor.Ben 3 gün önce oldum dün tampon alındı allahtan gitmiş ve şiş çıkmadı burnum ve şuan tam istediğim gibi olmuş şükür.Ama bazı arkadaşlar doktor geçer dedi beklemek lazım aylar geçmesi lazım demişler başka yazılarda fakat kıkırdak kaymasından dolayı tümsek oluşuyormuş ve kesinlikle 2.işlem yapılıyormuş.Ben yaptırdım 15 dk filan basit bir işlem dedi doktor lokal yapalım dedi ama tavsiyem asla lokal olmayın hiç tavsiye etmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?