Ben ilk defa dikiş aldıracağım için biraz tırsıyorum açıkçası.:)) Ama yorumun beni biraz da olsa rahatlattı.Teşekkür ediyorum canım.Çok geçmiş olsun...
TUSCUK TUSCUK TUSCUK o teyze bana dedi ki sen neden morardın böle (kapatmıyorum ben rahatsız olmam pek) doktorun söylemedi mi bi tampon var avrupadan gelio onu kullanıyo doktorlar ne şişiyosun ne morarıyorsun. bak bana bi haftalık ameliyatım hiç bişey yok yüzümde dedi yaaa 300 lira fark wermiş öle dedi o zaman bu normal bi ameliyat geçirdi tampona fark ödedi .. çünkü yaşlıydı teyze yani orta yaş.. sen beni bak bi araştır KBB doktoru bul sor bakalım eğer öle bi tampon estetikte de kullanılıyorsa var ya senin için süper olur iki günde dönersin işe nişanlında üzülmez... sen de kendinden korkmazsın ...
Ay yasmincm cok alemsiiiinnnBen bi arastirayim hakkaten onu yaa Bariscigima bi soriym olmadi o biliyodur.valla 300 degil 1000 olsa bile veririm.
Yasmincim yaa, sen yeni ameliyatli halinle pazara gitme ya bak pazara gittim dedin kahroldum. Yani oralar biraz hengame yerler ya birisi paldirkuldur donuverir, yuzune indiriverir sonra yamulur filan. mafoldumben Biraz daha oturup sertlesince oyle sert kalabaliklara karis bence :1hug:
Ama bi arastirayim hakkaten. Cok gecmis olsun kizlar hepinize bak dua ediyorum bol bol/
Canım öncelikle çok memnun oldum ve tekrar tekrar geçmiş olsun.. :))
Ben Medical Park Hastanesinde Hilal Kurul'a olacağım ameliyatımı.Umarım sıkıntılı bir ameliyat süreci geçirmem ve en önemlisi umarım istediğim gibi bir burna kavuşurum... :))
Yengemlerim apartmanında bir bayan ona olmuş ameliyat, yengem çok doğal duruyor demişti, umarım istediğin gibi olur:) Ameliyatın ilk 3 günü sabret, tamponlarla nefes almak birazcık zor olabilir... Tampnlar alındıktan sonra yeniden doğduğunu hissedeceksin valla:) Ben ameliyattan ilk çıktığımda bembeyazdım aaa hiç morarmadım dedim ama 2. ve 3. gün gözlerim şişti ve morardı, o yüzden telaş yapma... Hilal Hanım resim üzerinde çizim yaptı mı peki? Benim doktorum da çizim yapmıyordu ama ben bir program bulup indirmiş kendim çizim yapmıştım onu gösterdim doktoruma:) Hatta " bayaa güzel yapmışsın" dedi bana:)
Çizim falan yapmadı henüz ama ameliyattan 1 hafta önce gel dedi.Sanmıyorum çizim yapacağını.Bende senin gibi yapsam aslında programın adını bana yollarsan çok sevinirim.Bu konuda yardımını rica ediyorum senden.
Teşekkürler... :))
Ayrıca,evet Hilal Hanımın yaptığı burun çok doğal duruyor.Kimse anlamıyor estetik olup olmadığını.Bakalım inşallah ameliyatım sorunsuz geçer ve sonuç istediğim gibi olur umarım...
arkadaşlar boğziçi tıp merkezi nde burun estetiği olan varmaı yada bilgisi olan varmı tavsiyey edermisinşzzz
Ben oldum 9 gun once hersey guzel simdilik.. bandajliyim su anda.. doktorlarim Veli Aslan (plastik cerrah) Yavuz Bac (kbb uzmani) 2.300 civari bir ucreti oldu bir kismini sigorta karsiladi, ben elden nakit 1.800 verdim..sorularini seve seve cevaplarim
kızlarrr yarın alcılarım alınıo ama dikişler hala erımedıve sol burnum hala tıkalı zaman zaman acılıo gecer mı sızce??yarın alcılar alınınca resmımı koyacam cok heyecanlıyım gun gecmıo
benimde bir tarafım full kapalı , diğer tarafım açılıp kapanıyor. çıldırmak üzereyim.geçer mi ? yaşayanlar lütfen anlatsın. ne yapalım ?
bende olmuştum burnumdan ameliyat, ben çok şişmiştim ama yüzüm şişmeye biraz müsait o yüzden olsa gerek :) dolgun yanaklarım ve göz kapaklarım vardır normalde de :) ama en yakın arkadaşım benim kadar şişmemişti. tampon çıkarken hakkatende çok ilginç bi his oluşuyor. bide sargılar falan ilk çıktığında burun deliklerim resmen karşıya bakıyodu. çok endişelenmiştim, domuz gibi olucam sandım. ama şiş inince şekli ortaya çıkıyo, buda biraz zaman alıyo, ama bahar aylarında yaptırmaya çalışın benim tavsiyem. çok sıcak ve güneşli havalarda sıkıntı yaratıyo, gözlükte takamıyosunuz çünkü, e fazla soğuktada nezle olmanız halinde uğraştırır sizi. dokunup burun silmek falan alçılar alınsada dert çünkü, 3 ay epey hassas oluyo çünkü burun. 6 aydada tam oturuyo. ameliyatta korkucak hiçbişey yok, ben normalde ağrı kesici bile içmediğim için narkoz bana biraz ağır gelmişti, epey süre ayıltamamışlar beni:) (uyumayıda pek severim zaten) tampon olunca burnumdan nefes alamadım haliyle, ağzımda kapalı oluca problem olmuş biraz:)) ayıltamadıkları içinde odaya çıkarmışlar, gözümü açtığımda tepemde 8 kişi nefes aldiye el şaklatıp kulağımın dibinde bağırıyodu. yinede kolay oldu :) eğer doktorunuza güveniyosanız korkulacak hiçbişey yok, zaten ameliyata girmeden önce burnunuza vereceği şekli gösteriyolar bilgisayarda resminizin üstünde. gösterdiğini yapabilecek iyi bi doktorsada hiç problem kalmıyor.
ben ankara da oldum ameliyatı.
bi de ek olarak :) her burun estetiği ameliyatında kemik kırmıyolar, bende kemik kırılmadı mesela ama arkadaşımınkinde kırdılar. ben şiştim o şişmedi ve aynı doktora ameliyat olduk. bu tamamen yapınızla alakalı sanırım. eğer sadece ucunu kaldırmak istiyosanız, kemik yapınız düzgünse, sadece kıkırdaklarla oynuyolar..
sevgilerr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?