canım bana tampon takmadı valla..mirmirmirmir
Aynen yeniden dogmus gibi oldum alci cikinca.. Bir de alisiyosun ya bir garip oluyo cikinca :))) Bandaj da bir baski uyguluyo ama deger bence :)) Once 1-2 gun sonrasini , sonra da 1 ay sonrasini falan dusunun motive olursunuz ben oyle yapiyorum
Ben Baris Cakira olmayi dusunuyorum cnm.
slm cnm resmini gördüm yorum yazdım ama gelmedi KK baştan uyarsa daha güzel olacak ..
valla bence burnun çok çikin değil ama tasarım çok güzel görünüyor .. burnun doktorları uğraştırmayacak bi burun bence çok güzel olacak.. ne yapıp yapıp bi hafta izin almalısın ya da en az beş gün..
slm cnm :) şişlik olacak tabi burnunu yüzünün ortasını kestiler .. var ya o alçı çıkınca yeniden doğmuş gibi olacaksın tatlım sabret ben çıkartalı iki gün oluyo iki gündür çok mutluyum ..
@ yasminc ; ya ben de hizla iyilesiyorum gibi ama cok sabirsizim ya, hele sabah kalktigimda gozlerim ve tabii ki suratim sisik olunca hersey yeniden baslamis gibi oluyor :)) bende nokta halinde 1-2 morluk var onceki morluklar da sariya donmustu, benim bugun tam 1 hafta oldu gecen hafta tam su anda (12.00) ameliyata girmistim vay be.. Hemen iyileselim yaaa... Bandaji da cikarasim var.. sana banta gerek yok dediyse yoktur ama burnun sekli icin bence onemlidir daha 10 gun olmus senin de.. ben masaj yapiyorum odem icin bir de geceleri falan yatarken kafami bir tarafa yatirinca sanki burnum oraya dogru yamulcak gibime geliyo
Dikislerin ne zaman eridigini bilmiyorum :/ Bence cektigin cileye degecek yani hepimiz icin insallah.. Sigara icecek halin varsa ic :)) ben ilk 4 gun icememistim pek keyif vermiyor,
Blackangel3, gece bi oraya donuyorum bi buraya nasil ayarlicam o esitligi :)) Ama gunduz bayagi masaj yapiyorum sence napiym ya bende sadece bandaj var sende hadi alci var ya burnum kayarsa.. oyle olsaydi doktor uyarirdi herhalde hem masaj verdi.. Senin de bisi kalmamis persembeye ne kaldi surda :))
tesekkurler canım alcı gercekten ezıyet hele o kaşıntı yokmu delı olup kendı kendıme bagırıyorum:)persembe gunu alınacak alcım umarım cektıgım çileye deger o kadar merak edıyorum kı nasıl oldugunu bırde ıkı burun delıgım mm farkıyla farklı gıbı acaba şişlikten mi?ve dikişler ne zaman erio bi fikri olan varmı?bir de sigara içiliomu acaba:S cok soru sordum ama belkı bılen vardır:):)
arkadaşlar merhaba ben 8 gün önce ameliyat oldum:) bugün alçım alındı ve alçımı aldıktan sonra doktorum burnumla oynadı sıktı falan... çok bağırdım gözümden yaş geldi, biraz da burnum kanadı... şimdi burnumun bi tarafı hafif ağrıyor sanki, tek tarafta ince bir ağrı var... sizde de böyle bir şey olmuş muydu acaba? teşekkürler
N'oldu yasminc, burnun gayet hos gorunuyo hele ki 8 gune gore maasallahin var ?
Tatlim sigara icmeyin. Ameliyat olan hastalara doktorlar israrla vurguluyorlar. Sigara dokularin iyilesmesini filan geciktirdigi icin, daha uzun sure aci cekersin. Kendini tuttugun diger konular gibi, onda da tutsan daha iyi olabilir sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?