Arkadaşlar sonunda tam kararımı verdim ve Barış Bey için 30 ağustosta ameliyat tarihini aldım aslında daha erken istiyordum çok daha erken ama diğer günler doluymuş ve Barış Bey ABD ye gidecekmiş konferansa eğer gitmezse ya da birisi ameliyat tarihini ertelerse daha erken olabilir inş. öyle birşey olur çünkü bir an önce ameliyat olmak istiyorum.Çok heyecanlıyım inş herşey çok güzel olur , herkesin çok güzel olur.Bu arada resim paylaşan arkadaşlara çok tşk ederim kacakgirl,bulbeni ve dilemgiz resimleriniz için çok tşk ederim benim karar vermemi sağladınız.Özellikle kacakgirl sana benle yüzyüze görüşmeyi kabul ettin ve dilemgizin burnundan haberdar olmamı sağladın çok tşk ederim sana..Ayrıca 7 ağustosta ameliyattan önceki görüşmemiz var...
cnm vermiş oldugun bilgiler için tesekkur ederim. benim ameliyat olalı 14 ay oldu. dun doktorumla görusmem vardı. lokalden vazgeçtım genel anestezi ile yapacak revizyonumu Allah nasip ederse. sadece burun ucumu duzeltıp biraz kaldıracak. inşallah bende revizyon sonrası aynı senin gibi bu sefer harıka oldu diyebilirim.özlem76("serpilce55 merhaba. bende çok yakında revizyon ameliyatı olacagım. doktorum aynı senin doktorun gibi çok kısa bir işlem olacagını ve lokal anestezi ile yapacagını söyledi. benim senden ögrenmek istediğim burnunu uyustururken vurdugu iğne çok canını yaktımı. yapılan herseyı hissettınmı agrı olarak. bana anlatırsan çok sevinirim. çünkü şu an çok tedirginim."
demişsin yukarıdaki yazında.Seninki ne tür bir revizyondur onu bilmediğim için aslında yorum yapamam özlem ama ben benimkini anlatayım sana ışık tutmuş olsun.Ameliyat olduktan 3 hafta sonra filan tam burnumun kıkırdak noktasında sivilce gibi birşey çıktı yumuşak ve yandan bakınca çıkıntı gibi duruyordu.İlk başlarda doktorum geçecek sabret demişti ama 2 ay geçti ve hala geçmeyince bunda bir şey yok basit bu 10 dk işlemle hallederiz dedi.Kıkırdak kaymasından oluşmuş sanırım.Çok basit bir dille dediği için ameliyat masasına yatana kadar hiç önemsemedim nasılsa 10 dk sürecek ne kadar ağır olabilir ki demiştim:)ama orada geçirdiğim 10 dk bana ızdırap gibiydi.Zaten gözlerini açamıyorsun ışıklardan ama doktorun burnuma abanması ve burnuma soktuğu her aleti hissetmem aneztezi ile saatler süren operasyonlardan bana göre daha fenaydı.Ama bu göreceli ben daha önce hiç lokal olmadım,belki sana basit gelecek o nedenle benim hissettiğim duygularla kendinin yaşayacağı duyguları karıştırma bence.Ben sonrasında keşke hafif bi uyutucu iğne filan yapsaydınız demiştim böyle bir olanak varsa bence bunu iste doktorundan.Çok geçmiş olsun bu arada iyi bir şey diyim biraz moralin düzelsin iyiki yaptırmışım revizyonu çünkü şuan tam istediğim gibi oldu ve harika....
Özlem76" benim ameliyat olalı 14 ay oldu. dun doktorumla görusmem vardı. lokalden vazgeçtım genel anestezi ile yapacak revizyonumu Allah nasip ederse. sadece burun ucumu duzeltıp biraz kaldıracak."
Özlem 14 ay sonra ne revisyonu bu bak korktum şimdiYani 1 yılı geçse bile revizyon olabiliyomu ya ((Benim şuan 2 ay oldu tam istediğim gibi herşey şişlik bile yok ve tam artık atlattım derken sen içime şüphe düşürdün şimdi:)Daha önceki operasyonda burun ucunu kaldırtmamışmıydın yoksa 14 ay sonrasında düştü demi böyle bir işlem yapılıyor şimdi.Birde belirtmek istediğim bir şey var genel aneztezi ile olmana sevindim inan nasılsa artık karar vermişsin diye diyorum bunu bilmiyorum neden ama ben lokalden çok etkilendim ya psikolojik olarak sanırım kaldıramadım...
mrb kızlar ben 20 yaşındayım ve estetik burum ameliyatı olmak istiyorum ama bu yaşta estetikli biri olmak nasıl karşılanır acaba etrafta diye kararsız kaldım burnumda çok anormal diil ama olsam daha güzel olur tabi sizce ne yapmalıyım??? kafamçokkarıştı
Arkadaşlar merhaba,
1 yıldır forumu takip ediyorum. Burdan edindiğim fikirlerle doktorumu belirledim. Cuma günü ameliyat olacağım. Doktorum narkoz testi yapmıyormuş. Bu nedenle biraz tedirginim. Acaba bu testin mutlaka yapılması gerekli mi? Kendisi çok gerekli olmadığını söylüyor, bense ticari kaygısı olduğu için bu cevabı verdiğini düşündüm. Sizin doktorlarınız bu uygulamayı yaptı mı?
