calma açık teknikle mi oldun ameliyatını ve alçın ne kadar durdu??
calma burnun güzel olmuş güle güle kullan,sen kime olmuştun ameliyatını acaba?
evet zaten ben 15.ci günde bile bu şekilde gördüğüm için baya hoşuma gitti,çünkü o 6 ayda oturuyo derler ya o gerçekten abartı bi tarih diil kesinlikle dooru,benim arkadaşım oldu 3 ay önce hala bariz değişikler oluyo burnunda yani olumlu yönde,küçülüyo falan :) ben de olucam estetik önümüzdeki kış inşallah..
kızlar bişi sorucam ameliyattan sonra tamponlar varken burnunuzdan hiç mi nefes alamadınız yani elinizle kapamış gibi miydi yoksa nezle gibi bi nefes alamamıydı,ben panik atağımdatek korkum bu,bide ameliyat sırasında uyanmam (öle bişi olmucanı biliyorum ama ne biliyim :)
calma ameliyat için ne kadar ödedin? ilk gece hastanede kaldın mı
Calma..Burnun cidden güzel gözüküyo.Geçmiş olsun..
gecmiş olsun matar,
ameliyatını açık teknikle mi yaptrdın kapalıyla mı?
kızlar bişi sorucam ameliyattan sonra tamponlar varken burnunuzdan hiç mi nefes alamadınız yani elinizle kapamış gibi miydi yoksa nezle gibi bi nefes alamamıydı,ben panik atağımdatek korkum bu,bide ameliyat sırasında uyanmam (öle bişi olmucanı biliyorum ama ne biliyim :)
arkadaşlar aranızda ameliyat sonrası kanaması olan oldumu ben salı 1 de girdim 3 30 da çıktım ve düne kadar kanamam oldu konuşsam hemen kanama oluyordu buğün biraz daha iyiyim biraz yemek yiye bildim burun altındaki sargı bezini sürekli değiştirdik böyle bir sorun yaşan varmı
arkadaşlar aranızda ameliyat sonrası kanaması olan oldumu ben salı 1 de girdim 3 30 da çıktım ve düne kadar kanamam oldu konuşsam hemen kanama oluyordu buğün biraz daha iyiyim biraz yemek yiye bildim burun altındaki sargı bezini sürekli değiştirdik böyle bir sorun yaşan varmı
canım benim bende yei oldum benimde tamonlar çıkana kadar kanama oldu ama sızıntı şeklindeydi az oldu yani seninde çok olmaması lazım dünde tamponlarım çıktı o zamanda biraz oldu gene sızıntı şeklinde allaha şükür dün akşamdan beri hiç olmadı şimdi böle sarı gibi oda merhem filan sürüyorum ondan sanırım bide spreyi ihmal etmemek lazım ben dün kullanmaya başladım bugün baya faydasını gördüm alt sargı bezlerimde kalmadı ama böle aşağıdan bakınca sanki hala çok büyükmüş gibi geliyo korkmaya başladım acaba güsel olmadımı diye :sm_confused:
burnun şekliyle nefes problemi doğru orantılı değildir.adı geçen dr.lar var ya önerilen,evet iyi hekim hepsi sözüm yok ama yanlış ameliyat kurbanı olmayacağınızın garantisi var mı?şekil için başınıza başka dertler almaya değer mi?ben bu insanlarla karşılaştım.tamam benim burnumun şekli iyi oldu solunum sorunu da yaşamıyorum.fakat ya yaşasaydım?ya şanssız kişilerden olsaydım?arkadaşlar kolay değil estetik ameliyatlar içinde en zor olanlardan biri.burda laylaylom yazılan yazılara bakmayın gidip özelde konuşun benim gibi burdakilerle konuştum resimlerini gösterdiler kafaları rahat değil birçoğunun.yine de kafaya koyanlar benim gibi zaten gidip ameliyat olurlar bu yazdıklarımdan etkilenmezler.her ameliyatta oldugu gibi bunda da her sonuç ii olucak diye bşi yok,solunum probleminiz yoksa estetik olmayın yazmışsın ii güzel ama zaten burnu dıştan düzgün olmayan bi insanın mutlaka solunum problemi de oluyo yani ikisi birbirleriyle bağlantılı,benm çevremde 3 kişi bu ameliyatı 3 ü de şuan o kadar mutlular ki hem solunum hem de görüntü açısından..hatta şuan olsa yine olurum niye bu kadar beklemişim diyolar..ağrı olmuyo diosun..ne için değmez ozaman tamponlar çıkana kadar ki dönemden bahsediyosan değer bence.yanlış yapılan bi kaç ameliyatı gözönünde bulundurarak hareket edemeyiz ve burada estetik olmayı düşünen insanları da bence olumsuz etkiliyosun..bi kaç kişide olan problem herkeste olucak diye bişi yok,aksine şimdiye kadar nefes almıyomuşum dio çoğu insan ameliyattan sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?