Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben çok beğendim daha şişi inecek ama bu haliyle bilem güzel görünüyor güle güle kullan valla inş. içine sinmiştir

çok teşekkür ederim kızlar:) hepiniz çok tatlısınız... ben doktorumdan özellikle burnumu küçültmemesini istedim ve çok kalkık olmasın dedim... İstediğim gibi doğal ve normal kalkıklıkta bir burun oldu sanırım:) Çoook sağolun:teytey:

laracroft burnun yandan gayet iyi eminim çok güzel olmuştur kime yaptırdın sen ben de yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım

Aa benim album ozel degil mi nasil gordun o muhtesem fotolarimi :))))
Ben bogazici tip merkezinde 2.000 kusur liraya oldum sigortam karsiladi bi kismini elden nakit 1.800 verdim veli aslan (plastik cerrah) yavuz bac (kbb uzmani) oldum ameliyatimi su an sikinti yok cok mutluyum insallah boyle devam eder :) sen nerde olmayi dusunuyosun ?

tedirgin olma albüm felan değildi baktığım:)))))) yandan çekilmiş bi fotun vardı o çok hoşuma gitti ya ne yapsam bilmiyorum 1 eylülde başlıycamm göreve arada bayram var yaptırmayı düşünüyorom görev yerimde malatyaya 1 saat uzaklıkta orda bilgetürk bey var ona mı yaptırsam ama onun nosuna da ulaşamadım.ameliyat sonrası iyileşme süreci hızlı geçiyor mu sonra okula mos mor gözlerle gitmeyeyim.bu halimile kaçıyolar artık o morarmış şiş kanlı gözlerlee kimsecikler kalmaz okulda fena da olmaz gerçi:)))

:)) canim bunyeden bunyeye degisiyor morluklar ben normalde icki sigara girla :)) ama 3.gunu o korkunc morluklarin cogu gitmisti hayret ettim ki benim ameliyat 5 saat surmus suratim taninmayacak haldeydi.. bilge bey super burunlar yapiyo valla hele ki nem'in burnu :)) ol bence kurtul.. ben daha dune kadar sabah aksam burdaydim (gerci hala burdayim :) ) simdi album yaptim inanamiyorum :)) bazilari hemen ayaga kalkiyo ama en kotu ihtimal benim gibi ilk 3 gun yatar ve uyur vaziyette olursun ya da halsiz gibi sonra cok guzel oluyo zaten zaman cabuk geciyo.. 1 haftada ciddi toparlarsin ama morluk olursa onlar sarariyo falan bi garip duruyo hastaneyi arayinca bilge bey'i bagliyolarmis arasana turgut ozal tip merkeziydi sanirim yanlis olmasin

kesinlikle bilge beye yaptırmanı tavsiye ederim. Ben 1 yıldır doktorları ve ameliyat olanları takip ediyorum. Ist. Sadullah karun a yaptırdım.ama yakın olsaydım daha fazla sgk dan faydalanabildiğin için bilge bey de olabilirdim.

burnum kaç gündür aynı şişlikte.. acaba buz falan koysam yamulur muyum ya .. iyi gelmez mi ki doktorlarınız ne dedi havalar çok sıcak her hangi bişey yapsak ödemlerimz gitse.. bilgisi olan var mı ???????????*

valla benim doktorum ödemler için hiçbir şey söylemedi ama buradan okuduğum kadarıyla insanlar maydanozu kaynatıp suyunu içiyorlarmış, ödemlere iyi geliyormuş sanırım:)

maydanoz suyu ödeme ii gelir de o hani vücutta oluşan ödemler için iyi .. walla böle kaç ay geçicek .. bana sıcaktan korun dedi doktorum iyi hoş ama nasıl çöl rüzgarı eserken hangi deliğe kaçıcam ..klima on dakikada tıkıo beni .. dün ikea ya gittim iki üç saat falan orda klimalı ortamda kaldım resmen burnum ağrıdı .. sızlandım durdum..of of

valla zaten önden burnum çok geniş, pzt yeni işe başlicam nasıl gitcem bu burunla bilmiyorum, hele sabahları küçük bir domuzcuk gibiyim:) sanırım sabır sabır sabır:)

Bana buz sadece ameliyat oldugum gunun gecesi uygulandi, sonrasinda gerek yokmus oyle dendi. Bandaji da dun kendim cikardim zaten fenalik gelmisti :)) Buradan okuyup arnica adli kremi almistim 2 gundur onu suruyorum masaj yaparak ve sislikler falan zaten hizla iniyodu 11 gune gore maasallahim var bence bi deneyin derim bi de cok fazla ustune dusmeyin burnunuzun.. ilgi gosterdikce geri tepiyo

sıcak kötü etkiliomuş laracım yarın poyraz esicekmiş.. çıkıcam karşısına :)) şu arnicayı bende alıım yarın inş. iyi gelir.. teşekkür ederim cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…