Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba deniz,
inşallah 3. ameliyatin istediğin gibi geçer, 1. ve 2. amelyatını kim yapmıştı?Sakıncası yoksa paylaşır mısın bizimle?

Merhaba Arkadaşlar

Aranıza yeni katıldım. maaşallaj dopdolu bi forum.

bende 1 yıl önce rinoplasti ameliyatı oldum.Kayseride. benimde ameliyatım 4-5 saat arası sürdü. tabi ben sadece rinoplasti olmadım birde Deviasyon Ameliyatı oldum.çünkü iç kısımda da eğrilik vardı.çok başarılı bir ameliyat geçirdim.doktorum sağolsun.ameliyat olduğum gece hastane de yattım ağrısız ama uykusuz bi gece geçirdim.iğne fobim olduğu için sadece o kısımları zordu. :) 48 saat sonra tambonlar,2 gün sonra dikiş,1 hafta sonra da alçım alınıp bantlama yapıldı.2.hafta,4.hafta ve 3.ayda da kontrollerime gittim.kimileri tamponların çıkartılırken çok acı verdiğini söylemişlerdi bende öyle birşey olmadı tambonların etrafı folyo kağıdı gibi parlak bir kağıt ile kaplı olduğu için burun içine yapışma gibi bi sorun olmadı.bazı arkadaşlar fiyat sormuşlar bende 1350ytl ye oldum ama söylediğim gibi 1 sene öncenin fiyatı.bilgi edinmek isteyen arkadaşlar olursa msnden fotograflarımı paylaşabilirim arkadaşlar. yalnız şu bi gerçek ne kadar güzel yapılırsa yapılsın hiç bir burun Allahın yarattığı gibi olmuyor. devamlı dikkat etmeniz gerekiyor.özellikle otobüs,metro,alışveriş v.s her an birisi çarparsa düşüncesi oluşabiliyor.

olacak olan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun

merhaba deniz,
inşallah 3. ameliyatin istediğin gibi geçer, 1. ve 2. amelyatını kim yapmıştı?Sakıncası yoksa paylaşır mısın bizimle?

Birinci ameliyatımı ptt hastanesinde kbb ci şükran usta ikincisini estetik uzmanı mehmet bayramiçli ,şu an üçüncünüde onamı yaptırsam yoksa yoksa naci çelik , barış çakır , emre ilhan yada kime yaptırsam diye düşünüyorum çok çok zor ve ciddi bir karar bu arada ameliyat olan arkadaşların önden yandan resimlerini rica ediyorum çok önemli

kızlar bende 2.ameliyatımı oldum 1.ameliyatımın sonucu berbattı bir sürü şekil bozukluğu vardı 2.ameliyatımı naci çelik yaptı ve cok memnunum şu anda 15 gün oldu ve ben 4 günde düzeldim işe gittim şişlik cok az var burnumda iyiki oldum diyorum korka korka oldum tek korkumda ya düzelmeseydi o yüzden size tavsiyem doktoru iyi seçin naci çelik
bu konuda baya iyi arkadaşlar bir görüşün derim..

SEVGİLİ DENİZ,
BENİM BURNUMDA 8CM DEN BİR KIRIK VARDI.
BEN ONUN İÇİN AMELİYAT OLDUM.
AMA BURNUM ÇOK UZIN :)) (EEE KARADENİZLİYİM) OLDUĞU İÇİN
BU İŞİ PLASTİK CERRAHA YAPTIRDIM.

BEN SANA 3. AMELİYAT OLMAYI TEKRAR DÜŞÜN DERKEN ŞUNU SÖYLÜYORUM.
SADECE ESTETİK DEĞİL SIRF DEVİASYON AMELİYATI OLAN İNSANLAR BİLE
MECBUR KALMADIKDAN SONRA AMELİYATI HİÇ ÖNERMİYORLAR.
TABİİ Kİ YETENEKLİ CERRAHLAR VAR AMA BURUN BU ÖMÜR BOYU KORUMAK ZORUNDA KALIYORSUN.
AMA SENİN HAYATIN, SENİN BURNUN GERÇEKTEN PSİKOLOJİNİ ÇOK BOZUYORSA KARARI YİNE VERİCEK OLAN SENSİN.
GERÇEKDEN AMELİYATDAN ZOR OLAN KİME OLACAĞINI KARAR VERME KISMI.

AMA YİNE DE ALLAHA ŞÜKÜR İNSANLAR NE CİDDİ SAĞLIK SORUNLARIYLA MÜCADELE EDİYORLAR. BİZİM DERDİMİZ DIŞ GÖRÜNÜM.

