Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ayca52 canım ben özel umut hastanesinde hakan korkmaza oldum valla ılk gun hıc sıslık morluk olmadı ama 2. gun keske olmasaymısım dedım cunku burnum cok tıkandı bugun hala tıkalı ama sankı yavas yavas acılıo seklını de cok merak edıyorum benım burnum zaten duzgundu ama devıasyon ıcın hazır amleıyat olmusken azıcık bırseyler yaptırayım dedım sen kıme olcaksın?

acil yardimlarinizi bekliyorum sizdede boyle bisey yasandimi??
burun ameliyati olali 1 sene oldu ve hala burnumu hissetmiyorum, drum bunun normal olmadigini soyledi simdiye kadar hissetmem gerekirmis..
siskinlikte biraz var onun icinde igne vurdu 2 aya kadar gecmesi gerekirmis, burnumun sekli guzel olmadigindan dolayi 2. bir ameliyat gereke bilirmis dr oyle dedi(

kızlar bi resim ekledim ama şişim şuan nasıl bi görüntü olacak sonra bilmiyorum ameliyat olalı bugün 9 gün ... inşallah güzel olur .. size çok çikin gelebilir bu burun ama yarın eklicem eski burnumun resimlerini o zaman prenseslere benzediimi söliceksiniz aklinialirimsmile resim eklemek epey zormuş buraya çok uğraştırdı kırpa kırpa bi burnum kaldı resimde :)

Cnm bende Özel Medical Park Hastanesinde Hilal Kurul'a ameliyat olacağım. Benimde ameliyattan sonra en korktuğum nokta nefes alamamak.Umarım fazla uzun sürmez bu problem.Ne zaman sonra rahat nefes alınmaya başlanıyor_?

Sana tekrar çok geçmiş olsun.Hayırlısıyla bende bir atlatsaydım.Çok sıkıntı ediyorum kendime...

canım ben blackangel3 sıfremı unuttum galıba kendımden gıremedım benım bugun 4. gunum daha rahatım umarım senınkıde kolay gecer hılalı duydum ama yaptıranı hıc duymadım sormak ıstedıgın bısı varsa ben sana numaramı yollayım ozelden yardımcı olmak ısterım opuyorum canım

arkadaşlar a önce yakup avşar ın sekreterı ıle goruştüm ilk kez ameliyat olucaklar için fiyat 9.000 v e9.500 tl den başlıyormuş ve daha yukarı doğru cıkıyorr valla umudum kırıldıı coook üzüldüm bu arada ben kocaeli deyim varmı tavsiye ediceenz bir dr???

yakup avsar'in fiyatlari gercekten cok ucuk ama hastalari hep memnundur, verilen paraya degiyordur mutlaka. ama illaki yakup avsar diye de takintili olmamak gerekiyor, cok yetenekli ve uygun fiyatli bircok doktor var, emre ilhan, baris cakir, sadullah karun, serhat tuncer, naci celik, veli aslan... boyle gidiyor bu liste, bunlar istanbuldaki doktorlar, kocaeli hakkinda bir fikrim yok. ama su da var ki doktoralrin bir tarzi var, sonuctan memnun olabilmek icin senin beklentilerinle ortusen bir doktor bulmak lazim

Kocaeli tip merkeziydi sanirim bir arkadas olmustu cok da yakismisti burnu, nicki freegirl986 doktorun ismi de levent aydar hatta su an online arkadasim duy sesimiziiiii :))) umarim yanilmiyorumdur hatirladiklarim konusunda

Kocaeli tip merkeziydi sanirim bir arkadas olmustu cok da yakismisti burnu, nicki freegirl986 doktorun ismi de levent aydar hatta su an online arkadasim duy sesimiziiiii :))) umarim yanilmiyorumdur hatirladiklarim konusunda

arkadaşım çoook saol bilgi için amam kocaeli tıp merkezi il görüştüm estetik cerrahları yokmuş şuan varmı başka bilgisi olannnn

ama levent aydar ı buldum kocaeli de özek konak hastanesin de çalışıyorrr cook saol

Teşekkür ederim cnm.
Ben o hastanede çalıştığım için ister istemez tanık oluyorum.Hastane personeli de dahil olmak üzere çok hastası oluyor ve nerdeyse hepsi de burun için ameliyat oluyor.
Dediğim gibi tek korkum ameliyattan sonra nefes alma probleminin uzun sürmesi ve şu baş belası tamponlar... mafoldumben

yaa kızlar bu şişlikler ne zaman inio cıldırcam bıde alcı gıbı sey varya o alınınca yuk hafıflıomu sankı suratımda 5 kılo tasıo gıbıyım..

canım bana tampon takmadı valla..mirmirmirmir

yaa kızlar bu şişlikler ne zaman inio cıldırcam bıde alcı gıbı sey varya o alınınca yuk hafıflıomu sankı suratımda 5 kılo tasıo gıbıyım..

slm cnm :) şişlik olacak tabi burnunu yüzünün ortasını kestiler .. var ya o alçı çıkınca yeniden doğmuş gibi olacaksın tatlım sabret ben çıkartalı iki gün oluyo iki gündür çok mutluyum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…