Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

yasminc refakatçisiz hiçsek yandık hastanede o zaman...mecburen tek gidicem orda hasta bakıcılara para teklif etsem kalmazlar mı bir gece... bu arada tek bir gece kalmıyor musun hastanede?? annem izmir de kadıncaz zaten karşı olmama duysa kalpten gider....yani her hasta bi refakatçi getirmek zorunda mı hemşiresi yok mu ameliyattan sonra buz koyan..ameliyat yapıldıktan sonra yoğun bakımda yalnız bırakmıyolardır herhalde mutlaka kontrollere geliyolardır hemşireler yoksa yanılıyor muyum,gerçi orda kendimi sahipsiz hissedicem ama ne yapalım diğer türlüsü de olmuyor

Laracroftcum yandan super olmus.

Ama genel butun kizlar size bi sorum olucak: Ameliyat sonrasi fotolarda burun onden coook genis oluyor. Sonra o geciyor mu yoksa hep kalicak mi?

Sagol tuscuk tesekkurler yasminc..
@ yasminc : dogrudur seninki onden daha guzel olmustur insallah yandan da benimkinden guzel olur, benim burnum bana yetiyo ben begendim oncekine nazaran cok guzel geliyo bana :)) dudaklarim sis degil su an burnum ve alnim sis belki az da goz altlarim
@tuscuk : canim tabii ki inecek nem diyo ki 6 ay sonra bunun yarisi kadar kalcak, ne kadar zaman gecerse o kadar guzellesiyomus

Ehe.. Simdi bile ne kadar güzel.. Yasadın valla :)

sevgili meslektaşım:) bence refakatçı şart tek gece ama önemli bir gecede kalacaksın hastanede .. yalnız tabi ki atlatılabilir ama çok zorlanırsın ..hastabakıcı veya hemşirelerin varlığı sana yetebilir mi bilmiyorum insan yanında güç arıyor.. başka yolum yok diyorsan tabi ki de yalnız halledebilirsin .. öğlen saatlerinde ameliyat olursun seni akşam yollamaya çalışsalar bile orda kalırsın (gözetim altında) gece ise ilaçlar uyutuyo uyursun sabahta kalkıp gidersin evine .. zor mu zor ama imkansız değil .. istanbulda olsayın ben gece kalırdım senle ...

bende 2 sene önce dr. fatih dagdelende burun ameliyati oldum. Hic agrim yoktu 1 hafta sonrada ülkeme geri döndüm.. cok basarili bir ameliyat oldu cok memnun kaldim..
burun ameliyati düsünenlere fatih doktorumuzu tavsiye ederim. Simdi hamileyim ama vücudumdaki dogum sonrasi degisikliklerden korkmuyorum acikcasi... cünkü doktoruma cok güveniyorum.. yine giderim istanbula diye..opuyorumnanaktan

ameliyat öncesi değil ama sonrasında muhakkak birilerine ihtiyacın var. her an hemşireleri çağıramıyorsun. zaten 5-10 hastaya 1 hemşire bakıyor. çok zorlanırsın.

lollapalooza resimlerde gördüğüm kadarıyla gayet güzel. Önden tam görünmüyor geniş oldu delikler demişsin ama düzelir herhalde. Başka resimlerini de beklioruz. bu arada dr kimdi ?

Ben 2 yıl önce yaptırdım ameliyatı ve çoook memnunum,kimse estetik olduğunu bilemiyorkaydirigubbakcemile3
Ameliyatın ılk 10 gunu cok pişman olsam da sonrasına değdi,eğer iyi güvenilir bir dr seçerseniz kesinlikle öneririm..Benım doktorum Ayşen Bilge Sezgin di...