SONUÇ OLARAK HEPİMİZE SAĞLIK VE SONUÇLARI BAŞARILI AMELİYATLAR DİLİYORUM.
VELHASIL , ZOR İŞLER BUNLAR ZORRRRR
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

Nevertry kreme başladık demişsin hangi kremi nasıl kullanıyorsun?
KULAK PAMUĞU İLE TERRAMYCİN 'İ TAMPON ÇIKDIKDAN SONRA GÜNDE BİR KEZ
(ALÇI ÇIKANA KADAR 3 GÜN YANİ) KULLANDIM
BİRDE GÜNDE 4 KEZ 2'ŞER DAMLA OLMAK ÜZERE DENİZ SUYU BURUN SPREYİ VERDİ DOKTOR.
DENİZ SPREYİNE ŞİMDİ DEVAM EDİYORUM
ALÇILARIMDA DÜN ÇIKTI ARTIK BANDAJLIYIM VE ALLAHA ŞÜKÜR.
RAHAT NEFES ALIYORUM

Son düzenleme:

anladım canım çok sağol
ooh rahatlamışsındıır...peki burnunu beğendin mii?
benim alçım çıktı yeni küçük bi alçı daha yapıldı pzt çıkacak inşallah...

ben elifin mailine gönderdim mail adresimi.sana zahmet olucak ama ondan mail adresimi alıp resimlerini gönderebilirmisin neverty?
1.ELİFİN MAİL ADRESİNE BENİM MAİLİMİ YOLLADIM. ORDAN ADRESİMİ ALIRSANIZ ONLINE OLDUĞIM SÜRECE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.
2.DÜN ALÇIM VE DİKİŞLERİM ALINDI TAM 1. HAFTA DOLDU. BENİM İLK CİDDEN NEFES ALIŞIMDI
İNANILMAZ RAHATLADI. AMA BURNUMUN İÇİNİ DİKİŞLERİ ALIRKEN CANIM YANDI TABİİ. O KADARCIK OLACAK TABİİ.
3.BURNUMUN ŞEKLİNE GELİNCE ALÇI ÇIKIP İÇİ TEMİZLENDİKDEN SONRA BANDAJ TAKILMADAN AYNAYA BAKMAK İSTEDİM.
!!!!!!!!! KENDİMİ GÖRDÜĞÜMDE DÜŞÜP BAYILACAKDIM.10 SN ANCAK BAKABİLMİŞİMDİR HERHALDE GÖZLERİM SANKİ BİRBİRİNE BİTİŞİL GİBİYDİ. KÖTÜ YA DA İYİ DİYEMEM
ÇÜNKÜ HALA ŞOKDAYIM AYNDAKİ BEN DEĞİLDİM SANKİ.İÇİM GEÇTİ HEMEN BANDAJI TAKDIRDIM.
YALNIZ GİTMEK ZORUNDA KALDIM BİRDE AKLIMA RESİM ÇEKMEK FİLAN GELMEDİ
OYÜZDEN YORUM YAPICAK KİMSEMDE YOK.
SÖZ BANDAJLARIM ÇIKAR ÇIKMAZ İNŞALLAH SONUÇ DA İYİ OLUR BEN DE SİZE ULAŞTIRIRIM RESMİMİ.
AMA SANIRIM YENİ BİR BEN VAR ARTIK VE ALIŞMAM ZAMAN ALICAK.
4.ALAKASI YOK AMA BU ALO REKLAMI DAHA NE KADAR DEVAMEDİCEK . HER SAYFA DEĞİŞTİRDİĞİMİZDE UĞRAŞIYORUZ(

bazı arkadaşlar KBB doktorlarından çok plastik cerrahlarını önermişler. ben KBB uzmanına oldum.eğer plastik cerraha olacaksanız kesinlikle KBB uzmanı ile de görüşün.çünkü sadece estetik görünüm için ameliyat masasına yatmayın.belki iç kısımda da bizlerin göremeyeceği ve sağlığımızı olumsuz etkiyelebilecek eğrilikler olabilir.bunlardan emin olmak ve ileride birde bunlardan dolayı ameliyat masasına yatmamak için bence KBB uzmanı ile de görüşün derim

birde ameliyat sonrası burun içinde kuruluk oluyorsa(kanama da oluyorsa) SİCC NASAL isminde burun menlendirisi önerdi doktorum.bende sauna sonrasında oluyor bu krem sayesinde bitti kuruluk.dudaklar için kullanılan nemlendiri dudak kremleri gibi bu da burun içi için...

