Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

evet haklısın arkadaşım ben doktorumla konuşmamda söyle bir şey dikkatimi çekti.'' ben insanın sadece yüzüne değil genel görüntüsüne, beden kemik yapısına bakarak karar veriyorum. kalın kemikli bir bayana , kavisli burun olmaz '' dediğini hatırlıyorum. biz sadece şu anda 6 ay sonra inecek şiş yüzlere yorum yapıyoruz.

ahahaaha hiç gülücem yoktu ya sağol walla... burunlarımız hep aynı bu nemle alakalııymış benim doktor öle dedi hava çok sıcak hem de nemli tıkanıyosun dedi .. sabahları ii de bu saatlerde başlıo benimki de tıkanmaya ağızdan da nefes almak oruç oruç susatıyo beni ... ama burnum kavissiz...

cnm saol ya ne bilim takıldım bugün burnumun düz olmasına .. bende kemer de vardı uzunlukta hepsini halletti doktorum iyi bi adam kendine güveni tam diye fazla konuşmadım sadece çok kalkık olmasın dedim o da bana merak etme dedi ayrıca yüzüm büyükmüş çok küçük burun bana yakışmazmış bana öle dedi.. karışmadım yani .. acaba diyorum şimdi : bana ameliyattan sonra gelip demişti ki : ameliyathanede yeni burnunu beğenmeyen çıkmadı .. bunu düşünüyorum o ilk diktiklerindeki hale mi gelecek zamanla burnum.. ama ben kavis istiyorum ya dümdüz daha mı güzel yani

burnun kavissiz olabilir canım ama sana yakışan budur belkide ..kavisli ve komik bir burunla gezmektense sana yakışan genel yapına uyan bir burnun olması daha güzel değil mi ?bende kavisli istememe rağmen doktorum ısrarla yapabildiğim kadar yaparım ama senin yüzüne pek uymaz dedi..bende bu fikre alıştım.bugün 4.gün ama beğenmezsem tekrar yaptıracağım dedim eşime.neee kendime inanmıyorum. burnumun bir kısmıyla beyniminde bir kısmını aldılar galiba............delikafadulden

slm tuscuk alakası yok ama saçının rengi çok hoşuma gitti adı numarası nedir acaba bilio musun yoksa sadece kuaförün mü bilio...ben de boyatsam.. röfleli benimkiler sıkıldım bu renkten de...
:)))))))

Ahahah cok tatlisin Sacimi kendim boyuyorum. Valla direk loreal veya koleston veya ne bulursam sari rengini aliyorum. Kesinlilkle kullu almiyorum Mesela sari ve dore karistiriyorum. Direk boyuyorum. Tavsiye ederim.

Ozur diliyorum bu arada. Biliyorum burasi burunla ilgili ama cevap vermezsem de olmazdi

aaa iyi ki o doktora gitmemişim beni ameliyat etmezdi o kadar kalın ki kemiklerim 58 kiloyum ve 36 beden elbise giyerim 38 beden pantalon .. boyum 163-5 falan.. inş. bi an önce başka şeylerle uğraşmaya başlarım da unuturum yüzümü ... cnm yardımcı olmaya çalışanlara çok teşekkür ediyorumm sağolun

:) sağol walla çok yakışmış çok kıskandım :)) sırrını paylaştığın için de teşekkür ederim

Ha iyi kemer varsa, o kemer olan kisimda boyle bu zamanlarda ya tumsek oluyo ya da dumduz gorunuyo hatta bir arkadasim yaptirmisti, kemer olan kisim aynen duruyodu inanamadim yani sislik falan yok suratinda ama kemer duruyo bi de yapilmis burun dusun, sonra 2 hafta sonra falandi sanirim bi baktim o kemerden eser yok...ne sacma dimi, bizim basimiza gelse kafayi yeriz de kiz gayet sogukkanli ''bu cikinti gececek'' demisti ki gecti..
Zamanla sevecegine eminim, az once lollapalooza adli arkadas ne kadar da dogru soylemis; ''burnu tek olarak degil butun yuzle genel olarak alin'' diye.. Ecemel doktorun super yorum yapmis valla kalin kemikli birine harbiden kavisli burun gitmez.. cunku burnu tek olarak ele almiyoruz.. Gercekten de birine baktiginda ayri ayri degerlendirmiyosun organlariyla.. Butun olarak ele aliyosun..
Yasminc zor biliyorum ama burnuna bakip durmaktan vazgec artik :))) Sinemaya falan git kafani dagit yoksa her aynaya baktiginda birsey gozune batacak :)))

canım benim çok samimi bir arkadaşım sağolsun bak bana ne diyordu...:) işte ben korkuyorum ya iyi olmazsa diyordum bana aynen şu cevabı veriyordu " eskisinden daha kötü olamaz ya" :):) manyak işte benim arkadaşım, yerden yere vuruodu zaten beni o yüzden şimdiden aman düz oldu, kavis yok diye üzülme lütfen... eminim zamanla alışacaksın

çok teşekkür ederim aslında bunların hepsini doktorumla konuşmam gerekir beni kesen oydu sonuçta:) ama aklıma gelmio görünce bi de çok rahat adam ya ona dertmiş gibi gelmio .. her neyse senin dediğine göre tümsek gibi görünen yer şiş ve inecek .. ya dokunabilsem belki anlıcam ama ...yüzüme göre şuan büyük ama bu daha çok küçülecek bundan eminim doktorum dedi.. inş. bi an önce hallolur tezcanlıyım galiba ve dediğiniz gibi dışarı çıkma vaktim geldi..:))
çok rahatladım ya sağolun ... ancak aynı şeyleri yaşayanlar birbirini anlıo ..

