Canım senin doktor da Barış Çakır mı yoksa? Ay Barış Bey de çok relax. Ben ne yapıp ne yapmamam gerektiğini internetten okuduklarımla öğreniyorum. Hiçbir uyarıda bulunmadı bana. Ne gözlük takmaktan, ne güneşe çıkmaktan, ne nasıl banyo yapacağımdan, ne de burnumu nasıl temizleyeceğimden bahsetmedi.
İnşallah canım. Sen ne zaman çıkartıyorsun alçıyı? Hangi doktordu?
Ya bi de bişey sorcam. Tamponlar alındıktan sonra 2 gün rahat nefes aldım. Sonra tıkandı burnum, şu an zor nefes alıyorum. İçerideki yaralar kabuk oluyor ve delikleri tıkıyor galiba. Senin durumun nasıl?
Ben olali 5 gun oldu, benim burnum tikali otesi dun tamponlarim alindi ve 2 gun sonra bepanthen surcekmisim kulak temizleme cubuguyla, o 2 gun icinde olusan kabuklari alcakmisim yasadigimiz hersey normal korkmayin :))) tat falan da alamiyorum agizdan nefes almaktan fenalik geldi akannehir
10. gün önce bende burun ameliyatı oldum. bugün alçım alındı ve burnum hoşuma gitti şişlik olmasına rağmen ilk gün acı çektim onun dışında pek ağrım olmadı.
canımm bende orduda oldum amelıyat daha dun oldum bugun 2. gunum senınkı nasıl gectı ve kıme yaptırdın burun tıkanıklıgı oluomu nasıl hıssedıyorsun
slm cnm ben bugün eczaneye gittim bepanteni burnuna süremezsin dedi eczacı ya bana almadım bende ..sana doktor dedi ha
Gercekten mi.. Vallahi nisanlim beni oyle gorse gercekten bana kuser niye boyle bisiy yaptirdin kendine diye yaa :S NAsi olcak o is oyle kazadan cikmis gibi ise de gidilmez ki... Acik mi oldun sen burun ameliyatini yoksa kapali mi? Sanki kapalilar bu kadar sismiyor gibi?[/Q
slm cnm
evet nişanlın o halde görse walla küser bizimkiler acımaktan bi hal oldu .:)) bi hafta bugün sadece gözaltlarında hafif morluk war birazdan çıkıcam dışarı .. yani işe de gidilebilir iama bi hafta beklemek lazım..ben açık ameliyat yaptırdım kapalısı kurtarmazdı çünkü :)) pazartesi doktordan resimlerimi alıp atem buraya da bi bakın iki burun arasında 7 benzerliği bulabilen olursa ameliyatının parası benden...
vereliniortak
CNm muttlaka resimlerini yolla... Benim 1 hafta izin alabilmem imkansiz isyerinden. Cirkinlik bi yana, calisabilecek durumda olunuyor mu? Yani konusup is yapabilir ve bilgisayara bakabilirsem o da yeter bana. Kapali ameliyatlarda bu kadar sismiyor sanirim.
Yok tatlim, ben de kapali olacagim. Baris Cakira
Ya kizlar ameliyat olanlar foto koysun lutfen yaaaaCok korktum sis yuzleri gorunce. Herkes boyle mi olucak? Calisamazsam cok kotu olur, inanilmaz yogun bir insanim ben. Max. cuma ameliyat olup izin alip, haftasonu da dinlenirim. Daha fazlasi imkansiz yani.:tomato:
Ustelik nisanlim aci cektigimi farkederse, cok fena kavga edebiliriz :) Etrafimdaki kimse boyle bi durumda manevi destek olmaz bana, cunku istemiyorlar yaptirmami uffffff[/QUOT
cuma ameliyat olup pazartesi çalışmayı mı düşünüyorsun ?ohaoldumsmile bir daha düşün derim çünkü ben de ameliyat oldum. 1 hafta dışarıya çıkamadım. yüzüm çok şişti. zaten insan kendini iyi hissetmiyor gerek anestezi gerekse antibiyotiğin etkisiyle hep uyumak istiyorsun, halsiz kalıyorsun.bence sen en az 1 hafta izin almaya çalış
bende eluard ve picolatla aynı doktora oldum. dün oldum bu sabah eve geldim. acayip şiştim ve gözlerim simsiyah oldu, morarmadı yani kapkara oldu. burnum felaket tıkalı...beden olarak ayaktayım , kendime çay ve kahvaltı hazırladım. ama başım arıyor..fotograflari koydum kizlar, kusura bakmayin pek icacici seyler degil ama merak edenlere ve yakin zamanda olacak olanlara yardim etmek adina koymanin faydasi var. benim ameliyatim da kapaliydi, ben fazla sistim morardim vs.ameliyattan sonra doktorum da beni o halde gorunce sasirmisti ama ayni doktora ameliyatn olan pikolat arkadasimizda hic bu tarz morluklar olmadi, hatta fotograflarindan gordugum kadariyla pek sislik de olmamis. yani tamamen bunyenizin tepkisi, umuyorum ki cok rahat gecer ve benim gibi avatara donusmezsiniz :)))
lütfen bana burnumu nefes almak için nasıl açarım anlatın. kulak çubuğu ile görünen pıhtıları aldım. ama taaaa borunun ilerileri tıkalı...lütfen yardım edin . 2 gündür 1 saat uyumadım. burnum hala kanıyor. biraz açılsa uyumak istiyorum. zormuş.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?