aşkolsun burunla ilgili sorun yaşamanın ne demek olduğunu ben iyi bilirim:) valla şimdi gülüyorum ama çook ağlamışlığım var küçükken bu burnum yüzünden, sonra büyüdüm geçti ama sırf ordaki ağlayan kız çocuğu için ameliyat oldum ben...Doktoruma şöyle dedim " ben eğer bir gün evlenirsem, kendi düğün kasetimde kendimi izlemek izliyorum çünkü kendimi profilden görmeye tahammülüm yok!!!" Burun gerçekten insan psikolojisini çok etkiliyor ve seni de çok iyi anlıyorum, eminim zamanla oturdukça çok daha güzel olacak, sen hiiçç kafanı yorma bence dinlen, yat yuvarlan ( çok da değil tabii, burnuşuna dikkat et:) saçımızı bile boyatınca gözümüz zor alışıyor biz radikal bir değişiklik yaptık... Aman sakın yok ifaden değişmiş, yok doğaldın diyenlere de pabuç bırakma, kimse kemsenin ne yaşadığnı bilmez çünkü
:) aldırdım oh rahatladım ...korkulcak bi tarafı yok ben daha önce birçok defa dikiş aldırdıımdan belki de korkmadım ..ama doktoru görmeliydin sakın korkma iki dakka sürecek bak bitiyo az kaldı falan .. dedimki "özgür bey ben korkmam dikiş aldırmaktan sök gitsin"..
çok beğendi ya iyimişim içim rahatladı aklıma gelen her şeyi tek tek sordum cevapladı saolsun
seni de kontrol edip de napıcaklarmış dikişini alacaklarrrrrrrrrr ... :))))))
ayça_53 ay ben orduluyum bu arada:) valla hiç korkma, ben olalı 9 gün oldu morluklarım tamamen geçti, şişliğim çook az... doktorun kim? ordu da mı olacaksın?
Cnm çok geçmiş olsun.Bende hayırlısıyla gelebilseydim o aşamaya.6 Eylül'de de bnm ameliyatım var.Çok heyecanlı ve bir o kadar da tedirginim.
Bir sorum olacaktı; Dikişler alınırken fazla acı oluyor mu_?
ayca_53 merak etme hic oyle heyecanlanmana gerek yok gerci biz ne dersek bos yasayan bilir..
yasmic; benimki dikisler degilmis canim dikisler haftaya, burnumdan hortum tarzi birseyle icindekileri cektiler rahatladim valla :))
Bomba haber nediiiiiiiiir ???? Ne ciktigini goremedim kuzucum cunku en son tamponlar alinirken baktigimda tansiyonum dustu :)))
Acaba biz mi sagligimiza falan yeterince ozen gostermiyoruz da morardik ozellikle ben.. Gerci hizla gecti o morluklar ve ameliyatim da 5 saat surmustu.. Bunye meselesi.. Acaba bandaj ciktiktan sonra ne kadar sisiyo burun cok degisiyo mu ve alnin ve yanak alttaki sisliklerin inmesi hemen hemen ne kadar suruyo bilgisi olan var mii hemen ise donmem lazim cunku ?
Teyzeye bak sen vay be.. Hic haberimiz yok.. Yeni burunlarimizla ne ara eskidik de teknoloji ilerledi :))) Ise boyle gidemem yaaa gunde onlarca kisiyle yuz yuze hele ki sosyetenin kalbinin attigi bir yerde ? ! ! imkansiz yani.
Nasil yani bandaj cikinca burnum sismeyecek mi ? ? butun sislik bu mu yani ? oyleyse cok sevinirim valla
15 gun yatiyosun mu ?? 8 gun oldu, 4-5 gundur gayet iyiyim ya alnim bi inseydi baska birsey istemiyorum gozlerim oldugundan biraz daha kucuk gorunuyolar sadece.. Ben de bogazici tip merkezinde oldum niye kotu muymus ki.. Evet ya simdi ise bi gitcem hemen herkes aaaa burnunu mu yaptirdin muhabbeti artik 2 ay surer :)) Butun sisin bu olmasina cok sevindim yaa.. Sagol yasminc :)) Ben de zannediyorum ki bandajlar cikinca da siscek ama sanirim burnun sekil degistirmesiyle karistiriyorum.. Bandajlar cikinca burun sekil degistircek ama sismeyecek suratim dimi dogru anlamisim :)))
ayça_53 ay ben orduluyum bu arada:) valla hiç korkma, ben olalı 9 gün oldu morluklarım tamamen geçti, şişliğim çook az... doktorun kim? ordu da mı olacaksın?
yoo hiç acımıyo daha önce çok dikiş aldırdıım zamanlar olmuştu onlara nispeten daha çok hissettim çünkü çenem durmadı doktoru gördüm ya yüzelli tane soru sordum .. dikişin alınması çok basit bi olaydır hep.. korkma cnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?