Ayşe Bilge Sezgin Ebru Yaşar'ın ilk burnunu yaptırdığı doktordu büyük ihtimalle o ameliyatla çok değişmişti çok beğenilmişti ve magazin sektöründe en beğenilen ve başarılı burunlardan olmuştu o dönem sizin burun resminiz varsa görebilir miyim ??

kızlar 20 gün oldu ameliyat olalı burnumun sağ tarafı belki 20 kere açılmadı sürekli tıkanık sol tarafım da napsın.. mafoldumben yeterince nefes alamıyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba doktorla sürekli görüşmek istemiyorum siz böyle bişey yaşadıysanız naptınız boğazım tahriş oldu ağzımdan nefes almaktan cokacimcoook

Merhabalar ben mehir baya unuz bi zaman olmuş ama merak ediyorum bende yaptırmaya karar verdim nerde yaptırdınız ve nekadar acaba?ben bi çok doktorla görüştüm ama emmin olamadım doktorunuzun adı soyadı nedir acaba

bende amelyat olalı 3 ay oldu benim revizyon oldukca fazlaydı görüntü çok rahatsız ediyordu ve etlerimde vardı ama çevremde de amelyat olanlar pek memndun dedğildi ve anlatılanlardan sonra vaz bile geçmiştim.benim karar verip amelyat olmam 1 hafta içinde oldu ama çok memnun kaldım ikibuçuk saat kaldım amelyatta ama sonrası çok rahat geçti hiç bi agrım sızım ve kanamam dahi olmadı ve burnuma 6 işlem yapıldı keşke daha önce olsaymışım ilk zamanlar yamukluk vardı nefes almamda zorlukta vardı ama zamanla hepsi yerine oturdu şimdi çok doğal bi görüntü var bende doktorumu tavsiye edebilirim BURSA FERRUH FERSÇİ

Canim ne acidan ? Soru sor ki cevaplansin :)) Nerde olmayi dusunuyosun burnunun icinde problem var midir nedir anlat bakalim

ya antalyada olmayı düşünüorum cnm öncelikle tıp fakültesi düşünüorum ımmm ömer özkana antalya tıp fakültesine bana 2.500 dedi normlda burnmdaki eti aldrmak içn doktrlara gözüktüm hazr olmşken kücük ve doğal bi burunada sahip olmk istorum ama korkuorum bi taraftan ya kötü olursa die,,birde normlde emekli sandığı bi kısmnı karşlıo die bliorum ama bana doktor 2.5 dedi ve karşılamıomuş hemde tıpta:SSSS???

ben 1 hafta oldu amlyat olalı ben de tampon yoktu hiç koymadılar.sanırım burnumun içinde dikişler var şişmiş ve hiiç nefes koku tad alamıyorummm.uyurken sürekli uyanıyorum ağzım kuruduğu içinn..umarım bu durum en kısa zamanda düzelir..nefes alabilirimm.:ecrin_bebek:rahatça uyumayıı yaemekleri tadına vararak yemeyi özledimm:çok üzgünüm:c.tesi alçım çıkacak doktora bu durumu aktarayım bakalım o ne diyecek

Son düzenleme:
lollapalooza resimlerde gördüğüm kadarıyla gayet güzel. Önden tam görünmüyor geniş oldu delikler demişsin ama düzelir herhalde. Başka resimlerini de beklioruz. bu arada dr kimdi ?

canım çok teşekkür ederim doktorum prof. dr. tunç şafak... Benim bantlarım hala çıkmadı bugün 17. günümohaoldumsmile gerçi doktorum çıkartacaktı masaj vereceğim dedi ben korktum şeklini değiştiririm diye " iyi o zaman 3-4 gün daha kalsın"dedi ben iş dolayısıyla gidemediğim için cmt gününe kaldı:2: Kardeşim alçı çıktığında bayılmıştı sanırım o zaman minumum şişlikte oluyor şu an bantlı olmasına rağmen şişti... Şişlikler biraz insin yeni resimlerimi paylaşırım tabiki bir de şunu belirtmeliyim ben doktorumdan fazla kaldırmamasını ve kavisli olmamasını istedim ve küçültmemesini de sadece kemiği düzleştirmesini ve çok hafif kaldırmasını...

daha çok yeni 1 haftada pek bişey anlaşılmaz gün gün bile farkediyo ama tampon olmaması çok güzel çünki asıl zor yanı tampon olayı dikişleri ben anlamamıştım alırlarken ama yemek konusu bende uzun sürmüştü tad alamam fln ama benim agzımın içinden oldugu için benim uzun sürmüş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…