Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Arkadaşlar sonunda tam kararımı verdim ve Barış Bey için 30 ağustosta ameliyat tarihini aldım aslında daha erken istiyordum çok daha erken ama diğer günler doluymuş ve Barış Bey ABD ye gidecekmiş konferansa eğer gitmezse ya da birisi ameliyat tarihini ertelerse daha erken olabilir inş. öyle birşey olur çünkü bir an önce ameliyat olmak istiyorum.Çok heyecanlıyım inş herşey çok güzel olur , herkesin çok güzel olur.Bu arada resim paylaşan arkadaşlara çok tşk ederim kacakgirl,bulbeni ve dilemgiz resimleriniz için çok tşk ederim benim karar vermemi sağladınız.Özellikle kacakgirl sana benle yüzyüze görüşmeyi kabul ettin ve dilemgizin burnundan haberdar olmamı sağladın çok tşk ederim sana..Ayrıca 7 ağustosta ameliyattan önceki görüşmemiz var...

canım cok sevindim karar vermene inşallah herşey istediğin gibi gider bu kez güzel haberlerini bekliyorum.öptümmm olumunekankayizsmile

cnm vermiş oldugun bilgiler için tesekkur ederim. benim ameliyat olalı 14 ay oldu. dun doktorumla görusmem vardı. lokalden vazgeçtım genel anestezi ile yapacak revizyonumu Allah nasip ederse. sadece burun ucumu duzeltıp biraz kaldıracak. inşallah bende revizyon sonrası aynı senin gibi bu sefer harıka oldu diyebilirim.

memorıal hastanesinde burun ameliyatı olup daha sonra revizyon yaptıran arkadaslar sizlerden birsey ogrenmek ıstıyorum. revizyonda doktor ucret almıyor ama hastane bir ucret talep ediyormuş. ne kadar oldugunu yazarsanız sevinirim. çünkü 9 agustosta revizyon ameliyatım var.

Özlem76" benim ameliyat olalı 14 ay oldu. dun doktorumla görusmem vardı. lokalden vazgeçtım genel anestezi ile yapacak revizyonumu Allah nasip ederse. sadece burun ucumu duzeltıp biraz kaldıracak."

Özlem 14 ay sonra ne revisyonu bu bak korktum şimdiYani 1 yılı geçse bile revizyon olabiliyomu ya((Benim şuan 2 ay oldu tam istediğim gibi herşey şişlik bile yok ve tam artık atlattım derken sen içime şüphe düşürdün şimdi:)Daha önceki operasyonda burun ucunu kaldırtmamışmıydın yoksa 14 ay sonrasında düştü demi böyle bir işlem yapılıyor şimdi.Birde belirtmek istediğim bir şey var genel aneztezi ile olmana sevindim inan nasılsa artık karar vermişsin diye diyorum bunu bilmiyorum neden ama ben lokalden çok etkilendim ya psikolojik olarak sanırım kaldıramadım...

serpil korkmana gerek yok cnm. benim sonradan duşme olmadı. benim sorunum deviasyondu. hazır ameliyata giriyorken biraz duzeltılsin istedim. öncedende burun ucum duşuktu. doktorum kbb uzmanı. zannedersem ben pek ıyı dile getıremedim burnumun ucundan şikayetçı oldugumu. nefes sorunum çözuldu. çok şükür harıka nefes alıyorum. ama burun ucumda pek fazla degişiklik yok. eskısı gibide degil ama benim istediğim gibide degil. doktorum burnun tam anlamıyla 1 yılda oturdugunu ama burun ucunun 14 ay sonra tam manasıyla şeklini aldıgını söylediği için ben 14 ay bekledim. şu an tum şişlikler inmiş doktorumun söylediğine göre yanı bundan sonra bir degişme olmayacakmış o yuzden revizyona karar verdim. doktorlar zaten genelde revizyon için 1 yılın dolmasını bekliyorlar kı şişlikler indikten sonra ortaya ne çıkacak. içine şimdiden şüphe dusurme derim daha yolun çok basındasın umarım hersey çok ıyı gider ve sorun yasamazsın.

canım naptın kararını verdin mi doktorunla filan görüştün mü gelişmelerden haberdar et öpüyorum

HAE:
ben de narkoz testiyle ameliyat oldum şimdi ikinci ameli.için tekrar yapıcam bence önemli senin bünyenin narkozu kaldırıp kaldıramıyacağını belirliyo.benim dokt.önemli diyo masada narkozu alıp uyanamayanlar olurmuş eskiden tedbir amaçlı bişey çokta ticari bi kazanç sağlamaz benim ameliyat masrafımdan düştüler 30-40 lira falan tutuyoguclubacismile

slm ben de 3 gün önce ameliyat oldum narkoz testi dedikleri şeyin ne olduğunu bilmiyorum acaba gelip kaç kilosun sigara içion mu türünden sorular sordu anestezi doktorrum o muydu ben çok önemli olduğunu düşünmüyorum doktorlar için bu ameliyat çok basit ...

