bandajların olmasına rağmen belli güzel bişey çıkıcağı bence boşuna kuruntu yapıyosunyerimseniben
Geçtiğimiz Cuma günü ameliyatımı oldum kızlar. Bugün 6 gün.
Ben anesteziye ne kadar dayanıklıyım, değilim bunu anlamak için bir test yapılmalı diye düşünüyordum ama çoğu doktor bunu yapmıyormuş zaten. Sadece ameliyata girmeden 1 saat önce bir anestezi doktoru geliyor, yaşını, boyunu, kilonu, vs. soruyor. Hatta kaç günde bir banyo yaparsın, kaç günde bir dişlerini fırçalarsın gibi sorular da soruyor hemşireler :) Bunları soracaklarına diğer testi yapsalar daha iyi olur diye düşünüyorum. Bazı insanların genel anesteziye allerjisi oluyormuş ve ölüm tehlikesi varmış. Ameliyattan önce aldıkları 1 tüp kanla bunu anlayabiliyorlar mı bilemiyorum.
Neyse ki ameliyatı oldum ve şimdi gayet iyiyim. Ancak yeni burnumun şekliyle ilgili çok endişeliyim. Yapılan tasarıma pek benzemedi sanki. Normalde ameliyatı takip eden ilk günlerde fazla dik oluyor ve daha sonra yavaşça iniyormuş. Fakat bende böyle bir durum söz konusu değil, hatta sol taraftan bakıldığında burun ucum aşağı doğru sarkık duruyor. Ama sağ taraftan bakılınca normal görünüyor. Bu durumun şişliklerle de ilgisi yok gibi geliyor bana.
Albüme fotoğraflarımı ekledim, herkese açık. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Umarım revizyon ameliyatı olmak zorunda kalmam
Gercekten mi.. Vallahi nisanlim beni oyle gorse gercekten bana kuser niye boyle bisiy yaptirdin kendine diye yaa :S NAsi olcak o is oyle kazadan cikmis gibi ise de gidilmez ki... Acik mi oldun sen burun ameliyatini yoksa kapali mi? Sanki kapalilar bu kadar sismiyor gibi?[/Q
slm cnm
evet nişanlın o halde görse walla küser bizimkiler acımaktan bi hal oldu .:)) bi hafta bugün sadece gözaltlarında hafif morluk war birazdan çıkıcam dışarı .. yani işe de gidilebilir iama bi hafta beklemek lazım..ben açık ameliyat yaptırdım kapalısı kurtarmazdı çünkü :)) pazartesi doktordan resimlerimi alıp atem buraya da bi bakın iki burun arasında 7 benzerliği bulabilen olursa ameliyatının parası benden...
vereliniortak
kızlar benim doktor o kadar relax bi adam ki sadece sıcakta fazla durma burnuna darbe alma ve gözlük takma dedi .. başka istediğin herşeyi yap korkmadan dedi.. ben şunu yapsam bunu yapsam diye durmadan soruyorum hepsine tabi tabi deyip duruyo..ilk ameliyat olduğumda da zaten "kalk ne yatıyorsun hasta gibi " demişti. dün alçılarımı aldı masaj yapıcak mıyım dedim "yooo ne gerek var ki" dedi .. "o uydurma bi yöntem" dedi allam gül gül öldüm .. size resimlerimi atıcam inş.
kızlar benim doktor o kadar relax bi adam ki sadece sıcakta fazla durma burnuna darbe alma ve gözlük takma dedi .. başka istediğin herşeyi yap korkmadan dedi.. ben şunu yapsam bunu yapsam diye durmadan soruyorum hepsine tabi tabi deyip duruyo..ilk ameliyat olduğumda da zaten "kalk ne yatıyorsun hasta gibi " demişti. dün alçılarımı aldı masaj yapıcak mıyım dedim "yooo ne gerek var ki" dedi .. "o uydurma bi yöntem" dedi allam gül gül öldüm .. size resimlerimi atıcam inş.
Mariposa sen de mi alcilari bekliyosun ??? Ben deeeee :)) Umarim bu tatli bekleyisimiz hakkimizda en hayirli sekilde sonuclanir sositososito
bence burnun güzel olmuş cnm , gayet normal ve doğal görünüyor
doktorun kimdi, öğrenebilir miyim?
Gercekten mi.. Vallahi nisanlim beni oyle gorse gercekten bana kuser niye boyle bisiy yaptirdin kendine diye yaa :S NAsi olcak o is oyle kazadan cikmis gibi ise de gidilmez ki... Acik mi oldun sen burun ameliyatini yoksa kapali mi? Sanki kapalilar bu kadar sismiyor gibi?
Canim tamponlar benim dun alindi, ama hemen tikaniklik ve surekli sumkurme istegi falan var.. Hep agizdan nefes aliyorum ayrica yutkunurken de burnumdan viyk diye ses cikiyo hep elimde mendil akinti oluyo cunku :gitme: Bunlarin yani sira tat da alamiyorum ama arastirdim bunlarin hepsi normalmis doktor 2 gun sonra kulak temizleme cubuguyla icini temizleyeceksin dedi bepanthen krem verdi onunla bu 2 gun icerisinde olusan kabuklari temizleyecekmisim, doktorum Veli Aslan ve Yavuz Bac, Veli Bey plastik cerrah, Yavuz Bey ise kbb uzmani. Bogazici tip merkezinde oldum ameliyati. Suratimda 4 kilo yuk tasiyomusum gibi ama alistim artik :)) Alcilari haftaya carsamba aldircam bakalim :1ninca: yavas yavas heyecanlanmaya basladim galiba :bbo: En zor kisimlari atlattik artik bundan sonra darisi olmayanlarin basina :))
Ne güzel... :))
Umarım bende böyle senin gibi gülerek anlatabilirim cnm... :)
Çok geçmiş olsun...
Ben olali 5 gun oldu, benim burnum tikali otesi dun tamponlarim alindi ve 2 gun sonra bepanthen surcekmisim kulak temizleme cubuguyla, o 2 gun icinde olusan kabuklari alcakmisim yasadigimiz hersey normal korkmayin :))) tat falan da alamiyorum agizdan nefes almaktan fenalik geldi akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?