Ya dur bi sen de daha cok yeni.. Kavisli burunlari da goruyoruz sonradan eser kalmiyo.. Hatta dun okudum biri yazmis hangi konu altindaydi hatirlamiyorum, kavis yokmus 3 ay sonra mi ne kavis gelmis.. Burun gunden gune cidden degisiyo.. Sende kemer var miydi ve doktorunla ne konustunuz ?
Ben de kavisli burun sevmiyorum.. o ne oyle bebek burnu gibi.. :)) Kadini cekici kilan seylerden en onemlileri bakislarin anlamliligi ve burnunun kavissiz olmasi oldugunu dusunuyorum.. Yani sevimlilik mi cekicilik mi dersen kesinlikle cekicilik derim.. Bende kavis yoktur umarim daha bandajli bakalim 8.gunum bugun..
bence de yasminc burnun gayet hoş gözüküyor... bir de şiş ve mor haldeyiz, biraz şişlerin inince biraz da makyaj yapınca taş gibi olursun valla taş:) benim ameliyatıma "gerek yok" diyen arkadaşım dün burnumu görünce " ayy valla yüzün gözün açıldı" dedi... Hiç kafana takma kaç gündür yatıyorsun, enerjin düşük, burnunu tek değil bütünle değerlendir bence, o zaman çok daha seversin... Bu arada benim burnumun içi maaşallah taş gibi:):) sıkıyorum okyanus suyu falan ama nafile, eskiden daha iyi nefes alıyordum burnumdan, umarım geçer zamanla
Ya dur bi sen de daha cok yeni.. Kavisli burunlari da goruyoruz sonradan eser kalmiyo.. Hatta dun okudum biri yazmis hangi konu altindaydi hatirlamiyorum, kavis yokmus 3 ay sonra mi ne kavis gelmis.. Burun gunden gune cidden degisiyo.. Sende kemer var miydi ve doktorunla ne konustunuz ?
Ben de kavisli burun sevmiyorum.. o ne oyle bebek burnu gibi.. :)) Kadini cekici kilan seylerden en onemlileri bakislarin anlamliligi ve burnunun kavissiz olmasi oldugunu dusunuyorum.. Yani sevimlilik mi cekicilik mi dersen kesinlikle cekicilik derim.. Bende kavis yoktur umarim daha bandajli bakalim 8.gunum bugun..
ahahaaha hiç gülücem yoktu ya sağol walla... burunlarımız hep aynı bu nemle alakalııymış benim doktor öle dedi hava çok sıcak hem de nemli tıkanıyosun dedi .. sabahları ii de bu saatlerde başlıo benimki de tıkanmaya ağızdan da nefes almak oruç oruç susatıyo beni ... ama burnum kavissiz...
slm tuscuk alakası yok ama saçının rengi çok hoşuma gitti adı numarası nedir acaba bilio musun yoksa sadece kuaförün mü bilio...ben de boyatsam.. röfleli benimkiler sıkıldım bu renkten de...
:)))))))
evet haklısın arkadaşım ben doktorumla konuşmamda söyle bir şey dikkatimi çekti.'' ben insanın sadece yüzüne değil genel görüntüsüne, beden kemik yapısına bakarak karar veriyorum. kalın kemikli bir bayana , kavisli burun olmaz '' dediğini hatırlıyorum. biz sadece şu anda 6 ay sonra inecek şiş yüzlere yorum yapıyoruz.
Ahahah cok tatlisinSacimi kendim boyuyorum. Valla direk loreal veya koleston veya ne bulursam sari rengini aliyorum. Kesinlilkle kullu almiyorum Mesela sari ve dore karistiriyorum. Direk boyuyorum. Tavsiye ederim.
Ozur diliyorum bu arada. Biliyorum burasi burunla ilgili ama cevap vermezsem de olmazdi
ahahaaha hiç gülücem yoktu ya sağol walla... burunlarımız hep aynı bu nemle alakalııymış benim doktor öle dedi hava çok sıcak hem de nemli tıkanıyosun dedi .. sabahları ii de bu saatlerde başlıo benimki de tıkanmaya ağızdan da nefes almak oruç oruç susatıyo beni ... ama burnum kavissiz...
Ha iyi kemer varsa, o kemer olan kisimda boyle bu zamanlarda ya tumsek oluyo ya da dumduz gorunuyo hatta bir arkadasim yaptirmisti, kemer olan kisim aynen duruyodu inanamadim yani sislik falan yok suratinda ama kemer duruyo bi de yapilmis burun dusun, sonra 2 hafta sonra falandi sanirim bi baktim o kemerden eser yok...ne sacma dimi, bizim basimiza gelse kafayi yeriz de kiz gayet sogukkanli ''bu cikinti gececek'' demisti ki gecti..
Zamanla sevecegine eminim, az once lollapalooza adli arkadas ne kadar da dogru soylemis; ''burnu tek olarak degil butun yuzle genel olarak alin'' diye.. Ecemel doktorun super yorum yapmis valla kalin kemikli birine harbiden kavisli burun gitmez.. cunku burnu tek olarak ele almiyoruz.. Gercekten de birine baktiginda ayri ayri degerlendirmiyosun organlariyla.. Butun olarak ele aliyosun..
Yasminc zor biliyorum ama burnuna bakip durmaktan vazgec artik :))) Sinemaya falan git kafani dagit yoksa her aynaya baktiginda birsey gozune batacak :)))
canım benim çok samimi bir arkadaşım sağolsun bak bana ne diyordu...:) işte ben korkuyorum ya iyi olmazsa diyordum bana aynen şu cevabı veriyordu " eskisinden daha kötü olamaz ya" :):) manyak işte benim arkadaşım, yerden yere vuruodu zaten benio yüzden şimdiden aman düz oldu, kavis yok diye üzülme lütfen... eminim zamanla alışacaksın
inşallah eskisinden güzel olacak :))))) bu haliyle bile eskisinden güzel .. çok teşekkür ederim böyle derdimi dert edinenlerin olması ne kadar güzel.... çok mutlu oldum...
E herhalde inecek canini sikma..hatta inecek sisecek tekrar.. Gerci biz ne kadar buradan okusak ne kadar aslinda oyle olmadigini bilsek de aynaya baktigimizda maalesef sanki burnun son hali bu ve boyle olacak izlenimine kapiliyoruz hatta alcilyken bile :)) Bir de alnimiz yanaklarimiz falan sis morluklar yerini sarimtrak hale birakmis hala yorum yapiyoruz :)) Bi bekleyelim bakalim hayirlisi neyse o olsun ama burnuna negatif yaklasma derim
yasmınc doktorun kimdi özeldende yazabilirsin canım..bende sana yazarım
Sagol canim hepimiz icin emin ol en guzeli olcak inan buna, oyle hissediyorum yanilmam ben hislerimde :))
Bu arada.. Neeee bir de dikis alma olayi mi vaaaar ???? Eyvaaah benim bugun kontrolum var Allah bilir dikislerimi alcaklaaaar... ben de diyorum herhalde icini temizleyecekler.. akannehir delikafadulden delikafadulden ay dunyadan bi haberim n'olcak benim bu halim
cevabın için teşekkürler. benim doktorum da sadullah karun.doktorum özgür pilancı kendisi gerçek bir beyefendi ve gerçek bir cerrah .. tanımayabilirsiniz çünkü devlet hastanesinde çalışıor.. bence mükemmel bi doktor.. çokta ekonomik tavsiye edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?