- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
İlk ameliyatımda sadece burnumun üstündeki kemer alındı bu yüzden altı kalınca genişce ve tombulcaydı ama kötü de değildi.bu arada bu formda hiç benim gibi üçün kez ameliyat olmayı düşünen yada olan varmı . Lütfen bana yazsınlar. Bir tek benmiyim? İkinci ameliyatı olmayı düşünenler yada olanlarda lütfen yazsınlar. Bir tek ameliyat olupda çok memnun olanlar burnum çok güzel oldu çok memnunum ,biblo gibi fındık gibi onlarda bana yazsınlar.Bana doktorlarını bide ameliyat resimlerini önden ve yandan (varsa ameliyattan önceki resimlerini yollarlarsa çok sevinirim.Bu arada ben üçüncü ameliyat için ikinci ameliyatımı yapan doktoru ,naci çeliği,barış çakırı, emre ilhanı düşünüyorum .Başka kimi düşünebilirim
merhaba deniz,
inşallah 3. ameliyatin istediğin gibi geçer, 1. ve 2. amelyatını kim yapmıştı?Sakıncası yoksa paylaşır mısın bizimle?
SEVGİLİ DENİZ,sevgili neverty burnunda nasıl bir kötülük var benim burnumun sol tarafı daha kalın geniş ve altta bide hala burnum hala birazalın ve geniş ben ikinci ameliyatı kalınlık genişlik için olmuştum burnum üstü ve altı tam uyumlu değildi ama kötü değildi, ikinci ameliyatı onun için olmuştum şu an gene kötü değil ama burnum tam istediğim gibi olmadı buda baya moralimi bozuyor bu yüzden ikinci ameliyatı düşünüyorum
KULAK PAMUĞU İLE TERRAMYCİN 'İ TAMPON ÇIKDIKDAN SONRA GÜNDE BİR KEZNevertry kreme başladık demişsin hangi kremi nasıl kullanıyorsun?
KULAK PAMUĞU İLE TERRAMYCİN 'İ TAMPON ÇIKDIKDAN SONRA GÜNDE BİR KEZ
(ALÇI ÇIKANA KADAR 3 GÜN YANİ) KULLANDIM
BİRDE GÜNDE 4 KEZ 2'ŞER DAMLA OLMAK ÜZERE DENİZ SUYU BURUN SPREYİ VERDİ DOKTOR.
DENİZ SPREYİNE ŞİMDİ DEVAM EDİYORUM
ALÇILARIMDA DÜN ÇIKTI ARTIK BANDAJLIYIM VE ALLAHA ŞÜKÜR.
RAHAT NEFES ALIYORUM
1.ELİFİN MAİL ADRESİNE BENİM MAİLİMİ YOLLADIM. ORDAN ADRESİMİ ALIRSANIZ ONLINE OLDUĞIM SÜRECE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.ben elifin mailine gönderdim mail adresimi.sana zahmet olucak ama ondan mail adresimi alıp resimlerini gönderebilirmisin neverty?
Arkadaşlar,
ben de burun estetiği olcam bu yaz inşş.
Benim çok nefes alma gibi bir problemim yok.Sadece estetik amaçlı ama burnumun sol tarafında bir kemik var burun kıkırdaklarım biraz egri ama doktırum bana deviasyon yapmıyacak sanırım sadece estetik olucam şuanda nefes alma problemim de yok ama şimdi kafama takıldı ilerde boyle bir problem çıkar mıı acaba?
merhaba arkadaşlar ben geldim bu sabah hastaneden çıktım:dance:yalnız hep morluk içindeyim dayanamadım nete girmeden baya morardım ben dr bile şaşırdı bu kadar morarmama yalnız dr baya uğraşmış kemiklerle :çok üzgünüm: dün öğlen 1 e doğru girdim ameliyata 3:30 da çıktım ameliyathaneden hiç ağrım sızım olmadı bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim kendim için.sağolsun dr umda çok ilgilendi. gece bile evinden gelip kontrol etti.cuma günü tamponlar çekilecek şuan nefes almakta çok zorluk çekiyorum cumaya kadar nasıl dayanacam :bbo:hepinize çok teşekkür eddiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?