acil yardimlarinizi bekliyorum sizdede boyle bisey yasandimi??
burun ameliyati olali 1 sene oldu ve hala burnumu hissetmiyorum, drum bunun normal olmadigini soyledi simdiye kadar hissetmem gerekirmis..
siskinlikte biraz var onun icinde igne vurdu 2 aya kadar gecmesi gerekirmis, burnumun sekli guzel olmadigindan dolayi 2. bir ameliyat gereke bilirmis dr oyle dedi([/Q
şeklini değiştiriyorlar 2. ameliyatla ona da revizyon diyorlar ama seninki daha değişik bi durum valla ilk defa duydum geçmiş olsun
ayca52 canım ben özel umut hastanesinde hakan korkmaza oldum valla ılk gun hıc sıslık morluk olmadı ama 2. gun keske olmasaymısım dedım cunku burnum cok tıkandı bugun hala tıkalı ama sankı yavas yavas acılıo seklını de cok merak edıyorum benım burnum zaten duzgundu ama devıasyon ıcın hazır amleıyat olmusken azıcık bırseyler yaptırayım dedım sen kıme olcaksın?
Cnm bende Özel Medical Park Hastanesinde Hilal Kurul'a ameliyat olacağım. Benimde ameliyattan sonra en korktuğum nokta nefes alamamak.Umarım fazla uzun sürmez bu problem.Ne zaman sonra rahat nefes alınmaya başlanıyor_?
Sana tekrar çok geçmiş olsun.Hayırlısıyla bende bir atlatsaydım.Çok sıkıntı ediyorum kendime...
Yok tatlim, ben de kapali olacagim. Baris Cakira
Ya kizlar ameliyat olanlar foto koysun lutfen yaaaaCok korktum sis yuzleri gorunce. Herkes boyle mi olucak? Calisamazsam cok kotu olur, inanilmaz yogun bir insanim ben. Max. cuma ameliyat olup izin alip, haftasonu da dinlenirim. Daha fazlasi imkansiz yani.:tomato:
Ustelik nisanlim aci cektigimi farkederse, cok fena kavga edebiliriz :) Etrafimdaki kimse boyle bi durumda manevi destek olmaz bana, cunku istemiyorlar yaptirmami uffffff[/QUOT
cuma ameliyat olup pazartesi çalışmayı mı düşünüyorsun ?ohaoldumsmile bir daha düşün derim çünkü ben de ameliyat oldum. 1 hafta dışarıya çıkamadım. yüzüm çok şişti. zaten insan kendini iyi hissetmiyor gerek anestezi gerekse antibiyotiğin etkisiyle hep uyumak istiyorsun, halsiz kalıyorsun.bence sen en az 1 hafta izin almaya çalış
Amaninn,,, Olene kadar ameliyat olamam anlamina geliyor bu!En azindan evden calismayi deneyebilirim belki... Cunku insan icine cok cikmam gerekiyor.
Ama kizlar, ben etrafta bi dunya burnu alcida insan goruyorum. Ilk 10 gun icerisinde olduklari anlamina gelmiyor mu bu? Cok igrenc degil gibi sanki? Hakkaten korku filmi mi ya? Calisamaz miyim pufboshayallersmile
Amaninn,,, Olene kadar ameliyat olamam anlamina geliyor bu!En azindan evden calismayi deneyebilirim belki... Cunku insan icine cok cikmam gerekiyor.
Ama kizlar, ben etrafta bi dunya burnu alcida insan goruyorum. Ilk 10 gun icerisinde olduklari anlamina gelmiyor mu bu? Cok igrenc degil gibi sanki? Hakkaten korku filmi mi ya? Calisamaz miyim pufboshayallersmile
Tuscuk, bu kisiden kisiye o kadar degisiyor ki. Senin bunyenin nasil tepki verecegini doktor dahil kimse bilemez. Cok etkilenirsen de 10 gun icinde beden olarak ayakta olursun ama yuzun tam iyilesmemis olur, umarim sen fazla etkilenmezsin. Hangi doktora olacaksin?
arkadaşlar a önce yakup avşar ın sekreterı ıle goruştüm ilk kez ameliyat olucaklar için fiyat 9.000 v e9.500 tl den başlıyormuş ve daha yukarı doğru cıkıyorr valla umudum kırıldıı coook üzüldüm bu arada ben kocaeli deyim varmı tavsiye ediceenz bir dr???
Kocaeli tip merkeziydi sanirim bir arkadas olmustu cok da yakismisti burnu, nicki freegirl986 doktorun ismi de levent aydar hatta su an online arkadasim duy sesimiziiiii :))) umarim yanilmiyorumdur hatirladiklarim konusunda
Kocaeli tip merkeziydi sanirim bir arkadas olmustu cok da yakismisti burnu, nicki freegirl986 doktorun ismi de levent aydar hatta su an online arkadasim duy sesimiziiiii :))) umarim yanilmiyorumdur hatirladiklarim konusunda
canım ben blackangel3 sıfremı unuttum galıba kendımden gıremedım benım bugun 4. gunum daha rahatım umarım senınkıde kolay gecer hılalı duydum ama yaptıranı hıc duymadım sormak ıstedıgın bısı varsa ben sana numaramı yollayım ozelden yardımcı olmak ısterım opuyorum canım
Yasminc , 9 gunluk bir burun icin gayet hos hem de sisik az gibi, gule gule kullan hayirli olsuuun :))
teşekkür ederim doktor bile şişimin olmamasına şaşırmıştı :) inşallah herkes memnun kalır ameliyatlarından asıl burnumun eski şeklini görünce beni anlıcaksınız :))
Teşekkür ederim cnm.
Ben o hastanede çalıştığım için ister istemez tanık oluyorum.Hastane personeli de dahil olmak üzere çok hastası oluyor ve nerdeyse hepsi de burun için ameliyat oluyor.
Dediğim gibi tek korkum ameliyattan sonra nefes alma probleminin uzun sürmesi ve şu baş belası tamponlar... mafoldumben
yaa kızlar bu şişlikler ne zaman inio cıldırcambıde alcı gıbı sey varya o alınınca yuk hafıflıomu sankı suratımda 5 kılo tasıo gıbıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?