Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aynen yeniden dogmus gibi oldum alci cikinca.. Bir de alisiyosun ya bir garip oluyo cikinca :))) Bandaj da bir baski uyguluyo ama deger bence :)) Once 1-2 gun sonrasini , sonra da 1 ay sonrasini falan dusunun motive olursunuz ben oyle yapiyorum

Aynen yeniden dogmus gibi oldum alci cikinca.. Bir de alisiyosun ya bir garip oluyo cikinca :))) Bandaj da bir baski uyguluyo ama deger bence :)) Once 1-2 gun sonrasini , sonra da 1 ay sonrasini falan dusunun motive olursunuz ben oyle yapiyorum

hadi geçmiş olsun cnm doktor bana bant falan takmadı gerek yok dedi acaba burnum düşer mi ki :) senin burnun nasıl bilmiorum ama benimki epey iyileşti 10. gün bugün bikaç sorun var tabi .. zamana bıraktım inş. düzelir..

Ben Baris Cakira olmayi dusunuyorum cnm.

slm cnm resmini gördüm yorum yazdım ama gelmedi KK baştan uyarsa daha güzel olacak ..
valla bence burnun çok çikin değil ama tasarım çok güzel görünüyor .. burnun doktorları uğraştırmayacak bi burun bence çok güzel olacak.. ne yapıp yapıp bi hafta izin almalısın ya da en az beş gün..

@ yasminc ; ya ben de hizla iyilesiyorum gibi ama cok sabirsizim ya, hele sabah kalktigimda gozlerim ve tabii ki suratim sisik olunca hersey yeniden baslamis gibi oluyor :)) bende nokta halinde 1-2 morluk var onceki morluklar da sariya donmustu, benim bugun tam 1 hafta oldu gecen hafta tam su anda (12.00) ameliyata girmistim vay be.. Hemen iyileselim yaaa... Bandaji da cikarasim var.. sana banta gerek yok dediyse yoktur ama burnun sekli icin bence onemlidir daha 10 gun olmus senin de.. ben masaj yapiyorum odem icin bir de geceleri falan yatarken kafami bir tarafa yatirinca sanki burnum oraya dogru yamulcak gibime geliyo

Evet Evet. Zaten o da ciddi misin hakkaten mi istiyosun dedi cok sasirdi. Ama burnum egri yani asimetrik. Ve bu cirkin olan tarafi. Zaten diger taraf cok duzgun inanamazsin yani alakasi yok bu tarafla :) 5 gun bence de iyi olacak ya.. Insanlari urkutmemek lazim. persembe cuma ctesi pazar ptesi yapip sali da ise baslayabilirim sanirim. :icecream:

tesekkurler canım alcı gercekten ezıyet hele o kaşıntı yokmu delı olup kendı kendıme bagırıyorum:)persembe gunu alınacak alcım umarım cektıgım çileye deger o kadar merak edıyorum kı nasıl oldugunu bırde ıkı burun delıgım mm farkıyla farklı gıbı acaba şişlikten mi?ve dikişler ne zaman erio bi fikri olan varmı?bir de sigara içiliomu acaba:S cok soru sordum ama belkı bılen vardır:):)

slm canım benım doktorum yan yatabılırsın dedı ama esıt derecede yanı saga ne kadar yatıosan sola da o kadar bugun benım 5. gunum ve ılk gece harıc hep yan yattım hıc bır sıkıntım yok alcılardan baska:):)allah hepımıze sabır versın...ayrıca ben artık sıslıklere buz yapmaktan bıktım buzlugu acıp yuzume soguk havanın gelmesını beklıomaklinialirimsmile

Dikislerin ne zaman eridigini bilmiyorum :/ Bence cektigin cileye degecek yani hepimiz icin insallah.. Sigara icecek halin varsa ic :)) ben ilk 4 gun icememistim pek keyif vermiyor,
Blackangel3, gece bi oraya donuyorum bi buraya nasil ayarlicam o esitligi :)) Ama gunduz bayagi masaj yapiyorum sence napiym ya bende sadece bandaj var sende hadi alci var ya burnum kayarsa.. oyle olsaydi doktor uyarirdi herhalde hem masaj verdi.. Senin de bisi kalmamis persembeye ne kaldi surda :))

canım valla benım halımm iyi arada bi deliriom ama:)):bak yana yatma ısını ben şöle yapıyorum hanı ufak yastıklar varya otobus ıcın onu hangı tarafa yatacaksam oraya koyuyom altına da kolumu öle yatıom zaten basımın altında 2 yastık oluo ufak yastık da destek olmuş oluo kolumu koyuncada ufak yastıgın altına kontrol bende oluo daha hıc burnum dokunmadı yastıga:):)ama tabı yayıla yayıla yatmamak da da fayda var::):)dayan bı kac gun daha sonra gunlerce uyursun guzel burnunla:)sigaradan tat almıom ama dıdak tıryakılıgı:)optummm hee bu arada sızın delıklerınız aynı mı?

