bende 3 ay önce burnumdan ameliyat oldum.fakat üstünde hep sivilce oluşuyor hala kızarıyor bu yüzden endişeliyimsizde de oldumu böle bir sorun?
delikafadulden:lepi:mesajınla o kada sevndm ki anlatmam ben dün amelyt oldum tampon koymyorlar cuna bisey sarılar sadece o sargıyı eğiştirirken burnumu gördüm dediğin gibi domuz burnu gibi.ağlamaktan gözlerim patlamak üzre. inş benm ki de senin ki gibi düzelir
Bende bi cesaret bulabilsem yaptırıcam yaa
bakalım doktor araştırmasına girdim İZMİR de ameliyat olmuş ve tavsiye edebiliceği bi doktor olanlar varsa çok makbule geçicekk :/
kızlar benim bugün 11. günüm:) yorum yaparsanız çok sevinirim
pazar mı :)) pazar şura iki adım yer ayol ben alçılı halimle kadıköye gittim gezmeye hem de metrobüsle :)) sakınılan buruna kıro çarparmış.. pazara neyim gitmesem o kadını göremezdim ah salak kafam teyzeye "aaa... öle mi.... avrupa tamponumu ""derken nerde nasıl yaptırdıını sormadım ...ne gğzel olurdu kızz senin için neyse artık kısmet
çalışıon galiba sen kolay gelsin sana (mesajı da muhtemelen akşam görcen ama neyse)
Yasmincm ne kadar calistigimi kimse algilayamaz.. Cok insanli bir isim var, sabahtan aksama kadar isteyim. Aksam bir yemek yiyip, hemen yuksek lisans tezime calismaya basliyorum. Yatana kadar da o. Gece yarisi yatiyorum birkac saat uyku tekrardan calisma.. Haftasonu yok, yine ya is yapiyorum ya da tez. Cesaretine hayranim ya keske ben de oyle olsamHemen yaptirirdim ameliyatimi
çok güzel doğal bir burun olmuş. yüzüne yakışmış.güle güle kullan:1rolleyes:kızlar benim bugün 11. günüm:) yorum yaparsanız çok sevinirim
Canim mutlulugun daim olsun insallah .. Sen bandajdan haber ver, bandaj takmadilar mi alcin kac gun kaldi peki (bandajla kafayi siyirmak uzereyim ve cikarmak icin sebep ariyorum) :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?