Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bence burnun güzel olmuş cnm , gayet normal ve doğal görünüyor
doktorun kimdi, öğrenebilir miyim?

ben de yıllar önce onur erola'a yaptırmıştım burnumu..15. günün sonunda arkadaşlarımla dışarı bile çıktım morluk şişik kalmamıştı ve çok memnunum çok doğal duruyor. kesinlikle tavsiye ederim

kızlar benim doktor o kadar relax bi adam ki sadece sıcakta fazla durma burnuna darbe alma ve gözlük takma dedi .. başka istediğin herşeyi yap korkmadan dedi.. ben şunu yapsam bunu yapsam diye durmadan soruyorum hepsine tabi tabi deyip duruyo..ilk ameliyat olduğumda da zaten "kalk ne yatıyorsun hasta gibi " demişti. dün alçılarımı aldı masaj yapıcak mıyım dedim "yooo ne gerek var ki" dedi .. "o uydurma bi yöntem" dedi allam gül gül öldüm .. size resimlerimi atıcam inş.

Bence masaj icin ''uydurma yontem'' tabirini yapmis olmasi doktorunuzun biraz gaz ve rahat bir kisiligi oldugunun gostergesi zira duzenli yapilan masajin bilhassa odem atmada cok ise yaradigini dusunuyorum, ha sen hastana uygulatirsin uygulatmazsin o ayri senin bilecegin is.. Meslektaslarini, ozellikle artik kabullenilmis bazi tekniklerini elestiren doktorlara sinir oluyorum.. Burnumuz hayirli olsun ben de alciyi aldircam gun sayiyorum :1ninca:

Kızlar, teşekkür ederim, yorumlarınızı okuyunca rahatladım biraz. Alçının alınmasını bekliyorum sabırsızlıkla :)
Tuşcuk, burdaki 2. gün resmi hiçbişey değil, 1. gün resmine ben bile bakarken korkuyorum. Buraya koyamadım kimsenin ödünü patlatmayayım diye. Kendimi öyle gördüğümde 1 yılda ancak iyileşirim ben diyordum ama o kadar çabuk geçti ki morluklar herkes şaşırdı. Öyle ağrı, sızı, acı vs.olmuyor. Ama görüntü berbat tabi.
Ameliyattan çıktıktan sonra da gayet iyiydim akşama kadar. Bi sürü telefon konuşması filan yaptım. Keyfim yerindeydi. Ama akşam kollarımda bi uyuşma başladı. Sanki kan gitmiyor gibi bi uyuşukluk. Bütün gece sürdü. Barış Bey de sebebini anlayamadı. Hareketsiz yatmaktan olabilir dedi. Ertesi sabah geçmişti. Yani böyle birşey olursa panik yapmayın, o da geçici birşey.

Canım senin doktor da Barış Çakır mı yoksa? Ay Barış Bey de çok relax. Ben ne yapıp ne yapmamam gerektiğini internetten okuduklarımla öğreniyorum. Hiçbir uyarıda bulunmadı bana. Ne gözlük takmaktan, ne güneşe çıkmaktan, ne nasıl banyo yapacağımdan, ne de burnumu nasıl temizleyeceğimden bahsetmedi.

Mariposa sen de mi alcilari bekliyosun ??? Ben deeeee :)) Umarim bu tatli bekleyisimiz hakkimizda en hayirli sekilde sonuclanir sositososito

İnşallah canım. Sen ne zaman çıkartıyorsun alçıyı? Hangi doktordu?
Ya bi de bişey sorcam. Tamponlar alındıktan sonra 2 gün rahat nefes aldım. Sonra tıkandı burnum, şu an zor nefes alıyorum. İçerideki yaralar kabuk oluyor ve delikleri tıkıyor galiba. Senin durumun nasıl?

Canım, ben de kapalı oldum ama yine de baya şişlik oldu. Ama hızla indiler. 3. gün birden davul gibi oldu yüzüm. Sonra o şişlikler günden güne aşağılara doğru iniyor.Ta ki bademciklerinin hizasına kadar. Bi ara kare şeklinde bir suratım olmuştu :) Bugün 8. gün. Yüzümde çok çok az şişlik kaldı. Burun hala şiş tabi.