arkadaşlar merhaba ben 8 gün önce ameliyat oldum:) bugün alçım alındı ve alçımı aldıktan sonra doktorum burnumla oynadı sıktı falan... çok bağırdım gözümden yaş geldi, biraz da burnum kanadı... şimdi burnumun bi tarafı hafif ağrıyor sanki, tek tarafta ince bir ağrı var... sizde de böyle bir şey olmuş muydu acaba? teşekkürler

Son düzenleme:

Tatlim sigara icmeyin. Ameliyat olan hastalara doktorlar israrla vurguluyorlar. Sigara dokularin iyilesmesini filan geciktirdigi icin, daha uzun sure aci cekersin. Kendini tuttugun diger konular gibi, onda da tutsan daha iyi olabilir sanki

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. ben çoğu konuyu buradan diğer arkadaşların deneyimlerinden okuyup rahatlıyorum , yada uygulamaya çalışıyorum.

geçmiş olsun cnm umarım tez vakitte iyileşirsin de o doktor niye sıkıo burnunu anlamadım senin canın zaten burnunda oluyo işkenceye bak :)) benimki öle bişe yapsa can havliyle napardım bilmiom
burnunun kanayan kısmında iyileşmeyen bi kesi vardır bence o ağrı yapıodur ..
geçer cnm sıkma canını.... diyorum ama bakma benim canım da sıkkın burnuma ...ffff

N'oldu yasminc, burnun gayet hos gorunuyo hele ki 8 gune gore maasallahin var ?

cnm burnuma iyice bi baksana sanki rendelenmiş gibi dümdüz eğer şişlik indiğinde de aynen kalacaksa yani şuankinden iki beden küçük bi burnum olursa diye canım sıkkın yoksa burnum çok şükür hızlı iyileşti .. ama ben çok uğraştım.. her sabah metabolizmam çalışmaya başlasın diye (ikinci günden itibaren) rendeledim ufaladım bişeler yedim akşama kadar sürekli yedim içtim..:))

öle işte canım kavissiz burnuma sıkıldı

bence de yasminc burnun gayet hoş gözüküyor... bir de şiş ve mor haldeyiz, biraz şişlerin inince biraz da makyaj yapınca taş gibi olursun valla taş:) benim ameliyatıma "gerek yok" diyen arkadaşım dün burnumu görünce " ayy valla yüzün gözün açıldı" dedi... Hiç kafana takma kaç gündür yatıyorsun, enerjin düşük, burnunu tek değil bütünle değerlendir bence, o zaman çok daha seversin... Bu arada benim burnumun içi maaşallah taş gibi:):) sıkıyorum okyanus suyu falan ama nafile, eskiden daha iyi nefes alıyordum burnumdan, umarım geçer zamanla

Tatlim sigara icmeyin. Ameliyat olan hastalara doktorlar israrla vurguluyorlar. Sigara dokularin iyilesmesini filan geciktirdigi icin, daha uzun sure aci cekersin. Kendini tuttugun diger konular gibi, onda da tutsan daha iyi olabilir sanki

slm tuscuk alakası yok ama saçının rengi çok hoşuma gitti adı numarası nedir acaba bilio musun yoksa sadece kuaförün mü bilio...ben de boyatsam.. röfleli benimkiler sıkıldım bu renkten de...
:)))))))

Ya dur bi sen de daha cok yeni.. Kavisli burunlari da goruyoruz sonradan eser kalmiyo.. Hatta dun okudum biri yazmis hangi konu altindaydi hatirlamiyorum, kavis yokmus 3 ay sonra mi ne kavis gelmis.. Burun gunden gune cidden degisiyo.. Sende kemer var miydi ve doktorunla ne konustunuz ?
Ben de kavisli burun sevmiyorum.. o ne oyle bebek burnu gibi.. :)) Kadini cekici kilan seylerden en onemlileri bakislarin anlamliligi ve burnunun kavissiz olmasi oldugunu dusunuyorum.. Yani sevimlilik mi cekicilik mi dersen kesinlikle cekicilik derim.. Bende kavis yoktur umarim daha bandajli bakalim 8.gunum bugun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…