Sagol tuscuk tesekkurler yasminc..
@ yasminc : dogrudur seninki onden daha guzel olmustur insallah yandan da benimkinden guzel olur, benim burnum bana yetiyo ben begendim oncekine nazaran cok guzel geliyo bana :)) dudaklarim sis degil su an burnum ve alnim sis belki az da goz altlarim
@tuscuk : canim tabii ki inecek nem diyo ki 6 ay sonra bunun yarisi kadar kalcak, ne kadar zaman gecerse o kadar guzellesiyomus
Sagol tuscuk tesekkurler yasminc..
@ yasminc : dogrudur seninki onden daha guzel olmustur insallah yandan da benimkinden guzel olur, benim burnum bana yetiyo ben begendim oncekine nazaran cok guzel geliyo bana :)) dudaklarim sis degil su an burnum ve alnim sis belki az da goz altlarim
laracım beni yanlış anlamışsın benim burnum seninkini döver derken benimki daha büyük demek istedim sanırım seni bilmeden kırmışım kusura bakma ..
yasminc refakatçisiz hiçsek yandık hastanede o zaman...mecburen tek gidicem orda hasta bakıcılara para teklif etsem kalmazlar mı bir gece... bu arada tek bir gece kalmıyor musun hastanede?? annem izmir de kadıncaz zaten karşı olmama duysa kalpten gider....yani her hasta bi refakatçi getirmek zorunda mı hemşiresi yok mu ameliyattan sonra buz koyan..ameliyat yapıldıktan sonra yoğun bakımda yalnız bırakmıyolardır herhalde mutlaka kontrollere geliyolardır hemşireler yoksa yanılıyor muyum,gerçi orda kendimi sahipsiz hissedicem ama ne yapalım diğer türlüsü de olmuyor
yasminc refakatçisiz hiçsek yandık hastanede o zaman...mecburen tek gidicem orda hasta bakıcılara para teklif etsem kalmazlar mı bir gece... bu arada tek bir gece kalmıyor musun hastanede?? annem izmir de kadıncaz zaten karşı olmama duysa kalpten gider....yani her hasta bi refakatçi getirmek zorunda mı hemşiresi yok mu ameliyattan sonra buz koyan..ameliyat yapıldıktan sonra yoğun bakımda yalnız bırakmıyolardır herhalde mutlaka kontrollere geliyolardır hemşireler yoksa yanılıyor muyum,gerçi orda kendimi sahipsiz hissedicem ama ne yapalım diğer türlüsü de olmuyor
Ben 2 yıl önce yaptırdım ameliyatı ve çoook memnunum,kimse estetik olduğunu bilemiyorkaydirigubbakcemile3
Ameliyatın ılk 10 gunu cok pişman olsam da sonrasına değdi,eğer iyi güvenilir bir dr seçerseniz kesinlikle öneririm..Benım doktorum Ayşen Bilge Sezgin di...
Canim ne acidan ? Soru sor ki cevaplansin :)) Nerde olmayi dusunuyosun burnunun icinde problem var midir nedir anlat bakalim
kızlar 20 gün oldu ameliyat olalı burnumun sağ tarafı belki 20 kere açılmadı sürekli tıkanık sol tarafım da napsın.. mafoldumben yeterince nefes alamıyorum benimle aynı durumda olan var mı acaba doktorla sürekli görüşmek istemiyorum siz böyle bişey yaşadıysanız naptınız boğazım tahriş oldu ağzımdan nefes almaktan cokacimcoook
lollapalooza resimlerde gördüğüm kadarıyla gayet güzel. Önden tam görünmüyor geniş oldu delikler demişsin ama düzelir herhalde. Başka resimlerini de beklioruz. bu arada dr kimdi ?
ben 1 hafta oldu amlyat olalı ben de tampon yoktu hiç koymadılar.sanırım burnumun içinde dikişler var şişmiş ve hiiç nefes koku tad alamıyorummm.uyurken sürekli uyanıyorum ağzım kuruduğu içinn..umarım bu durum en kısa zamanda düzelir..nefes alabilirimm.:ecrin_bebek:rahatça uyumayıı yaemekleri tadına vararak yemeyi özledimm:çok üzgünüm:c.tesi alçım çıkacak doktora bu durumu aktarayım bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?