Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Yani doktora göre basitmiş bana göre pek değildi ama lokal olmamdan dolayı sanırım basit değilmiş diyorum çünkü ameliyat esnasında 2 saat hiçbir şeyi hissetmeden uyumak ve uyandığında hiçbir şey bilmemek 15 dk boyunca yapılan tüm işlemleri hissetmeye göre bence çok daha basit.Gerçekten 15 dk sürdü işlem ama bana 15 saat gibi geldi ilk defa lokal bir işlem yaptırdım sanırım ondan...

12 temmuzda ameliyat oldum çok rahat geçti bigünden sonra tamponlarım alındı o tamponlar alındıktan sonra alınan nefes müthiş bi duygu yaa zemuszemus hastaneden çıkarken ne kadar şişsem o şekilde kaldı daha fazla morarmadı ve şişmedi ağrı sızı olmadı bgn bantlarım çıktı yeni burnum profilden çok güzel gayet doğal ama önden çok şiş yan tarafları filan doktorum yavaş yavaş ineceğini söyledi umarım öyle olur bu halde dışarı çıkmak istemiyorum birde burnum soyuluyor banyodan sonra hafifçe soyuyorum umarım o da biter bir an önce hepmisin burunları güzel olsun soyulmasın hemencecik şişliği insin inşkaydirigubbakcemile3

mrb kızlar ben 20 yaşındayım ve estetik burum ameliyatı olmak istiyorum ama bu yaşta estetikli biri olmak nasıl karşılanır acaba etrafta diye kararsız kaldım burnumda çok anormal diil ama olsam daha güzel olur tabi sizce ne yapmalıyım??? kafamçokkarıştı

tatlım bende 21 yaşındayım ve 2 hafta önce ameliyat oldum etrafın ne diyeceğini boşver sen kendin istiyorsan ol kimseyi umursama bana herkes ne gereği gayet güzel dedi ama ben istedikten sonra kimsenin lafına kulak asmadım benim tanıdığım 18 yaşında amelyat olan bir sürü kişi var kısacası sen istedikten sonra boşver herşeyi yaptır kurtul yerimseniben

boşver çevreyi ya güzelim önemli olan bence kişinin kendi mutluluğu. bana şu an dünyadaki herkes burnumun güzel oldugnu söylese ama ben mutsuzsam ve öyle düşünmesem gene de olurdum.çünkü bu ameliyatı kendın ıcın oluyosan faydalı bişey.başkası icin oluyosan hiç olma zaten. bu arada 18 yasındayım ben ve olmayı düşnüyorum.ama kızlar ya bişy sorcam sizinde doktorunuz izinde falan oluyo mu yazın? benm bi an önce olmam lazım ama galıba izinde ya da seminerleri falan var :S yani doktorlar yazın çalışmıyo mu ?

kızlaar merhaba!
avrasya hastanesinde ameliyat olan varmı acaba. 10gün sora ameliyat olucam ama kararsızım lütfen yardım

çok teşekkür ederim kızlarr en kısa zamanda gidicem doktora adyes geçmiş olsun sanada çok sevindim kavuşmuşsun güzel burnuna bide bişe sorucam okulum 1 ekimde açılıcak o süreye kadar iyileşmiş olurmuyum acaba? bunun dotorla görüşme planlama, ameliyat günü alma süresi falanda var??

mrb kızlar.ben bundan yaklaşık 3 ay önce burun ameliyatı oldum ama bi sorun var göz altlarıdaki kanlar çekildi fakat çekilen kanların yerinde izler kaldı.berbat gözüküyorum.böyle bişey yaşayan var mı,yada ne yapmam gerektiği hakkında bir fikri olan?keşke yaptırmasaydım önceden çok daha güzeldim.çok kötüyüm ne olur birileri bana yardım etsin..mafoldumben

eğer ki bu aralar olursan 1 ekime tamamen iyileşirsin canım burnun şiş olur ama o ayrı
önemli olan süre iki hafta o da bir hafta alçı bir hafta bant ama tabi bu da doktoruna ve buruna göre değişiyor benim bantlarım yeni çıktı biliyorsun burnum şu an çok şiş uzaylı gibi ve 10 gün sonra stajım başlıcak 10 güne bu şişlikler dışarıdan fark edilemicek kadar geçicek mi bilmiyorum ama geçmese bile takmıcam yani gönül rahatlığıyla gidip gelicem

teşekkür ederim canım cesaretlendim vala seninde şişliklerin iner işallah 10 güne kadar bende randevu işine falan bakiim bari ayy hadi bakalım

Ameliyat olalı 2 ay oldu. Acaba denize havuza girsem bir problem olur mu yau yani yaralarım iyileşti gibi hissediyorum ama. Doktoruma şuan ulaşamıyorum da. Ama çok giresim var yani

Selam arkadaslar,

Ben hollandadan Serap 32 yasindayim ve 3 hafta once burun ameliyati gecirdim doc. dr. Nazim Cerkes beyi tercih ettim ve cok cok iyi sonuc aldim allaha sukur :) Ama burnumun bazi yerlerdaha cok sis sabirli olmam lazim bu sekilde bile cok begeniyorum.