Arkadaşlar merhaba,
1 yıldır forumu takip ediyorum. Burdan edindiğim fikirlerle doktorumu belirledim. Cuma günü ameliyat olacağım. Doktorum narkoz testi yapmıyormuş. Bu nedenle biraz tedirginim. Acaba bu testin mutlaka yapılması gerekli mi? Kendisi çok gerekli olmadığını söylüyor, bense ticari kaygısı olduğu için bu cevabı verdiğini düşündüm. Sizin doktorlarınız bu uygulamayı yaptı mı?
arkadaşlar merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum.
Fakat ameliyat esnasında anestezik farkındalık yaşamaktan korkuyorum.
Bir de nefes almak için ağzına soklan borudan inanılmaz derecede tiksiniyorum.:)
ayııkenmi takıyorlar o boruyu yoksa bayıldığınzdamı?
vede vücdümuzun neresine kadar sokuyorlar. En çok onu hidsetmekten korkuyorum ben.
Onun dışında hazırım ameliyata.
Şimdiden ameliyat olan ve olcaklara geçmiş olsun.
güzel burunlarınzla sağlıklı mutlu nefesler geçirmenz dileğiyle..:)
Ayıkken takılır mı hiç hayatım ya sen baygınken takıyolar bişey hisetmiyosun. Benim ayılırken boğazımda yanma oldu sadece.
Ne biliyim gerçekten tek korkum o lanet olası boru.:)
ayıkken takıyo olsalardı inanki ameliyattan vazgeçerdim.:)
sen kime oldun ameliyatı??
sana cvp yazdım güya ama belirtmedim sana yazdığımı ağrı sızı yok bu ameliyatta tam iyileşme 10 - 15 günmüş bakalım benim 5. günüm daha iyi hissediyorum bakalım zaman ne gösterecekArkadaşlar öncelikle herkese merhaba tüm ameliyat olan ve olacak arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve konuya giriyorum hemen :))
Bende burnunun şekil olarak görüntüsünden rahatsızlık duyanlardanım ve bu sebepten ötürü 6 Eylül tarihine doktorumdan randevu aldım.Bu ameliyatı yıllardır istiyorum fakat ameliyat günü yaklaştıkça tedirginliğimin ve korkumun arttığını hissediyorum. Bu arada Ordu ilinde oturuyorum ve doktorum Medical Park Hastensi'nde görev yapan Op.Dr.Hilal Kurul.
Benim nefes alamama gibi bi şikayetim yok.Tek şikayetim kemiğin eğri olması ve biraz da büyük olması.
Ameliyattan sonra ki tek korkum ise tamponlar ve ağrı. Tamponların çıkarılması ile ilgili rica etsem beni biraz bilgilendirebilir misiniz_? ve iyileşme süreci kaç gün,yani kaç gün içinde tam olarak toparlanabiliyor bu ameliyatı olan kişi_?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Herkese sağlıklı,mutlu günler diliyorum...
Ne biliyim gerçekten tek korkum o lanet olası boru.:)
ayıkken takıyo olsalardı inanki ameliyattan vazgeçerdim.:)
sen kime oldun ameliyatı??
sana cvp yazdım güya ama belirtmedim sana yazdığımı ağrı sızı yok bu ameliyatta tam iyileşme 10 - 15 günmüş bakalım benim 5. günüm daha iyi hissediyorum bakalım zaman ne gösterecek
hiç korkma kararını verdiysen doktorlar ne yaptıklarını biliyorlar o güveni saana verdilerse bekleme
slm cnm sadece o boruyu dert ediyorsan hiç takma derim çünkü sen tamamen bayılıosun onu takıyolar sen uyanmadan da çıkarılıo yani hissetmiyorsun bile hiç korkma ben de geçen cuma ameliyat oldum tabi zor ama yapacak bişe yok kendini mutlu hissedeceksen ol derim .. ama burnun senden başkasının gözüne batmıyorsa olma bence çünkü yapay olacak ve bunu sadece sen bilmeyeceksin yapaylık prof. bile ameliyat yapsa belli oluyo ..sen neden oldn diye sorabilirsin benimki hakkaten büyük ve kemerliydi o kadar ameliyat oldum bakalım yine de çok küçüldüğünü sanmıyorumameliyatın acısız oluyor gerçekten benim tek sıkıntım burun tıkanıklıım hala geçmedi ve gerçekten zor bir durum cnm öyle işte hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?