arkadaşlık teklifi yolladım:)
Kızlar mrb ben bursada ameliyat olmak istiyorum ama ben nefes alma problemi çekiyorum ameliyatı hem bu yüzden hemde uzun ve kemerli bir burnum var onun için istiyorum acaba sigorta karşılarmı karşılarsa nekadar olur aşağıyukarı sizce ay aramızda kbb doktoru olsa keşke :)
sağolun arkadaşlar... malatyaya gidersem yanımda refekatçi olmıycak tek kendim olucam herhangi bi r sıkıntı yaşanıyor mu refekatçisiz...birde ben de düşük tansiyon var hiç anestezi almadım alerjik bir durum olmaz inşallah... ameliyat öncesi nasıl oluyor merak ettim yeşil önlük felan giyerek mi alıyolar narkozu koldan yapınca acıyor mu.. )))yanımda efoşman götürmeme gerek var mı ne çok soru sordum cevaplayan arkadaşımıza şimdiden sabırlar diliyorum...
sağolun arkadaşlar... malatyaya gidersem yanımda refekatçi olmıycak tek kendim olucam herhangi bi r sıkıntı yaşanıyor mu refekatçisiz...birde ben de düşük tansiyon var hiç anestezi almadım alerjik bir durum olmaz inşallah... ameliyat öncesi nasıl oluyor merak ettim yeşil önlük felan giyerek mi alıyolar narkozu koldan yapınca acıyor mu.. )))yanımda efoşman götürmeme gerek var mı ne çok soru sordum cevaplayan arkadaşımıza şimdiden sabırlar diliyorum...
Yasminc yeni 2 tane fotograf eklediiim baksana bakiym begencek misin ama daha 12 gunluk incek sislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?