Nazim bey biraz mesafeli ama benim icin sonuc cok onemli sagolsun istedigim gibi bir buruna sahibim simdi. Cok dogal burunum, kemeri fazla oyuk degil ve burunum cok kucultulmedi sadece kemer alindi burnumun ucu kalkti ve nefes alma problemlerim yok oldu :teytey: Doktor acik yapiyor ameliyatlarini morarma oldu tabi ama o benim icin problem degil cunku gecici oldugunu hepimis biliyoruz ve geciyorda sonucta. ben 4. gun ciktim disariya:)

Ben 3500 euro odedim hem septum deviyasyon yapildi hemde burnumun kemeri alinde burnum kisaltilarak ucu kaldirildi ve ayni zamanda cenemi torpulettim onada 1500 euro verdim.

Cenemde simdilik pek fark yok gibi 6mm kadar aldim dedi belki simdi daha sisdir bilemiyorum ama pek fazla fark goremedim bunada sabir gerekiyor.

Once fatih dagdeleni secmistim ama vazgectim son anda oraya gittimde kendimi hic iyi hissetmedim cok cok abarti davraniyorlardi ve sanki beni mecbur ediyorlardi emeliyata. Bana ameliyat elbiselerini mecbur ettiler giy diye resim cekecek doktor dediler hemen cip cak resimimi cekti ve burnum nasil olacagini gosterdi. Oradan zor ciktim ve nazim beye gittim oda levent jinemed hastanesinde. Herseyde vardir bir hayir diye dusunuyorum belki orada olsaydim burnum mahvolcakti cunku fatih dagdeleni hic oneren yok gormedim yani tam tersi kotuluyorlar hep.

Benim doktor eger 1 sene sonra begenmedigin seyler varsa ucret almadan duzeltirim dedi buna cok sevindim cunku ne olur ne olamaz daha yolun basindayim insallah dahada duzelir burnum ve sislikler tamamen gider aksi taktirde geri gidebilirim.

Ben Nazim Cerkes beyi herkeze tavsiye ediyorum istanbulda en iyi plastik cerrahlerdan birisi bence cunku cok tecrubeli sitesinde okuyabilirsiniz.

Hastalarin resimleri gormek isteyenlere link gonderebilirim

Selamlar,

Serap

serpilce55 merhaba. bende çok yakında revizyon ameliyatı olacagım. doktorum aynı senin doktorun gibi çok kısa bir işlem olacagını ve lokal anestezi ile yapacagını söyledi. benim senden ögrenmek istediğim burnunu uyustururken vurdugu iğne çok canını yaktımı. yapılan herseyı hissettınmı agrı olarak. bana anlatırsan çok sevinirim. çünkü şu an çok tedirginim.

bende ilköğretim yıllarımda biryle çok kötü çarpıştım ve burnumun şekli bozuldu...doktra da gtmedim ve şimdi çok pişmanım

Cok gecmis olsun, insallah istediginiz gibi gelisir hersey.

özlem76("serpilce55 merhaba. bende çok yakında revizyon ameliyatı olacagım. doktorum aynı senin doktorun gibi çok kısa bir işlem olacagını ve lokal anestezi ile yapacagını söyledi. benim senden ögrenmek istediğim burnunu uyustururken vurdugu iğne çok canını yaktımı. yapılan herseyı hissettınmı agrı olarak. bana anlatırsan çok sevinirim. çünkü şu an çok tedirginim."
demişsin yukarıdaki yazında.Seninki ne tür bir revizyondur onu bilmediğim için aslında yorum yapamam özlem ama ben benimkini anlatayım sana ışık tutmuş olsun.Ameliyat olduktan 3 hafta sonra filan tam burnumun kıkırdak noktasında sivilce gibi birşey çıktı yumuşak ve yandan bakınca çıkıntı gibi duruyordu.İlk başlarda doktorum geçecek sabret demişti ama 2 ay geçti ve hala geçmeyince bunda bir şey yok basit bu 10 dk işlemle hallederiz dedi.Kıkırdak kaymasından oluşmuş sanırım.Çok basit bir dille dediği için ameliyat masasına yatana kadar hiç önemsemedim nasılsa 10 dk sürecek ne kadar ağır olabilir ki demiştim:)ama orada geçirdiğim 10 dk bana ızdırap gibiydi.Zaten gözlerini açamıyorsun ışıklardan ama doktorun burnuma abanması ve burnuma soktuğu her aleti hissetmem aneztezi ile saatler süren operasyonlardan bana göre daha fenaydı.Ama bu göreceli ben daha önce hiç lokal olmadım,belki sana basit gelecek o nedenle benim hissettiğim duygularla kendinin yaşayacağı duyguları karıştırma bence.Ben sonrasında keşke hafif bi uyutucu iğne filan yapsaydınız demiştim böyle bir olanak varsa bence bunu iste doktorundan.Çok geçmiş olsun bu arada iyi bir şey diyim biraz moralin düzelsin iyiki yaptırmışım revizyonu çünkü şuan tam istediğim gibi oldu ve harika....

Arkadaşlar merhaba,

1 yıldır forumu takip ediyorum. Burdan edindiğim fikirlerle doktorumu belirledim. Cuma günü ameliyat olacağım. Doktorum narkoz testi yapmıyormuş. Bu nedenle biraz tedirginim. Acaba bu testin mutlaka yapılması gerekli mi? Kendisi çok gerekli olmadığını söylüyor, bense ticari kaygısı olduğu için bu cevabı verdiğini düşündüm. Sizin doktorlarınız bu uygulamayı yaptı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…