Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

burda eskiyim mesaj okuma konusunda ama üyeliğim yeni resim atmayı bilmiyorum ama bi ara denerim .. aslında evet yüzünden ameliyat oluyorsun doğru ama sadece ilk gün ameliyata girerken ağrı kesici yaptılar ikinci gün akşamüstü bi tane majezik aldım o kadar ağrı sızı yok bunda korkma sakın ben hayatımın ilk iğnesini bu ameliyat sonrası yedim o kadar tatlıdır cnm ben bile ağrı yok diyorsam yokturr...:) sen de yaptır kurtul walla

ben özgür pilancı diye bi doktora yaptırdım bağcılar devlet hastanesinde çalışıor aynı zamanda anlaşmalı bi özel hastanede.. ben bu doktoru kimseden duymadan gittim bana çok ilgili davrandı devlet hastanesi sonuçta orda belki yarım saat baktı inceledi planladı hem de yemek saatinde.. ben şaşırdım kaldım .. ameliyat tarihi 20 eylül dedi boş gün yok dedi.. o anı anlatamam .. her neyse bunu sıkıştırdım özel hastanenin adını söle diye .. yok nuh diyo peygamber demiyo .. ii dedim çıktım haznedarda özel güzel bi hastaneye gittim adam yüzüme bakmadı .. ben de özgür beye yalvar yakar soruyorum özel hastanesini sölemiyo en son dedim bak şuraya ya da buraya gidicem ama ben size ameliyat olmak istiyorum dedim de ikna oldu .. çok ünlü olmasına gerek yok doktorun.. bu tamamen beceri işi kesip dikiyo adam seni ..duyulmamış bi cerrah ama çok kibar çok sevimli çok ilgili ve en önemlisi çok ahlaklı , kişilikli ..bana söylemedi özelini .. ben olsam gelsin paralar derdim yani ..öle işte ha tamamen çok ii doktordur diyemem sonuç belli değil .. ayrıca benim burnum zor bi burundu..ayrıca yatıp dinlenmedim ben gezindim durdum bilmiyorum bakalım .. cnm sana tavsiyem kafana koyduysan muhakkak ol ameliyat olup gidiyo gerisi boşwerrrr

memnunmusun peki canım bende emre ilhan düşünüyorumda

Memnunum canım çok şükür.

Valla bence hiç bakma arkadaşlarının lafına. Banada çok günah nasıl yaptırıyosun diyolardı hep.

Son düzenleme:

Tmm cnm tekrar teşekkür ediyorum.Kafama koydum.Artık buraya kadar gelmişken de vazgeçmem.Çok az bir zaman kaldı zaten ameliyat günüme.İnşallah hayırlısıyla ve kolay bir şekilde atlatıp burada sizlerle birlikte yaşadıklarımı ve resimleri paylaşırım... :))

sevgili ayça sakın ama sakın korkma ameliyattan benim ameliyatımdan 10 gün önce bi tanıdığımızın kızı ameliyat olmştu onun tüm şişliklerini morarmalarını görünce bende korkmştum yaaa acaba yanlş mı yapıyorum demiştim ama sonra vazgeçmedim ve ameliyatımı oldum şu an bir aylık burnum ve o kadar memnunum ki iyi ki olmuşum diyorum yine öle bişi olsa yine evet olcam derim sende ol kurtul canım için rahat olsun

Bende kafaya koydum canım zaten kesinlikle vazgeçme gibi bir düşünce yok aklımda.Zaten bunu kafaya koymakla ameliyat sonrası çekiceklerimi göze aldım ben.

Senin adına da çok sevindim yeni burnun için :)) Umarım istediğin gibi olmuştur ve sonucundan memnunsundur.
Darısı benim ve ameliyat olacak diğer tüm arkadaşların başına... :))

kızlar bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama ameliyattan sonra uçağa binemiyormuşuz.bu konu hakkınında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.çünkü çok sık uçakla yolculuk yapacağım bir dönemdeyim.

inşallah cnm şimdiden geçmiş olsun merakla beklicem .. kendimi de merakla bekliyorum ..

slm evt malesef uçağa binmek çok tehlikeli uçağı geçin benim bi arkadaşım iki sene evvel deniz seviyesinden 2 saatlik bi karayolu ile 1300 metreye çıkıo ve bi hafta sonra burnu çöküyo resmen çukur oluşuo burnun üstünde .. basınç etkilemiş ..sonra düzelttiler ama ne gerek var .. hem uçak ne hale getirir bilmiom bu normal karayolu aracı :)) allah korusun bildiğim kadarıyla ilk ay uçak yasak... yolculuğa ara vermek gerek... sevgilerrr

kötü takipçi :)) ben yarın alçıları aldırıcam geçen cuma oldum alçının alındıktan sonraki halimi merak ediyorum ...:))))

Canım k.bakma lütfen ameliyat stresini şu anda o kadar fazla yaşıyorum ki uyku bile uyuyamıyorum sıcaklar da bir yandan

Sonucu çok merak ettim ben de şimdi:)) Fotoları bekliyoruz :)))
Bi de sorum olacak tamponlar alınırken fazla acı çektiriyor mu insana _? :

haha tampon alınırken espiri yapabildim cnm hiiiçççç acıtmıo ama ağrı kesici yapmışlardı bana belki de ondan :) acımadı

evet canım çok haklısın ama biraz da ün yağmış olması lazım burun çok önemli bir şey çünkü hem rahat nefes hemde yüznn şekli bakımından biraz tecrübeli birisi olması gerek.Umarım sonuç istediğin gibi olur hayatım.Evet ya olmalıyım biran önce artık istanbul dışındayım şu an ama gider gitmez ilk işim randevu alıp görüşmek olucak birkaç doktorla..:)sen resimlerini koyarsın cnm dimi burnun tam ortaya çıkınca..:))

Memnunum canım çok şükür.

Valla bence hiç bakma arkadaşlarının lafına. Banada çok günah nasıl yaptırıyosun diyolardı hep.

Yok canım ya o konu zaten her zamn garibime gitmiştir günah nasıl yaptırıyorsun hayatım boyunca duyduğum ve bidaha asla duyamıcağım en saçma söz bu.
Günahı yaptıranlara onlara ne..Yaptırcam zaten ya sizlerdende gazı aldım kesin yaptırıcam.İyi ki üye olmuşum buraya

inşallah koyabilirm çok şaşıracaksınız hatta ne diye bekledin bu zamana kadar diceksiniz sonuç bence çok ii olacak ama ben ameliyat sonrası bakımı tam yapamadım yani gezdim tozdum salak salak alçılarla ..burnumun tıkanıklılığından dert yandım ama açmaya da uğraşmadım :)) allaha emanet orda kaabuun içinde zavallı burun... burnumun alçısı yarın alınacak nasıl meraklanıyorm anlatamam.............

Ne güzel... :))
Umarım bende böyle senin gibi gülerek anlatabilirim cnm... :)
Çok geçmiş olsun...

anlatıcaksın tabi .. o ağlayanlar bence naz yapıolar ben ameliyata tek gittim çıkışta arkadaşım geldi gece de ablam geldi kaldı yanımda .. çok korkusuz değilim ama mızmızlanmanın faydası da yok :))))))) inş. güzel geçer ameliyatın cnm kib

Çok teşekkür ediyorum canım.İnşallah dediğin gibi güzel geçer ameliyatım ve sonuç güzel olur umarım.Sende kendine çok iyi bak.
Sağlıcakla kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…