Ben 12. günde işe başlayacağım. O güne kadar çok az morluk kalacak gözlerimde.
Sen açık mı olacaksın ameliyatı?

Canim tamponlar benim dun alindi, ama hemen tikaniklik ve surekli sumkurme istegi falan var.. Hep agizdan nefes aliyorum ayrica yutkunurken de burnumdan viyk diye ses cikiyo hep elimde mendil akinti oluyo cunku :gitme: Bunlarin yani sira tat da alamiyorum ama arastirdim bunlarin hepsi normalmis doktor 2 gun sonra kulak temizleme cubuguyla icini temizleyeceksin dedi bepanthen krem verdi onunla bu 2 gun icerisinde olusan kabuklari temizleyecekmisim, doktorum Veli Aslan ve Yavuz Bac, Veli Bey plastik cerrah, Yavuz Bey ise kbb uzmani. Bogazici tip merkezinde oldum ameliyati. Suratimda 4 kilo yuk tasiyomusum gibi ama alistim artik :)) Alcilari haftaya carsamba aldircam bakalim :1ninca: yavas yavas heyecanlanmaya basladim galiba :bbo: En zor kisimlari atlattik artik bundan sonra darisi olmayanlarin basina :))

Geçmiş olsun canım.
Biraz eziyetli, sıkıntılı bi iş ama sonu güzel olacaksa değer. İsteyen ve imkanı olan herkes kimseyi dinlemeden yaptırsın, fındık burunlara kavuşsun :)
Bana sadece Sterimar diye bir burun speyi verdi doktor.O da kabuk oluşmasını engellemiyor, yumuşatmıyor da. Pzt. günü gittiğimde doktora soracağım nasıl temizleyeceğimi.
Bir de alçının altı kaşınıyor bazen, çıldırtıyor beni.Koparıp atmak istiyorum alçıyı :)

O burun spreyinden ben de mi alsam acaba.. Bana da iste bepanthen verdi kulak cubuguyla temizleyecekmisim.. Okyanus suyuna sicak bakmiyor, belli bir seyiri var iyilesme surecinin ve bunlar olacak seyler dedi yani ne arnica krem morartiyi alirmis ne de okyanus suyu hizla yaralari gecirirmis.. Ne sacma doktorlarimizin birsey dememesi.. Bana da gunese cikma falan denmedi, gunese ciksam basima bisi gelse goturdum parayi tazminattan desenize buyrunnnnnnnnn nasilsa biliyoruz diye bu yaklasim yanlis bence de

slm kızlar ben yenıyım sıtede ben dün amelıyat oldum burnumda hem devıasyon vardı hemde kemıgımı torpuletıp bıraz etlıce olan burun ucumu ıncelttırdım amelıyatım 2 saat surdu hatta ılk cıktıgımda cok ıyıydım dun gece hastanede kalıp bugun geldım eve fakat sorun su kı burnum cok tıklalıbenı rahatsız edıo acaba ıcındekı o kanın kabuk baglamasımı burnum tıklaı oldugundan nefes de alamıyorum kokuda sızce gecıcı bır durummu coook korkuyorum yardım edınnn...

Ben olali 5 gun oldu, benim burnum tikali otesi dun tamponlarim alindi ve 2 gun sonra bepanthen surcekmisim kulak temizleme cubuguyla, o 2 gun icinde olusan kabuklari alcakmisim yasadigimiz hersey normal korkmayin :))) tat falan da alamiyorum agizdan nefes almaktan fenalik geldi akannehir

10. gün önce bende burun ameliyatı oldum. bugün alçım alındı ve burnum hoşuma gitti şişlik olmasına rağmen ilk gün acı çektim onun dışında pek ağrım olmadı.

canım ama benımkınde tampon yok yanı gerek duymadı doktorum bır arkadasım daha olmustu ama sag burun delıgı amelıyattan sonra tıkanık kaldı bende oyle olacak dı korkuyorum..su okyanus suyu dıe bısı varmıs ıyı gelıo dıolar bakalım yarın ondan alacam off persembe gunu alcım alınacak cok heyecanlıyım bazen dıyorum acaba hıc mı yaptırmasaydım ya daha kotu olursa dıe bu 1 hafta nasıl gececek bılmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…