Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben ilk defa dikiş aldıracağım için biraz tırsıyorum açıkçası.:)) Ama yorumun beni biraz da olsa rahatlattı.Teşekkür ediyorum canım.Çok geçmiş olsun...

güven sen bana bu ameliyat süreç olarak zor sayılır ama şu var canın acımıyor kesinlikle .. zor olan kısmı burun tıkanıklığı morluk şişlik falan onlar da aslında önemli sayılmaz ben alçıları boyadım rengarenk dışarı çıktım gezdim dolaştım .. göz çukurlarım mosmor bi kere kapatıcı sürdüm terletti beni onu da bıraktım tüm istanbulu bu mor gözlerle dolaşıyorum umrumda bile değil.. tüm zorluğu bunlar ... dikişmiş tamponmuş bence hikaye

Ay yasmincm cok alemsiiiinnn Ben bi arastirayim hakkaten onu yaa Bariscigima bi soriym olmadi o biliyodur.valla 300 degil 1000 olsa bile veririm.

Yasmincim yaa, sen yeni ameliyatli halinle pazara gitme ya bak pazara gittim dedin kahroldum. Yani oralar biraz hengame yerler ya birisi paldirkuldur donuverir, yuzune indiriverir sonra yamulur filan. mafoldumben Biraz daha oturup sertlesince oyle sert kalabaliklara karis bence :1hug:

Ama bi arastirayim hakkaten. Cok gecmis olsun kizlar hepinize bak dua ediyorum bol bol/

pazar mı :)) pazar şura iki adım yer ayol ben alçılı halimle kadıköye gittim gezmeye hem de metrobüsle :)) sakınılan buruna kıro çarparmış.. pazara neyim gitmesem o kadını göremezdim ah salak kafam teyzeye "aaa... öle mi.... avrupa tamponumu ""derken nerde nasıl yaptırdıını sormadım ...ne gğzel olurdu kızz senin için neyse artık kısmet

çalışıon galiba sen kolay gelsin sana (mesajı da muhtemelen akşam görcen ama neyse)

Yengemlerim apartmanında bir bayan ona olmuş ameliyat, yengem çok doğal duruyor demişti, umarım istediğin gibi olur:) Ameliyatın ilk 3 günü sabret, tamponlarla nefes almak birazcık zor olabilir... Tampnlar alındıktan sonra yeniden doğduğunu hissedeceksin valla:) Ben ameliyattan ilk çıktığımda bembeyazdım aaa hiç morarmadım dedim ama 2. ve 3. gün gözlerim şişti ve morardı, o yüzden telaş yapma... Hilal Hanım resim üzerinde çizim yaptı mı peki? Benim doktorum da çizim yapmıyordu ama ben bir program bulup indirmiş kendim çizim yapmıştım onu gösterdim doktoruma:) Hatta " bayaa güzel yapmışsın" dedi bana:)

Çizim falan yapmadı henüz ama ameliyattan 1 hafta önce gel dedi.Sanmıyorum çizim yapacağını.Bende senin gibi yapsam aslında programın adını bana yollarsan çok sevinirim.Bu konuda yardımını rica ediyorum senden.
Teşekkürler... :))

Ayrıca,evet Hilal Hanımın yaptığı burun çok doğal duruyor.Kimse anlamıyor estetik olup olmadığını.Bakalım inşallah ameliyatım sorunsuz geçer ve sonuç istediğim gibi olur umarım...

Son düzenleme:

virtual plastic surgery software- normalde paralı ama free trial var hemen çizersin zaten dolunca izin vermio süresi dolunca:) ben kendimi geçtim arkadaşlarımın falanda değiştirdim, millete aa bak böle daha güzel sen de olsana falan diodum yanıma arkadaş bulmak için ahahaha:) umarım iyi geçer canım, haberdar et bizi

Bende bi cesaret bulabilsem yaptırıcam yaa
bakalım doktor araştırmasına girdim İZMİR de ameliyat olmuş ve tavsiye edebiliceği bi doktor olanlar varsa çok makbule geçicekk :/

arkadaşlar boğziçi tıp merkezi nde burun estetiği olan varmaı yada bilgisi olan varmı tavsiyey edermisinşzzz

Ben oldum 9 gun once hersey guzel simdilik.. bandajliyim su anda.. doktorlarim Veli Aslan (plastik cerrah) Yavuz Bac (kbb uzmani) 2.300 civari bir ucreti oldu bir kismini sigorta karsiladi, ben elden nakit 1.800 verdim..sorularini seve seve cevaplarim

cnm ben dün sekreterle görüştüm boğaziçinden şuan 2000 tl artı vergı %8 dedi yani 2100 yapıyo ama sen daha ucuza halletmişsin valla süperrr benim de aslında 1500 gibi bir bütçem varr nası yaparız yaaaaa bide anlatsana sana zahmett tam olarak neler oldu gittiğinde ne zaman randevu ne zaman ameliyat kararı falan???

kızlarrr yarın alcılarım alınıo ama dikişler hala erımedıve sol burnum hala tıkalı zaman zaman acılıo gecer mı sızce??yarın alcılar alınınca resmımı koyacam cok heyecanlıyım gun gecmıo

benimde bir tarafım full kapalı , diğer tarafım açılıp kapanıyor. çıldırmak üzereyim.geçer mi ? yaşayanlar lütfen anlatsın. ne yapalım ?

Arkadaslar benim 9.gunum, solunum yollarim anca acildi sayilir daha ici kabuk baglayacak bepanthene suruyorum ben, kulak cubuguyla..
Ayrica alcilarim alinacak ama dikislerim erimedi demissin blackangel3, benim de erimedi..bu ne acele :)))
Zeynep1: ben ameliyat gununu 1 hafta sonraya hemen almistim ozellikle Veli Bey'i istemistim.. Bana zahmet olarak birsey olmadi valla :))) Hersey guzeldi ama cok yogun bir yer yani ozel ilgi alaka cok bekleme, fotograftan onceden cizim falan yok, kisa bir gorusme yaptik Veli Bey'le, beni Yavuz Bey'e yonlendirdi burnumun icinde birsey var mi diye (ki vardi derim kemige yapismisti) ..

delikafadulden:lepi:mesajınla o kada sevndm ki anlatmam ben dün amelyt oldum tampon koymyorlar cuna bisey sarılar sadece o sargıyı eğiştirirken burnumu gördüm dediğin gibi domuz burnu gibi.ağlamaktan gözlerim patlamak üzre. inş benm ki de senin ki gibi düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…