mrb kızlar ben 20 yaşındayım ve estetik burum ameliyatı olmak istiyorum ama bu yaşta estetikli biri olmak nasıl karşılanır acaba etrafta diye kararsız kaldım burnumda çok anormal diil ama olsam daha güzel olur tabi sizce ne yapmalıyım??? kafamçokkarıştı
çok teşekkür ederim kızlarr en kısa zamanda gidicem doktora adyes geçmiş olsun sanada çok sevindim kavuşmuşsun güzel burnunabide bişe sorucam okulum 1 ekimde açılıcak o süreye kadar iyileşmiş olurmuyum acaba? bunun dotorla görüşme planlama, ameliyat günü alma süresi falanda var??
Yani doktora göre basitmiş bana göre pek değildi ama lokal olmamdan dolayı sanırım basit değilmiş diyorum çünkü ameliyat esnasında 2 saat hiçbir şeyi hissetmeden uyumak ve uyandığında hiçbir şey bilmemek 15 dk boyunca yapılan tüm işlemleri hissetmeye göre bence çok daha basit.Gerçekten 15 dk sürdü işlem ama bana 15 saat gibi geldi ilk defa lokal bir işlem yaptırdım sanırım ondan...
Selam arkadaslar,
Ben hollandadan Serap 32 yasindayim ve 3 hafta once burun ameliyati gecirdim doc. dr. Nazim Cerkes beyi tercih ettim ve cok cok iyi sonuc aldim allaha sukur :) Ama burnumun bazi yerlerdaha cok sis sabirli olmam lazim bu sekilde bile cok begeniyorum.
Nazim bey biraz mesafeli ama benim icin sonuc cok onemli sagolsun istedigim gibi bir buruna sahibim simdi. Cok dogal burunum, kemeri fazla oyuk degil ve burunum cok kucultulmedi sadece kemer alindi burnumun ucu kalkti ve nefes alma problemlerim yok oldu :teytey: Doktor acik yapiyor ameliyatlarini morarma oldu tabi ama o benim icin problem degil cunku gecici oldugunu hepimis biliyoruz ve geciyorda sonucta. ben 4. gun ciktim disariya:)
Ben 3500 euro odedim hem septum deviyasyon yapildi hemde burnumun kemeri alinde burnum kisaltilarak ucu kaldirildi ve ayni zamanda cenemi torpulettim onada 1500 euro verdim.
Cenemde simdilik pek fark yok gibi 6mm kadar aldim dedi belki simdi daha sisdir bilemiyorum ama pek fazla fark goremedim bunada sabir gerekiyor.
Once fatih dagdeleni secmistim ama vazgectim son anda oraya gittimde kendimi hic iyi hissetmedim cok cok abarti davraniyorlardi ve sanki beni mecbur ediyorlardi emeliyata. Bana ameliyat elbiselerini mecbur ettiler giy diye resim cekecek doktor dediler hemen cip cak resimimi cekti ve burnum nasil olacagini gosterdi. Oradan zor ciktim ve nazim beye gittim oda levent jinemed hastanesinde. Herseyde vardir bir hayir diye dusunuyorum belki orada olsaydim burnum mahvolcakti cunku fatih dagdeleni hic oneren yok gormedim yani tam tersi kotuluyorlar hep.
Benim doktor eger 1 sene sonra begenmedigin seyler varsa ucret almadan duzeltirim dedi buna cok sevindim cunku ne olur ne olamaz daha yolun basindayim insallah dahada duzelir burnum ve sislikler tamamen gider aksi taktirde geri gidebilirim.
Ben Nazim Cerkes beyi herkeze tavsiye ediyorum istanbulda en iyi plastik cerrahlerdan birisi bence cunku cok tecrubeli sitesinde okuyabilirsiniz.
Hastalarin resimleri gormek isteyenlere link gonderebilirim
Selamlar,
Serap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?