Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

geçmiş olsun arkadaşlar. tek zorluk tamponlar çıkana kadar.tamponların çıkma anı da çok basit birşey. tamponlardan sonra iyice rahatlamış olacaksınız.yemek yemeniz içmeniz kolaylaşacak.hele nefes almanın ne kadar güzel bir şey olduğunu o zaman farkedeceksiniz.morarmalarınız 4.günden sonra azalır arkadaşlar.dikkat edin kendinize.

arkadaşlar dileğiniz için çok teşekkür ederimameliyat bittikten sonra uyanmakta çok zorlanmışım baya hırpalamışlar beni uyandırmada kardeşimde ameliyata girmişti benimle olanları gözleriyle gördü nerdeyse aneztezi dr la tartışacaktı ve sonuç uyanmakla bitti. kendime geldikten baya iyi hissettim kendimi hatta ameliyattaki personelle sohbet bile ettik çok korkuyordum avaz avaz bağıracağım ağrıdan diye sanıyordum:roflol: nefes alıp vermede çok zorlanıyorum yutkunurken sanki burnumun içinde kan gurulduyor gibi oluyor ve dün çok kanamam oldu.normaldir dediler.benim sağ gözüm çok kötü şişti ve morardı sol yok denecek kadar az tamponlarımda cuma alınacak işallah:sm_cool: alt sargı bezimin değişmesi esnasında burnuma alttan baktım çok güzel gözüktü umarım hayal kırıklığına uğramam hepimizin gönlünce olsun...:1hug:

Kızlar ameliyatımdan 15 gün geçti merak edenlere önsei sonrası resimlerimi koyuyorumm

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkürler canım, doğru söylüyorsun 6 ayda tam oturuyor hatta bazı cilt tiplerinde 1 sene oluyor bu. İnşallah senin de ameliyatın güzel geçer ve güzel bir burna sahip olursun...

cnm ben ameliyattan çıkar çıkmaz hayatımda aldığım en güzel nefesi aldım tamponlara rağmen hatta sordum tampon koymadınız mı diyee=))Silikon tamponlar nefes almana izin veriyor merak etme.Sadece nezle hissi oluyor hapşırmak istiyorsun fln.Ben de ameliyat sıorasında uyanıcam diye çok korktum ama yersiz bir korkuymuş cnm hiç aklına bile getirme.

calma ameliyat için ne kadar ödedin? ilk gece hastanede kaldın mı

Herşey dahil 4000ytl ödedim cnm.İlk gece hastanede kaldım evet.

Calma..Burnun cidden güzel gözüküyo.Geçmiş olsun..

Çok teşekkürleeer:teytey:

arkadaşlar herkese merhaba! bende burnumu yaptırmak istiyorum ve ankarada yaşıyorum. ankarada burnunu yaptıran arkadaşlar doktor tercihimde çok kararsızım! iyi bir cerrah olsun istiyorum ama bu konuda çok bir bilgim yok! bana doktor tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim! yada memnun kalmadığınız doktor varsa tercih etmemem açısından yazarsanız çok sevinirim! herkese sevgiler..!

cnm hiç korkma evet tampon varken hiç nefes alamıyorsun çok zor bişey dedğil oda panik yapacak hiç bir şey yok ameliyata girmeden yanında sevdiğin birinin olması sana daha çok moral verecektir.narkozdanda hiç korkma çok güzel uyuyup çok güzel uyanıyorsun cnm ondan sonra bu endişelerinin boşuna olduğunu düşüneceksin

arkadaşlar aranızda ameliyat sonrası kanaması olan oldumu ben salı 1 de girdim 3 30 da çıktım ve düne kadar kanamam oldu konuşsam hemen kanama oluyordu buğün biraz daha iyiyim biraz yemek yiye bildim burun altındaki sargı bezini sürekli değiştirdik böyle bir sorun yaşan varmı

matarcım ilk 2 gün kanama normal zaten sonraki birkaç günde de kırmızıdan sarıya dönen bir akıntın olabilir o da normal. Ama tabi anormal bir kanamaysa doktora sormak lazım.

