Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bende 3 ay önce burnumdan ameliyat oldum.fakat üstünde hep sivilce oluşuyor hala kızarıyor bu yüzden endişeliyim sizde de oldumu böle bir sorun?

Kızlar merhaba,
Alçım 2 gün önce alındı. Fotoları albümüme ekledim. Alçı varken ucu aşağıya sarkık oldu sanıyordum. Çok endişelenmiştim. Ama gayet düzgün bir urun çıktı alçının altından. Tasarımdakine hiç benzemedi. Sanırım Barış Bey ameliyat esnasında fikir değiştirdi. Şu anki şekliyle çok doğal oldu. Fakat umarım zamanla aşağı inmez ucu.
Benim ilk günlerdeki sıkıntılarımdan biri buz kompresi yaparken çektiğim çile idi. Buzu ameliyat eldivenlerinin içerisinde getiriyorlar ve sen onları uzun bi süre ellerinle tutmak zorunda kalıyorsun. Kolların ağrıyor. 45 derece yattığın için bırakamıyosun, düşüyolar. Forumda bir arkadaşın resimlerine bakarken gördüm, buz maskesi diye birşey varmış. Kafana takıyosun, bütün yüzünü kaplıyor. Memorial da bu maskeden mutlaka edinmeli. Yetkililer sesimi duysun :)

benimde bugün 6 gün oldu. aynen domuz burnu gibi olmasın dediğim halde sanki öyle olmuş gibi geliyor. bitsin artık bu çile ... ameliyat hiç bir şey değil asla korkmayın. sonrasındaki merak insanı mahvediyor...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:gitme:

annem bugün doktorla konuşmuş çok doğal yaptık demiş.banada dikişlerden ve alçıdan dolayı kalkık dedi.benimkini kaldırmayacaktı fazla kalkık bi burnun var demişti.ama bakınca domuz gibi geldi umuyorum düzelir.uzun buruna güzel dururda benim burnum kısa o yuzden fazla kalkık çok çirkin durur.

Merhaba,ben İzmirle alakasızım ama ameliyat olanların fotograflarına bakarken Mikado35 isimli bir arkadaşın burnunu çok beğendim.Baktım hemen dr kimmiş diye. İzmir' deymiş. Can Kopal'dı sanırım. Bir bak sen de istersen ...

Bende bi cesaret bulabilsem yaptırıcam yaa
bakalım doktor araştırmasına girdim İZMİR de ameliyat olmuş ve tavsiye edebiliceği bi doktor olanlar varsa çok makbule geçicekk :/

Merhaba,ben İzmirle alakasızım ama ameliyat olanların fotograflarına bakarken Mikado35 isimli bir arkadaşın burnunu çok beğendim.Baktım hemen dr kimmiş diye. İzmir' deymiş. Can Kopal'dı sanırım. Bir bak sen de istersen ...

ya arkadaşlar benim profilden bir sorunum yok ama önden burun deliklerim çok genişşş geniş zenci burnu gibi, gözlerim küçücük kaldı yaaa geçer mi bu zamanla???

Yasmincm ne kadar calistigimi kimse algilayamaz.. Cok insanli bir isim var, sabahtan aksama kadar isteyim. Aksam bir yemek yiyip, hemen yuksek lisans tezime calismaya basliyorum. Yatana kadar da o. Gece yarisi yatiyorum birkac saat uyku tekrardan calisma.. Haftasonu yok, yine ya is yapiyorum ya da tez. Cesaretine hayranim ya keske ben de oyle olsam Hemen yaptirirdim ameliyatimi

tuscuk cnm ya nasıl bir hayat o öyle keşke biraz daha okuyup öğretmen olsaydın sabahtan akşama boşuz bu şekilde de sıkıcı oluyor ama beynimiz yorulmuyor .. senin uzun güzel bi tatile ihtiyacın var.. hele ameliyat olucam diyorsun bu tempoda nasıl bakıcan kendine ilk günler hakketen zor oluyo.. inş. halledersin en iyi en rahat şekilde bize de güzel haberleriini verirsin hem o patrona söle beni oraya getirmesin sana çoookkkk izin versin...

Oske.06 hakliymissin, bandajlari cikaricam deyip duruyodum ya, internetten edindigim bilgide sunu buldum;
-Ameliyat sonrası burun bandajlamanın ne faydası var, burun bandajlanmasa ne gibi zararı olur?
-Bandajın amacı şişliklerin hızla inmesini sağlama ve burunu darbelerden korumaktır. Bandaj yapılmaz ise şişlikler biraz daha geç iner, ama nihai sonuç değişmez.

kızlarrrr yuppı bugun alcılarım alındı ve nazar degmez ınsallah dehset güsel bi burnum oldu ayy dıle getırmekten korkuom kendı arkadaslarım bile kıskanıo:):)valla dunya varmıs alcılar alınınca rahatladım..cok mutluyum ama ben cok cabuk toparladım bugun7. gunum ne tampon takıldı ne baska bırsey ve nokta kadar morlugum yok şişliğim azıcık kaldı ve hep yan yatmama ragmen... sakınılan göze çöp batarmıs cok dogru hepınıze kolay gelsın resımlerımı en yakın zamanda eklıcem ayrıca ben amelıyatıda 1.300 e falan oldum ozel hastanede yanııııı demekkı pahalı olan hersey gusel olacak veya ucuz olan hersey kotu olacak dıılmıs zaten benım dr um 8 yıllık doktorum kbb ci ama super cook mutluyum darısı basınıza

Canim mutlulugun daim olsun insallah .. Sen bandajdan haber ver, bandaj takmadilar mi alcin kac gun kaldi peki (bandajla kafayi siyirmak uzereyim ve cikarmak icin sebep ariyorum) :hulya:

Canim mutlulugun daim olsun insallah .. Sen bandajdan haber ver, bandaj takmadilar mi alcin kac gun kaldi peki (bandajla kafayi siyirmak uzereyim ve cikarmak icin sebep ariyorum) :hulya:

bandaj dedıklerı 2 tane bant:)alcım 7. gunde alındı canım bantlar da 1 hafta kalacakmıs ama ıstersen cıkarabılırsın sadece şişi gec ıner dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…