Mrhb arkdlr ben yaklasık ıkı bucuk ay önce amelıyat oldum burnumdan ama hala sıs ve nefes alamıyorum sag tarafımdan cok yürüyünce yada cok yoruldugumda dahada bı tıkanıyom nezman düzelecek normale döncek ıkı ay sonra denıldı bana ama ıkı ayıda gectım hala devam edıyo

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba tüm ameliyat olan ve olacak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve konuya giriyorum hemen :))

Bende burnunun şekil olarak görüntüsünden rahatsızlık duyanlardanım ve bu sebepten ötürü 6 Eylül tarihine doktorumdan randevu aldım.Bu ameliyatı yıllardır istiyorum fakat ameliyat günü yaklaştıkça tedirginliğimin ve korkumun arttığını hissediyorum. Bu arada Ordu ilinde oturuyorum ve doktorum Medical Park Hastensi'nde görev yapan Op.Dr.Hilal Kurul.

Benim nefes alamama gibi bi şikayetim yok.Tek şikayetim kemiğin eğri olması ve biraz da büyük olması.

Ameliyattan sonra ki tek korkum ise tamponlar ve ağrı. Tamponların çıkarılması ile ilgili rica etsem beni biraz bilgilendirebilir misiniz_? ve iyileşme süreci kaç gün,yani kaç gün içinde tam olarak toparlanabiliyor bu ameliyatı olan kişi_?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Herkese sağlıklı,mutlu günler diliyorum...

arkadaşlar merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum.
Fakat ameliyat esnasında anestezik farkındalık yaşamaktan korkuyorum.
Bir de nefes almak için ağzına soklan borudan inanılmaz derecede tiksiniyorum.:)
ayııkenmi takıyorlar o boruyu yoksa bayıldığınzdamı?
vede vücdümuzun neresine kadar sokuyorlar. En çok onu hidsetmekten korkuyorum ben.
Onun dışında hazırım ameliyata.
Şimdiden ameliyat olan ve olcaklara geçmiş olsun.
güzel burunlarınzla sağlıklı mutlu nefesler geçirmenz dileğiyle..:)

Ayıkken takılır mı hiç hayatım ya sen baygınken takıyolar bişey hisetmiyosun. Benim ayılırken boğazımda yanma oldu sadece.

Ne biliyim gerçekten tek korkum o lanet olası boru.:)

ayıkken takıyo olsalardı inanki ameliyattan vazgeçerdim.:)

sen kime oldun ameliyatı??

slm cnm sadece o boruyu dert ediyorsan hiç takma derim çünkü sen tamamen bayılıosun onu takıyolar sen uyanmadan da çıkarılıo yani hissetmiyorsun bile hiç korkma ben de geçen cuma ameliyat oldum tabi zor ama yapacak bişe yok kendini mutlu hissedeceksen ol derim .. ama burnun senden başkasının gözüne batmıyorsa olma bence çünkü yapay olacak ve bunu sadece sen bilmeyeceksin yapaylık prof. bile ameliyat yapsa belli oluyo ..sen neden oldn diye sorabilirsin benimki hakkaten büyük ve kemerliydi o kadar ameliyat oldum bakalım yine de çok küçüldüğünü sanmıyorum ameliyatın acısız oluyor gerçekten benim tek sıkıntım burun tıkanıklıım hala geçmedi ve gerçekten zor bir durum cnm öyle işte hayırlısı olsun

yok cnm ya ameliyat tamponları alçısı falan onlar önemli değil zaten doktor kendi eliyle tampon değiştiriyo ikinci gün alınıyo o da asıl ondan sonrası sıkıcı bak acı verici demiyorum çünkü acı değil sıkıcı bence yani nefes alamamak tad alamamak ilk gün su dahi içememek falan .. değilse korkutucu bi operasyon değil dr. secimi tabi ki önemli ama bu ameliyatları adamlar çok basit deyip yapıyorlar sen sağlıklı olduktan sonra şekil değiştirmekte ne var

sana cvp yazdım güya ama belirtmedim sana yazdığımı ağrı sızı yok bu ameliyatta tam iyileşme 10 - 15 günmüş bakalım benim 5. günüm daha iyi hissediyorum bakalım zaman ne gösterecek
hiç korkma kararını verdiysen doktorlar ne yaptıklarını biliyorlar o güveni saana verdilerse bekleme

Cnm çok teşekkür ediyorum öncelikle yanıtın için.Artık vazgeçme gibi bir düşüncem yok zaten.Sadece endişelerim var herkes gibi.eee kolay birşey değil ameliyattan bahsediyoruz.Neyse sonucun güzel olacağını düşünmek bni rahatlatıyor bir nebze de olsa.

Bu arada sana da çok geçmiş olsun.Umarım bir an önce atlatırsın sıkıntılı günleri.Çok merak ettim şimdi.Resim paylaşırsan çok iyi olur. :)))
Darısı ameliyat olacak arkadaşların başına.Bende olsaydım hayırlısıyla da 5.günüm olsaydı :)))

Canım benim sağol içimi rahatlattın. Valla burnum benim gözüme çok çarpıyo.Önden bi sıkıntım yok ama yandan bakınca vede gülünce rezalet bişey oluyo. Bazı arkadaşlarım iyi ya yaptırma diyo bazılarını kesinlikle yaptırmalısın diyo.Snırım evet yaptırıcam.Çok geçmiş olsun canım sana nedn öyle diyosun tabiki küçülmüştür. Kime yaptırdın sen..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…