matar canım arkadaşım tamponların çıktıysa kanamanın fazla olmaması lazım.yok çıkmadıysa normaldir kanama.doktorunla bu konuda irtibat içinde olmanın faydası olacaktır.merhem,spray verecektir.

canım benim bende yei oldum benimde tamonlar çıkana kadar kanama oldu ama sızıntı şeklindeydi az oldu yani seninde çok olmaması lazım dünde tamponlarım çıktı o zamanda biraz oldu gene sızıntı şeklinde allaha şükür dün akşamdan beri hiç olmadı şimdi böle sarı gibi oda merhem filan sürüyorum ondan sanırım bide spreyi ihmal etmemek lazım ben dün kullanmaya başladım bugün baya faydasını gördüm alt sargı bezlerimde kalmadı ama böle aşağıdan bakınca sanki hala çok büyükmüş gibi geliyo korkmaya başladım acaba güsel olmadımı diye :sm_confused:

lauranaa daha dur güzelim ilk 2 haftayı bi geç o zamana iner şişleri biraz.artık kanaman olmaz.gelen sıvı da merhemden ya da sprayden kaynaklanıyordur.burnunun büyük olduğunu düşünme 4-5. günlere kadar burun şişiyor daha sonra şişleri inmeye başlıyor.ama sen zor olan bölümleri atlattın ya gerisi kolay artık :)ben olalı 1 sene oldu 3.ayda ki resimlerinde şişliklerin tamamen bittiğini anlıyorum.

canım inan çok üzüldüm. umarım bir daha müdahale gerektirmeden düzelecek birşeydir. ama fazla gecikmeden doktorunla bir an önce konuş bence. ya da muayenehanesine git bir göster. benim de burnumda hiç nefes problemi olmadı bu yaşıma kadar. o yüzden ameliyat sonrası böyle bir şey yaşar mıyım diye çok endişe ediyorum.

slm arkadaşlar,18 gün önce izmir de ameliyat oldum.estetik,konka hipertrofisi ve septum deviasyonu.üçü bir arada yani.dr a giderken asıl isteğim estetikti.size tavsiyem aslaaa ameliyat olmayınnn.solunum probleminiz varsa tamam ama estetik amaçlı olmayın.benim solunum problemim de vardı ama çok pişmanım.ameliyat öncesi burayı takip ettim dr seçimi falan,kolay mı ağrılı mı vs. için.ağrı çok olmuyo tamam ama DEĞMEZ çok sıkıntılı günler geçiriyo insan.orada estetik yaptıran ama sonrasında nefes de alamayan biriyle karşılaştım.yani kaş yaparken göz çıkarmak gibi.ikinci ameliyatını olacaktı düşünün korkunç bişey yaa.yine kontrollerde karşılaştığım kişilerle konuştum,burun ameliyatı olduğuna pişman mısın diye sorduklarım,bana hep evet cevabı verdiler,gerçek bu.ben de oldum ama pişmanım.

burnun şekliyle nefes problemi doğru orantılı değildir.adı geçen dr.lar var ya önerilen,evet iyi hekim hepsi sözüm yok ama yanlış ameliyat kurbanı olmayacağınızın garantisi var mı?şekil için başınıza başka dertler almaya değer mi?ben bu insanlarla karşılaştım.tamam benim burnumun şekli iyi oldu solunum sorunu da yaşamıyorum.fakat ya yaşasaydım?ya şanssız kişilerden olsaydım?arkadaşlar kolay değil estetik ameliyatlar içinde en zor olanlardan biri.burda laylaylom yazılan yazılara bakmayın gidip özelde konuşun benim gibi burdakilerle konuştum resimlerini gösterdiler kafaları rahat değil birçoğunun.yine de kafaya koyanlar benim gibi zaten gidip ameliyat olurlar bu yazdıklarımdan etkilenmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…