E herhalde inecek canini sikma..hatta inecek sisecek tekrar.. Gerci biz ne kadar buradan okusak ne kadar aslinda oyle olmadigini bilsek de aynaya baktigimizda maalesef sanki burnun son hali bu ve boyle olacak izlenimine kapiliyoruz hatta alcilyken bile :)) Bir de alnimiz yanaklarimiz falan sis morluklar yerini sarimtrak hale birakmis hala yorum yapiyoruz :)) Bi bekleyelim bakalim hayirlisi neyse o olsun ama burnuna negatif yaklasma derim

ben ameliyat sonrası 4. gün falan avşa ya kızımın yanına gitmeyi planlıyordum ama olmadı . bu sabah tamponları aldırmaya giderken taksiye bindim. taksici '' yenge düştünmü ? dedi'' '' hayır beyim dövdü ''demek geldi içimden. hastanede falan herkes acıyan gözlerle baktı bana.:tomato:

inşallah eskisinden güzel olacak :))))) bu haliyle bile eskisinden güzel .. çok teşekkür ederim böyle derdimi dert edinenlerin olması ne kadar güzel.... çok mutlu oldum...

inşallah eskisinden güzel olacak :))))) bu haliyle bile eskisinden güzel .. çok teşekkür ederim böyle derdimi dert edinenlerin olması ne kadar güzel.... çok mutlu oldum...

aşkolsun burunla ilgili sorun yaşamanın ne demek olduğunu ben iyi bilirim:) valla şimdi gülüyorum ama çook ağlamışlığım var küçükken bu burnum yüzünden, sonra büyüdüm geçti ama sırf ordaki ağlayan kız çocuğu için ameliyat oldum ben...Doktoruma şöyle dedim " ben eğer bir gün evlenirsem, kendi düğün kasetimde kendimi izlemek izliyorum çünkü kendimi profilden görmeye tahammülüm yok!!!" Burun gerçekten insan psikolojisini çok etkiliyor ve seni de çok iyi anlıyorum, eminim zamanla oturdukça çok daha güzel olacak, sen hiiçç kafanı yorma bence dinlen, yat yuvarlan ( çok da değil tabii, burnuşuna dikkat et:) saçımızı bile boyatınca gözümüz zor alışıyor biz radikal bir değişiklik yaptık... Aman sakın yok ifaden değişmiş, yok doğaldın diyenlere de pabuç bırakma, kimse kemsenin ne yaşadığnı bilmez çünkü

evt haklısın aslında ben de biliorum ki her şey daha güzel olacak ama kendime söz geçiremiyorum .. kendimi kurcalamama kararı almalıyım :) çok teşekkür ederim laracroft inş. sen de iyileşirsin bi an önce .. ben kalkıım doktor pazartesi gel demişti dikişlerimi alacaktı :)) gittiim yoktu aradım yarın gel dedi .. gideyim biraz daha acı çekip geleyim ..cnm görüşürüz sonra

Sagol canim hepimiz icin emin ol en guzeli olcak inan buna, oyle hissediyorum yanilmam ben hislerimde :))
Bu arada.. Neeee bir de dikis alma olayi mi vaaaar ???? Eyvaaah benim bugun kontrolum var Allah bilir dikislerimi alcaklaaaar... ben de diyorum herhalde icini temizleyecekler.. akannehir delikafadulden delikafadulden ay dunyadan bi haberim n'olcak benim bu halim

:) aldırdım oh rahatladım ...korkulcak bi tarafı yok ben daha önce birçok defa dikiş aldırdıımdan belki de korkmadım ..ama doktoru görmeliydin sakın korkma iki dakka sürecek bak bitiyo az kaldı falan .. dedimki "özgür bey ben korkmam dikiş aldırmaktan sök gitsin"..
çok beğendi ya iyimişim içim rahatladı aklıma gelen her şeyi tek tek sordum cevapladı saolsun

seni de kontrol edip de napıcaklarmış dikişini alacaklarrrrrrrrrr ... :))))))

doktorum özgür pilancı kendisi gerçek bir beyefendi ve gerçek bir cerrah .. tanımayabilirsiniz çünkü devlet hastanesinde çalışıor.. bence mükemmel bi doktor.. çokta ekonomik tavsiye edebilirim
cevabın için teşekkürler. benim doktorum da sadullah karun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…