Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hadi bakalım hayırlısı o zamn inşallah çok güzel sonuçlarla karşılarsın haberdar et bizler merak ederim ben şimdi..)):):umursamaz:

dün kürşat başarın sohbet proğramını izliyordum konuklarından biride estetik doktoru serdar eren'di.Bu siteye üye olanlar arasında bu doktora ameliyat olan var mı acaba?
uzun yıllar almanyada çalışmış şimdi türkiyede çalışıyormuş.

sanırım kendisi birçok ünlünün cerrahı ama ne kadar güvenilir belli olmaz.Çevremzdeki ünlü simalara bakılırsa abartılı işler yapıyo gibi geldi bana..:)):

canım çok teşekkürederim bilgilendirdiğin için.peki sadece 1 aymı sakıncalı.yani 1 ay yolculuk yapmasamda olur 2-3 ay sonra sakıncası olmaz heralde.çünkü bana söyleyen arkadaş bir daha asla uçağa binmemelisin dedi.aklımı karıştırdı.

Ya oyle sey olur muuu bi daha ucaga binme filan ohaoldumsmile Tabii ki oyle birsey olamaz ama ilk bir iki ay da problem ya.. Benim de aklima gelmisti daha once. Tuh, bizim isler de biraz hareketli olabiliyor zaman zaman.. Neyse artik hayirlisi. Ben de artik kasimin ortasinda filan olmaya karar verdim

reca ederim de şöle bi gezindim baktım bi hafta sonra uçabilirsiniz diyor otoriteler ben tehlikeye atamam valla dehşet bi basınç oluyor uçak inerken buruncuum sarsılır yazık ama....hihoyyyt

nasıl olur da bu testi istemez belki uygun değilsin..daha onceden ameliyat olduysan yine ok dicem ama ilk ameliyatsa nasıl böyle bir riski göze alabiliyor..dr unun ismi nedir acaba?

Geçtiğimiz Cuma günü ameliyatımı oldum kızlar. Bugün 6 gün.
Ben anesteziye ne kadar dayanıklıyım, değilim bunu anlamak için bir test yapılmalı diye düşünüyordum ama çoğu doktor bunu yapmıyormuş zaten. Sadece ameliyata girmeden 1 saat önce bir anestezi doktoru geliyor, yaşını, boyunu, kilonu, vs. soruyor. Hatta kaç günde bir banyo yaparsın, kaç günde bir dişlerini fırçalarsın gibi sorular da soruyor hemşireler :) Bunları soracaklarına diğer testi yapsalar daha iyi olur diye düşünüyorum. Bazı insanların genel anesteziye allerjisi oluyormuş ve ölüm tehlikesi varmış. Ameliyattan önce aldıkları 1 tüp kanla bunu anlayabiliyorlar mı bilemiyorum.
Neyse ki ameliyatı oldum ve şimdi gayet iyiyim. Ancak yeni burnumun şekliyle ilgili çok endişeliyim. Yapılan tasarıma pek benzemedi sanki. Normalde ameliyatı takip eden ilk günlerde fazla dik oluyor ve daha sonra yavaşça iniyormuş. Fakat bende böyle bir durum söz konusu değil, hatta sol taraftan bakıldığında burun ucum aşağı doğru sarkık duruyor. Ama sağ taraftan bakılınca normal görünüyor. Bu durumun şişliklerle de ilgisi yok gibi geliyor bana.
Albüme fotoğraflarımı ekledim, herkese açık. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Umarım revizyon ameliyatı olmak zorunda kalmam

slm cnm geçmiş olsun ben de cuma günü ameliyat oldum burnunun resimlerine baktım inşallah beğeneceğin bi şekil çıkar .. şahsi düşüncem tasarım belki tutar belki tutmaz elbise değil bu insan vücudu tabi doktorlar daha ii bilir ama bence çizip yapmak çok saçma her vücut aynı değil aynı iyileşme sürecini göstermeyebilir nasıl ayarlıyorlar ki.... çok geçmiş olsun cnm canının sıkkın olmasına üzüldüm

canımm öncelikle gecmıs olsun alcılıyken bile güzel oldugu bellı kemeri düzeltilmiş ve burun ucu kaldırılmıs eskı fotolarınla kıyaslarsan daha net görebilirsin cnm canını sıkma bence tam istediğin gibi bi buruna benziyor inş.hep mutlu olursun.

benimde kuzenim 3 sene önce burun estetiği yaptırmıştı hatta nasıl olduysa iki gözüne kan oturmuştu.ilk zamanlar burnu çok şişti ve bunalıma girmişti fakat sonra o burun öyle bir toparladı ve ufaldıki o yüzden şuandaki haline bakıp bir karara varma boşyere kendini yıpratırsın.6 ay sonra tam olarak yeni burnun ortaya çıkmış olur hatta sana tavsiyem aynaya dahi bakma benim kuzenim sinir krizi geçirmişti daha çirkin oldum diye fakat şuan burnu gayet hoş resmini siteye eklemek istedim fakat o pek istemedi...

mariposa çok geçmiş olsun. inşallah alçıların çıkınca istediğin buruna kavusursun. moralını sakın bozma. çünkü burnun hergun degişik bir sekil alacak. tamseklını alması ıse 6 ay ile 1 yıl arası olacak. sag ve sol profilinin farklı olması çok normal. çünkü şu an sen anlamasanda burnun çok şiş. hatta burun ucu en geç ıyılesen bölum. inşallah hersey istediğin gibi olur ve revizyon olmak zorunda kalmazsın.

Cnm bak bi ilk haline yani ikinci gunune, bi de 6. gunun bak :) Hiccc alakasi yok. Cok degismis cok guzellesmis. Senin o burun ucun daha yari buyuklugune inecek o yuzden rahat ol hic skma canini. Ayrica eski burnuna bin basar bence cok guzel.

Fakat benim aklima bi soru takildi, ikinci gun fotosu cok korkuuuunnnnnc :S Herkesin yuzu oyle sisiyor mu kizlar? Senin kapali teknik miydi? Kime oldun ameliyatini :S Cok korktum yaaa o fotoyu gorunce ben :S:S:s

ahahaaa haa ikinci tam bir hilkat garibesi oluyorsun insan kendinden korkar mı ben o gün isyan dolu yazılar yazdım buraya sakın yaptırmayın falan dedim ... ne kadar kan varsa birikiyo göz çukurlarında ve buzsuz bi gün olduğu için de şişlik max. seviyede oluyo ama o gün de akşam oluyo .....

Gercekten mi.. Vallahi nisanlim beni oyle gorse gercekten bana kuser niye boyle bisiy yaptirdin kendine diye yaa :S NAsi olcak o is oyle kazadan cikmis gibi ise de gidilmez ki... Acik mi oldun sen burun ameliyatini yoksa kapali mi? Sanki kapalilar bu kadar sismiyor gibi?

canım ben kapalı teknik oldum çok şiştim diyemem hatta resimlerimi gören herkes çok az şişmişsin dedi ama bunda şununda etkisi var tabi o buz jelinden bir tane de eve aldım ve ikinci günde aralıklarla sürekli uyguladım bana kalırsa ne kadar buz o kadar az şişme

bandajların olmasına rağmen belli güzel bişey çıkıcağı bence boşuna kuruntu yapıyosunyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…