sevgili arkadaşım çevremden deviasyon olduktan bir süre sonra tekrar aynı sorundan dolayı ameliyat olanları duydum. neden tekrarladığı hakkında bir bilgim yok maalesef. eğer plastik cerrahi uzmanına rinoplasti olacaksan deviasyon kontrolunden de geç derim. en azından emin olursun.

burnumun son hali bu
şutarafagitti

lütfen resme alıntı yapmadan yorum yazın..! a.s.

ay ay maşallah mükemmel olmuş burnun her geçen gün daha da güzel oluyor. yarın öğlen bende giriyorum ameliyata:a015:

geçmiş olsun matar'cım...sakın korkma , moralini hep yüksek tut..doktoruna güven,kendine güven..bundan sonra daha güzel bir burun ve nefese kavuşucağını hayal et..benim ameliyat öncesi ve sonrası hazırlıklarımın bile keyfi ayrıydı..hiç eziyet gibi gelmedi aksine cok eğlenmiştim..burnumdaki koca tampon ve dikişlerle kendimle dalga geçmek,insanları korkutmak bile ayrı bi keyifti..dualrım seninle tatlım , bomba gibi dön aramıza,bizde senin güzel burnuna yorumlar yazalım..
doktorun kim bu araada .. a.s.

teşekkür ederim cnm sizden aldığım gücle giriyorum ameliyata yoksa okadar cesaretli değilim sizleri görünce tüm gücümü alıyorum.dr uma sonsuz güveniyorum...rüyamda bile hiçbu kadar iyi nefes almamıştım diyorum rüyalarıma bile girdifisfisfisdr iskenderunda plastik cerrah op.dr atilla ersoy çok genç olmasına ragmen çok tecrübeli burun ameliyatlarında sonsuz güveniorum tek endişem beyaz tenli ve hassas cilde sahip olduğum için morarma çok olacak sanırım. yeni burunla aranıza tekrar bomba gibi dönecem:asigim:umarım hayal kırıklığına uğramam sonuç çok güzel olacağını ümit ediyorum dr um sonuç güzel olacak dedi :asigim:

Son düzenleme:
inşallah matarcım.morluklar için de ameliyattan çıkarçıkmaz soğuk kompleks uygulat.eğer hastane de yatacaksan bu konuda hemşireler devamlı uyarıyorlar.biraz bünye biraz da doktorun ameliyatta çok fazla uğraşması ile ilgili morarmalar. normalde vucudunda morarmalar normalden fazla oluyor ve uzun sürüyorsa ameliyatta da o şekilde olacaktır maalesef. ama söylediğim gibi en büyük yardımcıların buzlar:))

şimdiden geçmiş olsun...

demothy şu an burnunda hiç şişlik yok değil mi.
sabahları kalkınca şişlik olduğu yazılmıştı daha önce. böyle birşey sende de oluyor mu

selam arkadaslar,
ben ameliyat olali 3,5 hafta oldu,su an bi sorunum yok,sabahlari daha sis oluyo ama sonra iniyor ama yinede daha yeni sabir etmek lazim,
ameliyat olanlara gecmis olsun diyorum

demothycım senınde burnun cok hos olmus cmn..sende oncekı halını adresıme yollarmısın cnm?
bır an once karar vermem lazım çünkü

merhaba arkadaşlar ben geldim bu sabah hastaneden çıktım:dance:yalnız hep morluk içindeyim dayanamadım nete girmeden baya morardım ben dr bile şaşırdı bu kadar morarmama yalnız dr baya uğraşmış kemiklerle :çok üzgünüm: dün öğlen 1 e doğru girdim ameliyata 3:30 da çıktım ameliyathaneden hiç ağrım sızım olmadı bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim kendim için.sağolsun dr umda çok ilgilendi. gece bile evinden gelip kontrol etti.cuma günü tamponlar çekilecek şuan nefes almakta çok zorluk çekiyorum cumaya kadar nasıl dayanacam :bbo:hepinize çok teşekkür eddiyorum

canım benim öncelikle geçmiş olsun bende 2 gün önce oldum ameliyatımı 4 de girip 6 da çıktım ilk gün narkozun etkisiyle biraz zordu şu anda hiçbi agrım sızım yok ilk günde yoktu
sadece göz çevresinde oluşan şişliklerim var bide morarma benimde doktorum çok fazla olmaz demişti ama kemiklerin çok sağlammış dedi zor kırdık dedi:)yarın benimde tamponlar çıkacak umarım sonuçla güsel olur istedigimiz gibi bide benim sol gözüm daha çok şişti sağ gözümde çok fazla bişi yok heralde bi 10 gün sabretmemiz lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…