Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ohh süper o zaman cok sevındım cunku gercekten zor bır durumdayım cunku aynı anda kylagımdanda amelıyat oldum sımdı 2 taraftanda basınc olunca cıldırcak gıbı oluodum yarın ılk iş okyanus suyu almak:):)

yok cnm benimki relax değil o zaman seninki betermiş ya .. ben burda okuyorum alçısını benim kadar erken aldıran yok alçıdan sonra bant takanlar war o bende yok ayrıca masaj konusu" bana bırak uyduruk şeyleri" dedi yaa.. değilse bana diğer bikaç şeyi söledi .. şanslılardanmışım :)

ben alçıları aldırdım nefes alamıyorum hala .. bi ara almıştım ama tıkandım yine klimalı ortamlar daha beter yapıo .. sana doktorun okyanus suyu vermedi mi ya burnun perişan olur onla açıcaksın eğer yara warsa ki öle diyorsun burun içine sürülen mentollu kremler var onlardan alıcan yavaş yavaş açılacak burnun hem de şişin inecek (yani doktorum öle diyodu ) bende işe yaradı .. en zoru nefessiz kalmak ama havadaki nemde tıkıyor .. geçmiş olsun cnm kib

slm cnm ben bugün eczaneye gittim bepanteni burnuna süremezsin dedi eczacı ya bana almadım bende ..sana doktor dedi ha

canımm bende orduda oldum amelıyat daha dun oldum bugun 2. gunum senınkı nasıl gectı ve kıme yaptırdın burun tıkanıklıgı oluomu nasıl hıssedıyorsun

Cnm öncelikle çok geçmiş olsun.Sen hangi doktora oldun ameliyatı _?
Ben henüz ameliyat olmadım.6 Eylül'de olacağım Allah izin verirse.
Ameliyat sonrası ağrın falan çok oluyor mu_?Umarım istediğin gibi bir burna kavuşursun cnm... :))

Yok tatlim, ben de kapali olacagim. Baris Cakira

Ya kizlar ameliyat olanlar foto koysun lutfen yaaaa Cok korktum sis yuzleri gorunce. Herkes boyle mi olucak? Calisamazsam cok kotu olur, inanilmaz yogun bir insanim ben. Max. cuma ameliyat olup izin alip, haftasonu da dinlenirim. Daha fazlasi imkansiz yani.:tomato:

Ustelik nisanlim aci cektigimi farkederse, cok fena kavga edebiliriz :) Etrafimdaki kimse boyle bi durumda manevi destek olmaz bana, cunku istemiyorlar yaptirmami uffffff

Son düzenleme:

Aynen katiliyorum, foto koyun demissin de, korku filmi izler gibi olursun valla dogru soyluyor 4 gun kafadan iptalsin zaten ama bazi insanlarin da maasallahi var yani ameliyat olduktan sonra gayet dincler..ki ben de oyle olacak saniyordum sudan cikmis baliga dondum ruh hali olarak :)) yapilan mudahaleye ve bunyeye gore degisiyor bence aceleye getirirsen beraberinde aksilikler de gelir..

arkadaslar bu kadar kisa sure icinde toparlanmak benim icin bir hayaldi ama bu isin bunyeden bunyeye degistigi de bir gercek ama yine de 1 hafta cok kisa bir sure. ben sizin icin fotograf koyabilirim ameliyattan sureci ve iki hafta osnrasi seklinde, iki hafta sonra bile benim morluklarim bitmemisti, arkadas olarak ekleyip gorebilirsiniz fotograflari

fotograflari koydum kizlar, kusura bakmayin pek icacici seyler degil ama merak edenlere ve yakin zamanda olacak olanlara yardim etmek adina koymanin faydasi var. benim ameliyatim da kapaliydi, ben fazla sistim morardim vs.ameliyattan sonra doktorum da beni o halde gorunce sasirmisti ama ayni doktora ameliyatn olan pikolat arkadasimizda hic bu tarz morluklar olmadi, hatta fotograflarindan gordugum kadariyla pek sislik de olmamis. yani tamamen bunyenizin tepkisi, umuyorum ki cok rahat gecer ve benim gibi avatara donusmezsiniz :)))

Son düzenleme:
bende eluard ve picolatla aynı doktora oldum. dün oldum bu sabah eve geldim. acayip şiştim ve gözlerim simsiyah oldu, morarmadı yani kapkara oldu. burnum felaket tıkalı...beden olarak ayaktayım , kendime çay ve kahvaltı hazırladım. ama başım arıyor..

lütfen bana burnumu nefes almak için nasıl açarım anlatın. kulak çubuğu ile görünen pıhtıları aldım. ama taaaa borunun ilerileri tıkalı...lütfen yardım edin . 2 gündür 1 saat uyumadım. burnum hala kanıyor. biraz açılsa uyumak istiyorum. zormuş.......

canım onlara henüz bişey yapamazsın sakın çok kurcalama burnunu daha çok yeni. Ağzını açıp o şekilde nefes alıcaksın başka yolu yok. Okyanus suyu biraz rahatlatır ondan sık ve peçeteyle çok hafif sil geçicek bunlar merak etme. Çok geçmiş olsun a.s.

ecemel gecmis olsun, bir sadullah karun burnu daha mi geliyor yani :)
daha 2 gunlukmus neden telas ediyorsun bu kadar :) hic merak etme burnun tikali olacak cok normal, ben de nefes alamadim burnumdan o surecte, agzindan alacaksin, buna alisik degilsen cok zor gelir eminim, ben yillardir agzimdan nefes aldigim icin zorluk cekmedim o surecte.ama icin rahat olsun ben yedigimden tat bile alamadim 1 hafta boyunca :)

14 Temmuzda Ege Ünv de Raşit Midilliye ameliyat oldum. Estetik değildi daha önce geçirdiğim bir trafik kazasında burnum kırılmıştı ve et vardı. Harika bir ekipti doktorumda çok ilgilendi ve çok güzel geçti ameliyatım. Havalar sıcak olduğundan yapışma olmasın diye bir hafta splitlerle kaldı burnum.Çok azda olsa nefes alabiliyorsunuz.2. Gün burnum şişti ama sonra inmeye başladı.Doktorum tavsiyesi üzerine sürekli dondurma yedim ve soğuk içecekler tükettim cidden iyi geldi. Koku alamadım ama yemek yiyebiliyordum tabi normal bir insan gibi değil ama iyiydi. Genelde yatıyordum ,gezince çok yoruluyordum. Şu an çok az şişlik var bol bol burnuma tuzlu su çektim ve çok iyi geldi...
İyi ki olmuşum diyorum çünkü daha önce burnum sanki tamponlu gibiydi rahat rahat nefes alabiliyorum ve gece ağzım kapalı yatıyorum...
Yazın ameliyat olacaksanız gece yatarken ağzınıza nemli bir bez koyun cidden ağız kuruluğunu azaltıyor bu sayede uyuyabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…